Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hævnen del 2

(Hævnen)

Karakter: 3.8/5
Visninger: 5176

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Personer:
Ole lærer, 35 år, tidligere klasselærer for Brian.
Brian, nu 18 år, tidligere temmelig vanskelig elev i Oles klasse.
Tim og Dennis, Brians venner, udgør sammen en voldelig kriminel bande.

Jeg sank sammen i en klump på gulvet, mens Brian dykkede ned i den medbragte sportstaske og fiskede en dåseøl op, som han hev klappen af på vej over til min gode læderstol. Her smed han sig ned med et tilfreds suk. Sad med let spredte ben, så hans nosser og pik hvilede mod lædersædet. Saften sivede stadig ud af pikåbningen, og formede en lille sø på læderet, en sø, der snart skulle vokse i omfang.

Hvad med dig, Tim, sagde Brian, var det ikke noget for dig at prøve hans mund, det er ikke helt ringe, og jeg vil nyde at se ham Ole få pudset røret. Er der ikke noget om, at de siger du har et ordentligt jern?

For fanden, Brian, hvad tror du egentlig? Jeg er blevet så liderlig af den forestilling, at jeg var lige med at komme i bukserne. Jo, du kan tro, jeg skal give dig noget at glo på, og noget ham Ole, som du kalder ham, aldrig vil glemme.

Under den snak havde han lynet ned og fisket pikken ud. Den sprang strakt op til fuld størrelse, og de to andre gav et lille gisp, da den var fri. Hold da kæft, sikke en pæl, sagde Dennis, ja, det bli'r noget, han kan mærke.
Jeg kunne ikke lade være med at dreje hovedet for at kigge op på den, og, jo, den så enorm ud, måske så den endnu større ud set nedefra, og jeg gav også et gisp fra mig, og stønnede nej, nej, det kan jeg ikke.

Det kan du fa'me tro, du kommer til, sagde Brian, og smed den tomme dåse fra sig på vej hen til mig. Han greb mig først i håret og trak mit hoved op, så skiftede han til mine øre, idet han holdt mit hoved hen mod Tims pik. Luk så den forbandede mund op, kommanderede han, idet han vred mine øre meget pinefuldt. Jeg kunne ikke andet end lukke munden så højt op, jeg kunne, og Tim pressede pikhovedet mod mine læber, og virkelig, den kom ind mellem dem. Her holdt han det stille.

Så begynder du at bruge tungen, kommanderede han, slik det godt og grundigt.

Jeg slikkede, og der var ikke så helt lidt af den glatte saft, og mere osede ud af revnen. Jeg slikkede det i mig, og Tim stønnede. Ja, brug tungen der, bliv ved, prøv at få den ind i hullet, stønnede han. Jeg spidsede tungen, og virkelig, jeg fik åbnet revnen lidt mere, så spidsen af tungen trængte ind mellem de små læber.

Brian havde sluppet mine øre og var trådt hen ved siden, så han havde bedre udsigt. Det er altså for stærkt det her, sagde han, det skulle på film. Hov, er der ikke noget om, at du har et videokamera, udbrød han. Jeg prøvede at trække hovedet tilbage for at protestere, men Tim greb mig om baghovedet og holdt mig fast, idet han samtidig pressede pikken lidt længere ind i munden på mig, så jeg kunne ikke få andet frem, end nogle uforståelige lyde.

Brian og Dennis begyndte at søge på må og få rundt i stuen. Jeg huskede i min nuværende situation heller ikke noget om, hvor det var henne, men jeg bad til, at det var godt gemt. Det var det dog ikke, for et øjeblik efter hørte jeg Dennis råbe fra soveværelset:

Hej se, hvad jeg fandt, og han kom ind med video-kameraet højt hævet. Og lidt efter udbrød han, og fanme om der ikke er film i det, hvor heldig kan man være?

Lad lige mig, sagde Brian. Han stillede lidt på det, og så begyndte han at køre. Altså, det ser hot ud, sperm over hele ansigtet og en pik i munden, som han dårligt kan spænde om.

Hov, hov, udbrød Tim, sørg lige for, at mit ansigt ikke kommer med, jeg skal ikke have noget af at nogen kan genkende mig. Ok, ok, sagde Brian, hvis de da ikke med det samme genkender den pik! Og så lo han for første gang.

Det går ikke på den måde, udbrød Tim lidt efter. Han havde forgæves flere gange forsøgt at få pikken ned i min hals, men det lykkedes ikke. Vi må finde på noget andet.

