Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lasse del 14

(Lasse)

Karakter: 4.8/4
Visninger: 4653

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Del 14.: Lasse og indvandredrengene, del 1.

Lasse og indvandredrengene er i 3 del.
Personerne er: Uday 15 år, Chadi 16 år, Luai 15 år, Ali 17 år og så Lasse som også er 15 år.

Kap 1: Indvandredrengene.

Lasse havde lige fået fri fra skole og var på vej hjem. Da han næsten var hjemme, hørt han nogle knallerter og vendte sig om for at se, hvem det var. Men han kunne ikke rigtigt se, hvem det var, som kørte knallerterne, men de var fire, og de stoppede lige ved siden af ham. En af dem steg af hans knallert og gik over imod Lasse, og imens han gik imod Lasse, tog han sin styrthjelm af, og Lasse kunne nu se, det var Ali, som kom imod ham.

- Hej med dig, det er længe siden, sagde Ali, som var kommet på efterskole, og som var hjemme på weekend.

- Det er det, sagde Lasse, som var lidt lettet over at det var Ali.

- Jeg har nogle venner med fra en anden by, og de vil godt hilse på dig, sagde Ali.

Og imens havde de tre andre taget deres styrthjelme af og var kommet hen til Lasse og Ali, hvor de gav hånden til Lasse.

- Jeg har fortalt lidt om dig og mig, hvad vi lavede en gang hjemme hos mig, fortalte Ali Lasse. Og nu vil de gerne prøve at være sammen med en dansk dreng.

Lasse stod og kiggede på dem og tænkte, om han skulle sige ja eller nej. Det var længe siden han havde suttet en pik og blive bollet i røven, og de så da godt ud, de andre tre brune fyre. Lasse havde haft i tankerne, at han kunne tænke sig at være sammen med nogle indvandredrenge. Nu havde han chancen for at få det opfyldt, bare at sige et ord som, ja. Og mens han stod og tænkte på, hvad han skulle sige, var hans pik begyndt at vokse i hans shorts, og det lagde Ali mærke til.

- Jeg tror, at din pik har svaret, grinede Ali og slog lidt til bulen.

Lasse tog sin taske foran sig for at dække sin bule, og de tre andre drenge fik så øjnene væk og så over på Ali.

- Du kommer bare over til mig klokken 15, sagde Ali, som tog sin styrthjelm på igen.

Ali gik tilbage til sin knallert som de andre tre drenge også gjorde, og lidt efter var de alle fire kørt væk på deres knallerter. Lasse stod nu tilbage på fortovet med en bule i sine shorts, og kunne ikke får tanken væk fra den ene af de indvandredrenge, som hed Luai, han så sørme vildt godt ud. Lasse tænkte på, hvordan deres pikke så ud, og hvor store de var, for man siger, at indvandredrenges pikke er lidt større end de danske drenges.
Han kom hjem, og det var der godt, at hans mor ikke var hjemme, for så havde hun set bulen i hans shorts. Han gik op på sit værelse og så på uret, der var et par timer til, at han skulle mødes med Ali og de andre. Lasse smed alt sit tøj og stod så nøgen og så på sig selv i et spejl. Han så på sin lille stive pik, hvor forhuden var halvt over pikhovedet. Han tog og trak forhuden tilbage, så pikhovedet kom helt frem, og der kom en dråbe presperm frem fra reven. Og hans hår oven over pikken var kommet frem igen, efter at bøssebanden havde barberet det af, da han var oppe hos sin granfætter Gert. Men Lasse havde stadig væk ikke så meget hår oven over pikken, og plus at det var lyse hår han havde, så det var svært at se, at han havde fået hår på pikken, som man siger.
Ovre fra Lasses seng kom en lyd fra hans mobiltelefon, der var kommet en sms besked til ham fra Kristian.
Han skrev, om Lasse kunne være sammen med ham, og Lasse skrev tilbage, at han skulle noget andet.
Lasse gik så over i sit skab for at finde et par rene underbukser og en T-shirts. Han var på vej ud på badeværelset, da hans mobil gav lyd fra sig igen. Lasse gik hen til sengen for at læse beskeden, og igen var det Kristian som skrev: Jeg kunne godt ha brug for en hånd, ?.

