Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 3.

(Bare nysgerrig.)

Karakter: 4.8/12
Visninger: 10026

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kapitel 3. I brusebadet.


Jeg lå og sov der på feltsengen. Jeg drømte, at jeg var I et værelse sammen med Gary og Jeff. Jeg lå nøgen på mine knæ. Deres pikke var hårde og pegede på mit ansigt. De skiftedes til at kneppe min mund. De sprøjtede deres sperm ud over mig, sølede mig ind. Igen og igen greb de mit hoved og pumpede deres pikke i min mund. Mens de gjorde det, gned jeg min pik og pillede ved min røv.

Jeg vågnede med et sæt og satte mig op I sengen. Pikken var hård og dunkede. Jeg mærkede, at der sivede precum ud i mine shorts. Jeg så på uret på væggen, den var halv seks. Hvad var der ved at ske med mig? Hvordan kunne jeg have suttet pik på en fyr, eller ladet ham se på, at jeg fingerkneppede mig selv? Og hvorfor var jeg stadig så tændt? Hvorfor tænkte jeg hele tiden på Jeff? Han var helt bestemt ikke bøsse, og havde aldrig antydet nogen interesse i mig på den måde.

Jeg kiggede ud, det regnede stadig let. Jeg vidste, at nu kunne jeg lukke poolen for i dag. Mine forældre var bortrejst i 14 dage, og min stedbror boede ikke hjemme mere, så jeg kunne have hele huset for mig selv. Men aller først havde jeg brug for et brusebad. Jeg kunne stadig mærke den indtørrede sperm og sved på kroppen for ikke at tale om den fedtede fornemmelse af vaselinen i røven.

Jeg gik ind I mændenes omklædning. Der var et stort bruserum med to brusere. Der var helt stille bortset fra lyden af regnen mod taget. Jeg åbnede for vandet og justerede temperaturen. Så smed jeg shortsene og gik ind under vandet. Vandet virkede afslappende og jeg sæbede mig ind over bryst og mave. Så indsæbede jeg pikken og pungen. Pikken reagerede ved at begynde at blive stiv igen. Mens den gjorde det tænkte jeg tilbage på, hvad der skete tidligere på dagen. Det fik bare min pik til at blive endnu stivere. Så rakte jeg bagom for at sæbe min røv ind. Jeg gned sæbestykket op og ned i revnen. Jeg lod fingrene glide hen over hullet, som stadig var følsomt efter den tur med mine fingre og lyset. Så stak jeg igen en finger ind i hullet. Der lækkede igen saft ud af pikken. Jeg lagde sæben fra mig og begyndte at gnide pikken, mens jeg arbejde pegefingeren ind og ud af det indsæbede røvhul. Jeg kunne stadig mærke den fedtede glathed af vaselinen inde i hullet. Jeg lukkede øjnene synet fra eftermiddagen, hvor Gary kommanderede mig til at kneppe mig selv gentog sig gang på gang inde i hovedet.

Det, at jeg var så optaget af det, jeg var i gang med, kombineret med støjen fra bruseren og regnen mod taget, gjorde, at jeg ikke hørte døren gå op og at der var en anden i rummet. Ikke før jeg hørte en stemme.

“Hej, jeg er ked af det, hvis jeg forstyrrer.”

Jeg handlede hurtigt, fik min finger ud af røven og slap pikken, som svingede frem og tilbage foran mig. Jeg vendte mig for at se, hvem det var. Det var Carlos, gartner og pedel, som stod der. Jeg vidste, at han normalt kom ind om eftermiddagen for at tage et bad, men jeg havde bestemt ikke ventet ham nu. Carlos var midt i tyverne, omkring 5 fod og ti (175cm), og kraftigt bygget.
Han stammede fra Panama. Havde sort hår og glat, brun hud, som var blevet endnu mørkere på grund af hans meget udendørsarbejde. Han havde en rød t-shirt på, som normalt sad stramt, men nu, da den var gennemblødt, klæbede den til hans muskuløse bryst. Hans stærke ben stak ud af de lysebrune shorts. Hans arbejdsstøvler og sokker var våde af regnen. Jeg havde mødt Carlos et par gange, når jeg havde været her for at træffe Jeff, mens han var livredder, og havde talt med ham ganske kort, da jeg ugen før havde været her for at ordne papirerne til min ansættelse. Jeg rødmede over at han havde set mig i den situation.

