Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ham fra 3. g del 2

(Ham fra 3. g)

Karakter: 4.0/4
Visninger: 5333

Af: The Scariet..

Læs flere noveller af:
» The Scariet..

Skriv til:
» The Scariet.
Da festen sluttede ved totiden, var vi begge meget fulde, men vi fandt dog alligevel hinanden, og begyndte at bevæge os hjem mod hans lejlighed. Jeg var lidt liderlig igen, men han var især tændt på det tidspunkt, hans hånd faldt konstant ned mod mit skridt, men jeg skubbede den væk af frygt for, at nogen skulle se det.

På vejen kom vi igennem en lille park, og jeg fik et kæmpe chok, da han pludselig skubbede mig ind mellem nogle buske. Jeg var næsten kun lige landet på jorden, da han landede ved siden af mig.

Jeg vil ha dig nu!

Jeg kunne ikke holde min latter tilbage, jeg var jo pisse stiv, da han trak bukserne af mig og fik mig vendt om på alle fire. Han trak ud i mine baller, og jeg kunne mærke hans tunge lege med mit lille hul, hvilken fantastisk følelse! Værre blev det dog da hans 20 centimeter forsøgte at trænge ind i mig, det gjorde jo ret ondt. Heldigvis fik alkoholen vist bedøvet mig lidt, og da han fik mig til at slappe af, vænnede jeg mig hurtigt til det. Han begyndte at kneppe mig, og jeg nød det. Igen var det den der slangeagtige bevægelse, nogle helt specielle ryk der nærmest snoede sig op ad min bagdel, i takt med at pikken kørte ind og ud. Jeg var i ren ekstase, og kunne have fortsat sådan i en evighed. Fra tid til anden fik jeg nogle små smæk bagi, og ellers legede hans ene hånd med min pik, mens den anden kørte op og ned af min ryg.

Efter lidt tid trak han sig ud, og vendte mig om så jeg lå på ryggen med benene over hans skuldre. Han begyndte at kneppe mig igen. Jeg havde altid elsket denne stilling, når jeg så pornofilm på nettet, det at kunne se hinanden i øjnene mens man har sex måtte være vildt frækt, og det var det også. Igen havde han det der utroligt rolige blik, mens min røv kærtegnede hans pik. Jeg kunne nu rigtig se hans smidige bevægelser. Efter nogle minutter blev hans ansigtsudtryk mere anstrengt, og den hastighed hvormed hans pik susede ind og ud af mit hul forøgedes. Snart efter kunne jeg mørke en stråle af hans dejlige, varme sperm skyde op i mig, og han blev ved med at kneppe mig til han var helt færdig med at komme. Han trak sig ud og bad mig tage bukser på. Det gjorde jeg, og i mellemtiden satte han sig på hug ved mit ansigt.

Rens den!

Jeg suttede de sidste spermrester af, han tog bukser på og vi fortsatte turen mod hans hjem.
Kommentar