Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kollegaen del 3

(Kollegaen)

Karakter: 5.0/3
Visninger: 3931

Af: Bifyren.

Læs flere noveller af:
» Bifyren.

Skriv til:
» Bifyren
Der er nu gået lidt tid hvor Jens og jeg ofte har hygget os sammen, og nu føler vi at der gerne må ske noget mere. Vi har stadigvæk begge to den gode oplevelse med Marianne i tankerne og derfor vil vi gerne forsøge at udvide vores vennekreds lidt, dog helst med andre fyre. Jens roder ofte med at istandsætte biler og nogle gange får han hjælp af en gut på 16 år som hedder Bo. Bo har en ven som hedder Tom, ligeledes på 16 år og Jens og jeg talte lidt om hvordan vi kunne få lokket de to fyre med hjem en dag. Vi har bemærket at de hænger meget ud sammen og aldrig er sammen med piger, så måske er vi heldige.
Chancen kom en lørdag formiddag hvor Jens gik i garagen og var ved at klargøre en bil. Det var en varm sommerdag og jeg gik rundt og hyggede mig inde i Jens’s hus, kun iført et par shorts. Jeg hørte stemmer udenfor og gik nysgerrigt ud for at se hvem der var kommet. Det viste sig at både Bo og Tom stod i garagen og snakkede med Jens. De er begge typisk ranglede knægte som sådan nogle er i den alder og de havde begge bare en T-shirt og shorts på. Vi hilste på hinanden og sludrede lidt hvorefter jeg foreslog at de skulle komme ind og få noget koldt at drikke om 10 min, så ville jeg lige gå ind og gøre det klar. Jeg blinkede til Jens og jeg tror nok han forstod hvad jeg havde i tankerne.
Jeg skyndte mig op i opholdsstuen med kolde øl og vand, startede PC’en og satte et slideshow i gang med billeder af frække fyre, smed et par dildoer på skrivebordet, et par bøsseblade på sofabordet og satte mig så for at vente på fyrene. I løbet af ganske kort tid kom de alle 3 op til mig. Jens gik på badeværelset for at vaske sig lidt og jeg sagde til de unge gutter at de skulle sætte sig ned. Jeg kunne godt se at de skævede lidt til hinanden da de opdagede de forberedelser jeg havde gjort. De så faktisk lidt beklemte ud og jeg kunne da godt forstå dem. Her sad de sammen med en fyr som kunne være deres bedstefar mens frække billeder gled over pc-skærmen og dildoer og pornoblade lå og flød i stuen. Bo sad i stolen overfor mig og Tom havde sat sig ved siden af mig. Tom var absolut den smukkeste af de to, fine feminine træk og en meget spinkel kropsbygning. Jeg vendte mig imod ham og lagde tilfældigt en hånd på hans lår mens jeg spurgte ham om hvad han havde lyst til at drikke. Han ville gerne have en øl og jeg åbnede en til ham og mig. Jeg lod min hånd falde tilbage på hans lår mens Bo åbnede en øl til sig selv.
Jens kom tilbage og satte sig på den anden side af Tom og tog ligeledes en øl. Vi skålede og drak en ordentlig slurk alle 4. Varmen havde gjort os tørstige og jeg tror også at spændingen havde gjort de to unge gutter mere tørre i halsen. Jeg kunne mærke at musklerne i Toms lår sitrede som om han ikke rigtigt turde bevæge sig og jeg listede langsomt hånden længere op, indtil jeg nåede kanten af hans shorts. Jens spurgte dem lidt drillende om ikke de skulle til stranden med nogle piger på sådan en varm lørdag, men de svarede at det havde de ikke rigtigt lyst til. Jeg spurgte dem så om de måske slet ikke interesserede sig for piger hvilket resulterede i at de begge rødmende sagde at det havde de ikke så meget. Jeg tog nu en rask beslutning og flyttede min hånd op på Tom’s skød, lige over den voksende bule og klemte den lidt. Jens rejste sig samtidig og gik over til Bo, hvor han satte sig på armlænet og lagde en arm omkring ham. Vi fortalte dem så at vi heller ikke var så meget til piger men nød hinandens selskab. Begge gutter blev om muligt endnu mere røde i hovedet og de sad og kigge ned i gulvet, generte og forvirrede.
