Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 4a

(Bare nysgerrig.)

Karakter: 5.1/12
Visninger: 8172

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kapitel 4a. Ekstra træning.


Jeg overvejede et kort øjeblik, om jeg skulle gå over til Gary. Jeg var stadig en smule rystet over det, jeg havde oplevet med Carlos. Men mens jeg stod der og tænkte på det, blev jeg hård igen. Jeg kunne stadig mærke hans sæd i røven. Måske dryppede der også lidt af det ud. Og på trods af den voldsomhed, han havde pulet mig med, mens jeg var bundet fast til bruseren, følte jeg mig mærkeligt ophidset. Fuldstændig ligesom lidt tidligere med Gary, jeg kunne ikke forklare den følelse for mig selv. Nå, men det ville jeg ikke tænke mere på nu, men selv mens de billeder passerede hukommelsen og jeg mærkede ubehaget fra den ømme røv, så stak jeg hånden ned og gnubbede min begyndende rejsning gennem shortsene.

Hvad er det, jeg gør, tænkte jeg, og fik hånden væk. Jeg ville ikke gå tilbage til Gary efter bilnøglerne, men jeg havde heller ikke lyst til at tilbringe natten i livredderrummet ved poolen. Så, efter som jeg ikke havde noget valg, låste jeg til poolen og gik over mod Garys hus. Det var ved at mørkne og dryppede stadig lidt. Jeg gik hen til haveporten og trykkede på klokken. Mens jeg ventede der, overvejede jeg, hvordan jeg kunne få fat i nøglerne og komme af sted i en fart. Så hørte jeg glasdøren blive åbnet og at en eller anden kom hen med porten.

“Hej, Tim,” sagde Gary, da han åbnede porten, han var stadig I sine grønne gymnastikbukser. ”Jeg regnede ikke med at se dig så hurtigt. Kom indenfor.”

At være så tæt på ham sammen med minderne fra eftermiddagen gjorde mig nervøs. ”Jeg kom bare for at hente mine nøgler. Jeg må have glemt dem i kælderen,” sagde jeg hurtigt.

“Jamen lad os se efter,” sagde han mens vi gik gennem huset og ned til tv-rummet. Jeg gik bag efter ham ned ad trappen og kiggede på hans hårde, muskuløse krop. Det dunkede i min pik. Jeg forsøgte at mane den ned.

Jeg hørte, at tv’et kørte, da vi gik ind I rummet, og jeg så, at der sad en eller anden I sofaen. ”Godt,,” tænkte jeg, ”hvis der er andre mennesker her, så vil der ikke kunne ske noget.” Men ved siden af den tanke, var der en anden følelse. Kunne det være skuffelse?

“Tim, jeg tror, du kender Nick,” sagde Gary, mens fyren på sofaen vendte sig for at se, hvem, der kom. Det var Coach Montini, træneren for mit svømmehold.

Jeg havde været på holdet siden freshman året, og Træner Montini havde altid opfordret mig til at arbejde hårdt med konkurrencesvømningen, fordi han sagde, at jeg havde store evner. Han havde brugt ekstra tid på mig, hvor vi arbejdede på kraften i mine tag og forfinede teknikken, indtil jeg nu nok var en af de tre bedste på holdet. Jeg havde altid kunnet lide ham og beundrede hans flotte italienske udseende. Han var sidst i tyverne og omkring 5’10” (176cm) med kulsort hår og olivenfarvet hud. Det var, som om hans mørkebrune øjne så lige ind i mig, når han talte til mig. Stærk men slank, brystmusklerne var veludviklede og dækket af sort hår, som han trimmede meget kort, da han sagde, at det ellers ville gøre ham langsommere. Sidste år opfordrede han os alle sammen til at barbere ben og bryst, før vi skulle i konkurrence, og han havde endda hjulpet mig med barberingen den første gang, mens vi var hjemmefra i forbindelse med en konkurrence. Han og jeg havde boet i samme værelse. Det havde været lidt ubehageligt, fordi jeg begyndte at blive hård, da han barberede bagsiden af mine lår. Han havde sagt noget om, at det var helt naturligt, og at han også syntes, at det at blive barberet var lidt erotisk. Der skete ellers ikke noget, men jeg må indrømme, at jeg gik ud på toilettet og spillede den af, mens jeg tænkte på, at han barberede mine ben.