”Høj, mand, du gjorde mig fandens forskrækket. Jeg hørte dig ikke komme.”

Han stod bare der og kiggede på mig. Jeg blev så klar over, at min pik stadig var stiv og pegede lige mod ham.

“Næh, det tror jeg. Det er jeg ked af. Jeg kom bare for at få et bad. Det har været ret snavset derude i dag, men jeg måtte have samling på alle redskaberne, for at de ikke skulle blive stjålet. Så jeg håber ikke, du har noget imod, at jeg tager et bad.” Han trak sin våde trøje af og begyndte at binde støvlerne op.

“Øh, nejda, jeg er næsten færdig.” Jeg holdt øje med ham mens han tog støvler og sokker af og begyndte at knappe shortsene op. Han trak dem og underbukserne af. Hans krop lyste af styrke, men mest kiggede jeg på hans store pik, som hang lang og tyk ned fra den sorte hårbusk.

“Ingen grund til at jage, der er rigelig plads til os begge. Og tag det roligt, jeg låste døren igen, da jeg kom ind.”

Jeg var ikke klar over, hvorfor han nævnte det, men mens han talte, havde han tændt for den anden bruser og trådt ind under den. Der stod han, kun tre fod fra mig og begyndte at skylle sig af. Jeg fortsatte med at vaske mig. Han begyndte at sæbe sig ind og trådte lidt frem fra bruseren til han kun var en fod fra mig. Jeg prøvede at gå lidt baglæns, men der var ikke mere plads.

Jeg vidste ikke, om du var her,” sagde han, “jeg så, at du tidligere gik sammen med Gary Woods og tænkte, at du måske stadig var over hos ham. Han er en frisk fyr at være sammen med sådan for en eftermiddag.”

“Jah, sikkert,” sagde jeg, lidt nervøs over, at han havde set mig sammen med Gary.

“Ja, jeg skal have sagt til ham, at han bør hænge nogle gardiner op for vinduerne til det der tv-rum, han har I kælderen. Vidste du, at man fra pladsen til redskaberne kan se lige ind der.?”

“Kan man?” svarede jeg nervøst, mens jeg prøvede at få det til at lyde helt normalt, men jeg spekulerede på, hvad han mon havde set gennem vinduet.. Med det begyndte blodet igen at fylde min pik.

“Ja, jeg arbejdede ved skuret, og ved et tilfælde kiggede jeg der over, og kan du gætte, hvad jeg så?”

”Nej, det tror jeg ikke,” sagde jeg stille, og håbede, at han ikke ville sige det, som jeg troede, han ville sige. Pikken var nu helt hård, og jeg prøvede at vende mig på en måde, så han ikke kunne se det.

“Jeg så, hvordan du slugte Garys fede pik, det var, hvad jeg så. Ret hot, knægt. Det så ud som om, du behandlede den ganske godt.” Nu gned han sin egen pik. Den var tyk og omkring 9 tommer (22cm) lang. Han bearbejdede forskindet med den ene hånd og nødderne med den anden.

“For fanden, mand, sig det ikke til nogen. Det var bare noget, der pludselig skete. Jeg har aldrig gjort sådan noget før.”

“Nej, selvfølgelig ikke, men for mig så det ud som om, du fik godt fat på det og det ganske hurtigt. Måske kunne du tænke dig at øve dig lidt mere?”

“Nej, det er bestemt ikke noget, jeg ellers vil gøre. Jeg gjorde det bare der, fordi jeg var nysgerrig efter, hvordan det ville være.”

