Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

John del 3

(John)

Karakter: 4.3/4
Visninger: 4925

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 3.: Fødselsdagen.

John, 16 år, hans bedste ven, Jesper. Peter en mand i 30'erne.

Det havde været en fin, fin fødselsdag. Både den del med familien. De havde sørme været der alle sammen, farfar og farmor, morfar og mormor, ja, og selvfølgelig far og mor og hans lille søster, Charlotte. Og så havde han fået lov til også at invitere Jesper. Han havde egentlig slet ikke noget imod det med familien. Faktisk holdt han endda rimelig meget af alle de fire gamle, ikke mindst hans morfar.

Og han havde givet negerboller i klassen. Det gjorde de stadig væk, som de havde gjort det lige fra 1. klasse. Godt nok endte det somme tider med, at en eller anden fik smurt negerbollen ud i ansigtet, men det var kun, hvis de ikke var hurtige nik til at putte det hele i munden. Jo, de kaldte dem stadig væk negerboller, og det gav som regelen anledning til nogle frække bemærkninger, bemærkninger, som deres klasselærer også lo af. Han var også selv kommet med en frækkert, den om en dansk dame, som havde været til en sammenkomst i Amerika, hvor de havde fået noget, der lignede de danske negerboller, og så havde hun sagt temmelig højt, at i Danmark kalder vi dem for "Nigger balls". Der var blevet pinlig tavshed, altså i Amerika, klassen havde skraldergrinet.

Og så havde han fået en ny mobil og et spil til computeren. Jesper havde været meget hemmelighedsfuld. Først da de var alene på værelset var han rystet op med sine gaver. Først en pakke kondomer af dem med farve og smag. Så kan det være, du endelig kan få Hele til at give dig et blowjob, ham Peter, du fortalte om, vil nok hellere have den uden, lo han. Det værste, eller hvad det nu var, i hvert fald var han blevet helt rød i hovedet og havde drejet sig, så hvis der pludselig var kommet en ind ad døren, havde de ikke set noget. Det var en dildo! En sort gummipik, simpelt hen. Og så en lille flaske med noget til at smøre den, havde Jesper forklaret. Jo, når du nu ligger og hakker den af, så smører du gummifyren og stikker den op i røven. Så bliver det meget bedre. Du drømmer ikke om, hvor godt det er.

Så havde Jon kigget lidt underligt og drillende på Jesper.
Du lyder fuldstændig som om, det er noget du har vældig erfaring med, lo han!

Nu var det Jespers tur til at blive rød i hovedet.
Øhhh, altså, det var noget manden i butikken forklarede, stammede han, men det lød ikke helt overbevisende.

Åhh, come on, man, indrøm det bare, du har prøvet det, ikke?

Så var Jesper langsomt gået til bekendelse. Sådan en flot gummipik, havde han nu ikke brugt, men han havde prøvet det med gulerødder - de er også billigere, grinede han, stadig rød i hovedet, og så kan man smide dem væk bag efter, for det kan ikke undgås, at der kommer lort på dem.

Lort på dem? John kiggede lidt på den nye gave og gned hånden lidt op og ned ad den. jammennn..
Den kan vaskes, det sagde sex-manden også, forklarede Jesper. Eller, eller du kunne rulle en gummi på den.

Skal den fortsættes? Skriv din mening til mig.
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:09/05 2012
lad os nu få lidt mere om de frække drenge - og måske morfaderen
 
Navn:baldur
Dato:17/12 2012
en dejlig historie der meget gerne må fortsætte.
 
Navn:tlid76
Dato:04/04 2014
fortsæt din dejlige fortælling:-)
 
Navn:ibbermand
Dato:04/02 2015
Tror at en fortsättelse vil blive meget läkker, for ham i forretningen vil nok läre jer nogle fräkke ting.