Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hos gartneren

Karakter: 4.5/4
Visninger: 8786

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Denne historie indeholder beskrivelser af sex mellem en 15-årig dreng og et par lidt ældre fyre. Der er også elementer af vold og hvad de på engelsk kalder "rape". Hvis den slags ikke er noget for dig, så forlad siden NU!

Da du blev her, vil jeg lige sige, at historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne. Forfatteren under pseudonymet Oleole, ser meget gerne, at du skriver til ham om, hvad du synes om historien.

Da jeg var 15 år fik jeg et sommerferie job hos en grøntsagsgartner nogle kilometer fra hvor jeg boede.
Jeg blev straks sat til at sortere gulerødder sammen med Tom, som var ca. 20 år.

Lad som om det er pikke, du sorterer, og ikke gulerødder, sagde han, så bliver det meget morsommere.
De her er fx mine pikke, og de små der kalder jeg spejderpikke.
Hvad for nogle er på størrelse med din pik, når den står alt hvad den kan?
Er det dem her? sagde han og smed en på en 15 cm hen til mig.

Det er ikke sådan at sige, sagde jeg, og rødmede, men samtidig mærkede jeg, at min pik begyndte at dunke i bukserne.

Nå, men så kalder vi dem for dine pikke.
De store her kalder vi Karls pik.

Karl var søn af indehaveren, vel 18 år og stor og stærk. Han gik til og fra og hentede de fyldte kasser, og det lod ikke til, at han hørte, hvad vi talte om.

Ser du, sagde Tom, Karl har sådan en stor og liderlig pik, og han vil altid i lag med de nye drenge, der kommer her.
Har du haft din pik oppe i en pige. Nå ikke, har du så haft en pik her oppe, sagde han, og samtidig tog han mig i røven og pressede en finger mod røvhullet.

Jeg følte varmen stige til hovedet igen, og var sikker på, at jeg nu var tomatrød, men samtidig følte jeg en ny kriblen i mit røvhul. Jeg kunne kun ryste på hovedet og sige noget i retningen af et "nøh".
Nå, heller ikke, så skal du passe på Karl. Nu har der ikke været nogen dreng i snart 14 dage, og mig får han ikke, så han er nok temmelig trængende.

Jeg mærkede hvordan pikken pressede mod bukserne, og hvordan saften begyndte at løbe ud og gøre underbukserne våde.
Jeg kiggede mere efter Karl og ikke mindst efter hans skridt, hvor man tydeligt kunne se en pæn bule ned langs det venstre ben. Det så ikke ud som om, han havde nogle trusser til at holde den på plads.

Jeg skal sige dig, Karl plejer at røvpule de ansatte drenge. Nogle forlader straks pladsen, andre bliver så liderlige, at de ikke kan få nok at hans pik. Jeg ved ikke hvordan han bærer sig ad, men på en eller anden måde får han dem altid til at gå frivilligt med til det. Normalt foregår det inde på hans værelse henne i gavlen, men ellers kan de finde på det i alle kroge.

Pikken pressede mere og mere, og nu var der løbet så megen saft ud, at man kunne se pletten uden på de korte cowboybukser. Jeg prøvede at skjule den ved at stå tæt op ad båndet. Det gjorde det kun værre - eller bedre - for de rystelser, der var fra båndet, gik som en sitren ind i pikken. Ind imellem måtte jeg jo flytte mig. Jeg så, at Tom kiggede på det, og også Karl skævede til mig.
Jeg måtte gøre noget.

Hvor skal du hen? spurgte Tom.

Jeg skal lige på lokum.

Ja, nu må det være på tide, du får spillet den pik af, den har været stiv i flere timer, sagde Tom med et grin.

Hov, tag lige de her gulerødder med, så du kan måle, hvor stor pikken er.

Jeg blev endnu rødere, men kunne ikke lade være med at tage dem med.

Så snart, jeg havde lukket toiletdøren, trak jeg lynlåsen ned og fik pikken lirket ud. Jeg prøvede at holde gulerødderne op mod den, og den næststørste af dem, jeg havde fået med, var faktisk temmelig samme størrelse, både i længde og tykkelse. Så kunne jeg ikke vente længere, og der skulle ikke mange gange frem og tilbage, før spermen kom i en fed stråle.
Jeg pissede, tørrede pikken, og forsøgte at få det meste at det våde, glatte af bukserne, men pletten var der stadig, da jeg gik ud.

Nå, var det godt, lo Tom, og hvaforen passede så i størrelse.

Jeg viste ham den.

Fint, sagde han, det tænkte jeg nok, du har en fin pik af din alder.

Han fortsatte med den snak resten af dagen, og det varede ikke længe, før min pik stod igen, og saften løb, men nu var jeg ligeglad, også selv om Tom kommenterede det flittigt. Du er vist temmelig liderlig, mente han.

Ved fyraften sagde Tom: Når du aldrig har prøver at få pulet røv, så må du hellere tage nogle gulerødder med hjem og prøve dem i røven i aften. Tag dem her og prøv dem en efter en, den mindste først, og smør dem godt ind i creme inden. Jeg prøvede at afslå, men han puttede dem ned i min taske.
Kommentar