Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

John del 2

(John)

Karakter: 4.9/7
Visninger: 5730

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 2.: På Jespers værelse.

Personer:
John 15 næsten 16, Jesper, hans bedste ven også 15-16.

Nejjjhh, hold da kæft mand, det er helt vildt, udbrød Jesper for nok tredivte gang den aften, forsvandt han bare. Stod du så der med bukserne nede, og pikken…. ?

Ja, det siger jeg jo, hør dog efter mand, og du lovede ikke at afbryde, svarede John.
Ja, han forsvandt bare.

Men hvad gjorde du så, blev du bare stående der med pikken strittende?

Nu afbryder du igen, så fortæller jeg ikke mere.

Århh, jeg skal nok være artig, hvad gjorde du?

Ja, hvad tror du, hvad ville du have gjort? Blive stående resten af natten, måske? Jeg trak selvfølgelig bukserne op igen og kørte hjem, hvad havde du ellers tænkt dig?

Helt så hurtigt var det nu ikke gået. Han havde stået der , nærmest hængt op ad træet, slap og stadig let rystende efter den voldsomme orgasme. Men så var han langsomt kommet til sig selv. Havde trukket vejret dybt nogle gange. Kigget sig omkring for ligesom at forsikre sig selv, at han faktisk var alene, og at Peter var forsvundet, og så var han kørt hjem, som han lige havde fortalt.

For fanden da mand, det var fucking hot. Er du klar over, at den historie har givet mig en ordentlig stådreng?

Jo, det var John godt klar over, det havde været tydeligt længe, og Jesper havde da heller ikke kunnet holde sine hænder fra gentagne gange at gnide hen over bulen.

De sad hjemme på Jespers værelse lørdag aften efter den biograftur. Jespers forældre var ude til fest, og de var babysittere for hans lillebror, Sune. Så lille var han nu heller ikke, han var 13, og behøvede sådan set slet ikke nogen babysitter, men det havde de større drenge drillet ham med, så han var blevet sur og var gået ind på sit eget værelse for at spille computerspil - det sagde han i hvert fald.

Altså John, du må vise mig, hvordan han gjorde.

Hvad mener du, vise dig?

Jeg har fået sådan en stådreng og er så liderlig, at jeg må ha' den til at gå af. Og så begyndte Jesper at knappe op, lyne ned og trække pikken ud over trussekanten.

John stirrede næsten lamslået, sådan noget havde Jesper aldrig gjort før.

Se selv, sagde Jesper, den er superstiv og våd. Gør det nu, vis mig, hvordan han gjorde.

Er du gal, Jesper, hvad mener du, skulle jeg ……

Ja, sut den af for mig, jeg er blevet totalt liderlig.

Du tror da ikke, jeg vil… tror du jeg er bøsse eller sådan noget?

Nej, for fanden da, mand, det ved jeg, du ikke er, men sut mig nu alligevel, det bliver helt mellem os.

Det gør jeg altså ikke. Hvis du er så liderlig, så kan du selv hakke den af, bare ikke blande mig ind i det.

Hvad nu hvis vi siger, at jeg lover at sutte din, når du har suttet min? foreslog Jesper.

OK, sagde John, men så skal du sutte mig først. Han havde faktisk også været helt stiv i bukserne længe.

Jamen det er dig, der ved, hvordan man gør, derfor må du sutte mig først, svarede Jesper.

Ved hvordan man gør, jeg ved sku da ikke, hvordan man gør, jeg har aldrig prøv.

Du ved da, hvordan ham manden, ham Peter, gjorde ved dig, ikke! Det er da for fanden bare det, du skal gøre efter.

Nix, mand, det gør jeg ikke, glem det, og hak den af selv, så klarer jeg min egen, og så rejste John sig og begyndte også at lirke sin ud.

Der sad de så de to venner, nej, de stod, for Jesper havde også rejst sig op. Nu stod de så der over for hinanden og kiggede fascineret på hinandens hårde pikke.

Ved du hvad, er du klar over, stammede John, er du klar over, at det er første gang, jeg ser en andens pik, altså en andens pik sådan helt stiv?

Det samme her, svarede Jesper, som var ved at smøge bukserne af sig. Tak bukserne helt af, så bliver det endnu bedre, sagde han og satte sig på sengen, da bukserne lå på gulvet.

Sæt dig bare her, sagde han og klappede på sengen ved siden af sig.

De sad tavse lidt. Gned kun ganske langsomt op og ned, idet de kiggede mere på hinandens end deres egen, som de jo havde set så tit.

Jeg kommer i tanker om, kan du huske, var det i 1. og 2. klasse, ham René, han fik altid stivpik, når vi var i bad efter gymna?

Nu du siger det, sagde John, det gjorde han sgu også. Men det var alligevel noget helt andet. Dengang var de så små, jeg mente, jeg havde ikke set sådan en efter vi fik hår på, og sådan.

Nej, men kan du huske, at vi drillede ham med det, og at han var helt ligeglad, ja nærmest viste den frem for os?

