Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hos gartneren del 3

(Hos gartneren)

Karakter: 4.8/4
Visninger: 5842

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Denne historie indeholder beskrivelser af sex mellem en 15-årig dreng og et par lidt ældre fyre. Der er også elementer af vold og hvad de på engelsk kalder "rape". Hvis den slags ikke er noget for dig, så forlad siden NU!

Da du blev her, vil jeg lige sige, at historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne. Forfatteren under pseudonymet Oleole, ser meget gerne, at du skriver til ham om, hvad du synes om historien.

Tredje dag ved middagstid, skulle gartneren som sædvanlig til byen med grøntsagerne, og Tom sagde, at han og Karl tog med. Da bilen var godt ude af syne, lod jeg grøntsager være grøntsager, og gik hen for at kigge ind ad vinduet til Karls værelse i gavlen. Der var ikke noget særligt at se; seng, bord, stol og så nogle billeder på væggen, som jeg ikke rigtigt kunne se. Jeg gik om hjørnet til døren, tog for sjov skyld i den, den var ikke låst.
Selv om jeg vidste, at jeg var alene, kiggede jeg mig omkring, inden jeg gik ind og lukkede døren efter mig.

Der var virkelig ikke noget særligt at se i værelset, men nu opdagede jeg, at jeg stod med en stor gulerod i hånden. Jeg lagde den på bordet, og kiggede på de billeder, jeg ikke havde kunnet se udefra. Der var tre, og de forestillede alle drenge, der fik en pik op i røven. Min egen pik havde hele tiden været halvstiv, nu bankede og regerede den igen.

Pludselig følte jeg, at der var nogen udenfor vinduet, jeg vendte mig om, og der stod Karl med front mod vinduet, pikken i hånden og pissede i en lang, varm stråle. Den var virkelig stor, pikken, selv om den kun var halvstiv. Jeg kiggede mod døren, kunne jeg nå ud, havde han set mig? I hvert fald ville han se mig, hvis jeg gik ud. Benene ville ikke lyster, så jeg blev stående og stirrede på Karl. Det var, som det ingen ende ville tage med hans pisseri. Færdig blev han og vippede pikken ind igen, men jeg lagde mærke til, at han ikke lynede op.

Så gik han med langsomme skridt om til døren, så havde han alligevel set mig, eller skulle han bare hente noget, og hvorfor var han ikke med bilen i byen? Mange tanke for gennem hovedet, men så stod han inden for døren, som han låste med en hørlig lyd, men lod nøglen sidde i.

Godt du kom, sagde han, men det er helt frivilligt, du kan gå, hvis du vil, og han pegede mod døren.

Jeg kunne ikke tænke klart, og benene blev bare stående.

OK, sagde han, tag skoene af.

Jeg bukkede mig og løste dem.

Så tager du trøjen af, sagde han, og uden tanker, trak jeg trøjen over hovedet.

Tag så bukserne af. Jeg løste livremmen, lynede ned, lod bukserne falde, og trådte ud af dem.

Nu stod jeg kun i trusser og stirrede mod Karl og især hans skridt, hvor man tydeligt kunne se den store pik mod det ene bukseben og de mørke hår bag lynlåsen, som ikke var trukket op.

Også underbukserne, sagde han, det her skal være helt frivilligt!

Som i trance trak jeg trusserne ud over den stive pik, lod dem falde, og trådte ud af dem.

Fint, sagde Karl, vend dig rundt en gang. Fint, sagde han igen.

Så tog han et tæppe fra sengen, foldede det omhyggeligt, og lage det på bordet. Der opdagede han min medbragte gulerod. Han tog den, kiggede på den og derefter på mig.

Fint, sagde han igen, du har forberedt dig godt.

Så trådte han pludselig et skridt frem, greb mig med den ene hånd i skridtet og den anden bag ryggen, og med et snuptag lagde han mig på ryggen på bordet.
Han trak mig lidt frem, så røven lige stak uden for bordkanten, så tog han fat i mine ben, og lagde dem op langs kroppen.

Hold om dem med armene, kommanderede han. Nu havde han mig, hvor han ville, og han var nu ikke længere til at spøge med.

Med den ene hånd tog han et fast tag om min pik og kørte huden op og ned nogle gange, mens han med den anden tog om mine nosser og masserede dem lidt hårdhændet, så jeg gav en lille lyd fra mig.

Ja, ja, dem her skal vi nok få tømt godt ud, sagde han. Du har en dejlig liderlig pik, det har jeg godt lagt mærke til, den står næsten hele tiden, lad os håbe, din røv er lige så liderlig.