Det gjorde mig nervøs at se ham her sammen med Gary, og bevirkede samtidig et lille ryk i skridtet. ”Hej træner,” sagde jeg, sank lidt og håbede, at jeg kunne finde nøglerne og komme ud i en fart.

“Hej Tim,” sagde træneren. Han havde afklippede cowboybukser på og en stram t-shirt, der fremhævede hans muskuløse bryst. Han havde skraket sandalerne af, og sad med det ene ben oppe på sofaen. ”Jeg hører, du er blevet livredder her i sommerferien. Jeg håber, du benytter dig af lejligheden til at få trænet lidt. Husk på, at vi skal til det her invitationsstævne på lørdag.

“Ja, OK, det var min første arbejdsdag I dag, og den nærmest regnede væk.”

“Ja, Tim og jeg blev ordentligt gennemblødt. Han kom med her over et stykke tid for at blive tør. Han siger, at han har glemt sine nøgler her,” sagde Gary og satte sig på sofaen i den anden ende. Jeg kiggede efter nøglerne og så dem for enden af bordet ud for Nick. Jeg gik derhen og tog dem.

“Tak, det her var alt, hvad jeg kom for. Jeg må hellere se at komme hjem, tror jeg.” Jeg ville se at komme af sted. Jeg følte mig på en måde lidt ubehageligt til mode, ikke på grund af noget, de gjorde, men på grund af mine egne følelser og tanken på, hvad der skete mellem Gary og mig tidligere.

“Hvad er det, der haster sådan? Sid ned lidt,” sagde Nick. ”Vi kiggede lige på fjerneren og samlede forskelligt op. Har du hørt, at Gary bliver en af mine kolleger i år?”

Jeg satte mig mellem dem på sofaen. Gary spurgte, om jeg ville drikke noget, og jeg bad om en coke. Han fiskede den ud af det lille køleskab ved siden af sofaen.

“Jo, Gary fortæller mig, at han skal være træner Nelsons assistent,” sagde jeg og tog en slurk.

“Netop, og vi snakkede lige om nogle af eleverne på holdet, og hvad han skulle koncentrere sig om I det kommende år. Og jeg har mange forventninger til svømmeholdet i år. I gjorde de alle sammen helt fint sidste år, og jeg tror, vi kan komme langt med svømmere som dig. Jeg kan se, at du har ladet dit hår gro igen. Du bliver nødt til at barbere dig før på lørdag.”

Han rakte ned og følte på mit ben og gned op og ned på hårene på indersiden af låret. Det rystede mig. Jeg opdagede, at jeg sad og kiggede over hans skulder på en plet på sofaens armlæn. Jeg var ret sikker på, at den kom fra noget af min sperm her til formiddag. Hånden på mit lår sendte endnu et uvelkomment signal ned til pikken om at komme til live igen. Jeg stivnede og prøvede at rykke mig lidt, så det ikke skulle ses.

”Du virker temmelig spændt her til aften,” kommenterede Nick, ”er der noget, der bekymre dig?” Han fortsatte med at massere mit ben.

“Nej, nej,” sagde jeg hurtigt, “det er sikkert nok det med den første dag I en ny stilling og sådan.”

“Jeg synes, jeg kan mærke, at du kunne bruge en god gang massage, sådan en, som jeg gav dig da vi var til distriktsmesterskaberne.”

