Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kollegaen del 2

(Kollegaen)

Karakter: 4.8/4
Visninger: 4298

Af: Bifyren.

Læs flere noveller af:
» Bifyren.

Skriv til:
» Bifyren
Som i kan se i min første novelle blev Jens og jeg overrasket af Jens’s moster efter at vi havde hygget os. Vi stod under bruseren da vi hørte hende kalde på Jens. Jens råbte tilbage at han lige var i bad og hun bare skulle vente. Hvad fanden gør man i sådan en situation. Jens lovede at slippe af med hende hurtigt, tørrede sig, tog et håndklæde omkring livet og gik ud i stuen mens jeg blev på badeværelset. Jeg hørte de talte sagte sammen men kunne ikke høre hvad de talte om, men pludselig gik døren op og der stod hun så, Jens’s moster, en utrolig flot kvinde på ca. 60 år (det skulle senere vise sig at hun er 66, hvilket ikke er til at se).
Hun tog det meget roligt og sagde bare hej til mig. Hun foreslog at jeg skulle komme ind i stuen til dem da det jo var temmelig kedeligt at stå ude på badeværelset. Jeg var nøgen og da hun jo havde set mig gik jeg stille og roligt ind i stuen uden at tage et håndklæde omkring mig. Mosteren, som hedder Marianne, spurgte om ikke Jens gav en øl for hun ville da gerne have en forklaring på hvad det skete her. Jens var meget flov, kunne jeg se og han skyndte sig ned i køkkenet efter flere øl. Jeg satte mig i sofaen og Marianne satte sig i stolen overfor. Uvis at hvilken grund fandt jeg situation lidt fræk og min pik begyndte at røre på sig, hvilket Marianne så.
Hun fortalte mig at hun længe havde tænkt på om ikke Jens var til fyre siden han aldrig havde en pigekæreste og nu kunne hun jo så konstatere at hendes iagttagelser var rigtige. Jens kom tilbage, stadig meget brødbetynget og begyndte at undskylde overfor Marianne, men hun sagde at der absolut ikke var noget at undskylde og at hun nu trængte til en øl. Jens skyndte sig at knappe op og vi skålede og præsenterede os for hinanden. Marianne ville gerne vide hvor meget vi havde været sammen og var i øvrigt meget nysgerrig omkring emnet. Vi svarede på hendes spørgsmål så godt vi kunne og spurgte da også lidt til hende. Hun var fraskilt og havde levet alene i 12 år uden at have haft en anden mand, så da jeg direkte spurgte hende om ikke hun af og til savnede en mand svarede hun, at det gjorde hun da tit. Jens så meget forskrækket ud da han fornemmede hvor jeg var på vej hen, men jeg fortsatte uanfægtet.
Jeg spurgte Marianne om ikke hun ville af med noget at sit tøj, da det var lidt mærkeligt at hun sad fuld påklædt mens vi 2 fyre var nøgne (Jens havde dog stadig håndklædet omkring sig) og hun sagde at det da vist var en god ide. Jens sad ved siden af mig i sofaen og Marianne rejste sig op og begyndte langsom at tage sit tøj af. Styk for styk forsvandt det så hun til sidst kun havde BH, strømpeholder, G-streng og nylonstrømper på. Jeg havde ikke taget fejl da jeg så hende første gang. Hun er fantastisk flot, slank, ikke ret høj, spinkel og med små bryster. Jeg kunne ikke holde mig tilbage mere, men rejste mig op og gik over til hende. Jeg lagde armene omkring hende og min mund fandt hendes og vi gav hinanden et ordentligt tungekys. Mine hænder fandt hægterne på hendes BH og jeg listede den forsigtigt af hende, bøjede mig ned og suttede på hendes små, stive brystvorter. Hendes ene hånd var bag ved mit hoved og pressede min mund hårdt imod hendes bryster mens den anden begyndte at lege med min pik. Jeg kunne høre at hun nød det.
Jeg satte mig på knæ foran hende og trak hendes trusser ned og åbenbarede en skøn, glatbarberet fisse med store skamlæber som jeg omgående begyndte at slikke. Hun kvitterede med at presse mit ansigt ind imod hendes skød. Jeg borede tungen op i hendes fisse som allerede drev af saft. Jeg kunne fornemme at Jens havde smidt hæmningerne og inden længe mærkede jeg hvordan han bagfra begyndte at lege med mit hul og mine nosser. Marianne trak sig væk og sagde at hun gerne ville se 2 mænd være sammen. Hun satte sig i stolen og studerede os mens hun legede med sig selv. Jeg satte mig på alle fire så Jens kunne komme til min røv. Jeg kunne mærke hans stive pik presse imod mit hul og langsomt trænge op i mig. Han tog nu godt fat i mine hofter og gennemkneppede mig så det var en fryd. Da vi jo lige havde fået udløsning var han meget udholdende så min røv fik pik for alle pengene. Marianne sad bare og stirrede på os med åben mund mens hendes hånd nærmest forsvandt helt op i hendes fisse. Jeg gjorde tegn til at hun skulle lægge sig foran mig så jeg kunne slikke hende og hun skyndte sig at komme hen til mig. Hun var drivvåd i fissen men smagte pragtfuldt så jeg slikke det bedste jeg havde lært mens Jens forsatte med at røvkneppe mig. Mit stakkels hul var efterhånden helt ømt så jeg bad Jens holde lidt med hans forehavende. Hans trak sig ud af mig og jeg fik den skøre ide at jeg ville prøve at fistfucke Marianne. Jeg startede med at stikke et par fingre op i hende, så 3, så 4 og til sidst gled hele hånden op. Marianne stønnede helt vildt og bevægede sit underliv så jeg næsten ikke kunne holde hende. Til sidst kom hun i et brag af en orgasme og hendes safter sprøjtede ud af hende.
