Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 4b.

(Bare nysgerrig.)

Karakter: 5.2/10
Visninger: 9491

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kapitel 4b Ekstra træning.


“Han er klar,” sagde Gary, der bemærkede hvordan min pik reagerede. Han pressede hårdt med dildoen og drejede den lidt frem og tilbage. Jeg mærkede, hvordan mit hul var ved at åbne sig omkring hovedet. Han pressede igen, og hovedet gik lidt længere ind i mig. Jeg skreg, men med Coach Montinis vægt på mig, havde jeg ikke luft til at lave ret megen støj. Jeg mærkede at Gary gav et sidste stød, og hovedet forsvandt ind. Min røv var i brand.

“Se bare, Tim, jeg vidste du kunne tage den. Nu giver jeg dig lige et minut til at vænne dig til hovedet. Bare slap af.”

“Åh, Gud, tag den ud,” tiggede jeg.

“Det her vil måske gøre det lidt bedre.” Nick rakte hånden frem og begyndte at gnide min stadig hårde og dryppende pik. I det samme trykkede Gary på knappen på kontrolboksen. Jeg mærkede, hvordan dildohovedet dirrede let i min brændende røv. Jeg stønnede, og der strømmede tårer ned over mine kinder, men der var en prikken i lysken, som fik det til at rykke i min pik mens Nick gned den.

“Jah, sådan skal det være. Bare leg med, dreng. Du kan lide at mærke, hvordan din røvkusse bliver åbnet, ikke også?” sagde Nick mens han pressede mere saft ud af min pik. Der dannede sig en stor, våd plet på lagenet under pikken. Han gned mit pikhoved rundt i søen af precum. Mens han gjorde det, arbejdede Gary langsomt dildoen længere op i mig. Jeg mærkede, hvordan mit indre udvidede sig for at tilpasse sig det to tommer brede, dirrende hoved, mens det arbejdede sig dybere ind. Han havde nu omkring 5 tommer inde i mig.

”Vend ham rundt. Jeg vil godt se, hvor meget, han nyder det her,” sagde Gary. Nick kravlede ned fra min ryg og sammen vendte de mig om så jeg lå på ryggen. Dildoen var stadig presset ind i mig, enden af den stak nu kun 3 tommer ud. Jeg prøvede at rejse mig, men Nick skubbede mig tilbage på bordet. Gary rakte ham noget fra posen. Det var et par håndjern og et kort stykke reb. Nick trak mine arme op over hovedet og klappede håndjernene om dem. Så brugte han rebet til at gøre dem fast ved enden af bordet. Gary trak mig ned mod den anden ende, så mine arme var strakt ud. Han rakte endnu to stykker reb til Nick, som bandt mine ankler fast til bordbenene. Jeg var hjælpeløs, dildoen vibrerede inde i mig, og pikken rykkede og gned op ad min mave. Gary placerede dildoens enden mod bordet. Så stod de på hver sin side af mig og betragtede mig. Hver gang jeg bevægede mig, pressede det dildoen dybere ind. Nu var der mere end 8 tommer af den inde i mig.

“Så kører det, knægt. Det her vil helt bestemt få dig til at slappe af. Jeg sagde jo, at du ville nyde en god gang massage,” sagde Nick og smilede fjoget, mens han kiggede på min fastgjorte krop. Han så, hvordan det rykkede i min pik og hvordan den producerede en ny saftsø ud over min mave. ”Der kan du se, du er rigtig godt tændt. Det glæder mig, at du er så glad for det her. Jeg mente nok, at du blev vældig ophidset, da jeg barberede dine ben sidste år. Jeg hørte dig gå ud i baderummet og onanere i bruseren den aften ved de regionale mesterskaber. Da jeg åbnede døren, kunne jeg se dig spejlet. Du følte på dine hårløse lår og gned din pik, og så skød du sæden ud over bruserdøren. Havde jeg vidst, hvor stærkt du ønskede det, kunne jeg have pulet dig på stedet.”