Det krympede sig i mig ved de ord. Efter at han havde barberet mine ben den aften inden stævnet, havde han givet mig en omgang massage. Min pik var næsten eksploderet helt af sig selv mens han masserede ryggen og benene med den olie, hav havde bragt med. Bag efter var jeg gået ud på badeværelset og havde sprøjtet min ladning ud i hele brusekabinen. Jeg var sikker på, at jeg ikke kunne klare sådan en omgang lige nu.

“Øh … nej tak, øh, jeg er helt OK,” stammede jeg. Jeg var sikker på, at jeg ikke kunne klare, at have hans hænder overalt på mig efter dagens oplevelser. ”Jeg må altså hellere se at komme hjem.”

“Hold nu op med at være så nervøs, jeg har brug for, at have dig I topform til på lørdag,” sagde Nick, mens han stadig æltede mine lår med sine stærke hænder. ”Gary, du har ikke noget imod, at jeg giver Tim en omgang massage her, vel? Det virker, som om han har god brug for det.”

“Nej, ikke det mindste,” svarede Gary, idet han tog fat I min nakke og masserede den. Jeg skal straks skaffe et tæppe og noget massageolie, så du kan ordne det lige her på bordet.” Han pegede på kaffebordet, der var omkring seks fod (2,5m) langt og lavet af massivt eg. Han rejste sig og gik ind i vaskerummet.

Mit ønske om at forsvinde hurtigst muligt var ved at fordufte. Når det kom til stykket, ville jeg ikke skuffe Nick, og hans berøringer var dejlige. Det kunne være, at det ville være OK.

Gary vendte tilbage og foldede et lagen ud over kaffebordet. Han havde også en flaske massageolie med.

Nick rejste sig og trak sin t-shirt over hovedet. Hans brune, musklerne spillede i hans veltrænede bryst, da han smed trøjen på sofaen. Han vendte sig mod mig.

“OK, Tim, smid din trøje og tag sko og sokker a fog læg dig på maven.

Jeg gjorde, som han sagde, og lagde mig på lagenet, nu kun med shortsene på. Nick skrævede hen over mig, åbnede olieflasken og hældte lidt på min hals og skuldre. Så begyndte han at bearbejde mig med bløde sikre strøg. Jeg måtte indrømme, at føltes dejligt. Og nærheden af hans krop sammen med hans berøring gjorde mig hård. Da jeg lå på maven, håbede jeg, at han ikke ville bemærke det.

“Du er altså rigtig spændt, Tim,” kommenterede træneren mens han bearbejdede mine skuldre. ”Er der nogen særlig årsag til, at du virker så stresset?”

“Næh øh, jeg kan ikke komme I tanker om noget.” Faktisk tænkte jeg på en masse ting: Gary, som fik mig til at kneppe mig selv med det lys mens jeg onanerede og suttede hans pik af; på Carlos som tvang sin pik op i min røv i brusebadet. Men jeg havde bestemt ikke lyst til at dele nogen af de informationer med min svømmetræner.

“Kom her hen, Gary, og giv mig en hånd,” sagde Nick. ”Lad os se, om vi ikke kan få knægten her til at slappe af.”

“Med glæde,” svarede Gary, knælede ned ved siden af mig og begyndte at gnide olie på mit venstre ben. Han begyndte ved foden og arbejdede sig opad. Jeg begyndte at blive bange. Jeg var omringet. Men det syntes også at ophidse mig. Jeg mærkede hvordan det rykkede i pikken under mig, mens han gned hænderne op og ned ad benet.

“Hvordan føles det, Tim?” spurgte han. ” Får det dig til at slappe af?”

“Det er I orden,” hviskede jeg. Jeg mærkede hvordan Nick arbejdede sig længere ned ad ryggen, hans vægt var nu på min ende. Hans fingre pressede og bearbejdede musklerne langs med rygsøjlen, mens han æltede hver knogle indtil han nåede taljen. Så bøjede han sig ned og tog olien.

“Ved du hvad, Tim, mens vi nu er ved det, kan jeg lige så godt fortsætte med at barbere dine ben og underarme. Jeg får nok ikke tid igen inden på lørdag.”