Da han sagde det, satte han en finger mod røvhullet, og det gav et gisp igennem hele kroppen.

Han lo, jo, den er god nok, den her.

Så pressede han fastere med fingeren , og selv om jeg prøvede at spænde ringmusklen, pressede han alligevel fingeren helt ind.

Fint, sagde han, du spænder godt, det er godt for pikken. Har du prøvet det her før?

Nej, aldrig, sagde jeg.

Fint, sagde han igen, det var åbenbart hans yndlingsudtryk, fint.

Så vippede han sin pik ud af de åbne bukser og anbragte den på min mave langs min egen pik.
Jeg løftede hovedet for at se med, og den var virkelig meget stor, både længere og tykkere end min, og nok netop så stor, som Tom havde ment. Hvordan skulle det kunne lade sig gøre, jeg tænkte på de vanskeligheder, jeg havde haft med de noget mindre gulerødder, men godt, at jeg havde prøvet med dem, så var jeg da lidt forberedt.

Karl så mit ængstelige blik og lo lidt: Ja, de er alle sammen noget betænkelige i starten, men jeg kan det her, så du skal ikke være bange, selv om det kommer til at gøre lidt ondt, men efter det her vil du komme løbende og tigge om at på pik.. Men du var jo så praktisk, at tage lidt redskaber med selv, så lad os bruge dem.

Han tog den store gulerod, jeg havde haft med, lagde den ved siden af hans nu helt stive pik. Jo, den var lige så tyk i den tykke ende.
Så trak han en skuffe ud, tog en krukke med krem og smurte guleroden ind fra den tynde ende.
Uden videre snak satte han den mod mit røvhul og pressede den ind. Jeg pressede imod, men ind gled den, og længere og længere pressede han den op.

Jeg stønnede lidt, men nød det også.

Er det godt? spurgte han.

Ja, mumlede jeg, den var nu vel godt halvt inde.
Så begyndte han at trække den frem og tilbage, og pludselig stødte han den næsten helt ind.

Det var det, sagde han, og smed guleroden på gulvet, nu kommer den ægte vare.

Han tog igen i krukken og gned både pikhoved og skaft godt ind.

Og så kom det. Han satte pikhovedet mod det nu noget åbnede røvhul og pressede. Det åbnede sig en smule, men så ikke mere, og nu kunne jeg mærke en svag smerte, så jeg prøvede at klemme sammen.

Det er fint, sagde han pres bare imod, det gør det kun endnu bedre.

Så pressede han hovedet endnu et stykke ind, holdt en lille pause, men så greb han mig om benene og pressede sig ind med stor kraft. Det kom så pludselig, jeg skreg, men følelsen, da pikhovedet passerede ringmusklen var en blanding af smerte og en helt vidunderlig lyst.

Nu begyndte han at køre frem og tilbage, stille og roligt, og det var en helt anden og langt bedre fornemmelse, end det havde været med gulerødderne.

Røvhullet var spilet helt ud og temmelig ømt, men den fornemmelse veg helt for den store lystfølelse.
Han begyndte at køre noget kraftigere, og for hvert at disse stød trængte pikken dybere ind i mig.
Han ramte noget derinde, som gav en helt ny og ophidsende fornemmelse, hver gang han stødte, nærmest som en elektrisk strøm.
Nu klaskede hans hingstenosser mod min røv for hvert stød, og min pik, der allerede havde været ophidset længe og sendt strømme af førorgasme ud, var nu lige på nippet til at eksplodere, også selv om der ikke var nogen, der rørte ved den.

Det må Karl have opdaget, for pludselig trak han med et svup pikken ud og tog min pik i munden.
Han lod tungen glide hen over hovedet, bed let omkring nakken, lavede et par op og ned bevægelser, og jeg sendte med et lille skrig min ladning ind i hans mund.

Uden snak stak han igen pikken ind. Igen denne fantastiske oplevelse, da hovedet gled forbi ringmusklen. Han må have kunnet mærke, at jeg nød især det, eller han vidste det fra tidligere, eller det var måske også en særlig god massering af hans eget pikhoved, for nu begyndte han en ny leg.
I flere minutter stod han bare og trak pikhovedet ude og stak det ind igen gennem ringmusklen, en leg, som øjeblikkelig fik min egne pik til at vokse igen.

Så greb han fast om min pik, og mens han pulede hurtigere og hurtigere og længere og længere ind, onanerede han pikken i samme takt. Vi stønnede i takt til hans stød, højere og højere jo hurtigere og kraftigere, han stødte. Jeg kom nok først, men han blev ved med at behandle min pik til han selv kom i en lang strøm.
Kommentar