Hun nærmest vaklede tilbage på stolen og satte sig mens jeg rullede om på ryggen og bad Jens sætte sig på mig. Han styrede behændigt pikken op i sig og red mig. Jeg lå bare og nød at mærke hans stramme røv glide op og ned ad min pik. Han sad med front mod mig så jeg også kunne lege med hans pik. Marianne sad og betragtede os mens hun tilskyndede Jens til at ride mig hårdere. Hun fik så øje på Jens’s legetøj og fandt i bunken en Strap-on som hun tog på. Hun gik så hen og stillede sig overskrævs over mig så Jens kunne få dildoen i munden. Han slugte den begærligt og suttede på den som om det var en rigtig pik. Marianne bad nu Jens om at flytte sig og mig om at løfte mine ben. Hun satte sig på knæ bagved mig og jog dildoen op i min ømme røv, helt i bund og begyndte så at kneppe mig. Dildoen var væsentligt større end Jens pik og jeg følte at jeg blev totalt udblokket. Efter at have kneppet mig lidt tog hun dildoen ud og erstattede den med sin spinkle hånd. Nu skulle jeg straffes for at have fistet hende. Langsom førte hun sin hånd op i min røv. Til at begynde med gjorde det lidt ondt, men efterhånden som musklen slappede af gled hun længere og længere ind og til sidst forsvandt hele hendes hånd oppe i min røv. Jens lagde sit hoved på min mave og tog min pik i munden mens hans moster fistfuckede mig.
Lidt efter satte Marianne sig på min mave med ryggen til mig og førte min stive pik op i hendes røv. Jeg gled let og ubesværet til bunds i hendes stramme hul og hun bad nu Jens om at komme og kneppe hende i fissen. Jeg kunne mærke Jens’s pik glide op i hende og vi begyndte begge to at kneppe hende. Hurtigt fandt vi takten og så fik hun pik til hun skreg en vild orgasme ud. Vi trak os nu ud af hende, fik hende placeret på ryggen på gulvet og onanerede hinandens pikke så vi oversprøjtede hendes ansigt med vores varme sperm. Bagefter bøjede vi os begge to ned og slikke hendes ansigt helt rent samtidig med at vi kyssede hinanden alle tre.
Marianne troede nok at det var slut for i aften, men jeg ville det anderledes så da hun rejste sig op greb jeg hende og tvang hendes arme om på ryggen. Jeg beordrede Jens til at hente rebene og bandt hendes arme bagpå. Hun protesterede godt nok lidt, men jeg kunne godt høre at det ikke var noget hun mente alvorligt. Hun var jo liderlig, den gamle kone, og sikkert spændt på hvad vi nu kunne finde på. Jeg fandt en dildo og en analplug og førte dem op i hendes huller hvorefter jeg gav hende trusserne på igen til at holde dildoerne på plads. De var begge elektriske så jeg tændte dem og hørte hvordan de begyndte at snurre oppe i hende. Hun blev så bundet til en af krogen således at hun stod foroverbøjet. Jeg tog en pisk og gav den til Jens. Han viste ikke rigtigt om han turde smække sin moster, men da jeg gav ham et par solide klask bagi føjede han mig. Mariannes balder blev herefter godt og grundigt pisket men de lyde der kom ud af hendes mund var ikke af smerte, men derimod af vellyst. Jens’s pik voksede igen og da han holdt inde med piskningen tog jeg den i munden og sutte lidt på den. Vi tog så Marianne ned af krogen og førte hende ud på badeværelset hvor hun blev placeret på gulvet. Jeg tog et fast greb om Jens pik og nosser og beordrede ham til at pisse på hende. Han så meget forskrækket ud men turde ikke andet end at adlyde og snart plaskede hans varme pis ud over hans mosters ansigt og krop. Dildoerne snurrede stadig oppe i hende og hun vred og vendte sig af vellyst. Jeg besluttede mig for også at tømme min blære og snart var Marianne totalt overpisses fra fod til hoved. Jeg tog så hendes trusser af og tog dildoen ud af hendes fisse og begyndte at lege med hendes klitoris med fingre og tunge og pludselig kom hun i et skrig mens hendes fissesafter sprøjtede ud i mit ansigt.
Jens og jeg gik så ind i stuen mens Marianne fik lov til at tage et hårdt tiltrængt bad. Da hun kom ud til os sad vi og nød endnu en øl. Hun satte sig ned og sagde at hun aldrig havde nydt noget så meget som vores behandling af hende, og hun håbede at hun måtte være med en anden gang. Hun lovede naturligvis ikke at sige noget til hendes lillesøster (Jens’s mor), og vi lovede at vi nok skulle kontakte hende en anden gang.
Den næste gang vi var sammen med Marianne var den weekend hvor vi havde fået fat i to helt unge fyre på 16 år, som skulle opdrages, men den historie må i vente lidt med.

Fortsættes ….
Kommentar