“Øh, det er ikke nødvendigt, jeg skal nok selv ordne det.”

“Hvorfor nu ikke? Jeg ved at Gary med glæde vil hjælpe. Han er vant til at barbere før en konkurrence. Og jeg ved, at vi kan gøre det bedre, end du selv. Ikke?”

“Jo, nok.” Hvad andet kunne jeg sige? Jeg kunne jo ikke så godt forklare, hvorfor jeg ikke syntes om ideen. Jeg forsøgte at tvinge min stive pik ned, men uden held.

“Fint. Gary, finder du noget barberkrem og et par skrabere?”

“Klart”, sagde Gary og rejste sig og gik ind I det tilstødende badeværelse. Jeg var bestemt ikke interesseret i det her, men havde jeg noget valg? Et øjeblik efter kom Gary tilbage med barbersagerne.

“Du er nok klar over, Tim, at det her vil svine dine shorts til,” sagde Nick. “Og jeg vil I øvrigt ikke kunne ordne dine ben hele vejen op med dem på. Så jeg mener, det er tiden, at du tager dem af.”

Jeg panikkede. Jeg ville ikke være nøgen lige foran min svømmetræner med en stivert. For ikke at nævne, den behandling, min røv havde fået af Carlos. Jeg kunne stadig mærke hans sperm i røven.

“Pyt med em, jeg kan vaske dem senere,” stammede jeg.

“Vær nu ikke fjollet. Som om jeg ikke har set din bagdel før I bruserummet. Og jeg er sikker på, at Gary også har set en del. Det er kun os mænd her, så tag det roligt.”

“Jamen jeg…” Nick rejste sig, vendte sig om og skrævede over mig igen, nu med ansigtet mod mine ben. Jeg mærkede hvordan de to sammen hev i mine shorts. Jeg vred mig for at holde dem oppe, men de var stærkere. På få sekunder lå jeg nøgen på bordet med Nick siddende på mig og Gary ved fødderne.

“Din numse ser noget rød ud, Tim, Hvad er der sket?”

“Øh, jeg ved ikke, måske af at jeg har siddet på en hård stol eller sådan noget.” Jeg prøvede at finde på en forklaring. Jeg kunne ikke fortælle dem, hvordan Carlos havde spanket min røv.

“Det er mærkeligt,” sagde Gary, “den så ikke sådan ud her til morgen.”

Nick løftede det ene øjenbryn. ” Siger du, at du så hans røv i morges?”

“Som jeg fortalte dig, Tim kom her over da regnen begyndte. Jeg smed hans Shorts i tørretumbleren, så ja, vi sad her nøgne en tid. Vi lærte hinanden lidt at kende, ikke Tim?”

“Hm, joh, det gjorde vi.”

“Jeg viste Tim udsigten fra vinduet I soveværelset ovenpå. Jeg har fået nogle ret gode billeder deroppe fra. Jeg fik dem fremkaldt her i eftermiddag. De ligger ovre på det bord. Måske kan jeg vise dig dem senere.”

Mit hjerte bankede. Nej, han matte ikke vise træner Mortini de billeder, hvor jeg onanerede ved poolen! Jeg sagde ikke noget, men håbede, at han bluffede.

“Ja, lad os bare kigge på dem. Nå, måske vil massageolien hjælpe lidt på den ømme bagdel.

”Nej, jeg tror ikke …” Men det var for sent. Nick hældte olie på min røv og begyndte at gnubbe røvballerne. Han trak i dem, spredte dem. Han kiggede på røvspalten.

“Tim dit recktum ser lidt irriteret ud. Og der ser ud til at være noget fugtigt omkring det. Kan du forklare det?”

“Åh, nej,” stammede jeg, “det er .. det betyder ikke noget.”

“Det er jeg ikke sikker på. Gary, se lige på det her.” Nu undersøgte de begge to mit hul. Jeg kunne mærke deres fingre presse mod det. Jeg ønskede, jeg kunne løbe.

