Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kollegaen

Karakter: 4.8/4
Visninger: 5678

Af: Bifyren.

Læs flere noveller af:
» Bifyren.

Skriv til:
» Bifyren
Jeg er en ældre fyr på 53 år som nu i 3 år har arbejdet sammen med en gut på 34. Han er høj og flot men jeg har godt nok undret mig over at han ikke har en kæreste, ja indtil for 14 dage siden da jeg var på besøg hos ham. Han bor i et lækkert hus med køkken og stue i stueetagen og soveværelse, badeværelse og kontor/opholdsstue på 1. sal. Vi havde aftalt at jeg skulle komme og få lidt at spise og drikke og under spisningen sludrede vi om løst og fast, mest arbejde og kollegaer. Da vi var færdige sagde Jens til mig at jeg bare skulle tage min øl og sætte mig op i opholdsstuen så ville han komme når han var færdig med at rydde op efter spisningen.

Jeg gik op og det første jeg så var at hans PC var tændt og til min store overraskelse viste skærmbilledet at han havde siddet på Boyfriend inden jeg kom. Jeg spottede hurtigt at han havde sit eget profil, at han var bifil og at han søgte en eller flere fyre til spændende og avanceret sex. Min pik begyndte at rejse sig i bukserne, men da jeg hørte at Jens var på trapperne skyndte jeg mig at sætte mig i sofaen, i øvrigt en lækker sort lædersofa. Jan kom op med flere øl og satte sig ved siden af mig.

Vi skålede hvorefter Jens fortalte mig at han havde inviteret mig for at fortælle mig noget. Han fortalte at han var bifil og at han havde tændt på mig i gennem længere tid. Jeg var dybt beæret over at en ung fyr kunne have disse tanker om mig og spurgte ham om det var derfor at hans PC var tændt med Boyfriend. Han svarede at han ville høre om jeg reagerede negativt på det, og da det ikke var tilfældet turde han godt sige det til mig.

Jens vidste naturligvis ikke at jeg havde haft de samme tanker i lang tid og bare gik og ventede på en lejlighed til at fortælle ham om det, men nu ville skæbnen så at han kom først. Jeg spurgte ham om han havde nogen erfaring og om der var nogle specielle ting han tændte mere på end andre ting, og han tog en dyb indånding og sagde så at han vist nok var lidt pervers, i hvert fald i tankerne, da han endnu ikke havde taget sig mod til at afprøve det. Det kildrede i min mave og pik, for jeg har også tit ønsket at prøve ting som lå lidt udenfor det normale, så jeg ventede spændt på at høre hvad han mente.

Jens ville gerne illustrere det for mig og tændte for fjernsynet hvor han havde forberedt en DVD med en flok fyre som dyrkede gruppesex, krydret med bondage, S/M og urinsex, lige de ting som jeg er held vild med. Jeg lagde ”tilfældigt” min hånd på hans ene lår og lod den langsom glide op i hans skød hvor den mødte en meget stiv pik. Jens stønnede da jeg lod min hånd køre op og ned ad pikken samtidig med at vi fulgte med på skærmen. Jeg kunne godt fornemme at Jens var lidt nervøs og beklemt ved situation, så jeg tænkte at jeg hellere måtte tage føringen, så jeg bad ham rejse sig op og smide tøjet i en lidt bydende tone. Han adlød med det samme og kort efter stod han nøgen foran mig. Sikken et pragtfuldt syn, min gode ven splitternøgen og med en dejlig glatbarberet stiv pik lige ud foran mit ansigt.

Jeg kommanderede ham til at vende sig om og jeg så for første gang den frække røv som jeg tit havde beundret i det skjulte. Jeg bad ham bøje sig forover og han gjorde straks som jeg sagde. Han støttede hænderne på sofabordet mens jeg gav ham nogle blide klask i røven. Jeg kunne høre på hans stønne at han godt kunne lide det så jeg slog lidt hårdere. Jeg tvang ham nu ned over mine knæ så hans pik gned imellem mine lår mens jeg gav ham en ordentlig røvfuld, og standsede først da hans balder var helt røde. Jeg havde tidligere spottet nogle kroge i loft og gulv ved den ene væg, og bad ham hente nogle reb mens jeg klædte mig af. Han kom hurtigt tilbage med 4 reb, som han garanteret havde forberedt inden jeg ankom og jeg skubbede ham hen til væggen og bandt ham i et X med ryggen ud til mig. Jeg spurgte ham om han havde noget legetøj og fik at vide at det lå i hans soveværelse og ganske rigtigt, på sengen lå et helt arsenal af dildoer, masker, piske og klemmer. Jeg snuppede at par dildoer af forskellig størrelse og et par piske med mig og vendte tilbage til Jens.

Jeg fugtede den ene dildo med min egen presperm og tvang den op i hans røv. Den gled nemt ind og jeg bad ham klemme sammen om den mens jeg tog en pisk og begyndte at give ham en ordentlig omgang i røven. Hans stønnede og vred sig i rebene men holdt klogelig fast i dildoen i røven. Da jeg kunne se at han ikke kunne tåle mere i røven satte jeg mig mellem hans ben og tog hans enormt stive pik i munden. Heldigvis er den ikke så stor så jeg kunne sluge den helt samtidig med at jeg legede med hans nossere og dildoen, som han stadigvæk havde i røven. Pludselig mærkede jeg at det rykkede i hans pik og snart efter sprøjtede han en dejlig ladning sperm i min mund. Jeg slugte så meget jeg kunne men beholdt det sidste i munden, rejste mig op og gav ham et kys. Jeg fik med min tunge presset hans egen sperm ind i hans mund og han sank det med glæde. Jeg løsnede ham nu og gav ham lov til at sætte sig hen på sofaen igen, hvor vi fik en kold øl mens han samlede kræfter igen.

Jens skulle på toilettet og jeg fulgte med. Han spurgte mig om nu jeg var sikker på at jeg gerne ville det som han drømte om, og jeg svarede ham at han bare skulle tage det roligt. Jeg vil nemlig det hele. Da vi kom ud på toilettet lagde jeg mig på ryggen på gulvet, Jens skrævede over mig og begyndte at pisse. Han styrede strålen så den ramte mig i ansigtet og jeg åbnede munden og forsøgte at drikke så meget som muligt. Da han var færdig med at pisse satte han sig på min våde brystkasse så jeg kunne slikke hans pik ren. Han rykkede derefter ned ad min krop indtil hans røv var udfor min stive pik, løftede sig op, styrede min pik imod hans hul og sank langsomt ned over mig. Jeg gled ubesværet op i hans varme røv og da jeg var helt i bund satte han sig tungt på mig og begyndte at massere min pik men hans ringmuskel. Jeg var blevet så liderlig at der kun gik ganske kort tid inden jeg med et brøl pumpede min sperm op i ham. Da min pik var blevet slap og gledet ud af hans røv løftede han sig lidt og lod min sperm dryppe ud over min krop. Vi tog nu et bad sammen men så pludselig hørte vi en kvindestemme kalde på Jens. Vi blev begge meget forskrækket, men det viste sig at Jens havde glemt at låse døren og nu stod han moster i stuen og kaldte på ham.

Hvad gør man i sådan en situation? … Ja, det må i vente med til næste gang jeg skriver.
Kommentar