Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 5a.

(Bare nysgerrig.)

Karakter: 4.8/9
Visninger: 8313

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kapitel 5a Endelig hjemme, del 1.


Regnen var hørt op, og aftenluften var varm og fugtig da jeg korte hjem. Det snurrede i hovedet af alle dagens begivenheder. Hver gang hjulet ramte en ujævnhed, gnubbede butpluggen mod det indre af tarmen, hvilket mindede mig om dens tilstedeværelse og samtidig sendte det en prikken ud i pikken. Jeg havde ikke taget den ud, fordi alt, hvad jeg tænkte på på det tidspunkt, var bare at komme væk derfra så hurtigt som muligt. Jeg tænkte på, hvad jeg skulle gøre om morgenen, hvor Gary og Nick havde sagt, at jeg skulle komme tilbage. Når jeg tænkte på, de billeder, de havde af mig, hvor Nick kneppede mig i røven og Gary i munden, var jeg klar over, at jeg var nødt til at komme tilbage. Og af en eller anden grund fik dette min pik til at nærme sig stivhed endnu mere.

“Nej” sagde jeg til mig selv, det kan ikke passé, at jeg tænder på det her.
De havde pulet mig. De havde barberet mig. Det var meningen, at jeg skulle være sammen med Jennie her i aften. Hvordan fanden skulle jeg kunne det, når min røv var udblokket og hele min pikbehåring barberet væk?
Min røv var stadig fyldt ud af den butplug Gary havde tvunget mig til at gå med. Maven og ansigtet var fuldt af indtørret sperm. Hele min krop var stadig indsmurt i den massageolie, Gary og Nick havde brugt. Jeg var nødt til at finde på en undskyldning for at droppe den aftale med Jennie. Og desuden havde tanken om sex med Jennie overhovedet ingen virkning på mig. Jeg tænkte, at det var fordi, jeg var helt udmattet af de ydmygelser, jeg havde været igennem i løbet af dagen.
Men i det mindste kunne jeg tage hjem, få noget at spise, tage et brusebad og forsøge at få styr på begivenhederne.

Jeg parkerede I indkørslen og gik ind. Første stop køkkenet, hvor jeg smurte mig en sandwich og tog en cola og fortsatte til mit værelse. Jeg bemærkede, at telefonsvareren blinkede. Jeg gættede på, at det var Jennie og besluttede at vente med at svare til jeg havde skiftet, sådan bare vor at vinde lidt tid. Jeg kunne umuligt snakke med hende indsmurt i sperm og med en butplug i røven.

Endelig i mit værelse. Jeg satte sandwichen og colaen fra mig, tog teeshirten af og mærkede samtidig, hvordan den hang fast i den klæbrige sperm på maven og brystet. Jeg smed den på gulvet, sparkede træningsskoene af og hev sokkerne af. Så trak jeg shortsene af, og mærkede igen hvordan også de klæbede til maven, og sparkede dem hen til teeshirten.
Jeg kiggede i spejlet og så min barberede krop. Jeg lod hænderne glide hen over min glatte mave og ned til mine barberede og olierede klunker. Jeg mærkede det rykke i pikken. Pikken var rød, og hovedet så opsvulmet ud efter alle de gange, jeg havde spermet i dagens løb. Bare at tænke på det fik den til at vokse til fuld mast igen. Jeg begreb ikke hvorfor. Så tog jeg igen fat på butpluggens base. Jeg prøvede at trække den ud. Basen var stadig glat af olien, og den brede del af pluggen var klemt fast i røven, den ville ikke gi’ sig. Det lykkedes mig at få fingrene ind omkring basen, og jeg trak igen. Pluggen pressede mod indgangen til hullet. Jeg stønnede, da jeg mærkede, at en dråbe precum landede på den ene fod. Jeg vred i pluggen for at få den ud, men den klamrede sig til det indre af røven. Bevægelserne gjorde bare min pik endnu stivere.

Pludselig ringede telefonen. Forskrækket gav jeg slip på pluggen. Det smuttede straks tilbage ind i røven. En tyk streng precum sivede ud af af den bankende pik. Jeg sank ned på sengen og tog telefonen.

“Hej Timmy,” sagde en kvindestemme. Det var Jennie. Og der lå jeg, stadig med fingrene omkring basen af pluggen, mens jeg forsøgte at finde ud af, hvad jeg skulle sige til hende.

“Hej, Jen,” sagde jeg knap hørligt. ”Hvordan skær den?”

“Jo, jeg tænkte på, hvornår du ville have mig til at komme her I aften.” Hun holdt en lille pause, så sagde hun: ”Du ved godt, jeg har tænkt på dig hele dagen.”

“Øh,uh, jeg har også tænkt på dig,” stammede jeg. ”Men jeg er dødtræt, kunne vi ikke skubbe det til en anden gang?”

”Hvad er der galt? Du kan da ikke have haft særlig travlt i dag, sådan som det har regnet. Jeg vil vædde på, at du det meste af dagen bare har ligget på ryggen.”