“Ja så, og jeg gætter så på, at du også bare var nysgerrig efter at finde ud af, hvordan det var at have en finger oppe I røven, da du hakkede den af ved poolen her I morges.”

Du gode gud, hvor mange mennesker havde set mig? Nu vidste jeg, at han havde mig, og det vidste han også.

”Så hvad siger du til det, knægt? Jeg kunne godt bruge et lille mund-job efter en hård arbejdsdag.” Han gned stadig sin pik, der nu var hård og saftende. ” ”Jeg mener, måske er du også bare nysgerrig efter at vide, hvordan en stor latiner-pik smager. Kom så ned på knæ og få stillet din nysgerrighed.”

Han lagde hænderne på mine skuldre og pressede mig ned på knæ. Hans store pik var kun en tomme fra min mund. Jeg kunne se, at den store knop af et hoved, var klar til at presse sig ind i min mund.

“Gab op, knægt, så er det tid til at sutte.” Modstræbende lukkede jeg munden op, og han stak sin pik ind, så den med det samme ramte indgangen til halsen. Jeg gylpede og kæmpede for at komme væk, men han holdt mig på plads med hænderne på begge sider af mit hoved. Han begyndte at arbejde sin store pik ind og ud.

“Jah, knægt, du er ret god af en at være, der kun er nysgerrig. Du er en fandens god pikslikker. Jah, jeg kan mærke din tunge mod pikken. Sut den godt.”

Mine kæber smertede af hans ubarmhjertige pumpen ind og ud. Men min egen pik forblev hård, og precum dryppede fra spidsen. Carlos kiggede ned, og så min tilstand.

“Det ser ud til, at din pik holder af min pik i din mund. Tag bare fat og hak den af. Vis mig, hvordan du nyder at sutte mig af.”

Jeg tog fat om min pik og begyndte at gnide den. Jeg gned min glatte smørelse ud over pikken, mens jeg suttede på hans. Jeg mærkede, hvordan presset byggede sig op i mine klunker. Jeg stønnede, efterhånden som jeg nærmede mig udløsning.

“Er du ved at sprutte, knægt? Lad det bare gå. Ud med din ladning, pikslikker. Jeg er snart klar til at skyde min af i din bøssemund.”

Med et suk sprøjtede jeg ud over brusergulvet og over hans ben. Jeg mærkede, hvordan hans pik voksede i munden, og hans sperm begyndte at skyde ud mod min hals. Jeg var ved at kvæles i forsøget på at sluge det, men jeg kunne ikke følge med. Spermen dryppede fra mundvigene og omkring hans hårde pik. Endelig stoppede han og trak pikken ud af min mund.

“Nå, det kunne du lide, ikke? Det fik dig til at skyde ganske godt. Nu slikker du din sperm af mine ben. Jeg vil have hver eneste dråbe af din bøssesperm slikket af.”

“Jeg er ikke …” Jeg var på vej til at sige, at jeg ikke var bøsse, da han afbrød mig med et slag I ansigtet.

“Hold kæft og slik den sperm af, pikslikker.”

Lydigt bøjede jeg mig ned og slikkede min sperm af hans ben. Jeg begyndte ved knæene og arbejdede mig ned til anklerne. Han stod og smilede.

“Jah, det er godt. Slik al din sperm af. Gør mig helt ren. Du ser ret lækker ud der nede med røven stikkende op i luften. Jeg kan se dit hul her oppe fra. Det minder mig om den sidste tøs, jeg kneppede. Jeg kneppede hende i røven, og jeg siger dig, hun var snæver. Jeg vil vædde på, at du også har en snæver lille røvkusse, ikke sandt?” Han løftede sin venstre fod og gned den hen over min røv. Jeg kiggede op og så, at hans pik, som var skrumpet noget, efter at han var kommet, rykkede igen og voksede, mens han snakkede. Mit hjerte bankede.

“Øh. Jeg .. ,” sagde jeg med rystende stemme. ”Lad mig være nu.”

