Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hævnen del 4

(Hævnen)

Karakter: 3.0/5
Visninger: 5201

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Personer:
Ole lærer, 35 år, tidligere klasselærer for Brian.
Dennis, 18 år, en af Brians venner. Brian havde tidligere været en temmelig vanskelig elev i Oles klasse.
Dennis havde sammen med Brian og den tredje fyr i deres bande, Tim, mishandlet Ole. Det var Brians hævn, sagde han. Især havde de nedværdiget Ole seksuelt, og samtidig optaget det meste af det med Oles eget videokamera.

Ole for sammen.
Det ringede på døren.
Klokken var vel godt 22, og det var fredag aften.
Det var nu tre uger siden hin frygtelige nat, da hans tidligere elev, Brian, sammen med to kammerater havde pint og plaget ham.
Og hvad der gang på gang var vendt tilbage til ham som et mareridt, både når han sov og i vågen tilstand, var, at han under den værste tortur, i den værste pine efter et utal af spark og slag mod nosser og andre ædlere dele, med brystvorterne knebet, vredet og bidt, og med en stor, stiv drengepik spruttende sperm dybt i hans hals også selv havde haft en udløsning så kraftig som aldrig før.
Hvad var det med ham?
Hvad var han egentlig inderst inde for en fyr?
Og hvad var det for ord, de havde fået ham til at sige?
Hvad var det for uhyrligheder, han var kommet op med for at få dem til at standse torturen af hans nosser?
Og hvordan havde han ikke reageret på den yderste nedværdigelse, da de ikke bare havde pisset på ham, mens han lå på badeværelsegulvet, han havde også drukket deres pis, og værst af alt, under dette var hans pik igen blevet stiv!
Det havde varet over en uge, inden han igen kunne putte klunkerne i underbukserne uden smerten skar gennem dem. Han havde de første dage frygtet, at de var blevet skadet for altid. Heldigvis havde han haft en hel weekend til at komme sig i, hvor han havde kunnet holde sig inden døre - og vel at mærke uden at tage bukser på. Om mandagen havde han sygemeldt sig, og var flere gange ved at ringe til lægen, men havde så alligevel besluttet sig til vente og se tiden an, for hvad skulle han sige til lægen?
Resten af ugen var han gået på arbejde, men uden underbukser, og havde ikke helt kunnet undertrykke nogle smertetrækninger, når hans bevægelser fik lår eller buksestof til at støde mod kuglerne. Bekymrede kollegers spørgsmål havde han klaret med, at han vist havde fået en fibersprængning i lysken.

Og nu ringede det på døren.

Det var ikke så tit, det ringede på hans dør, uden han i forvejen ventede gæster. De få gange, det var sket siden "den gang", var han nærmest stivnet af skræk, og han havde fået installeret en sikkerhedskæde, så døren kun lige kunne åbnes så meget, at han kunne se og tale med personen udenfor.

Det ringede igen, og denne gang mere vedvarende.

Blev det ved, ville det vel tilkalde hele opgangens opmærksomhed, og det var det sidste, han ønskede. Jah, måske det næstsidste.

Kæden havde han nu altid på, når han var hjemme, så han drejede låsen og lindede på døren.

Hvem fan' ringer på på den her tid af døgnet? spurgte han med lav røst.

Det er såmænd bare mig, jeg har en lille gave til dig.

Det var Dennis, en af de tre fra den aften, og han viftede med en videokassette.

Videoen!

Ole havde helt glemt alt om videoen. Hvad kunne der ikke ske, hvis den kom ud? Hvorfor havde han ikke tænkt på den? Måske havde der været mareridt nok foruden.

Tak, sagde han med en lettelse og rakte hånden frem.

Næh, næh, næh, sagde Dennis, så let går det ikke. Du kommer til at lukke mig ind, for der er også noget, jeg skal fortælle dig fra Brian.

Ole kiggede om bag Dennis, men kunne ikke se andre.

Brian, er han med dig? Og Tim?

Næh, ikke i aften, sagde Dennis, i aften er det kun mig. Lukker du så op, jeg gider ikke stå til grin her ude hele aftenen, og lukker du mig ikke ind, så kommer videoen ud!

Ud? Hvad mener du med, den kommer ud?

Nu lukker du mig for fanden ind, eller også er jeg skredet!