Ja, det var mærkeligt, for jeg tror alle vi andre ville være blevet meget flove, hvis det var os, jeg ville i hvert fald. Du siger det ikke til nogen, men engang imellem kunne jeg mærke, at jeg også var ved at blive stiv, men så skyndte jeg mig at få fat i håndklædet, så ingen skulle se det.

Gjorde du også, sagde Jesper, for fanden mand, det gjorde jeg da også, og så lo de begge højt.

Jeg tror faktisk, han var nærmest stolt af den, sagde John, kan du også huske dengang i børnehaveklassen, hvor han pludselig trak bukserne ned mens vi sad i rundkreds, og så løftede han trøjen op, og sagde se her, se hvad jeg har! Og det mens Pia og alle pigerne var der.

Ja, grinede Jesper, det havde jeg næsten glemt, og hende Pia tog det helt roligt, jeg tror endda hun sagde, ja, den er flot, René, men tag nu bukserne på igen og sæt dig ned.

Hvordan er det? Hvordan .. John stammede lidt i det, hvordan har du det, er du også stolt af din pik?

Jesper svarede ikke med det samme, sad nok og grublede lidt, mens han kiggede på hånden, som langsomt driblede op og ned ad skaftet.

Jeg mener, du har da i hvert fald ikke noget at være flov over, grinede John. Og det mente han, for så vidt han kunne se, var de helt utroligt ens i de dele, og hav var i hvert fald ganske godt tilfreds selv.

Stolt? Om jeg er stolt? Det er jeg måske nok, i hvert fald godt nok tilfreds, med jeg har jo ikke set andre end din, altså sådan helt stiv og sådan, altså i virkeligheden, kun på billeder, og der er de meget forskellige. Nogle af dem er nogle ordentlige jern, grinede han, men måske har de manipuleret med billederne, det er jo så let. Men hvad med dig selv, er du stolt?

Altså, jeg havde heller ikke tænkt på det på den måde, før lige nu, hvor vi snakkede om René. Jeg har nok altid været glad fordi, jeg havde sådan en, og ikke var en pige. Men direkte stolt? Jo, måske nok nu. altså efter jeg har fået hår på den, og den spermer så herligt.

De arbejde lidt i tavshed, hver i sine tanker.

Hvad er det, du gør, udbrød John pludselig. Jesper havde gnedet noget af den glatte pikvæske af pikhovedet, og sad nu og suttede på fingeren.

Ummm, jeg smager bare på varerne, sagde Jesper, og tog en dråbe til på fingeren, som trak en lang sej tråd efter sig. Han holdt den hen mod John. Vil du ikke smage?

Ad, mand, sagde John og vendte hovedet væk. Ad, du smager da ikke på din egen sperm?

Det er nu ikke min sperm endnu, men har du aldrig smagt på din piksnot.

Ad, det er da ulækket mand, det ved gud, jeg ikke har.

Det er bare dumt af dig, så ved du jo ikke, hvad det er, du skal prøve at få pigerne til at sutte af. Smag nu, sagde han, og holdt igen en finger op mod Johns mund.

John vendte sige igen væk, så Jesper slikkede dem igen med tydeligt demonstrativt velbehag. Så prøv med dit eget.

De sad lidt stille igen, bortset fra den hånd, der gned om pikken, og små vellystige støn.

Snager det ikke af pis, spurgte John.

Overhovedet ikke, sagde Jesper, helt anderledes, sådan lidt … nåh, ja, prøv selv, du er vel ikke en kylling?

Jesper gentog fingersutningen et par gange. John kiggede på, hvordan den rigelige væske, der sivede ud af det lille øje, dækkede pikhovedet, og var begyndt at sive ned ad skaftet, hvor det mødte den arbejdende hånd. Nysgerrigheden var vakt. Hvordan mon? når Jesper kunne, så .. Han kiggede på væsken på fingrene, og langsomt, prøvende tog han hånden op mod ansigtet. Snusede til den. Det lugtede ikke af meget. Så stak han forsigtigt tungen ud og rørte ved den våde finger. Tog den hurtigt ind igen, som om, han havde brændt sig på noget. Jesper kiggede spændt på, men sagde ikke noget John stak igen tungen frem og slikkede lidt mere.

Jeg gjorde det! Jeg gjorde det, sgu!

Overlevede du, spurgte Jesper med et grin?

Det var mærkeligt, sagde John, det var slet ikke slemt, slet ikke noget med pis eller lort, og så tog han med pegefingeren en større dråbe, der i mellemtiden var piblet frem og suttede den af. Så tog han igen fat om pikken, og nu kørte han hurtigere til.

Pludselig stoppede han. Har du noget papir til at sperme i, det er lige ved at komme?

Jesper rakte ind under sengen. Jeg har det her håndklæde, det bruger jeg altid.

Jamen, jamen ligger det bare der under sengen, Hvad så med din mor, ser din mor det ikke?

Jo, grinede Jesper, hun har selv givet mig det.

Hva' har hun, John var helt stum, har hun selv givet dig det. Ved hun, at du ligger og at du ligger og hakker den af?