Op på bordet med ham, sagde Dennis, og lidt efter lå jeg på ryggen på mit eget spisebord med hovedet ud over den ene kant. Mine bukser, som de allerede tidligere havde været på vej til at trække af mig, var gledet ned, da de hev mig på at stå, så nu lå jeg der i kun et par underbukser, en skjorte, som allerede var mærket af den sperm, der var dryppet af mit ansigt, og et par tynde sokker.

Tims pikhoved var igen mod mine læber. Kørte lidt frem og tilbage over dem, så de blev våde og glinsende af pikslimen.
Så lukke du op, kommanderede Tim, og ind gled hovedet.
Jeg lå med hovedet ud over bordkanten og dermed bøjet kraftigt bagover, så nu var adgangen til halsen uden andre forhindringer end musklerne i mit svælg. De kunne dog ikke stille noget op mod kraften i Tims stød, så snart havde han hele pikken begravet i min mund og hals, mens nosserne lå hen over min næse. Jeg kæmpede igen mod opkastningsreflekserne, som samtidig masserede Tims pikhoved.
Jaaah, ohhh, jaaah, det er godt, stønnede han, og pressede endnu kraftigere på, hvorved han helt lukkede for lufttilførslen. Ikke nok med, at jeg ikke kunne trække vejret gennem munden, pikken fyldte så meget i halsen, at den næsten pressede luftrøret sammen, og nu forhindrede presset af nosserne mod min næse også luftadgangen den vej. Jeg gryntede og fægtede med både arme og ben, og prøvede at puffe ham væk fra mit hoved. Han lo bare, og greb mig om begge håndled og holdt dem fast ind til hans krop.

Hold kæft mand, han kan jo ikke få luft, udbrød Dennis, som fascineret så på, mens Brian sørgede for at få det hele med på videoen.

Først, da jeg begyndte at blive slap, trak Tim sig så meget tilbage, at der igen kunne suse luft ned i mine lunger. Jeg hev desperat efter vejret, og Tim slog en høj latter op. Det er lige det, sagde han, det har jeg læst om engang, hvordan de torterede fangerne i Chile, eller hvor det nu var, sådan at de gang på gang var ved at kvæle dem. Og så pressede han sig igen frem, så han lukkede for luften.

Igen fægtede jeg, men han holdt fast i håndledene. Jeg forsøgte at få benene op og bruge dem til at skubbe ham væk, men Brian beordrede Dennis til at holde dem, og igen var jeg ved at besvime, inden Tim tillod mig at gispe luft i mig.

Det er næsten for stærkt det her, sagde Brian, hold kæft, hvor det er super, vi må kunne sælge den film. Men lad os nu få noget hård fuck.

Og Tim begyndte at kneppe. Trak sig kun netop så meget tilbage, at jeg fik lidt luft, hver gang det gik udad, og så lukkede han igen af, når han stødte frem. At kalde min hals øm på det tidspunkt, vil være noget af en underdrivelse, men lidt hjalp det nok, at Brian havde efterladt sin sperm der, og også Tims pikvæske, som sivede ud i rigelige mængder, hjalp til at smøre.

Så trak Tim sig så langt tilbage, at kun pikhovedet blev i min mund. Så sutter du, sagde han. Brug tungen, for fan mand, se at få gjort noget ved det, eller skal du ha' lidt hjælp? Og med det greb han fat i mine brystvorter gennem skjortestoffet, klemte dem hårdt, samtidig med, at han skiftevis trak i dem og vred dem.

Det her plejer at få tøserne i gang, sagde han. Sådan lidt vortemassage kan sætte gang i tungen, og så klemte han endnu hårdere, så jeg igen stønnede og prøvede at baske med arme og ben, med begge blev holdt godt fast. Måske virker det endnu bedre, hvis vi lukke lidt op her, sagde han, idet han rev i skjorten, så den hoppede af knapperne, og så tog han igen fat i vorterne og masserede dem. Nu lidt blidere.

Nå, de er allerede stive, sagde han, men det er nogle små knopper i forhold til pigernes, men måske vi kan få dem til at vokse lidt, inden vi er færdige. Så tog han igen hårdere fat, klemte, trak og vred, og vred mig gjorde jeg også, og glemte helt at sutte og slikke.

Tom havde også glemt, at jeg var holdt op, for nu begyndte han igen at kneppe efter alle kunstens regler. Frem og tilbage i dybe stød.

Ohhh, fuck, fuck, det er godt gispede han.

