Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ham fra 3. g

Karakter: 4.0/4
Visninger: 6859

Af: The Scariet..

Læs flere noveller af:
» The Scariet..

Skriv til:
» The Scariet.
Kunne ikke tro at det rent faktisk skete. I så lang tid havde jeg drømt om at sutte denne fantastiske dreng, og nu skete det rent faktisk.

Han var 19, og jeg 17. Vi gik begge i gymnasiet, jeg i 1.g, han i 3.g. Han var så lækker og slank, og mens jeg suttede hans pik, gav hans krop efter i smidige vrik, som tændte mig og fik min krop til at koge. Han virkede lidt som en slange, stærk men smidig. Mine hænder på hans hofter. Jeg kunne føle hofternes smidige form under den bløde hud, og mærke hvordan hans muskler arbejde.

Vi var begge lidt fulde. Det var skolefest og vi havde ikke fået særlig meget at drikke, før følelserne væltede frem i os, vi ville have hinandens kroppe. Vi aftalte at starte med et sut på toilettet under festen, og så have rigtig sex hjemme ved ham. Han havde selvfølgelig prøvet det mange gange, men jeg var jomfru. Alligevel føltes det så naturligt og vandt at sutte ham.

Hans lækre, glatbarberede 20 centimeters kæp gled stille og roligt ind og ud af min mund. Jeg var som i en trance, det var som om at den stille og smidige bevægelse hans krop konstant var i, gik videre over i mig som en rytme, der styrede min sutten.

Når jeg kiggede op, havde han et helt afslappet udtryk. Hans mund smilede, øjnene var lukkede og hans ansigt viste at han nød hvert sekund, and so did I!

Han gik ligesom pludselig ud af sin trance, og fjernede mine hænder. Han holdt en fast hånd om min hage, og begyndte at køre den ind og ud, nu overtog han styringen. Smagen af ham var fantastisk, og jeg var ved at smelte. Det gik hurtigere nu, og jeg begyndte at kunne smage hans presperm. Den gjorde mig lækkersulten, og fik mig til at hungre efter den rigtige vare. Jeg suttede det bedste jeg kunne, og han begyndte at stønne.

Efter lidt tid trak han pikken ud, og begyndte at spille den mens at den pegede direkte mod mit ansigt. Jeg åbnede sultent munden, og snart kunne jeg mærke den hvide, salte sperm springe ud over mit ansigt og ind i min mund. Det smagte fantastisk! Da han havde sprøjtet færdig, kørte han spermen rundt i mit ansigt med pikken, mest omkring munden. Lidt kom op under næsen, så jeg kunne dufte hans dejlige væske, jeg kunne dufte ham.

Han begyndte at kører pikken ind og ud af min mund igen, så jeg kunne rengøre den. Han fortalte mig bagefter, at når han trak den ud, hang der lange strimler af sæd blandet med spyt, mellem pikken og min mund. Det tændte mig vildt.

Bagefter suttede han mig. Han trak bare mine bukser og underbukser ned, og fik mig sat på toilettet. Nogle hamrede på døren, men vi ignorerede det. Jeg havde aldrig drømt om at det var så dejligt at blive suttet, at onanere gange 100. Han var virkelig en fantastisk sutter, og jeg kunne ikke slappe af som han havde gjort det tidligere. Min krop vred sig voldsomt og mit ansigt var i konstant bevægelse, den følelse var simpelthen for dejlig.

Det føltes kun som sekunder fra han gik i gang, til jeg eksploderede ud i hans mund. Min pik skød som en ladt kanon og han slugte det hele med et lille smil. Vi tog tøj på, han kneb mig i ballen og vi gik ud. Hold kæft hvor folk gloede da vi åbnede døren.
Kommentar