Jeg huskede godt den nat. Det havde hidset mig op, da han barberede mig. Jeg tænkte på det, han sagde, at han havde holdt øje med mig, mens jeg onanerede, og tanken tændte mig. Mine følelser var nu fuldstændig rodet sammen: Frygt, forlegenhed, ophidselse, liderlighed. Det hele stredes inde i mig, og jeg vidste ikke, hvad der ville vinde.

Gary sad bare der og gned sin pik gennem sin jock strap. Nick gjorde det samme gennem sine shorts. Gary bemærkede at jeg kiggede på ham. ”Nå, du tænker nok på min pik igen, ikke? Husker du hvordan den smagte? Pyt med det, du får lov at smage igen.”

“Eller måske har han lyst til at smage en anden, sådan for at kunne sammenligne.” Nick knappede sine shorts op og trak lynlåsen ned. Han stak hånden ind og trak sin store pik ud. Den var sine 9 og en halv tomme lang og på det nærmeste så tyk som en sodavandsflaske. Hovedet var som en hjelm og vådt af precum. Jeg havde altid vidst, at han havde en stor pik fra de gange, jeg havde set ham i shorts ved træningen, men jeg havde ikke anet, at den var så stor. Han lod shortsene falde ned til gulvet og trådte ud af dem. Så stod han hen over mig med sin store stang i hånden. ”Var det noget at slikke lidt på den her, knægt?” sagde han.

Jeg kæmpede med de bånd, der holdt mig fast. Det fik bare dildoen til at trænge endnu længere ind, mens den stadig vibrerede og bragte mig tættere på en orgasme. ”Nej, jeg vil ikke. Jeg troede, at I bare ville give mig lidt massage og barbere mine ben. Lad mig gå nu.”

“Bare rolig, Tim. Vi har ikke glemt det med at barbere dine ben. Men du må yde lidt til gengæld. Det her er ikke kun for din fornøjelses skyld, forstår du.” Han skrævede hen over min brystkasse. Hans fede tissemand hang hen over mit hoved. Han klemte om den og der faldt en dråbe precum ned på mine læber. ”Gary, hvad med at du begyndte med hans armhuler og ben, mens han viser mig, hvor højt han elsker den her store pik.”

“Med fornøjelse,” sagde Gary. Jeg mærkede, hvordan han smurte barberkrem på mine ben og gned det ind fra fødderne til skridtet. Han flyttede op til mine armhuler og smurte også dem ind. Samtidig rykkede Nick lidt frem og pressede sin pik mod mine læber.

“Luk op, knægt. Det er på tide, at du viser mig, hvad du kan.”

Jeg rystede på hovedet og forsøgte at dreje hovedet væk fra hans pik. Han greb mine ører og trak til. Jeg åbnede munden for at skrige, og hans pikhoved gled ind i munden. Mine læber var helt strakt ud omkring det tykke skaft. Han pressede sig ind, indtil hovedet stødte mod bagvæggen af min mund. ”Sådan skal det være,” sagde han, ”bare slap af i kæberne og begynd at sutte.”

Jeg prøvede, for jeg vidste, at jeg ikke havde meget andet at vælge mellem. Jeg fattede ikke det her. Jeg var nøgen og bundet fast til et bord, min røv var presset op af en vibrerende dildo og min svømmetræner var i gang med at mundkneppe mig. Han pumpede den store kødpølse ind og ud i min mund. Jeg mærkede, at Gary skrabede min venstre armhule, hvorefter han vekslede til den højre og gav den samme behandling. Jeg var kun svagt klar over at han barberede mig, på grund af Nicks pik, som pumpede ud og ind i min mund.

“Sådan skal det være, knægt. Du er en fandens god pikslikker. Vi har udsigt til mange fornøjelige timer. Vores ture med svømmeholdet skal nok blive rigtig morsomme i år.