Fuck, fuck, fuck, fuck, messede Dennis i takt med Tims stød.

Det er fame fucking hot, det her, sagde Brian, mens han skiftede mellem totalbilleder og nærbilleder af Tims pik, når den gik ud og ind af min mund, og nærbilleder af Tims fingre, der torterede mine brystvorter igen og igen.

Man kan ligefrem se, hvor langt din pik går ned i hans hals, sagde Dennis, og Brian tog med den ene hånd om min hals, der hvor Tims pik endte. Han klemte lidt omkring halsen. Ja, jeg kan mærke, hvordan du bevæger den, sagde han til Tim, prøv selv. Tim slap endelig mine nu temmelig ømme vorter og masserede min hals med begge hænder. Åh, ja, det føles ekstra godt, stønnede han, og klemte lidt fastere, så der blev endnu snævrere plads, der hvor pikhovedet kørte frem og tilbage.

Men nu skete der noget mærkeligt og ret foruroligende. Jeg begyndte at mærke en dunken i pikken, som tegn på, at den var ved at fyldes med blod.
Åh, nej, tænkte jeg, hvorfor nu det. Det her kan jeg da ikke tænde på!
Jeg trak benene op for at prøve at skjule den voksende bule i mine trusser, men måske var det denne bevægelse, der fik Dennis til at kigge på netop det kritiske sted.

Hold da kæft! udbrød han, prøv at se her, jeg tror fame, ham Ole er ved at blive liderlig, og så smækkede han hånden ned på min bule.
Jo, fa'me jo, han har fået jern på. Manden kan li' det.

Få hans ben ned, nærmest råbet Brian, det skal vi ha' med. Ned med benene Ole, ellers kommer du til at fortryde det.

Jeg måtte igen strække benene, dvs. underbenene hang ned over bordkanten, ja mere end det, det meste af benene, da min ende nåede bordkanten, mens mit hoved var bukket bag over den anden bordkant.

Se, sagde Dennis helt ophidset, man kan tydeligt se hans pikhoved, lige der, sagde han og knipsede på det, så det gav et gisp gennem mig.
Kan du mærke det her, sagde han, og knipsede igen, idet han prøvede at ramme lige på spidsen. Igen og igen knipsede han, og sendte iling efter iling gennem min krop, som mødtes med smerten fra mine brystvorter, som Tim nu igen manipulerede på det groveste.

Og Brian filmede og filmede.

Prøv med den lineal, sagde Brian og viste med et hovedkast hen mod den lineal, jeg havde brugt ved mit arbejde, inden det ringede på døren, og som mærkeligt nok var blevet liggende på bordet, mens de fleste bøger op papirer var spredt ud på gulvet. Det var sådan en plastisk eller nylon en, som Dennis hurtigt fandt ud af at spænde for derefter at lade den svirpe mod min pik, fortrinsvis pikhovedet. Jeg kan sige, at det sved, men ikke desto mindre kunne Dennis kort efter triumferende udbryde:

Nu begynder han sku også at sovse. Han kan fame li det her. Er han en fucking masochist bøsse? Hva' Ole, er du bøsse? sagde han og sendte endnu et svirp mod pikhovedet, som nu begyndte at ose pikvæske i en jævn strøm.

Det ska' med på filmen, sagde Brian, få de trusse af ham! og straks efter havde Dennis hevet dem ud over mine fødder, så jeg nu lå på det nærmeste nøgen for deres blikke og for videokameraet.

Mens dette foregik nede ved mit skridt, havde Tim fortsat sin kneppen af min mund og hals, og jeg havde lært at tilpasse min vejrtrækning, så jeg fik hevet luft ind, hver gang han trak sig tilbage.

Min nu helt stive og dryppende pik lå fladt hen over min mave, og klunkerne lå derfor helt frit fremme, men trukket tæt ind mod kroppen.
Det var for tydeligt og fristende et mål, til at Brian kunne lade det være i fred. Han tog om posen og prøvede at trække dem ud.
De var stadig så ømme efter de spark, de havde fået som velkomst, at det smertede så meget, at hele kroppen trak sig sammen i ryk.

Det er nok noget, du kan mærke, sagde Brian, og de lo alle tre.

Tag lige kameraet og film det her, sagde han til Dennis, idet han samtidig overtog linealen.

Det her er fucking bedre, end jeg havde drømt om, sagde Brian, nu skal vi se, om ikke det her kan få ham til at synge, og så kom det første slag, som ramte tværs over begge kugler. Jeg udstødte et skrig, som godt nok ikke kunne høres ret meget, da jeg stadig havde Tims stive rod nede i halsen, og samtidig trak jeg begge ben op og samlede lårene beskyttende over pik og nosser.

