Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hævnen

Karakter: 4.1/7
Visninger: 8115

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Personer:
Ole lærer, tidligere klasselærer for Brian.
Brian, nu 18 år, tidligere temmelig vanskelig elev i Oles klasse.
Tim og Dennis, Brians venner, udgør sammen en voldelig kriminel bande.

Det ringede. Jeg åbnede. Udenfor stod tre unge mænd, den forreste var Brian.

Jeg havde haft Brian i min klasse. Det var nu et par år siden, han var vel 18 år nu. Det havde ikke været let. Brian var en stadig anledning til uro, og jeg og hans andre lærere havde mange kontroverser med ham. Til sidst fik vi ham flyttet til en anden skole. Her hørte jeg, at han heller ikke kunne tilpasse sig, kom hele tiden op at slås, så han blev sendt til en efterskole. Fra den blev han også smidt ud efter uro og stoffer, og jeg havde hørt, at han var blevet en rigtig slagsbror og var havnet i et kriminelt miljø.

Nu stod han uden for min dør sammen med to andre fyre, der også så ud til hvad som helst, den ene med en stor sportstaske i hånden.
Jeg fik lige sagt hej Brian, da han uden videre skubbede mig baglæns ind i min entre.

Vi skal snakke med dig, sagde han i en ikke venlig tone, jeg har længe tænkt, at jeg havde lyst til at sige tak for sidst. Med de ord sendte han et hårdt spark lige op i mit skridt, så jeg skreg og bukkede sammen på gulvet i smerte.
De havde lukket og låst døren, og de to hjælpere tog et fast tag i hver af mine arme og trak min overkrop tilbage. Brian sendte endnu et spark ind i mine nosser, og jeg skreg igen og trak benene op for at beskytte mit underliv.
Nå, hvad synes du om mosten? Spurgte Brian, skal vi prøve en gang til, eller er du klar til at gøre præcis, som du får besked på?

Hvad fan' er I ude på, fik jeg fremstammet.

Jamen, det er helt i orden med mig, sagde Brian, læg ham lige parat:
Nu greb de to andre hver et ben, trak dem udad og lidt bagover, så mit skridt lå helt åbent for Brian.

Er du klar, så kommer det, og i det samme ramte han endnu et velrettet spark ind i mine nosser.

Er du så klar til at snakke, spurgte Brian barskt.

Hva' gå det ud på, fik jeg fremstammet, mens jeg som i kramper hev efter vejret, mens smerterne jog op gennem kroppen.

Du har altid været så forbandet god til at snakke. Jeg har tit haft lyst til proppe min pik ned i halsen på dig for at få stoppet alt det lort, du kom op med, bare jeg vippede med ørerne. Og nu er tiden kommet, hvor jeg har tænkt mig du skal have lov til at smage mosten.

Nej, hold nu op Brian, jeg har aldrig…auuuu, åhhhhh, for helvede mand!

Brian havde sendt endnu et spark ind i mine hidtil ædlere dele.

Hold så kæft for fanden med det bræk, er du klar til at parere ordre, eller skal jeg sparke nosserne helt op i halsen på dig?

Denne gang varede det endnu længere inden smerterne havde fortaget sig bare så meget, at jeg kunne hviske: hvad er det så du vil.

For fanden mand, er du både døv og dum. Jeg sagde, at jeg ville stikke min pik ned i halsen på dig for at rense den for alt det lort, du har sluppet ud gennem den, og hvis du er rigtig heldig, så vil mine venner her gøre det samme.
Er du klar, eller vil du prøve endnu et spark, og det bliver en del hårdere, kan jeg godt love dig?

Havde jeg andet valg? Kunne jeg gøre andet uden at få min manddom totalt ruineret?

Ikke flere spark, stammede jeg.

Hva' så, spurgte Brian, hva' vil du så? Sig det så højt, vi kan høre det.

Jamen så må du gøre det, du kom efter, hviskede jeg.

Tal noget tydeligere, og højere, og ikke alle de omskrivninger, det er vi færdige med nu!

Så kom med din pik, hviskede jeg, og de to venner slog en skrattende latter op.

Ja, jeg hørte det ikke rigtigt, sagde Brian, gør ham lige klar til et spark til, og hiv bukserne af ham, så jeg er sikker på at ramme plet.

De greb fat i mig igen, den ene nåede at spænde mit bælte op og trække lynlåsen ned, men jeg skulle ikke nyde mere af den most, så jeg råbte højt:
Nej! Nej! Stop, kom så med din pik, stik den ned i halsen på mig.

Nu lo de alle tre voldsomt. Se, hvad jeg sagde, sagde Brian, vi skulle nok få ham til det.

Sig det en gang til, sagde Brian idet han greb fat i mine ører og trak hovedet op mod sit skridt.

Jeg stammede igen: Kom med din pik, stik den bare ned i halsen på mig.

Åhhh, det gør godt, sagde Brian, efter alle de år, en gang til!

Kom med din pik, jeg skal nok ta' den ned i halsen.

Op på knæ, kommanderede han, og trak så med et godt tag i mine ører min næse helt ind i bulen i skridtet.

Jeg mærkede tydeligt, at han var helt hård.

Snus lidt til den og glæd dig, sagde han, og gned den hårde bule frem og tilbage over min næse.
Det er sager, hva', sagde han. Jeg tror det var en god idé, hvis du selv pakkede gaverne ud.
Du forstod, hvad jeg sagde, se så at komme i gang, idet han vred ørerne om og pressede mit hoved bagover.