Jeg gav Tom’s pik endnu et klem og bad ham rejse sig op og stille sig ud på gulvet. Han virkede lidt uvillig så jeg rejste mig op og trak ham op at stå. Jeg tvang hans arme om bag på ryggen og førte ham ud på gulvet. Bo ville til at rejse sig op for at hjælpe sin kammerat, men Jens holdt ham nede i stolen. Jeg slap nu Tom’s arme og bad ham om at trække sin T-shirt af. Modvilligt trak han den over hovedet og viste os sin helt nøgne, hårløse brystkasse, så spinkel at man kunne se hans ribben. Jeg havde i mellemtiden hentet et par reb og bandt nu hans arme på ryggen. Jeg kunne se at Bo kæmpede for at komme Tom til hjælp, men Jens holdt ham hårdt nede i stolen. Jeg satte mig nu på hug foran Tom og trak hans shorts ned. Han havde ingen underbukser på, den frække knægt og det kan godt være at han er spinkel men sikken en pik der åbenbarede sig for mine øjne. Som den hang der, halvstiv og lækker tror jeg at den målte 20 cm. Jeg kunne slet ikke modstå fristelsen og tog den straks i munden hvor den omgående voksede sig stor og stiv. Tom udstødte et dybt suk og pressede sit underliv imod mig så pikken gled helt ned i min hals.
Jens havde i mellemtiden fået Bo op at stå og fik også hans tøj af. Bo er i forhold til Tom meget mere muskuløs og kraftig bygget, men til gengæld er hans pik blot en sød lille fyr på 14 cm og han har slet ingen behåring omkring pikken. Jens stod og kælede men Bo’s lille pik mens de begge så hvordan jeg suttede og slikke på Tom’s kæp. Tom gjorde vilde kneppebevægelser i min mund, og den stakkels knægt havde vist trængt til sådan en omgang mundknep for der gik ikke mange sekunder inden hans varme sperm væltede ud af hans pik og dybt ned i min hals. Jeg slugte velvilligt det hele og beholdt hans pik i munden indtil den var blevet slap igen. Jeg førte nu Tom hen til krogene i loftet og bandt ham så han stod med front imod os med armene over hovedet. Jens havde i mellemtiden bundet Bo’s arme bag ryggen og jeg gik hen til dem mens jeg tog mine shorts af. Min pik stod lige ud i luften og jeg trak Jens’s shorts ned, blot for at konstatere at han også var påvirket af situationen.
Jeg satte mig nu på hug foran Bo og tog hans lille pik i munden. Den var så lille at jeg kunne have både pik og nosser i munden samtidig. Jeg hørte et klask og mærkede at Bo’s underliv skød frem i mod mig og kunne så forstå at det var Jens der var ved at give Bo nogle klask i røven. Jeg suttede videre samtidig med at jeg listede min hånd ind mellem Bo’s lår og fandt hans lille hul. Forsigtigt kælede jeg omkring hullet med min pegefinger og lod den langsom glide op i Bo’s røv. Han pressede nu sin lille pik så langt ind i min mund som det var muligt, holdt den helt stille og så mærkede jeg hvordan den begyndte at pumpe. Det kan godt være at pikken ikke er ret stor men sikken dog en omgang sperm han kunne levere. Jeg sank og sank men kunne alligevel ikke have det hele i munden så noget af det sivede ud og faldt ned på gulvet. Bo sank helt sammen og Jens førte ham hen til krogene og bandt ham ved siden at Tom, så begge drenge nu stod og kunne se os. Jeg havde i mellemtiden smurt mit røvhul med min egen presperm og lå nu på alle fire og ventede på Jens. Jens satte sig på knæ bagved mig og jog sin stive pik op i min røv et hug. Han gled helt i bund i første stød og lod så pikke bliver der, mens han pressede sit underliv hårdt imod min røv. Det var dejligt at mærke hans pik dybt inde i mig og jeg begyndte at bevæge mig lidt frem og tilbage. Jens tog fat i min hofter og begyndte at røvkneppe mig. Han trak pikken næsten ud af mig for så at støde den voldsomt i bund igen, gang på gang fik jeg hans dejlige pik hamret ind i mig. Jeg gned vildt på min egen pik og jeg kunne godt fornemme at det var ved at være opover. Jens hamrede sin pik ind i mig og holdt den så i bund. Jeg kunne mærke hvordan den svulmede op og så kom hans sperm væltende ud dybt inde i mit røvhul. Det var så liderligt at jeg sprøjtede ud over gulvet samtidig med at jeg kunne mærke Jens trække sig forsigtigt ud af mig. Jeg blev liggende på alle fire mens Jens’s sperm dryppede ud af mit røvhul og lavede en lille sø ved siden af den sø jeg havde lavet. Udmattet satte vi hen i sofaen og kiggede på de to unge gutter som nu stod med hver sin stive pik og blanke, liderlige øjne og så på os. Det var vist nok et show de kunne lide.