Vi må ha' de her ben gjort fast, sagde Brian, og efter nogen søgen rundt i huset efter egnede bånd, fik de bundet benene til hver sit bordben, så mit skridt lå mere åbent end før.

Hold så lige en pause Tim, så skal I bare høre.

Tim trak sig modvilligt ud, men lod pikken hvile mod mit hoved, så safterne dryppede, hvor det nu kunne falde sig, flere gange også i øjnene.

Og så begyndte Brian på det hidtil værste.

Han spændte linealen, ligesom Dennis havde gjort det, og lod den svirpe skiftevis mod højre og venstre kugle, og jeg skreg og skreg og tiggede og bad ham om at holde op. Men Brian fortsatte, og med megen omhu ramte han dem fra forskellige vinkler. Tim havde ikke kun været passiv tilskuer, han havde fortsat med at bearbejde mine brystvorter, men nu fik han besked på at løfte posen, så Brian også kunne ramme under kuglerne, intet sted skulle gå ram forbi.

Jeg skreg og bad, og Brian begyndte at forhandle. Hvad vil du gøre, hvis jeg holder op, sagde han.

Jeg vil gøre alt, I vil have, sagde jeg, bare I ikke slår mere på testiklerne.

På hva' for nogen, grinede Brian, er det dem her, du mener, og så fik de et rap til, hvad kalder et ordentligt mandfolk sådan nogen?

Mine nosser, råbte jeg.

Det var bedre, sagde Brian, du kender altså godt de rigtige ord, men hvad er det så sådan mere nøjagtigt, vi må gøre, hvis vi lader nosserne i fred?

I må… jeg vil sutte…. I må bruge min mund, råbte jeg.

Det kan du gøre bedre, sagde Brian og gav endnu et svirp.

I må kneppe min mund!

Fint, og hvad mere? Er der ikke mere, vi må kneppe, hvad med det her? og så svirpede han for første gang lige mod mit røvhul.

Det kom nok lidt overraskende både for Brian og de to andre, ingen af dem havde drømt om at kneppe mig i røven, og det kom overraskende for mig.
Brian blev nu ved at bruge linealen mod hullet og siderne lige omkring, og jeg råbet igen, jo, I må kneppe mit røvhul, og de lo larmende.

Hvad mere, sagde Brian, og slog nu igen hen over begge klunkerne, kom med alt det, du kan finde på, alt det, du har drømt om, når du sad med en stiverik i timerne.

Jeg var helt ude af mig selv af smerter, både fra nosserne og fra vorterne og nu også fra røvhullet, men samtidig stod pikken stiv og dryppende, så min hjerne kørte helt af sig selv gennem de mest skjulte kroge.

I kan spanke min røv!

Smak! Mere sagde Brian, og sendte endnu et slag mod den højre nosser, smak!

I kan spanke min pik!

Smak! mere, mere!

I kan spanke mine vorter!

Mere, mere, kom så, smak, smak, nu to slag mod den venstre.

I kan pisse på mig!

Smak, smak, hvorfor? hvorfor nærmest hypnotiserede Brian mig med den smerte?

I kan pisse i min mund og i min røv, nærmest hviskede jeg, og blev samtidig blussende rød, da jeg blev klar over, hvad jeg havde sagt.

Og de slog en skralderlatter op.

Godt vi fik det med på filmen, det er noget, der rykker, lo Brian, der fik vi ham virkelig. Nå, det er den slags lyster, han har gået og gemt på, ja så er hans lykkelige dag jo kommet.

I det samme skete der to ting. Tim maste sin pik dybere i ned i min hals end nogen gange før, nosserne presset fast mod min næse, og min hage trykket flad mod hans kraftige hårvækst. Og hans orgasme begyndte at sende ladning efter ladning dybt i halsen. Og så, oh skræk, oh rædsel, så eksploderede også min egen pik. Sprøjt efter sprøjt først højt på mit bryst, så lavere og lavere for hver udløsning, den sidste kun et par dråber, der dryppede fra pikrevnen ned på maven. Aldrig havde jeg følt kraftigere udløsning, og så under disse omstændigheder!

Og de lo om muligt højere end før, dvs. Dennis og Brian lo, Tim stønnede og sukkede stadig i efterorgasmen.

Skriv meget gerne til forfatteren med din menig om historien
Kommentar