Ole lukkede døren til, tog kæden af, og lukkede Dennis ind.

Og der var ikke andre.

Jeg skal hilse fra Brian. Han kunne ikke komme selv. Er på en lille ferie. De fik ham under et værtshusslagsmål sammen med Tim, så nu nyder de roen og freden. De havde en del mere på dem, men til held for dig, var der ikke noget om vores lille sammenkomst. Det var ret klogt af dig, ellers havde det ikke været rart for dig, når de kommer ud igen.
Skal du ikke invitere mig ind i stuen?

Jeg havde stået nærmest stum og dum, og formentlig med åben mund, men inden jeg fik sagt noget, var Dennis gået forbi mig og ind i stuen, hvor han satte sig i min læderstol.

Har du fået pletten væk, spurgte han, og kiggede på stedet mellem hans spredte ben. Nahj, ikke helt, sagde han, idet han kørte hånden hen over læderet og samtidig hen over sit skridt og over en tydelig langagtig bule i det ene snævre bukseben.

Jeg kunne ikke tage øjnene fra hans hånd, og synet af bulen i skridtet fik blodet til at løbe både op til hovedet og ned til skridtet.

Dennis løftede hovedet og smilede. Ja, det var det, jeg ville spørge dig om, sagde han, hvordan har du haft det siden sidst? Er du kommet dig igen? Har du savnet noget pik? Er nosserne stadig ømme?

Jeg stod stadig der og bare stirrede på ham. Han var egentlig en pæn fyr. Lignede ikke en voldsmand, hvordan sådan en så ellers ser ud. Vel 190 cm, veltrænet krop, ikke voldsom muskuløs, men fast og tæt. Mørkt krøllet hår, brune øjne og glat drengeansigt, harmoniske træk, nærmest køn og et vindende smil. En stor tatovering på den venstre underarm. Og så var han - hvad skal jeg sige - voldsmand? I hvert fald havde han ikke stået tilbage for de to andre, jo måske nok for Brian, ja i høj grad for Brian!

Øhhh. Jeg kunne ikke tænke, mærkede kun til min skræk, at det dunkede mere og mere i skridtet.

Det er helt i orden, sagde Dennis kig du bare. Du er jo ikke andet end en lille bøsse, og små bøsser er vilde med at kigge på store mandepikke, ikke? Se nu bare, hvordan den strækker sig her ned langs benet, ingen underbukser, så har den bedre plads. Og han førte hånden kælende ned langs den fede bule.

Kom lige her hen, sagde han, og pegede på stedet lige foran stolen.

Jeg mærkede, at jeg bevægede fødderne som i trance, og så stod jeg lige foran ham.

Helt her hen, lidt tættere, sagde han, og så stod jeg mellem hans ben, helt op ad stolesædet.

Er den stiv nu? Har du jern på? Du skal ikke være genert, der er kun os to. Nå, står den nu?

Ja, mumlede jeg.

Hvad ja, hvad siger du?

Den er stiv, mumlede jeg.

Hvad er stiv, forklar dig ordentligt?

Min pik er stiv.

Er din pik stiv, hvorfor er den stiv? Var der noget, du manglede sidste gang? Har du tænkt over, at du ikke fik min sperm at smage? Har du drømt om at føle min pik nede i din hals. Kom med din hånd, mærk selv. Han tog min hånd og placerede den over bulen, som nu var vokset betragteligt. Han førte min hånd op og ned over den. Jah, det er godt, sagde han, føl dens længde og tykkelse. Jeg tror, den er mindst lige så god som Tims. Er det den, der giver dig ståpik?

Har tog mig i skridtet. Jeg havde som sædvanlig om aftenen træningsbukser på, og under dem et par trusser.

Jah, jah, den står, den står, den glæder sig allerede, selv om det ikke er den, men min, der skal have fornøjelserne. Og hvordan var det så med dem her, sagde han og tog om nosserposen og klemte den lidt, hvilket fik mig til at gispe. Han lo, nåh, stadig lidt ømme, eller er det bare fordi de er glade for at mærke min hånd? Nå, dem skal vi få kørt tomme.

Det er dog fantastisk, så stille du er blevet. Er du klar over, at du højest har sagt fem ord. Jeg synes ellers Brian sagde, at du var helt fantastisk til at snakke. Måske hjalp det alligevel, at du forleden aften fik renset halsen? Synes du ikke, det var en fantastiks aften? Hvabehar, var det ikke en fantastisk aften? Svar dog, når jeg spørger om noget.