Ja, det ved hun godt, svarede Jesper nu lidt mere alvorligt. Hun siger, at det er helt naturligt, det gør alle drenge - og mænd med for den skyld, og så vil hun hellere have det i håndklædet end ud på sengetøjet.

Det var pokkers, John var nærmest gået helt i stå, siger hun det? Det var faktisk det samme, som Peter sagde den aften. Snakker du med din mor om sådan noget? Det kunne jeg aldrig. Og min mor! Nej, det kunne jeg ikke.

Jo, det gør vi da, ikke sådan hele tiden, altid, men sådan en gang imellem. Og min far, han har givet mig en pakke kondomer, og siger, at jeg bare skal tage i hans skuffe, hvis jeg skal bruge flere.

John var helt tavs, men havde genoptaget gnidningen.
Du er heldig, sagde han så. Men nu, nu er det ved at komme. Hurtigt håndklædet!
Åhhhjaahhh, ååååhhhh, jahhhh, jaaaahhhh, og så kom det igen i sprøjt efter sprøjt.

Prøv i hånden! Fang nogen i den anden hånd, råbte Jesper, og nu kom han selv, og i hånden, som han holdt beskyttende foran pikhovedet, John sad jo stadig med håndklædet.

John kiggede på den lille klat I hånden. Han havde godt nok set sin sperm før, men ikke I hånden. Så skulle han lige til at tørre den af I håndklædet.

Jesper greb ham om hånden mens han balancerede med sin noget større mængde i den anden.

Nej vent, smag på det først.

Addd, det er jo sperm.

Ja, vel er det sperm, men nu har du jo smagt på den der, hvad hedder det, det der piksnot eller pikhonning, der kommer først. Prøv nu! Se her! Og så holdt Jesper den spermfyldte hånd op til munden og slikkede lidt I sig.

Ad, hvor er du ulækker!

Det er overhovedet ikke ulækkert, hvorfor tror du, tøserne er vilde med det?

Er de da det, spurgte John.

Jah, mand, du kan da for fanden huske alle de billeder på nettet, hvor de sutter pik, og har det ud over hele ansigtet.

Jo, det kunne John jo godt, han havde endda set dem sammen med Jesper, mennne

Ikke så meget mennn, sagde Jesper, idet han slikkede endnu en lille klat I sig.

John kiggede igen på klatten I sin hånd, nysgerrig var han, og når nu Jesper, og ham Peter havde sagt tak!
Så stak han igen tungen prøvende ud mod klatten. Rørte ved den med tungespidsen. Trak tungen ind igen og smagte på den. Der var ingenting, kun noget en lille smule salt. Så prøvede han igen og tog lidt mere ind.
Hmmm, sagde han, det smager ikke af meget, lidt salt og så, jeg ved ikke hvad, men ikke meget.
Så tørrede han resten I håndklædet og rakte det til Jesper, som også tørrede resten af.

Altså det der, med din mor, sagde han så, jeg kan ikke lade være med at tænke på, at hun sådan bare gav dig et håndklæde og sagde, her Jesper, det er til at tørre spermen af med, når du hakker stådrengen af.

Ikke helt sådan, grinede Jesper.

Hvordan så?

Jo altså. Jeg tror, det var da jeg var 12 eller måske 13. Så sagde min mor en dag noget I den retning: Jesper, nu er du ved at blive stor, ved at komme I puberteten. Jeg ved jo ikke sådan helt præcist, hvor udviklet du er blevet I de dele, om du er begyndt at onanere. Men du skal vide, at det ikke er noget forkert, at det er noget alle drenge gør, når de kommer I puberteten. Og så sagde hun, at det gjorde de fleste voksne mænd også, hvor hun så ved det fra, det er nok noget, hun har læst. Men så sagde hun også, at hvis jeg ikke onanerede, når jeg kunne producere sæd - jo, sådan sagde hun, sådan helt højtideligt, hvis du ikke onanerer, så skal den sæd, du producerer ud alligevel, og så sker det, når du drømmer om natten. Det kalder man en våd drøm, det er, når du drømmer om noget seksuelt, så får du rejsning, og så kommer sæden ud. Det er også helt I orden, men du vil nok selv synes, at det er noget griseri I bukserne og på sengetøjet, så hvis du I stedet for onanerer inden du sover, sker det ikke så tit, at du får en våd drøm. Ja, det sagde hun. Sådan noget I den retning, og så gav hun mig et håndklæde for første gang.

Det var fandens! Hvad sagde du, hvad gjorde du? Hvis det var mig, ville jeg være blevet så rød I hovedet, at jeg var sivet ned I et musehul.

Jeg tror, jeg sagde tak. Blev nok også lidt rød I hovedet, men vi havde jo snakket sådan om det seksuelle før, så det var ikke så slemt, og hun spurgte jo ikke om, hvad jeg gjorde. Selvfølgelig onanerede jeg også den gang, har du ikke også gjort det længe før, du kunne sperme? Nej, jeg har nok kun været 12 den gang, for jeg mener, jeg begyndte at få hår på og kunne sperme, da jeg var 13. Du var da også tidligt udviklet!
Kommentar