“Tim, hvad har du haft gang i?” spurgte Coach Mortini, mens han gnubbede sin finger hen over mit hul. Jeg kunne mærke, hvordan han gned noget af Carloses sperm rundt i hårene omkring hullet. ”Har du været involveret i analsex? Det her ligner bestemt sperm.”

“Det gør det helt sikkert,” faldt Gary ind, mens han pressede sin finger mod mit ømme hul. ” ”Det ser bestemt ud som om, du har været i gang med flere eksperimenter siden i morges. Hvem har du giver en lille forestilling denne gang?”

Jeg prøvede at rejse mig, men Coach Mortini holdt mig nede mens han sagde til Gary: “Hvad lavede han her til morgen?”

“Jo, da jeg kiggede ud ad vinduet I morges var vores nye livredder nøgen og legede med sit røvhul mens han hakkede fyren af ved poolen. Da jeg nåede derover, havde han spermet ud over sig selv. Se bare lidt på de her billeder.”

Gary rakte ud og gav Nick billederne. Han lagde dem foran mig, mens han bladede dem igennem. Der lå jeg, nøgen og med stiv pik og fingrene i røven. Det sidste billede viste, hvordan jeg skød en stor ladning ud over mig selv.. Jeg rødmede af skam.

“Jeg .. jeg troede ikke at nogen kunne se mig, jeg var bare liderlig.”

“det er stadig ikke nogen god forklaring. Og du som altid har optrådt som dydens apostel. Er der mere, Gary?”

“Åh, ja. Da vi kom her ned, mærkede jeg, at han var ved at lægge an på mig. Han begyndte at tale om blow jobs, og om at han var nysgerrig efter at vide, hvordan det føltes for hans kæreste, når hun suttede ham af. Og alt imens kiggede han hele tiden på min pik og var selv hård som et bræt. Til sidst lod jeg ham sutte mig af, bare for at køle ham lidt af.”

“Nej!” skreg jeg. “Du tvang mig! Du fik mig til at sutte pik.”

“Så,” fortsatte Gary, som helt ignorerede min protest, “sagde han, at han kunne lide at stikke ting op I røven. Han fik et af mine stearinlys og viste mig, hvordan han kneppede sig selv. Ja, og så suttede han mig af en gang til, mens han kneppede sig selv. Du skulle ha’ set den ladning, han sprøjtede.”

Tårerne løb nu. “Nej, det var ikke sådan, det skete.”

“Men, Tim, du indrømmer, at du gjorde de ting, ikke?” sagde Nick.

“Jooh, men …”

“Altså du indrømmer, at du er en lille pikslikker? Er det, hvad du har haft gang i? Slikke pik på hele svømmeholdet?” Nu var Nicks stemmer hård.

“Nej, jeg har aldrig …”

Gary afbrød mig. “Han fortalte mig, at han tændte mere på at sutte pik og kneppe sig selv end at kneppe sin kæreste.”

“Det, jeg mente var …”

“Og hvordan vil du forklare det rod I din røv? Hvilke andre vanskeligheder har du rodet dig ind i?”

Jeg vidste, at de ville blive ved med at presse mig indtil jeg havde fortalt alt. ”Carlos pulede mig i bruserrummet,” hulkede jeg.

“Pedellen?” spurgte Gary og løftede et øjenbryn af forbavselse. ”Jaså, jaså. Du kan simpelt hen ikke få nok, vel?”

“Nej, ikke sådan, jeg ville ikke. Han tvang mig til det. Han bandt mig.”

”Det lyder som om det er din forklaring på alt, ikke også?” sagde Nick sarkastisk. ”Måske kan du lide det på den måde. Spermede du mens den fyr pulede dig?”

“Jooh, men …”

“Ja så, du kan lide det brutalt, hva’?” Nu gned Nick sin finger kraftigt mod mit hul. Fingerspidsen var ved at presse sig ind.

“Nej, jeg var bare …”

“Liderlig, jeg er med. Ganske lige som nu, ikke?”