Jens fik nu den ide at de to gutter skulle have varmet deres røv lidt, så han hentede en latex pisk og gik hen til dem. Han drejede dem begge rundt så de kiggede ind i væggen og begyndte så at kæle lidt for deres røvbalder. Bo havde en fyldig røv mens Tom’s nærmest kunne karakteriseres som en pariserrøv, som mange unge kvinder ville misunde ham. Jens svang nu pisken og på skift fik de røde striber på balderne. Latex pisken er heldigvis ikke så slem som en af læder, det lyder dejligt når den rammer, men den sætter ikke så voldsomme mærker. Knægtenes balder blev dog efterhånden godt røde og de vred og vendte sig i deres reb. Situationen påvirkede Jens og det varede ikke længe inden hans pik stod stiv ud fra hans krop. Han hentede nu noget glidecreme og smurte forsigtigt begge drenges røvhul. Så tog han den mindste dildo vi har i vor samling og førte den hen til Bo’s lille hul. Den gled uden problemer op i Bo og jeg kunne høre at han stønnede og vist nok godt kunne lide det. Jeg hentede yderligere et par dildoer og gik hen til de tre. Jens fik nu en stor dildo som han pressede op i Bo, mens jeg koncentrerede mig om Tom’s røv. Hans hul var væsentligt strammere en Bo’s og det var kun med besvær at jeg fik den lille dildo op i ham. Ham skulle vi nok være lidt forsigtig med så jeg førte stille og roligt dildoen frem og tilbage i hans røv mens jeg med den anden hånd begyndte at kæle for hans enorme pik.
Min pik er heller ikke af de største, og rimelig tynd, så da jeg kunne høre på Tom at han var ved at være godt liderlig tog jeg dildoen ud og satte mit pikhoved hen til hans våde hul. Forsigtigt pressede jeg min pik ind i hans hul. Det var meget snævert og der gik lidt tid inden jeg kunne mærke at han begyndte at slappe af i muskelen: Tålmodigt fik jeg mig presset længere og længere ind i Tom og nu kunne jeg mærke at han gav efter og slappede af og jeg gled helt op i ham. Jeg gned stadigvæk på hans dejlige pik og begyndte så stille og roligt at kneppe ham. Jeg kunne se at Jens havde fået samme gode ide og var i fuld gang med at røvkneppe Bo. Bo havde åbenbaret bedre plads oppe bagi for Jens kneppede ham hårdt og vildt og de stønnede begge to højt. Jeg fortsatte stille og roligt med at kneppe Tom. Han vendte sit ansigt imod mig og jeg kunne ikke modstå fristelsen for at kysse denne smukke dreng. Vores tunger legede med hinanden mens min pik gled ud og ind af hans dejlige snævre røvhul. Jeg kunne høre på Jens og Tom at de var ved at nå til enden af deres leg og jeg skævede over for lige at nå at se Bo’s lille pik sprøjte vildt ud i luften mens Jens tømte sig oppe i ham.
Jeg løsnede min dejlige dreng og vi lagde os ned på gulvet, jeg på ryggen og ham omvendt over mig. Jeg fik endnu engang han dejlige store pik i min mund samtidig med at hans varme mund lukke sig om min pik. Jens og Bo sad i sofaen og så hvordan Tom og jeg mundkneppede hinanden til endnu en dejlig udløsning. Sved og sperm drev ned af vores ansigter da vi rejste os op og gik ud på badeværelset for at få et hårdt tiltrængt bad. Jens og Bo kom også ud til os og da vi alle 4 havde badet satte vi os ind i stuen igen. Vi spurgte nu knægtene om de havde nydt det, og de fortalte os begge to at de aldrig havde haft det så skønt før. De havde tidligere kun prøvet at onanere hinandens pikke og aldrig haft mod til hverken oral- eller analsex. Vi spurgte om de havde lyst til at komme en anden gang og det ville de meget gerne. Tom var blevet helt vild med dominans og ville gerne lære meget mere mens Bo nok hellere bare ville kneppe og sutte, så vi aftalte at vi skulle mødes igen næste dag og fortsætte hvor vi slap. Jeg lovede dem en overraskelse men ville ikke sige hvad det var, og I bliver også nødt til at vente til næste del af novellen for at få det at vide.

Fortsættes ….
Kommentar