Lasse skrev tilbage: Jeg kan give dig en hånd i morgen.

Lasse gik så ud i bad, hvor han vaskede sig grundigt over hele kroppen, så efter 20 minutter kom han tilbage til værelset, hvor han kunne se, at han havde fået en besked fra Kristian: Så gemmer jeg det til i morgen, knus Kristian.

Lasse skrev tilbage: Vi ses.

Lasse fandt et par rene underbukser og tog dem på, og stod lidt og så på sig selv i spejlet. Hans pik begyndte at vokse igen, da han tænkte på, hvad der ville ske over hos Ali, selv om han ikke vidste, hvad de ville gøre ved ham. Lasse fik det sidste af sit tøj på, gik ned i køkkenet og tog lidt af spise. Da klokken nærmede sig halv tre, begyndte han at gå over til Ali, og 10 minutter senere stod han foran Alis dør. Han kunne høre noget anderledes musik, det var noget arabisk musik, de hørte. Lasse bankede hårdt på døren, og han kunne høre musikken bliv skrut ned, og lidt efter blev døren åbnet, og det var Uday, som stod på den anden side.

- Hej med dig, Lasse, sagde Uday, gav ham hånden og slæbte ham indenfor.

Inde på værelset sad de andre tre og drak øl, som man altid gjorde det hos Ali, når man var på besøg hos ham. Ali vendte sig om imod Lasse og klappede på sit lår, at Lasse skulle kommer over og sætte sig. Lasse gik hen til Ali og satte sig på låret, og Ali begyndte med det samme at massere Lasses pik. Og Lasses pik havde været stiv siden hjemme fra værelset, og den fik et lille ryk mere, da Ali begyndte at massere på den.

- Jeg tror, at Lasse er klar, grinede Ali og skubbede Lasse ned på gulvet. Lasse, nu skal du høre efter. Nu skal du bare gøre, hvad du får besked på, og hvis du nægter at gøre, hvad du får besked på, så kan du godt regne med en rød numse, sagde Ali.

Lasse kiggede op på Ali, og var lidt forbavset over, at Ali var blevet så hård. Lasse begyndte også at tænke på, hvad de ville gøre, og hvad de ville ha ham til og gøre. Mere fik Lasse ikke tænkt, da han hørte Chadi kalde på ham, at han skal kommer over til ham.

Kap 2: opvarmning.

- Hiv mine shorts ned og kys min pik, sagde Chadi kommanderende til Lasse.

Lasse tog fat i hans shorts, og Chadi løftede numsen, og da Lasse fik dem ned over hans pik, kunne han se, at Chadi ikke havde underbukser på, og en halvstiv, brun pik kom frem. Og da Lasse fik shortsene af Chadi, var hans pik blevet helt stiv og lå op af hans mave.

- Tag den i munden og sut, sagde Chadi.

Lasse tog den i munden og begyndte at sutte Chadis stive pik, og Ali kom hen til dem og så Lasse med Chadis ca. 18 cm lange pik i munden. Lidt efter var det Uday, der fik samme tur, hvor Lasse først tog shortsene af Uday, og lige som Chadi, havde han helle ikke underbukser på. Men Udays pik var ikke så lang som Chadises, den var ca. 15 cm og tynd.

- Så kan du godt begynde at sutte, kommanderede Uday og maste Lasses hoved ned til sin stive pik.

Lasse tog fat i den og begyndte at sutte, og samtidig maser Uday Lasses hoved længere ned, så Lasse får hans pik ned i halsen. Lidt efter gav Uday slip, så Lasse kunne får pikken væk fra halsen og kunne igen få vejret.

- Så må det være min tur, sagde Luai, som allerede havde taget sine shorts af.

- Du kan da heller ikke vente, til det bliver din tur, sagde Ali og tog fat i Lasse.

