Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hos gartneren del 5

(Hos gartneren)

Karakter: 4.6/5
Visninger: 5885

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Denne historie indeholder beskrivelser af sex mellem en 15-årig dreng og et par lidt ældre fyre. Der er også elementer af vold og hvad de på engelsk kalder "rape". Hvis den slags ikke er noget for dig, så forlad siden NU!

Da du blev her, vil jeg lige sige, at historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne. Forfatteren under pseudonymet Oleole, ser meget gerne, at du skriver til ham om, hvad du synes om historien.

De næste dage var det ikke længere gulerødder, og hverken Tom eller Karl syntes at interessere sig for mig ud over arbejdet, og Tom kom ikke med en eneste seksuel bemærkning. Om aftenen brugte jeg gulerødderne flittigt, men det var langt fra det samme som før, og jeg længtes efter følelsen af en rigtig pik.

Tredje dag spurgte jeg Tom, om der var noget galt, siden vi ikke skulle på loftet igen.

Du må først gøre dig fortjent, sagde han, vi skal først have lyst til dig.

Det forstod jeg ikke, hvad var det da, de forlangte?

Først og fremmest skal du lade være med at gå med trusser, sagde Tom.

Det forstod jeg ikke, men gik snart efter ud på lokummet og tog trusserne af, hvilket straks fik pikken til at rejse sig. Jeg trak de korte bukser på. Pikken fik jeg bakset ned langs det venstre ben, hvor den aftegnede sig tydeligt i hele sin længde. Jeg ventede lidt i håbet om, at den skulle falde lidt til ro. Det gjorde den ikke, kontakten med det lidt grovere stof var så ny, at det stimulerede rejsningen. Så gik jeg ud og puttede trusserne i tasken.

Tom kiggede på mig. Bedre, sagde han, Så tog han mig som så ofte før i røven.

Det er ikke godt nok, sagde han, du må til i morgen finde nogle tyndere og strammere bukser, og så ikke noget med gulerødder derhjemme, gør du det, kan vi mærke det med det samme, og så er det slut!

Hjemme ledte jeg febrilsk efter passende bukser. Tyndere måtte være nogle sportsbukser, men de nye var ikke særlig stramme. Så fandt jeg nogle, som jeg ikke havde brugt de sidste to år. Jeg fik dem med besvær over pikken, der som sædvanlig stod i den ophidsede stemning, jeg levede i. De var i hvert fald stramme, og pikken nærmest lyste gennem dem.

Jeg cyklede i de sædvanlige bukser, men gik straks ind på lokummet og skiftede, da jeg kom frem.
Lige som om aftenen var jeg så ophidset, at pikken stod alt hvad den kunne, så det var helt svært, at få den presset ned i de snævre bukser. Sådan kunne jeg da ikke gå på arbejde, gartneren og evt. andre kunne jo risikere at se mig, og hvad så?

Jeg lukkede døren op, kikkede mig omkring og gik hen til båndet, hvor Tom ventede mig.
Han mønstrede mig, strøg mig over pikken, tog mig i røven og pressede med fingeren. Berøringen gennem det tynde stof fik mig til at gispe og nærmest hoppe og danse under fingerens tryk.

Det var så det første, sagde han.

Så arbejdede vi videre, jeg i en sær ophidset og forventningsfuld stemning, nu måtte vi da snart skulle på loftet, så jeg igen kunne få den herlige fornemmelse af et pikhoved gennem ringmusklen.
Men der skete ikke mere.
Min pik stod stadig lige stiv, og hvis den var ved at slappes, behøvede jeg bare at lade den røre ganske let ved siden af båndet, så fik rystelserne der den straks til at stå igen.
Ikke kun Karl, men også gartneren kom som sædvanlig forbi flere gange, og jeg tænkte ikke på, hvor tydeligt min pik stod langs venstre bukseben, hvor der nu også havde bredt sig en våd plet af piksaften. Det kunne de ikke have undgået at se, men ingen kom med bemærkninger.

Gartneren kørte som sædvanlig ved middagstid, så nu måtte det ske.

Hvad nu Tom, er det ikke godt nok? spurgte jeg og stillede mig foran ham, så min pik nærmest lyste ham op i ansigtet.

Først ned på knæ og bed mig om det, sagde han.

Hva', sagde jeg.

Ja, ned på knæ!

Jeg lagde mig på knæ foran ham.

Lad mig så høre, sagde han, hvad er det du vil?

Jeg vil gerne have din pik op i min røv, sagde jeg.

Ikke godt nok.

Vil du ikke godt nok stikke din dejlige pik i min røv og pumpe mig salig? sagde jeg.

Først trækker du min pik ud.

Jeg trak lynlåsen ned, fandt ind til pikken - han havde heller ikke trusser på - fik den lempet ud, selv om den var halvstiv.

Så slikker du på den!

Jeg tog den i munden og begyndte at bevæge munden op og ned af det dejlige pikhoved.

Brug tungen noget mere!

Jeg pressede tungen mod pikhovedet samtidig med at jeg kørte munden op og ned af det.

Også nosserne!

Jeg slap pikhovedet og tog efter tur nosserne i munden og bearbejdede dem.
Så tog jeg igen fat på pikhovedet.

Hvad var det nu, du ville be' om, sagde Tom.

Jeg ville be' dig om igen at stikke din vidunderlige pik op i mit røvhul og bearbejde min ringmuskel med dit fantastiske pikhoved.

Ok, så går vi ovenpå.

Bukserne af, kommanderede han, da vi stod ved gyngen.

Jeg fik dem med besvær trukket over den stive pik og krænget af.

Læg dig på ryggen, benene op langs tovene.

Netop ved anklerne var der løse tovender, som han bandt om anklerne.

Hvis du skulle blive træt, grinede han.

Det gjorde mig kun endnu mere ophidset.
Så satte han det glinsende pikhoved mod røvhullet og trak til. Langsomt gled det ind, og jeg kunne som sædvanlig ikke tilbageholde et lille skrig, da hovedet gled gennem ringmusklen. Han fortsatte længere ind, og nu gik han i gang med et grundigt arbejde. Skiftede mellem dybe, hårde stød, der ramte det følsomme sted dybt inde i tarmen, og hurtige korte bevægelser med pikhovedet omkring ringmusklen.

Jeg lå og kiggede op i loftet, og her opdagede jeg pludselig et videokamera med lys i den røde optageknap.

Hør, hvad er det oppe i loftet?

Nå, det. Det er forbindelsen ind til gartnerens video og fjernsyn. Han sidder derinde og følger med med sin liderlige pik i hånden.

Jamen, jeg troede, han var i byen.

Det var også meningen, at du skulle tro det, men det er han altså ikke.

Jamen, hvad så de andre gange? fik jeg fremstammet, mens jeg stønnede under Toms fortsatte arbejde ud og ind af min røv.

De andre gange, sagde Tom, da har han også siddet derinde, og da du første gang fik Karls pik op i røven inde på hans værelse, var jeg der også, og gartneren sad med min pik i røven og hoppede op og ned, mens Karl knaldede dig.

Nå, sagde jeg, og der var pludselig noget, jeg bedre forstod, men nu var Tom ved at være inde i opløbet, kørte hurtigere og hurtigere idet han samtidig greb om min pik og onanerede den med lige så stor kraft.
Kommentar