Bange for at ørerne skulle flække fra hovedet, rakte jeg hænderne frem og begyndte at spænde hans bælte op. Så fulgte den øverste knap i cowboybukserne og straks herefter trak jeg lynlåsen ned over den hårde bule.

Så finder du pikken frem, kommanderede Brian. Han havde et par spraglede minitrusser på, som jeg med noget besvær fik manøvreret ud over den stive pik, som nu sprang frem og afslørede et hoved, som forhuden var gledet delvis ned over, og som allerede glinsede af piksaft.

Træk dem ned under nosserne, lød næste ordre, og kort efter lå den brune, let hårede og rynkede pose hen over og presset frem af den brede trusseelastik.

Brian slap taget i mit ene øre, greb fat i pikken og begyndte at klaske den mod først den ene, så den anden kind. Så på begge sider af næsen og igen fra kind til kind.

Jeg prøvede at trække hovedet væk fra denne klasken, som vel ikke ligefrem gjorde ondt, men som var så meget desto mere ydmygende. Liggende på mine knæ mens en tidligere umulig elev nu stod og klaskede mit hoved med sin hårde pik, mens pikvæsken satte sine våde spor over det meste af ansigtet.
Men det var netop, hvad der var Brians ærinde, at ydmyge mig til det yderste, mens han selv stønnede: Åh, ja det gør godt, det gør godt, dette her har jeg drømt om længe. Kun en skam at ikke hele den gamle klasse ser det. Det skulle jeg have gjort mens vi endnu var sammen i skolen. Kan du lige se denne forestilling, hvor du ligger på knæ foran katederet i hele klassens påsyn, mens jeg tæver dig med min pik - og så bag efter sikker den ned i halsen på dig? Og det kommer nu.

Nu pressede Brian pikhovedet mod mine læber, som jeg pressede sammen i et desperat forsøg på at udgå den ultimative ydmygelse.

Skal jeg vride ørerne af dig, hvæsede Brian, da jeg med et skrig åbnede munden, og pikhovedet forsvandt langt ind i min mund. Sådan, og hvis du kommer i vejen med tænderne, vrider jeg ikke bare ørerne, men også nosserne af dig, truede Brian.

For første gang havde jeg nu en pik i min mund, og jeg mærkede den glatte, slimede fornemmelse og den fade smag af piksaften. Brians pik var ikke verdens største, vel sådan normal teenager-størrelse, hvis sådan en findes, men den var hård, stenhård, og manden bag den var vred, nærmest fnysende af hævntørst. Der blev derfor ingen tid til nærmere at overveje denne første fornemmelse af pik og slim, for han begyndte straks med hurtige bevægelser at køre den frem og tilbage, idet han samtidig ved hvert stød fremad trak hårdt i mine ører.

Jeg forsøgte fortvivlet at vride mig løs for at undgå de opkastningsreflekser der kom, hver gang pikhovedet busede mod det bageste af munden og indgangen til spiserøret, men Brian gav mig ingen chancer. Tvært imod gryntede han vellystigt når disse reflekser masserede hans pikhoved, og dette fik ham til at støde endnu voldsommere til. Helt ned ville den dog ikke gå, hvilket han ikke var tilfreds med, så han fik en af hjælperne til at trække mit hoved bagover, samtidig med at han med vægten af kroppen pressede mig længere ned, så jeg sad på hælene. Nu kunne han læne sig ind over mig og derved få endnu mere kraft i stødene, og samtidig udgjorde min mund og hals en mere direkte forbindelse. De næste to stød bragte pikken helt i bund, hvorved nosserne klaskede mod min hage, og min næse blev begravet i den tætte, mørke hårvækst over pikken. Og så begyndte han at arbejde. Op og ned gik det. Op i munden og ned i halsen, og jeg gylpede og gispede.

Se så stønnede Brian, nu får vi renset røret for alt lortet.

Så stoppede han pludselig mens pikhovedet var oppe i munden.

Ryk lidt tilbage, så jeg kan støtte til bordet sagde han, men sørg for at holde pikken indenfor.

Jeg rykkede forsigtigt tilbage, mens Brian langsomt fulgte med, det var vel kun en lille meter i det hele.
Nået så langt, at Brian kunne række frem og støtte sig til bordkanten, genoptog han knepperiet, ja, ikke blot genoptog, nu da han havde ekstra støtte, arbejdede han endnu hurtigere og hårdere så det gav en klaskende lyd hver gang nosserne ramte min hage.

Åååhh ja, åååhh ja, stønnede han, det er bare fedt det her, det skal I altså prøve, og gir vi ham pik alle sammen, kommer der aldrig mere lort ud af den, sådan som den bliver poleret.

Og nu kommer rensecremen!

Og han stødte hårdt frem, pressede min næse flad mod maven og nosserne hårdt mod hagen.

Og komme, det gjorde det. For første gang (jeg håbede også for sidste gang, men..) sprøjtede den mandesæd direkte ned i halsen på mig, mens Brian stønnede åårrhh og åårrhh og huggede hårdt frem for hvert sprøjt.
Så trak han sig pludselig helt ud, så de sidste to sprøjt endte dels i min mund og dels ud over hoved og ned ad halsen.

Skriv meget gerne til forfatteren med din menig om historien
Kommentar