Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lasse del 15

(Lasse)

Karakter: 4.8/4
Visninger: 4548

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Del 15.: Lasse og indvandredrengene, del 2.

Personerne er: Uday 15 år, Chadi 16 år, Luai 15 år, Ali 17 år og så Lasse som også er 15 år. Og så er der vindueskiggeren som er 15 år.

Kap 3. I sengen.

Lasse lå stadig på sofabordet, og de andre fire sad i sofaen og drak det sidste af deres øl, hvor Ali så bad Lasse om at lægge sig over på hans seng. Lasse rejste sig op og gik over imod sengen, og de fire kunne ikke lade være med at kigge på Lasses numse.

- Du har byens dejligste røv, sagde Uday.

Lasse lagde sig på sengen på maven, og lidt efter kom Ali over til ham med en flaske olie. Ali hældte noget ud over hans ryg og numse og begyndte at smøre det ud over det hele. Især Lasses røv fik en stor tur, og ind imellem stak Ali et par fingre op i røven på Lasse. Efter at Ali havde smurt det godt rundt og gjort hullet klar til den første pik, kom Luai over til dem med stiv pik. Ali hældet lidt olie op i Luais hånd, hvor han så smurte det på pikken, hvad der sikkert ikke var nødvendigt, for den var meget våd i forvejen.

- Så kan du godt løfte din røv, så Luai kan komme ind, sagde Ali og klappede Lasse på røven.

Lasse stod nu på alle fire, og Luai lod sin pik glide langsomt ind i Lasses røv, og langsomt ud igen. Og hver gang han tog den ind, lod han den glide længere ind. Til sidst lod han den glide helt ind og helt i bund, og Luai bøjede sig hen over Lasse og begyndte og lave små kneppebevægelse.

- Man kan da godt mærke, at der har været en del pikke op i dig, Lasse, sagde Luai stønnende til ham.

Lasse sagde ikke noget, for Ali var ved at proppe sin pik i munden på ham, og Lasse begyndte så at suttet hans pik. I mellemtiden byttede Uday så med Luai, og Luai byttede med Ali. Så Lasse suttede nu Luais fedtede pik, som var smurt ind i røvsaft og olie, og der ikke heller ikke lang tid før Luai sagde:

- Jeg kommer, tage den ud af munden. Jeg vil sperme dig i ansigtet, sagde Luai stønnende.

Lasse stoppede med at suttet hans pik og Luai tog fat i den og begyndte at spille den af, og inden længe stod det ene sprøjt ud efter det andet og ramte hver gang i hovedet på Lasse. Lasse var nødt til at lukke øjnene, for ellers havde han også sperm i øjnene. Men Lasse fik også lidt sperm i munden som han slugte, og slikkede sig rundt om munden for sperm.

- Slik den rene, sagde Luai og maste sin pik imod Lasses mund.

Lasse tog den i munden og suttede den ren, og Luais pik blev igen meget stiv. Og i mellemtiden var Chadi kommet til Lasses numsehul og havde meget travlt med at bolle Lasses dejlige hul.

- Man skulle ikke tro, at der findes sådan nogen drenge som dig, Lasse, sagde Chadi. Jeg har aldrig mødt en på din alder, som kan lide at får den i numsen, lide at sutte pik og så sluge deres sperm.
- Han er bare en super dejlig dreng, sagde Ali og lagde sig ned på sengen.

Ali kravlede ind under Lasse og begyndte at suttet hans meget stive pik. Den havde også lavet en stor våde plet af presperm på Alis dyne.
Chadi havde nu sat tempoet op, så Ali havde svært ved at suttet Lasses pik, og man kunne bare høre, når Chadi var i bund i Lasse. Klask, klask sagde det, når han var i bund, og Lasse kom med nogle høje støn, når Chadi røg i bund.

- Hold da op, der er gang i bolleriet, sagde Uday, som kom over fra sofaen, hvor han lige havde holdt en lille pause og drukket noget af en øl.
- Du kan tage over, sagde Chadi stønnende til Uday.

Chadi træk sig ud af Lasse, og inden Lasses hul lukkede sig, var Udays pik i fuld gang med at køre frem og tilbage. Og i den anden ende var Luai byttet ud med Chadi, så han kunne få skudt sin ladning i hovedet på Lasse. Men først skulle Lasse lige sutte hans fedtede, lange, stive pik, og Lasse nåede lige at sutte et par minutter, før Chadi trak sin pik ud af hans mund.

- Nu skal du får så meget sperm i dit hoved, som du aldrig havde drømt om, sagde Chadi stønnende og hev frem og tilbage i sin meget stive pik.

Og lidt efter kom det bare væltende ud af Chadis pik, så Lasses hoved var hurtigt sprøjte til med sperm. Det kan godt være, at Lasse tidligere havde fået meget sperm i hovedet og set, at de sprøjtede meget og mange gange, men Chadi slog dem alle sammen, for det væltede bare ud af hans stive pik, man skulle, tro at han havde sparet op i flere måneder.

- Hold da op hvor du har sparet op, sagde Uday med store øjne og åben mund.

- Det er også første gang, jeg oplever at jeg spermer så meget, sagde Chadi helt forpustet, men sådan er det jo, når man får lov til at være sammen med en dejlig dreng, smilede Chadi til Lasse.

Ali kom ud fra stillingen under Lasse, hvor han havde ligget og suttet hans pik og slikket hans nosser, og da han sætter sig op i sengen , ser han en stå uden for ved vinduet, og han ser, at det er en, han kender.

- Vi har en tilskuer på, sagde Ali og rejste sig fra sengen.