“Nejjj.”

Gary stak hånden ned mellem mine ben og greb lidt brutalt omkring min stive pik og trak den tilbage mod sig. Det glitrede af precum på pikhovedet. Jeg gispede.

”Jeg siger dig bare, han er liderlig,” bemærkede Gary leende, mens han pressede juice ud af min pik og gned den rundt om hovedet. Jeg kæmpede for at rejse mig, men Nicks vægt på min ryg holdt mig nede.

“Hej, lad mig gå nu. Jeg vil ikke …”

“Være til besvær,” fuldendte Nick min sætning. “Det er ikke noget besvær, Tim. Hvis jeg havde vidst at du er sådan en lille liderlig bøsse, kunne vi have haft en masse mere sjov de nætter, hvor teamet måtte overnatte ude. Men jeg er sikker på, at vi kan indhente det i år. Så slap helt af. Nyd massagen.” Han pressede pegefingeren ind I mig. Jeg stønnede.

“Det kan du lide, hva’? Din røv er ret snæver. Slap bare af, dreng. Luk lidt op.” Han begyndte at gnide endnu en indsmurt finger mod mit hul.

“Nej jeg kan ikke,” gispede jeg. ”Nej, gør det ikke.”

“Selvfølgelig kan du. Jeg er sikker på, at ham Carloses pik var en del større. Måske kan det her hjælpe.” Han slog min røvballe hårdt med den anden hånd. Da jeg krympede mig, slap hans anden finger ind i mit hul. ”Der kan du se, jeg vidste, du kunne tage den.” Han drejede fingrene rundt i min røv. Gary pressede mine ben ud til begge sider af bordet og fortsatte med at hive i min pik. På trods af min angst blev min pik ved med at være hård og dryppede mere saft.

“Jah, det ser ud til, at han virkelig tænder på det her,” sagde Nick til Gary. ”Sagde du ikke, at han stak et stearinlys herop nu i morges? Måske ville han synes om lidt mere her op i hans lille fisse.”

”Jeg tror, jeg har det helt rigtige. En af mine gamle kærester glemte det her efter en fest.” Gary rejste sig og løb op af trappen. Kort efter kom han tilbage med en plasticpose i hånden. Nu havde han ikke andet på end sin jock strap. Hans fede pik lavede en stor bule.

“Jeg syntes lige, jeg ville gøre mig det lidt behageligt. Jeg er sikker på, at det her er noget, du vil nyde, Tim.” Han stak hånden i posen og trak en dildo på omkring 10 tommer op. Hovedet var nok 2 tommer i diameter. Der hang ledninger ned fra enden, som førte til en kontrolboks. Da han trykkede på knappen så dildoen ud til både at ryste og dreje.

Mine øjne voksede I panik. ”Nej! Gør det ikke! Den vil ødelægge mit hul.”

“Vrøvl,” sagde Nick. “Du er ung og meget elastisk. Du vil elske det. Jeg kan mærke, hvordan din kusse vibrerer om mine fingre. Den kan ikke vente.” Nick spredte sine fingre og pressede mit ømme hul mere op.”

Så kom han med sin anden hånd og pressede også dens pegefinger ind I mig. Så begyndte han brutalt at trække i mit hul, så han pressede det så meget op, som han kunne. Jeg hylede af smerte.

“Ja, ja, det her vil virke. Smør den godt ind, Gary. Vi skal have Tim til at nyde det her.”

Gary hældte massageolie ud over dildoen og gned det ind. Så knælede han på bordet mellem mine spredte ben. Nick trak fingrene ud af mig og holdt ballerne fra hinanden. Gary begyndte at gnide dildohovedet mod mit hul. Overfladen af hovedet var lidt ru, og det stimulerede mine følsomme røvlæber. Det rykkede i min pik, og den pumpede mere juice ud selv om jeg snøftede og knyttede mine hænder for at forhindre det, der var på vej.

Fortsættes
Kommentar