Det var frygteligt, stammede jeg.

Var det frygteligt? Dennis slog en latter op. Var det derfor, du fik jern på og spermede, som ind i helvede? Er det det, du kalder frygteligt. Ved du hvad, nu skal vi to kigge lidt på den fine video, jeg har med.

Jeg havde en trepersoners sofa foran fjernsynet. En lædersofa. Jeg holder af lædermøbler. Holder af at føle på det bløde læder. Føle det mod nøgen hud. Der er noget sensuelt over det. Når jeg havde lejet en sex-video eller så nat-tv for voksne, plejede jeg at klæde mig helt af og sidde eller ligge og onanere til filmen. Da Brian havde lækket en del sperm på læderet på min lænestol, var det ikke første gang, der kom sperm på betrækket.

Du ordner det med at få startet videoen, sagde Dennis, og så giver du mig remoten. Sid her, og han klappede med hånden lige med hans side.

Og så var den der. Lige på og hårdt. Tims store pik i min mund, og han kørte den ind og ud, mens man kunne se noget af Brians sperm drive ned ad mine kinder.

Så stoppede Dennis filmen.

Nå, hvad synes du? Ganske pæn kvalitet af sådan en hjemmevideo at være, ikke?

Jahh, øhhh, jeg ved ikke, stammede jeg.

Hør lige her, sagde Dennis, når jeg spørger om noget, vil jeg have et ordentligt svar, vi skulle gerne have en rigtig fin og hyggelig samtale.

Jeg kunne genkalde mig nogle af de ord, jeg selv brugte, når jeg på skolen havde en samtale med en elev, som havde dummet sig, eller værre.

Joh, rent teknisk er den måske god nok, sagde jeg, men..

Dennis slog en høj latter op. Rent teknisk, mener du Tims teknik eller din teknik med munden, eller hvad?

Jeg blev om muligt endnu mere varm og rød i hovedet. Jeg mente nu det tekniske i videoen, altså optagelsen.

Jeg kan godt sige dig, at Brian er noget sur over, at vi ikke fik det med, da han mundkneppede dig. Var det første gang, du fik en pik i halsen, eller havde du prøvet det før?

Nej, er du gal mand, sagde jeg, aldrig før og heller aldrig mere.

Jaså, sagde Dennis og satte videoen i gang igen, og hvorfor så ikke det? Se nu godt efter, er det ikke ret liderligt at se på, står den ikke alt, hvad den kan? Er den ikke begyndt at sovse lidt?
Hej, jeg spurgte dig om noget?

Jeg, øhh, jeg ..

Det går ikke, det her, sagde Dennis og slukkede igen, tag tøjet af, strip, af med det hele.

Jeg stirrede måbende på ham, sådan en pæn dreng og så sådanne ideer.

Jeg sagde vist, at jeg havde en hilsen fra Brian, gjorde jeg ikke?

Joh, det gjorde du vist.

Vil du ikke gerne vide, hvad den går ud på? Du behøver ikke svare, for den går ud på, at hvis du ikke gør helt som jeg siger, og når jeg siger det, så ikke bare komme vi tilbage alle tre, når de komme ud - nå, det gør vi nu nok under alle omstændigheder, men måden vil være lidt forskellig, og så lo han. Men altså ikke nok med det, så kommer videoen ud på nettet, så alle kan se den, og vi skal nok sørge for, at adressen bliver kendt på skolen.

Jamen, videoen, sagde du ikke, den var til mig?

Dennis lo igen, og man kunne falde for det ansigt og den latter. Hold nu op mand, så dum kan man ikke være. Brian har selvfølgelig en kopi, ja rent faktisk ligger den allerede på nettet, så det, der mangler, er kun at gøre adressen kendt. Det kan være, jeg skal vise dig den, så du kan se, det ikke bare er noget jeg digter.

Da vi kom tilbage fra mit arbejdsrum med computeren, var jeg ikke længe om at trække af tøjet, og så sad vi igen i sofaen, helt tæt, og jeg splitter nøgen, og med stiv og dryppende pik.

