Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hos gartneren del 2

(Hos gartneren)

Karakter: 4.3/3
Visninger: 5602

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Denne historie indeholder beskrivelser af sex mellem en 15-årig dreng og et par lidt ældre fyre. Der er også elementer af vold og hvad de på engelsk kalder "rape". Hvis den slags ikke er noget for dig, så forlad siden NU!

Da du blev her, vil jeg lige sige, at historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne. Forfatteren under pseudonymet Oleole, ser meget gerne, at du skriver til ham om, hvad du synes om historien.

På vejen hjem måtte jeg af ved den lille plantage, pikken trængte i den grad til en omgang oven på den snak.

Jeg sagde, at jeg var træt og ville gå i seng lige efter maden, og træt var jeg, men i seng gik jeg ikke med det samme - jeg skulle prøve det med gulerødderne.

Jeg smed alt tøjet, og pikken stod lige op med det samme.
Så tog jeg den gulerod, som passede bedst til min egen pik, jeg mente, at det var naturligt, hvis den passede til røvhullet, men jeg blev noget betænkelig ved størrelsen. Kunne den overhovedet komme ind i det hul?

Jeg smurte den ind i min solkrem, det var det eneste, jeg havde. Satte den mod røvhullet og prøvede at presse den ind. Der skete ingenting, bortset fra at jeg følte en helt ny lyst i hullet.
Så fandt jeg den mindste frem. Samme magre resultat. Så fandt jeg på at starte med den spidse ende, og pludselig gav hullet efter, og guleroden gled ind.

Jeg trak den frem og tilbage nogle gange, en helt ny og herlig fornemmelse.
Så vendte jeg den om, pressede hårdt på, og sørme, ind gled den, der ikke kunne komme ind før.
Jeg gentog det et par gange, og nød hver gang, den gled gennem ringmusklen.

Så skulle min egen størrelse prøves igen. Jeg fandt et spejl, som jeg kunne lægge sådan, at jeg kunne se, hvad der skete ved røvhullet. Jeg satte det ene ben på en stol, og så begyndte jeg at presse mod hullet. Det åbnede sig lidt, men ind ville den ikke. Så prøvede jeg igen den tynde ende. Den gled let ind, og så var det ingen sag at presse guleroden næsten helt ind.

Så må den også kunne fra den anden side, tænkte jeg, vendte den, og pressede igen.
Igen kom den lidt ind, men ikke forbi musklen, der stædigt nægtede at åbne sig.

Den skal, sagde jeg til mig selv, satte mig ned på hug, spredte ballerne så meget som muligt, satte den tykke ende mod røvhullet og den anden mod gulvet, og så pressede jeg mig ned samtidig med at jeg trak siderne af hullet så meget til siden som muligt.
Og nu gled den ind. Det gav et gisp i røven, da den gled forbi ringmusklen, så da jeg havde presset den helt ind og presset den ud igen indefra, gentog jeg indføringen gang på gang, mens pikspyttet sivede ned ad maven.
Så kunne jeg ikke mere. Jeg pressede den helt ind. Rejste mig og gav pikken hvad der skulle til, for at den sprøjtede, og det var klaret med ganske få ryk.

Nå, hvordan gik det så, spurgte Tom næste dag, samtidig med, at han igen jog hånden op i røven på mig og pressede fingeren mod hullet, nu i lidt længere tid en dagen før, og der gik lystige trækninger gennem røven.

Hvor mange fik du op i røven? Hvor stor var den største? Hvad syntes du om det, blev du helt vild?

Jeg prøvede at slippe uden om, men det hjalp ikke. Da vi havde arbejdet et par timer, havde han fået alle detaljer ud af mig, og som dagen før stod min pik lige fra begyndelsen, og pletten var der igen. Men jeg opdagede også noget andet, bulen i Toms bukser var også stor og spændt, og Karl kiggede meget efter mig.

Prøv at se Karl, sagde Tom, han kan ikke få øjnene fra dig, og læg mærke til hans pik, den står lige så meget som din. Nu skal du passe på, hvis du da ikke ligefrem har lyst til af få hans hestepik op i røven.
Kommentar