Imens barberede Gary mine ben. Han havde allerede barberet alt hår fra fødderne og op over anklerne, og var nu i gang med mine lår. Hver gang han løftede et ben for at komme til på siden eller under det, fik min vægt dildoen til at trænge længere op i mig. Min krop dirrede af den stimulering, den modtog. Fornemmelsen af den vibrerende dildo ind i mig, smagen af Nicks pik i min mund, den måde, det kildede på, når Gary barberede mine ben, og endelig følelsen af min egen pik, mens den gned og rykkede mod min mave. Jeg var rædselsslagen, men mindst lige så liderlig. Jeg var klar over, at det ikke ville vare længe, før jeg ville sprøjte. Jeg stønnede omkring det fede kød, som udvidede min mund. Nick mærkede min ophidselse.

“Han er klar til at sprøjt hvornår, det skal være, Gary. Den her knægt er så liderlig, at han er ved at eksplodere.”

“Jah, han er ordentlig I hopla”. Gary var nu begyndt at fjerne hårene på mine lår. Han havde arbejdet sig op til mit skridt. Han barberede først rundt om mine nosser, så tog han dem i hånden, holdt fast og strakte posen ud. Jeg havde ikke meget hår på nosserne, men hvad der var, det forsvandt på få sekunder. Så vendte han sin opmærksomhed mod min hårdusk. Jeg forsøgte at trække mig væk. Jeg kunne ikke have ham til at barbere mig der. Hvordan skulle jeg forklare det for Jennie eller for fyrene på svømmeholdet? Men det tog Gary sig ikke af. Jeg mærkede, at han gned barberkrem hele vejen rundt om min hårde pik mens han bøjede den så den ene, så den anden vej for at komme til.

“Jeg giver ham den fulde omgang, Nick. Det vil helt sikkert forbedre hans tider at komme af med pubeshårene, tror du ikke?”

“Helt bestemt,” stønnede Nick mens han fortsatte med at pumpe min mund. ”Tag det alt sammen. Helt glat og hårløs.”

Jeg prøvede hele tiden at sige nej, men alt, hvad der kom ud af min mund, som var fyldt af den store pik, var nogle ynkelige “mm-mm.” De ignorerede begge totalt mine protester. Gary begyndte at barbere min tykke, brune busk væk, mens han hele tiden pressede min pik af vejen. Precummet og barberkremen blandede sig sammen og gjorde mit skridt glat og fedtet. Han fjernede også den hårrække, som løb fra navlen ned til dusken. Snart havde han barberet alt væk ned til pikroden. Mit skridt var hårløst og skinnende. Gary gnubbede min pik frem og tilbage over den nu helt glatte hud. Det var kun, hvad der skulle til for at bringe mig over kanten. Jeg skød min ladning og dækkede maven og brystet med spermladning efter spermladning.

“Jah, se nu bare hvor du elsker det. Er du nu ikke glad for, at du glemte bilnøglerne her? Bare rolig, der skal nok komme mere sjov.”

Få øjeblikke efter skød Nick sin ladning I min mund. “Tag det knægt. Slug den ladning. Tag det alt sammen!” råbte Nick efter bølge efter bølge af varm sperm fyldte min mund. Jeg gylpede i et væk, idet jeg forsøgte at holde trit med hans ladning.

“Sådan skal det være, dreng. Slug det alt sammen.” Langsomt ebbede hans orgasme ud. Han lænede sig stønnende hen over mig, stadig med pikken i min mund. Spermklatter dækkede mig, men min pik var stadig hård på grund af den stadige stimulering i min røv.

“Godt”, sagde Gary. “Så kan du give mig en hånd med her nede. Jeg har brug for en til at holde hans ben op, så jeg kan gøre arbejdet færdigt.”

Han bandt mine ben fri fra bordet og løftede dem op mod mit bryst. Mim røv var nu fuldt synlig med den store dildo, som fyldte mit snævre hul.

“OK, Tim, jeg hader at matte skuffe dig, men nu er det tid til at tage den her ud.” Gary begyndte så at arbejde den vibrerende gummipik ud af mig, den forlod min røv og efterlod mit hul gabende åbent.

