Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hos gartneren del 4

(Hos gartneren)

Karakter: 4.3/3
Visninger: 6430

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Denne historie indeholder beskrivelser af sex mellem en 15-årig dreng og et par lidt ældre fyre. Der er også elementer af vold og hvad de på engelsk kalder "rape". Hvis den slags ikke er noget for dig, så forlad siden NU!

Da du blev her, vil jeg lige sige, at historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne. Forfatteren under pseudonymet Oleole, ser meget gerne, at du skriver til ham om, hvad du synes om historien.

Jeg havde ikke stået ved båndet længe, før jeg hørte bilen komme tilbage, og lidt efter stod Tom ved siden af mig.

Nå, hvordan var det? Samtidig jog han som sædvanligt sin hånd op i røven på mig og pressede en finger mod hullet.

Jeg nærmest sprang i vejret, så følsom var jeg blevet der.

Tom lo, nå, så fik du, hvad du havde godt af, og måske lidt mere?
Hvad var så det bedste? Var det på bordet? Han fortsatte med sine spørgsmål, og selv om jeg ikke svarede med mange ord i starten, varede det ikke længe, før jeg havde fortalt det hele. Jeg fortalte også, at det bedste havde været når pikhovedet lige trængte gennem ringmusklen.

Tom nød det helt øjensynligt, mens vi behændigt sorterede gulerødderne, pressede vi begge skridtet med de stive pikke mod siden af båndet, der med sin rysten gav pikken en blid behandling.

Om aftenen skulle jeg igen prøve gulerødderne, og denne gang gled den på min størrelse fint ind. Det var dog en lidt flov fornemmelse i forhold til Karls pik, så da jeg havde gnedet pikken af, gik jeg i seng og sov hurtigt, men ikke drømmeløst.

Midt på formiddagen næste dag kaldte Karl på mig for at bede mig hjælpe ham med nogle kasser oppe på loftet.
Der stod nogle gamle møbler deroppe, men jeg kunne ikke se nogen kasser. Inden jeg kunne vende mig om for at spørge, tog Karl mig om livet, spændte min livrem op og trak begge lag bukser ned på en gang. Uden et ord skubbede han mig over ryggen på en gammel lænestol, og et øjeblik efter mærkede jeg hans pikhoved mod røvhullet.

Han havde ikke noget at smøre med. Jeg var nok stadig lidt fedtet fra dagen før, og hans pikspyt var også begyndt at løbe, men alligevel var det noget helt andet end dagen før. Jeg protesterede, jeg stønnede, jeg prøvede at spænde sammen, men lige meget hjalp det. Han tog fat om mine hofter, satte pikhovedet vod åbningen, og så pressede han sig med, tror jeg, påtaget langsomhed ind, så jeg rigtigt kunne føle blandingen af smerte og lyst. Igen et lille skrig, da hovedet passerede ringmusklen, så var den værste smerte ovre, og jeg kunne give mig hen til lysten.

Karl knaldede med vanlig ekspertise, langsomt og omhyggeligt efterfulgt af hurtigere stød, og så nogle helt hårde, hvor han lænede sig ind over mig og holdt fast i stolen. Ved hvert af disse stød gik der skønne ilinger gennem hele kroppen.
Jeg syntes, jeg hørte trin, og følte, at der var en tredje i nærheden, men jeg kunne ikke se noget, som jeg lå med hovedet nede i lænestolen.
Hverken Karl eller jeg selv kunne komme til min pik i den stilling, men den var presset op mod ryggen af lænestolen, og ved hvert stød, gled den lidt frem og tilbage, så da Karl endelig kom i de lange sprøjt, kom min egen pik også.

Da jeg så op, stod Tom ved siden af. Han havde bukserne på, men havde lynet ned, og hans pik stod stiv ud af bukserne. Han havde løjet om størrelsen, for den var endnu længere end Karls, måske ikke så meget tykkere, men pikhovedet var gevaldigt.

Hva søren, sagde jeg, hvad laver du her.

Ja, nu skal du bare se, svarede han.

Så tog de mig hver i en arm og førte mig hen til en slags gynge, som hang ned fra loftet. De lagde mig på maven hen over den. At den netop var hængt op i den rette højde, siger sig selv, så da Tom stillede sig bag mig, var hans pik netop ud for mit røvhul.

Nu skal vi så lege pikhoved mod ringmuskel, sagde han, og satte hovedet mod hullet.

Det var nu heldigvis smurt godt ind af Karls orgasme, men alligevel var jeg temmelig nervøs.
Brættet, jeg lå på var så bredt, at jeg kunne holde fast om kanten, kun hovedet hang ud til den ene side, og benene til den anden.

Jeg holdt godt fast, og det gjorde Tom også, og så trak han gyngen ind mod sig samtidig med, at han pressede sig frem. Så mærkede jeg pikhovedet mod ringmusklen, der langsomt men uafvendeligt blev presset op. Jeg gav et lille skrig af smerte, og ventede på det udløsende øjeblik, når hovedet gled igennem, men det kom ikke. Lige på det sted holdt Tom stille.

Det er lige der, det er så godt, ikke? spurgte han.

Jeg kunne kun svare med et støn, samtidig med at jeg forsøgte at presse mig bagud for at få smerten overstået. Det lykkedes dog ikke, i stedet trak Tom sig tilbage til udgangen, og pressede så igen langsomt ind netop til det kriminelle sted, så holdt han pause igen.

Denne leg fortsatte han med nogle gange, så jeg til sidst måtte trygle ham om at støde helt ind.

OK, sagde han, og så genoptog han Karls leg fra dagen før, hvor han kørte hovedet ud og ind gennem ringmusklen. Jeg peb og stønnede.

Nå det var lige det, du kunne ønske dig, sagde han, jeg tænkte nok i går, at du ville nyde mit pikhoved endnu mere.

Men så skete der noget uventet. Karl stillede sig ved mit hoved. Hans pik stod stiv og strunk igen, godt smurt ind af hans egen orgasme og af min røvsaft. Han løftede mit hoved og beordrede mig til at åbne munden. Det havde jeg heller aldrig prøvet før og aldrig forestillet mig, men han stak uden videre snak pikken ind i munden på mig. Sut på den, sagde han, pres med tungen.

Så kom gyngen i funktion. Karl og Tom tog begge i tovene og begyndte at gynge mig frem og tilbage. Samtidig gled Toms pik ud og ind af røven, mens Karls pik gled frem og tilbage i min mund. Det var tydeligt, at de havde prøvet det før, for de behøvede ikke mange ord for at blive enige om at skifte takt ind imellem.

De satte tempoet op. Lidt efter kom Tom idet han stødte ekstra hårdt og holdt gyngen stille, mens han sendte sin sæd i varme sprøjt dybt ind i min tarm. Han trak sig ud med et svup, mens Karl forsatte med at køre ind og ud i min mund. Så kom han også, pressede pikken så dybt med i halsen på mig, at jeg ikke kunne få luft, men det varede kun kort, til han havde tømt sig ud, og, jeg kunne ikke andet end at sluge hele ladningen.

Vi forsætter en anden gang, sagde Tom, og så gik vi ned.

Da vi igen stod ved båndet og sorterede med ekstra fart, sagde jeg til Tom:

Jeg forstår ikke?

Tom lo, det er et led i legen. Jeg har en aftale med Karl om, at jeg varmer knægtene op med god snak, så de bliver grydeklare, og det virkede jo fint, ikke?
Kommentar