“Jeg mener, det var dig, der lavede den forestilling i dag, knægt. Polere din stang ved poolen, lege med dit røvhul, sutte Gary af så det kunne ses gennem vinduet. Og så var du i fuld gang med at bearbejde dit lille kussehul, da jeg kom ind. Du har tændt mig ganske grundigt, og når jeg tænker på den tøs forleden nat, tænder det mig kun endnu mere. Og så det blow job nu her, det tog bare lige toppen af trykket.” Hans store tå gned op og ned i min revne.

Jeg var klar over, at nu matte jeg se at komme ud. Fra min knælende stilling sprang jeg op og ud af bruserummet. Jeg greb mine shorts og løb hen til døren, men den var låst. Jeg kom i tanker om, at han havde sagt, at han låste den, da han kom ind. Jeg vendte rundt og prøvede at løbe hen til døren ud til poolen, men der stod han, nøgen og med vandet dryppende fra kroppen, og så ret sur ud.

“Jeg er ikke I humør til at lege, dit lille røvhul,” snerrede han og gik hen mod mig. ”Men hvis du er, så kender jeg en leg, som du vil elske.”

Han greb mig I armen og trak mig ind til sig. Han var både større og meget stærkere end mig. Men en arm omkring mit bryst, bøjede han sig ned og trak en elledning op af sin værktøjskasse, som stod ved døren. Han skubbede mig så om på gulvet og holdt mig nede. Han tog min venstre arm og bandt ledningen om vristen. Så tog han den anden arm og bandt dem sammen. Så stak han hånden i et af rummene, tog en tang ud og klippede ledningen over, så der var en lille meter ekstra, som hang fra mine sammenbundne hænder.

Så rejste han sig og trak mig op. Han trak mig tilbage til bruserne og slukkede for vandet. Han løftede mine bundne hænder højt op, kastede den løse ledning op over bruseren og bandt den fast der. Jeg stod med ansigtet ind mod væggen, og han stod bag ved mig. Så spredte han mine ben med nogle spark, trådte lidt tilbage og kiggede på mig, som nu var hans fange. Jeg ønskede at komme fri og ud derfra, men min pik begyndte at rejse sig, som om den var opildnet af min situation.

“Please, lad mig slippe,” tiggede jeg med tårer I øjnene. ”Jeg vil ikke være med til det her.”

“Sådan skal det være, knægt, bare lad som om, du ikke er med på den.” Han gav min røv et hårdt slag. Jeg skreg af smerte, min røv brændte. ”Det gør bare det hele meget sjovere.” Han gned hånden over min ømme røv og gav den et nyt slag. Og igen og igen og igen slog han. Jeg hylede til ham om at stoppe, men han fortsatte bare med at slå indtil min røv var rød og dirrende af smerte. Ved hvert slag blev min pik bare hårdere og hårdere, den klaskede mod maven og lækkede pikvæske.

“Det skulle nok have varmet de her baller lidt op,” smilede han. ”Det kan være, du kunne bruge noget til at køle dem af. Var det noget?”

“Oh, please,” snøftede jeg, “lad mig bare gå, det gør ondt.”

“Ja, bliv bare ved med den snak, men din pik synger en helt anden sang. Du ser ret liderlig ud af en ar være, som protesterer så meget. Jeg skal sige dig noget, knægt, din røv er fantastisk rød. Jeg tror, jeg skal køle den lidt af.” Pludselig mærkede jeg en våd stråle mod ballerne. Den var varm og brændte mod mine følsomme røvballer. Jeg var klar over, at han pissede på min røv. Jeg prøvede at flytte mig, men der var ikke meget, jeg kunne gøre. Jeg mærkede den varme, gule væske strømme ned ad mine ben. Han blev færdig og gned med hånden pisset ind i mine baller.