“Se lige på det her,” sagde Gary, mens han gnubbede sin tommeltot rundt om mit udblokkede hul. ”Han er bestemt helt åben og parat til at blive kneppet nu. Lige så snart jeg har fået hårene væk her.” Han greb barbermaskinen igen og fjernede alt håret i min revne. Mit hul var nu nøgent og pulserende, vidt åbent af den behandling, det havde fået i løbet af dagen. Da han var færdig, gned han igen fingeren rundt om mit hul, mærkede hvor glat, det var, indførte den i mit hul og arbejde den ind og ud. Så tilføjede han endnu en finger. De gled begge med lethed ind i mit udvidede hul. Så arbejde han en tredje finger ind, som også kun mødte en smule modstand. Det rykkede i min pik, som havde fået fornyet hårdhed, den gled frem og tilbage i den klæbrige sperm og presperm på min mave.

“Oh, ja, hans fisse er klar nu.” Da jeg løftede hovedet lidt kunne jeg se, at mens Nick havde kneppet mig i munden, havde Gary fjernet sine trusser, og stod nu nøgen med sin hårde, fede pik pegende mod min røv. Mens Nick holdt fat i mine ben, trak Gary fingrene ud og begyndte i stedet at presse sin pik ind i mig. Jeg stønnede, delvis af smerte, men på forbavsende måde føltes hans invasion også godt, som om min røv nu længtes efter noget til at udfylde det åbne og tomme hul. På bare få sekunder havde Gary sænket hele sin tykke pik ind i mig, hans trimmede pikhår bumpede mod min glatte røv.

“Åh, ja, hans røv føles som en handske om min pik. Du er nødt til at prøve det Nick. Han er fantastisk at kneppe. Så snart jeg er færdig, må du prøve det.” Gary stønnede mens han pumpede endnu hårdere ind i mit hul. Han overtog mine ankler fra Nick og pressede mine knæ op mod mit bryst mens han lænede sig ind over mig og pressede sin pik ind og ud i et voksende tempo.

Nick stod ved siden af bordet og betragtede os, mens Gary kneppede mig. Så rakte han frem og tog fat om mine brystvorter. Han klemte dem hårdt mens han vred dem rundt. Jeg stønnede, men samtidig osede der mere precum ud af min pik, mens han klemte dem endnu hårdere.

“Han tænder også på at få vorterne under behandling,” bemærkede Nick. ”Gary, har du noget, der kan hjælpe med det?”

“Ja, ja,” stønnede Gary. “Kig I den der pose.” Han bankede hårdt ind i min røv nu. Nick kiggede i posen og fremdrog en kæde med aligatornæb i begge ender. Mens han pressede det ene næb op, rakte han med den anden hånd ud efter min venstre vorte, hev i den og lukkede så næbet om den. Jeg skreg igen på grund af den pludselige smerte. Han gentog handlingen med min højre vorte. Jeg mærkede, hvordan næbene skar ind i de ømme vorter. Så tog Nick fat i kæden, trak i den, og hev mine torturerede vorter endnu længere ud. Tårer trillede ned ad mine kinder af smerte, men samtidig følte jeg, hvordan min pik lækkede en ny ladning precum på min mave, mens den gyngede op og ned i takt med Garys kneppebevægelser.

Gary kikkede på min dryppende pik og lo. ”Han er sandelig i stemning nu. Jeg kan mærke, hvordan hans røv masserer min pik. Jeg er klar til at sprøjte hvert øjeblik.”

Jeg mærkede hvordan hans pik svulmede i min røv, mens han pumpede hårdere og hårdere op mod klimaks. Pludselig var jeg ved at blive fyldt med varm sperm alt som han skød ladning efter ladning ind i mig. Hans pik var rammet dybt ind i min røv.

Han stod stille og trak vejret dybt nogle få minutter, så trak han sig ud af min røv. ”Du er et rigtig ”hot fuck”, knægt. Nick, du skal prøve det her. Det er en prima kusse.”

“Åh, nej, please, jeg kan ikke …” stønnede jeg svagt, for jeg kendte størrelsen på Nicks kæmpe pik.