”Ja, OK, noget af den.” Billedet af hvordan jeg lå bundet til sofabordet dukkede op i baghovedet. Og det rykkede i pikken. ”Men sov vist ikke ret meget sidste nat.”

”Ja, jeg ved, at du ikke sov ret meget forrige nat. Du kunne ikke få nok. Jeg havde tænkt, at vi skulle prøve, hvor længe vi kunne gøre det her i aften. Eller er du ved at være træt af mig?”

”Nej, selvfølgelig ikke. Men jeg vil have, at det skal være helt i top, når vi er sammen, og jeg er bare ikke rigtig i form yil det i aften. Jeg var netop på vej til at tage et bad, og så ville jeg gå tidligt i seng,”

Samtalen udvikler sig på den måde, at Jennie får Tim til at onanere i sengen samtidig med, at han leger med den butplug, han har siddende i røven.

Jeg lagde igen røret ned og begyndte at gnide pikken. Den var slimet og dryppende. Mens jeg gjorde det, tog jeg fat i pluggen i røven og arbejdede den ind og ud. Det mindede mig om bevægelserne af Carloses eller Garys eller Nicks store pikke som pulede min røv. Bevægelserne i røven gjorde mig mere liderlig. Efter få minutter stønnede og sukkede jeg og var parat til at sperme. Jeg skød en ladning ud over maven. Så tog jeg det noget fedtede telefonrør.

”Er du så glad?”

”Skød du en ordentlig ladning?”

”Jennie, det er så pinligt.”

”Gjorde du?”

“OK, ja.”

“Saml noget af det op og smag på det for mig.”

“Ød, det er ulækkert.”

“Det mente du ikke forleden aften, da jeg smagte det. Gør det så, Nu, eller jeg kommer og får dig til at gøre det!”

“Du er noget af en syg tøs. OK, jeg gør det.” Jeg samlede en klump sperm op fra maven. Ganske langsomt løftede jeg det op til munden og slikkede på det. Den saltsøde smag mindede mig om de spermladninger, jeg allerede havde smagt i dagens løb. Den hånd, der havde fat om pluggen vred den igen. Jeg stønnede igen.

”Gud, det lyder som om du stadig er liderlig, Tim. Skulle jeg ikke komme alligevel, jeg kunne hjælpe dig med at slappe af.”

At have hende her, ville helt bestemt ikke få mig til at slappe af, tænkte jeg. ”Nej tak, Jennie. Jeg behøver kun at tage et bad og så på hovedet i seng.”

”All right. Sov godt Tim, Vi mødes så i morgen aften, ingen undskyldninger.”

”Nej, selvfølgelig ikke. God nat.”

Jeg lagde røret på. Der lå jeg så med en frisk ladning sperm, som sivede ned langs siden. Hvorfor havde jeg ladet hende køre sådan rundt med mig? Det virkede, som om hun havde udnyttet mig på samme måde som de andre her i dag. Og hvad skulle jeg stille op med i morgen aften?

Jeg løftede benene og forsøgte igen at trække butpluggen ud. Den nægtede stadig, jeg drejede den rundt og forsøgte at trække den løs. Pikken stivnede igen. Så gned jeg noget af spermen fra maven på den pulserende stang, og så begyndte jeg at arbejde butpluggen ind og ud i røven igen og gned samtidig pikken. Med benene løftet i vejret kunne jeg i fantasien se Nick stå mellem mine ben mens han store pik pumpede ind og ud af mit hul. Jeg skød endnu en ladning sperm mens jeg stønnede højt mens disse tanker gik gennem mit hoved. Jeg hev pluggen ud af røven. Mit hul føltes ømt og åbent og på en mærkelig måde tomt. Jeg lå der et par minutter mens jeg fik vejret mens spermen dryppede ned af kroppen. Jeg besluttede, at det var på tide at komme op og få et brusebad, Ganske langsomt rejste jeg mig op og gik til badeværelset.

Jeg åbnede for vandet og trådte ind i brusekabinen. Det varme vand føltes forfriskende og afslappende og jeg begyndte at sæbe mig ind og vaskede de utallige spermpletter fra mave, bryst og absigt. Så rakte jeg bagud for at vaske min ende og følte efter mens jeg vaskede omkring mit hul. Det var stadig åbent og opsvulmet efter den mishandling, det havde været ude for i dagens løb. Det prikkede igen i pikken, da jeg rørte ved røvhullets ømme kanter. Jeg fjernede hånden, lukkede for vandet og trådte ud af kabinen. Jeg greb et håndklæde, tørrede mig og gik tilbage til mit værelse med det fugtige håndklæde omkring livet.

Jeg fornemmede en støj fra den anden ende af gangen. Jeg syntes, jeg burde undersøge det, lod håndklædet falde og trak i et par rene gymnastikbukser og en t-shirt. Så gik jeg hen ad gangen mod stuen, hvor jeg kunne se at Tv’et var tændt. Jeg vidste, at jeg ikke havde tændt det, så jeg gik ind i stuen for at se, hvad der foregik.

Fortsættes...
Kommentar