“Var det bedre? Kølede det lidt?” lo han, og rakte rundt om mig og klemte min pik hårdt. Der hang en dråbe precum fra hovedet. ”Næh, det ser ikke ud til at have kølet dig ned, du er stadig varmet godt op, ikke?” Med den anden hånd gned han op og ned i min revne. Så sparkede han mine ben længere fra hinanden.

“Du har en ret dyb revne, knægt. Spred dem, så jeg kan se dit lille kussehul.” Han sparkede igen til mine fødder, indtil de var spredt så meget, de overhovedet kunne. Jeg holdt kun balancen på grund af de bundne hænder. Han kørte en finger ned i revnen og fandt hullet. Det var stadig fedtet fra tidligere.

“Nå, nå, allerede smurt ind. Det ser ud til, at Gary fik mere, end jeg troede. Bollede han dig grundigt med sin fede pik?”

“Nej kun … “ jeg besluttede ikke at fortælle ham, hvad mere jeg lavede hos Gary.

”Kun hvad?” spurgte han og pressede fingeren hårde mod hullet.

“Ikke noget,” sagde jeg og pressede tænderne sammen. Jeg spændte røvmusklerne for at forsøge at holde ham ude. Han gav mig et nyt slag, og hans finger slap ind. Jeg stønnede ved invasionen.

“Det var bedre,” sagde han og arbejdede sin store pegefinger rundt inde i mig. ”Altså, hvad skete der?”

“Oooooh. Ikke noget,” gryntede jeg og mærkede, hvordan hans finger undersøgte mit røvhul.

Han rakte rundt om mig og tog et fast greb om mine nosser. Jeg skreg. ”Det tror jeg ikke på, knægt, altså hvorfor er din røv allerede smurt ind?”

”Han så på, hvordan jeg gjorde det selv med fingeren og gned den af,” busede det ud af mig. Han løsnede grebet om min pung, men slap ikke helt. Jeg mærkede hans langemand mod hullet. Han var på vej til at stikke endnu en finger ind.

“Ja så. Så du opførte igen en lille scene. Du er noget af en skuespiller. Hvad mere gjorde du så end at fingerkneppe dig selv?” Langemanden var nu på vej ind i mig. Jeg mærkede, at hullet åbnede sig for den. Han strammede igen grebet om mine nosser. Mit ansigt knugede sig af smerten fra begge angreb.

“Aghhh, jeg … jeg kneppede … ohhh … mig med … et stearinlys.” Hans to fingre drejede sig rundt inde i mig.

”Ikke tosset. Jeg vil vædde på, at du så kær ud, mens du sådan knaldede din lille drengekusse. Jeg håber, han tog nogle gode billeder. Og du spruttede vel med en ordentlig ladning, mens du gjorde det, ikke?” Han slap mine nosser og klemte igen om min pik. Der lækkede mere saft ud af den, som dryppede ned mellem mine spredte ben.

“Ooooowwwwwwww. Jahh, jahh. Jeg kom!

“Javel, så ved jeg, at du bare vil elske det her.” Han trak hurtigt sine fingre ud, hvad der fik mig til at gispe ved den pludselige tomhed i røven. Så mærkede jeg noget større og rundere mod hullet. Han stødte frem, og pikhovedet gik ind. Jeg skreg. Han holdt hånden over min mund.

“Slap af, dreng. Bliv ikke alt for ophidset endnu. Der er meget mere på vej.” Han begyndte at arbejde med hofterne og pressede mere af pikken ind i mig. Da han havde omkring fire tommer (10 cm) inde i mig, stoppede han for at lade mig vænne mig til den.

“Du har en snæver kusse, knægt. Det kunne næsten få mig til at tro, at du var jomfru. Ikke helt, men næsten. Den griber ordentligt fat om min pik.” Så begyndte han at pule, trak den ud og pressede den så ind igen, lidt dybere for hver gang. Jeg klynkede ind i den hånd, han holdt over min mund. På få minutter havde han alle 9 tommer (22 cm) pik inde i mig. Han begyndte at kneppe hårdere.