“Selvfølgelig kan du det, dreng. Vær ikke så beskeden. Din røv nærmest slugte den dildo, så jeg er sikker på, at du vil elske det her,” sagde Nick mens han flyttede sig i position og holdt mine ben op mod mit bryst. Så mærkede jeg hans store pikhoved mod mit smertende hul. Garys sperm dryppede ud af det. Nick begyndte at presse mod min røv, og jeg mærkede, hvordan det begyndte at åbne sig omkring hans pikhoved. Langsomt ploppede hovedet ind i røven.

“Oh, gud,” hulkede jeg. “please tag det ud.”

“For sent, Tim,” sagde træneren mens han begyndte at presse mere af sit tykke skaft ind I mig. Han var allerede seks tommer (15 cm) inde og pressede videre. ”Din røvfisse er bare alt for hot og saftig til at holde op. Nu vil du aldrig blive tilfreds med den lille Jennie tøs, tror du vel? Måske Gary vil låne dig den dildo, så hun kan pule dig med den, mens hun sutter dig af. Det vil hun bestemt synes om. Eller måske vil hun hellere kigge på, mens et par fyre knepper dig i dit barberede røvhul. Jeg er sikker på, at vi godt kan arrangere det. Lyder det ikke godt?”

Jeg lå der rædselsslagen, og alligevel dunkede det I min pik ved tanken om, at Jennie kiggede på sådan en scene. Nicks pik var helt inde nu, og han pumpede min røv hårdt. Mit inderste udvidede sig for at skabe plads til hans store indtrængen. Det var som om, min pik kunne eksplodere hvornår, det skulle være.

Pludselig var det er kraftigt glimt. Jeg kiggede rundt, og der stod Gary med sit kamera. Han tog flere billeder af mig som jeg lå der, med mine hænder i håndjern over mit hoved, med brystvorterne klemt af alligatornæbene, med pikhårene barberet væk og med en kæmpepik pumpende i min røv. Kameraet afslørede også min hårde, dryppende pik, som åbenbart var ophidset ved situationen. Han sigtede lavt nok, til at ingen ville kunne se, hvem det var, der kneppede mig, kun den der tykke kødpølse som pumpede ind og ud. På et tidspunkt trak Nick sig helt ud, og Gary fik et nærbillede af mit gabende hul. Så smækkede Nick sin pik ind og helt i bund. Jeg hylede af smerte. Så fortsatte han med at pule mig. Bevægelserne i min røv og pikkens gniden mod maven bragte mig nærmere til grænsen. Pludselig sprøjtede min pik en strøm af sperm ud over mit bryst. Gary tog stadig billeder og fangede min pik, mens den skød stimer af sperm ud over mig selv. Et øjeblik efter mærkede jeg, at Nick skød sin ladning af i min røv. Ladning efter ladning fyldte mit allerede spermfyldte hul. Han stod stønnende, stadig med den rykkende pik inde i mig.

“Hold kæft, knægt, du har bare en god røvfisse. Jeg kan dårligt vente med at se de billeder.”

Gary kom hen til os stadig med kameraet I hånden. ”Det var helt vildt at se på. Det fik mig op igen, vi mangler også nogle sutte-billeder. Vil du, Nick?” Og så rakte han kameraet hen til ham.

“Selvfølgelig, no problem,” smågrinede Nick og tog kameraet mens Gary skrævede over mit hoved og pressede sin hårde pik mod min mund. Jeg prøvede at dreje det, men det nyttede ikke. Han greb fat i mit hår, tvang sin fede pik ind mellem mine læber og ind i munden. Han begyndte straks at kneppe mit ansigt alt imens Nick knipsede væk. På mindre end et par minutter skød Gary sin ladning ned i min hals. Han trak sig ud lige i tide til også at placere noget af hans sperm på mit ansigt. Nick lænede sig frem for at få et nærbillede af det.