Ali skubbede Lasse over til Luai, som sad med sin stive pik i hånden. Lasse satte sin ned mellem hans ben og tog fat i hans stive pik og begyndte at suttet den. Luai sad og nød den dejlige, varme tunge, som kørte rundt om hans pikhoved, og med et tog han pikken hurtigt ud af Lasses mund, for han var lige ved at komme i munden på Lasse.

- Lasse, stil dig op på bordet og tage alt dit tøj af, sagde Ali, som satte sig ned ved siden af Luai.

Lasse kravlede så op på sofabordet og begyndte at smide sit tøj, og da han stod, kun iført underbukser, bad Ali ham om at dreje sig rundt, så alle kunne se bule og den våde plet i underbukserne. Lasse dejede rundt, så alle kunne se bulen og den våde plet, og mens han drejede rundt, kunne han mærke, at der bare blev ved med at sive presperm ud af hans pik. Lasse var også rert meget liderlig, og når der så er nogen, der sidder og kigger på ham, og han har udsyn til fire stive brune pikke, for Ali havde taget sit tøj af, mens Lasse tog sit af.

- Så kan du godt smide dine underbukser, sagde Chadi.

Lasse tog fat i sine underbukser og begyndte at hive dem langsomt ned, først kom numsen til syne, som vendte imod Luai og Ali. Chadi og Uday havde udsyn til Lasses stive pik, som sprang ud, da Lasse hev underbukserne længere ned, indtil de så faldt ned på bordet ved Lasses fødder.

- Hold da op en lille frækkert, sagde Uday, og rejste sig op fra sofaen.

Uday tog fat i Lasses meget stive pik og trak det sidste af forhuden ned over hans våde pikhoved. Der kom endnu en dråbe presperm frem fra reven, Uday tog en finger og smurte dråben rundt på pikhovedet. Det kildede og snurrede i Lasse pik, mens Uday kørte fingeren rundt på pikhovedet, så Lasse kunne ikke stå stille på sofabordet.

- Jeg tror, det er noget, han kan lide, sagde Uday og tog sit hoved hen til pikhovedet.

Uday åbnede munden og førte Lasses våde og meget stiv pik ind i munden, Uday begyndte at suttet meget blidt og lod sin tunge danse om det våde pikhoved. Lasse begyndte at stå og lave små bevægelser med underlivet. Ali rejste sig op fra sofaen og gik hen til Lasses numse. Der begyndte han at massere ballerne, og lidt efter begyndte han at slikke dem.

- Kan ikke holde mig mere, stønnede Lasse.

- Så må du helle vise os, hvor meget du kan sprøjte, sagde Ali, som hjalp Lasse ned at ligge på sofabordet.

Da Lasse var lagt ned på bordet, begyndte han at hive frem og tilbage i sin pik, Ali og Uday de andre havde satte sig igen på deres pladser. Alle fire så nu kun på Lasses pik, og lige pludselig kom det ene sprøjt efter det anden, og Lasse lå og stønnede vildt højt på sofabordet.

- Hold da op et springvand, du kan laver, sagde Uday, som var rykket helt ud på kanten af sofaen.

- Det var det, jeg sagde, sagde Ali. Ham Lasse, han kan sprøjte, og det er bare dejligt, smilede Ali.

Luai rejste sig op og gik hen til Lasses pik. Den var smurt godt ind i presperm og sperm. Luai tog pikken ud af hånden på Lasse og kørte forhuden lidt frem og tilbage, hvorefter han begyndte at sutte den rene. Lasse kunne ikke ligge stille, da Luai begyndte at sutte på hans fedtede pik, så hvis Ali og Chadi ikke havde satte sig på hver sin side af sofabordet, så var Lasse rullet ned fra det.

Efter lidt tid var Lasses pik slikket ren, og spermen som var på maven og i ansigtet, havde Uday slikke i sig, så Lasse var ren igen og klar til anden omgang i Alis seng.

Du kan læse meget mere om, hvad der sker i Alis seng, og hvad det er, Ali ser stå uden for og kigge ind af vinduet. Er Mads begyndt at holde øje med Lasse igen, og kommer vindueskiggeren med i legen i Alis seng?
Kommentar