Ja, så er vi tilbage ved spørgsmålet, sagde Dennis, da han igen satte videoen i gang. Behøver jeg at gentage det? Jeg kender svaret, sagde han, og grinede, mens han kiggede på mit skridt. Spred lige benene lidt mere. Nå, hvad siger du så?

Jeg var ved at kende "legen", så jeg sagde, jo, jeg har stiv pik, og… , hvordan var det du sagde, den sovser lidt.

Godt, lille bøsse, hvorfor skulle det vare så længe, var det så svært at få det sagt?

Lille bøsse! Hvad bildte han sig ind, det var anden gang, han kaldte mig bøsse.

Dennis mærkede nok, at jeg stadig gjorde modstand, så han stak sin højre hånd ned mellem mine lår, tog et fast greb om mine klunker, trak udad i posen i små hårde ryk, klemte sammen bag kuglerne og klemte fast om dem. Jeg udstødte et lille skrig, da smerten jog gennem dem.

Altså jeg spurgte om noget, og fra nu af går det sådan, hvis du ikke svarer i en fart, og vel at mærke ærligt. Og så klemte han igen, men kun svagt.

Nej! jo, jeg mener, jo, det er ret svært at sige sådan noget, det er helt nyt for mig og temmelig ydmygende at sige det til sådan en kn… til en så ung fyr som dig.

Så, nu går Tim rigtigt til den, hvordan var det, kunne du lide det?

Nej, sagde jeg prøvende, og straks strammede han grebet om mine nosser, neeejjj, ikke på det tidspunkt i hvert fald. Han løsnede grebet.

Det var bedre, du kan jo godt, sagde han, og slap mine nosser helt, dog kun for at mase med dem igen for at få et godt greb om dem. Det lykkedes dog ikke, de smuttede skiftevis tilbage og ud af hans greb.

Vi må gøre noget, sagde han, det her går ikke, og han kiggede sig omkring.

Hej, hiv lige det snørebånd ud af min ene støvle. Han havde sådan nogle sportssko, halvt støvler på.

Jeg kiggede lidt uforstående på ham.

Snørebåndet, sagde han, tag det ud for helvede, hvor svært kan det være at forstå det?

Jeg sank ned fra sofaen, løsnede sløjfen og fik båndet lirket ud.

Så op og stå, helt tæt. Så greb han igen om nosserposen, hev den lidt nedad, og begyndte at snurre snørebåndet tæt omkring posen mellem maven og kuglerne. Efterhånden pressede han kuglerne længere og længere ned, så de til sidst var presset tæt sammen med en helt stram og skinnende hud uden om.

Se, så, sagde han, nu smutter de ingen vegne, og han tog om den ene med to fingre og masserede den først lidt blidt, hvad der fik mig til stønne, så klemte han pludselig hårdt, så jeg udstødte et lille skrig.

Jaah, det er fint sådan, så kan vi fortsætte.

På videoen var jeg nu kommet op på bordet, og Tim pumpede sin pik helt ned i min hals, og man så hvordan nosserne klaskede mod min næse.

Hvad så, var det nu, det var bedre, jeg forstår ikke, hvordan du kunne få den ned uden at brække dig. Han masserede den anden kugle lidt drillende.

Det var heller ikke så let i begyndelsen, men så fandt jeg ud af at slappe af, forklarede jeg. Jeg skulle ikke have flere af mine nosser klemt.

Hvad synes du så, vi skal gøre nu? Hvad har du sådan rigtig meget lyst til? spurgte han grinende, samtidig med, at han klemte hårdt om min højre kugle.

Jeg havde for længst gættet i hvert fald noget af, hvad han var ude på, og for at undgå yderligere smerte - og var det ikke også fordi jeg på en måde ønskede det, men stadig ikke var parat til at indrømme det for mig selv?
I hvert fald hørte jeg mig selv sige:

Skal jeg ikke sutte din pik for dig?

Jamen hvor får du det dog fra, grinede Dennis, det var da en fantastisk idé, det kunne jeg ikke selv have fået mig til at foreslå. Og så pegede han på gulvet foran sig.
Her ned, ned på knæ, sagde han, og da jeg lidt efter lå på knæ mellem hans nu spredte ben, stirrede jeg lige på den våde plet for enden af hans pikhoved.

Skal den fortsætte? Så skriv til mig med din mening, og fortæl evt. om, hvad du synes, der skal foregå.
Kommentar