Så kravlede Gary ned fra bordet og hentede nogle håndklæder. De tørrede sig. Gary åbnede håndjernene og hjalp mig op at sidde. Jeg kiggede ned ad min nybarberede og spremdækkede krop. Så fjernede Nick alligatornæbene fra mine brystvorter.

Jeg stirrede på dem. ”Hvordan kunne I gøre det mod mig?”

“Vi gav dig bare, hvad du gerne ville have, knægt. Det var din pik beviste på. Du skød to store ladninger, og se, den er stadig stiv”. Gary tog fat i min pik og begyndte at gnide den. Jeg skælvede men rørte mig ellers ikke. Han satte farten op. “Du er så liderlig, at du hverken kan se eller tænke klart, ikke knægt?”

“Nej, I …. Ohhhh,” Jo, jeg var liderlig. Hvad kunne det nytte at benægte det?

“Du elsker at blive kneppet, og du kan lidt at få det på den grove maner, ikke?” Hans gnidning af min pik var ved at få mig til at komme igen.

“J-Je..jeg kan ikkkk…. ahhhh,” Jeg havde svært ved at tale eller bare tænke. Nick tog fat i min højre brystvorte og vred den. Jeg skød igen. Spermen dækkede nu min mave og løb ned mellem mine ben.

“Se bare, Tim, jeg sagde det jo. Se nu at få tørret dig af. Jeg skal lige snakke lidt med Nick imens.”

De gik op ad trappen og lod mig være alene. Jeg rejste mig op. Jeg mærkede hvordan spermen dryppede ud af røvhullet og løb ned ad benene. Jeg rakte bagom og følte forsigtigt omkring mit pulserende og ømme hul. Min finger gled lige ind. Det begyndte at rykke i pikken igen. Netop i det øjeblik kom Nick og Gary ned ad trapperne. De smilede begge, da de så mig med fingeren i røven.

“Du holder aldrig op, vel?” sagde Gary. ”OK, her er en lille sag som kan hjælpe dig indtil vi ses igen.” Han viste en kegleformet tingest frem, lidt over 6 cm i diameter på det bredeste sted og 10cm lang. Kort før enden var der et tydeligt smallere stykke.
“Nej, bliv fra mig.” Sagde jeg udmattet, men der var intet overbevisende I min stemme. Jeg vidste, at jeg var nødt til at gøren, hvad de så ellers fandt på.

Nick gik om bag ved mig og trak mine baller fra hinanden og Gary begyndte at presse butt-pluggen ind i min røv. Jeg mærkede, hvordan røvhullet åbnede sig igen og så lukkede sig om det smallere stykke. Min pik var hård igen da Gary havde vredet pluggen på plads.

”Nå, det er noget, du kan lide, hvad?” lo Nick og klemte min pik igen. ”Hvor mange ladninger kan du i det hele taget pumpe ud af den tingest? Fortsæt bare og lad os se en til. Hak den af!”

Jeg tog pikken I hånden og begyndte at gnide den. Nick sagde, at jeg skulle sprede benene. Gary tog flere billeder mens jeg gned dyret. I løbet af no time skød jeg igen, spermen dryppede ned ad benene og dækkede mine hænder. Jeg rakte ud efter håndklædet, men Nick hev det væk og rakte mig mine shorts.

“Tag dem på. Jeg vil have, at du skal mærke den der fedtede sperm over hele kroppen, mens du kører hjem.

Jeg fik tøjet på. Shortsene og T-shirten klæbede til spermen.

“OK, Tim,” sagde Nick. “Du er her igen klokken 9 I morgen tidlig. Jeg vil have dig med til en læge, jeg kender, for at få dig tjekket.”

”Og sørg for, at den butt plug stadig er på plads,” tilføjede Gary. ”Jeg skal prøve at have dine billeder færdige til den tid.”

Det med billederne gjorde det klart for mig, at jeg ikke havde noget valg. Jeg gik, og i bilen hjem spekulerede jeg på, hvad morgendagen ville bringe. Det rykkede i pikken ved tanken.

Fortsættes
Kommentar