Det smertede slemt I røven, men hans pik gned hen over min prostata, min pik stivnede endnu mere, og jeg mærkede spermen bygge sig op inde I mig. Jeg dirrede, da jeg var ved at ryge ud over kanten. Carlos kunne mærke, at jeg var tæt på at eksplodere.

“Jah, jeg har fået dig varmet godt op, hva’? Du er klar til at slippe ladningen. Men vent lige lidt. Vent lidt med at sperme. Jeg vil have, at du nyder min store stang I dit hul lidt længere.”

Han greb fat om roden af min pik og klemte til. Jeg mærkede hvordan trangen til at sperme tog lidt af.

“Jah, det er rigtigt, vi skal sperme samtidig. Mon ikke du vil kunne lide det, hva’?” Han hamrede hårdere og hårdere, pumpede sin pik endnu hurtigere ind i mig. Jeg hørte ham stønne, og vidste, han var tæt på. Han begyndte at gnide min pik og bragte mig tæt på udløsningen.

“Jah, der er det,” sagde han. ”Gør dig klar til at tage min sperm op i din lille bøsserøv. Gør dig klar til at sprøjte, mens du får min op i røven.”

Jeg mærkede hans pik svulme I røven, og så eksplosionen af varm væske inde i mig. I næsten samme øjeblik skød jeg en ladning sperm ud over bruservæggen. Og igen og igen. Jeg hylede ind i hans hånd af den fantastiske følelse i både røv og pik. Det ebbede ud for os begge, og han lænede sig mod ryggen af mig og fjernede hånden fra min mund. Så trak han langsomt pikken ud af mig og slaskede den et par gange mod mine baller.

“Det var rigtig godt. Det er et lækkert lille kussehul, du er forsynet med,” hviskede han I mit øre. Han rakte op og løsnede mine hænder fra bruserhovedet. Jeg faldt udmattet sammen på gulvet. Han bøjede sig ned og trak mig på fødderne igen.

“Tag dig sammen knægt, Jeg har aldrig set nogen blive så liderlig af at blive knaldet.

“Jeg .. jeg blev ikke liderlig,” mumlede jeg.

“Tror du, du kan narre mig? sådan som du lige har malet væggen der med din drengesperm. Jeg mener helt klart, at du blev tændt af det. Endnu mere end af at sutte min pik.”

Han lænede mig mod væggen og tændte for vandet for at vaske sig af. Jeg stod bare og gloede på, at han vaskede sin halvhårde pik.

“Jeg må se at få din røvlugt vasket af, hvis nu jeg skulle have held med damerne her I aften. Det ville ikke være så godt, hvis en af tøserne fik lyst til at sutte den af, og så mærkede din røvlugt på pikken.”

Han gjorde sig færdig og slukkede bruseren. Trådte ud, tørrede sig og begyndte at klæde sig på. Da han var færdig, sagde han: ”Jamen så tak for det, det må vi gøre igen inden så længe. Du har en herlig røv.”

Så vendte han sig om, tog sin værktøjskasse og gik.

Jeg stod lid tog forsøgte at få rede på, hvad der var sket. Jeg var blevet røvpulet. Det brændte i røven efter hans pumpen der, og jeg kunne stadig fornemme at røven var fugtig af hans sperm. Jeg tændte for bruseren igen og vaskede mig. Da jeg var færdig, samlede jeg shortsene op og gik nøgen ud i poolområdet og tilbage til livredderrummet. Jeg stod lidt stille, det snurrede i hovedet. Så tog jeg shortsene og den stadig noget fugtige T-shirt og gummiskoene på. Kiggede mig omkring og fandt nøglerne til poolområdet, men jeg kunne ikke se mine bilnøgler. Det gik op for mig, at jeg måtte have glemt dem hos Gary. Hjertet bankede. Jeg ville ikke gå derhen igen. Eller ville jeg? Min pik rørte igen på sig I shortsene ved tanken om at se ham igen. Men havde jeg noget valg?

Fortsættes
Kommentar