Ali gik ud til sin dør som førte udenfor, og vindueskiggeren var gået væk fra vinduet. Lidt efter kom Ali ind med vindueskiggeren, og da Lasse vendte sig om for at se, hvem det var, og Uday trak sig ud af Lasse og rejste sig fra sengen. Lasse fik øje på Kristian som havde stået og kigget ind af vinduet, mens Lasse fik sprøjtet sit ansigt til med sperm.

Kap 4. Kristian vindueskigger.

- Når, er du begyndt og holde øje med mig, Kristian, sagde Lasse som havde sat sig op i sengen.

- Nej, jeg har været hjemme hos dig, og din mor sagde, du var gået her over til Ali. Og så kunne jeg godt regne ud, hvad du lavede, og det fik jeg så bekræftet, da jeg kiggede ind af vinduet, sagde Kristian, som havde bule i shortsene.

- Det er da tydeligt at se, du kunne lide det du så, sagde Chadi og rejste sig og gik over imod Kristian med halvstiv, fedtet pik.

- Kristian har været her før, sagde Ali og tog fat i bulen og klemte om den.

Chadi stod nu foran Kristian og kiggede lidt op og ned ad ham, og derefter tog han fat om ansigtet på Kristian og gav ham et stort kys på munden. Derefter skubbede han ham over til Alis seng, hvor Lasse sad med stiv pik, og han bad Kristian om at smide tøjet og sætte sig i sengen ved siden af Lasse.

- Nu er det vores tur til at være tilskuere, sagde Chadi og gik over til sofaen. Ali henter du nogle kolde øller til os.

Ali gik og Kristian begyndte at tage sit tøj langsomt af og kiggede på Lasse imens. Chadi råber så over til Kristian, at han skal være hurtigere med at komme af tøjet. Lidt efter kom Ali tilbage med nogle kolde øller, og Kristian var kommet af tøjet. Han satte sig i sengen ved siden af Kristian, som begyndte at massere hans ene lår. Så førte Lasse hånden længer op imod hans stive pik, som stod lodret op af hans mave. Lasse tog fat om den og begyndte at køre forhuden frem og tilbage over pikhovedet.

- Begynd og sut, sagde Ali, som sad med stiv pik ligesom de andre.

Lasse lagde Kristian ned i sengen og satte sig imellem hans ben, som han spredte, hvor han så igen tog fat i hans stive pik og begyndte at sutte hans pik.

- Hold op, hvor ser det bare vildt dejligt ud, sagde Chadi, som havde fået stivpik igen og sad og hev lidt i den.

- Det er vildt liderligt at se på, sagde Luai, som havde sin hånd ovre på Udays pik.

Efter lidt tid sagde Ali, at de skulle bytte plads, så Kristian suttede Lasses meget stive pik. Lasse lagde sig ned på ryggen og Kristian spredte hans ben, hvor så Kristian startede med at slikke hans nosser. Lidt efter lidt kom han nærmere pikskaftet, og lod sin tunge køre op og ned, hvor han så kom op til pikhovedet, hvor han lod sit hoved hvile på Lasses mave. Så lod han sin tunge slikke på spidsen af hans pikhoved. Lidt efter tog Kristian pikken i munden og begyndte at sutte Lasses meget stive, liderlige pik, og der gik helle ikke lang tid, før Lasse begyndte at ligge uroligt i sengen. Og Lasses vejrtrækning blev også dybere, og han begyndte at stønne højere og højere.

- Lad os se hvor meget sperm, han kan skyder med, sagde Ali.

Kristian tog pikken ud af munden og satte sig mellem Lasses ben, hvor han tog fat i Lasses pik, som var våd af presperm og Kristians spyt. Kristian køret frem og tilbage på Lasses stive pik, og Lasse begyndte at lave små kneppebevægelser, hvor så der kom en høj stønnen fra ham. Det første sprøjt af den dejlige sperm fløj næsten over en meter op i luften, og landede over hovedet på Lasse og ned på Alis dyne. Men det lod de ikke mærke med, for der kom to lange sprøjt efter hinanden, som rammet i hovedet på Lasse, så det løb ned af hans kinder og ned på sengen.
Kristian holdt så Lasses pik lidt mere vandret, så de næste par sprøjt ramte på hans hage, og Lasse var helt væk af liderlighed, og han lå og stønnede. Kristian pressede de sidste spermdråber ud af Lasses pik, og gav slip fra den, så den lå i en spermsø.

- Hold da op, hvor du kan sprøjte, og du må ha’ meget i dig, sagde Ali, som var kommet hen til sengen. Vi må se, om du kan tredje gang.

Lasse åbnede langsomt øjne, løftede hovedet lidt og så ned på sin pik, og derefter smilede han til Kristian. Ali tog så fat i Lasses hoved og lagde det ned på sengen, hvor han så begyndte at slikke Lasses ansigt ren.

- Det er bare guf sådan noget sperm fra en liderlig 15 årig dreng, sagde Ali, da han var færdig med hovedet.

- Det skal jeg lige smage, sagde Chadi, som var kommet hen til dem.

Chadi satte sig i sengen ved siden af Lasse, hvor han tog fat i hans fedtede halvstive pik. Den var godt smurt ind i sperm. Chadi slikkede den spermsø, som Lasses pik havde ligget i, hvorefter han slikkede pikken ren.

- Det har du ret i, at det er guf, sagde Chadi og slikkede sig om munden.

Efter Lasse var slikket ren, bad Ali Kristian om at lægge sig på ryggen. Kristian gjorde, som Ali sagde, og Ali løftede hans ben, så hans numse kom bedre til syne. Chadi tog noget vaseline, som han havde hentet ovre fra et skab. Han smurte Kristians numsehul godt ind i vaseline. Alis pik var godt fedtet ind i olie, så han lod sit pikhoved mase imod Kristians hul, og pikhovedet forsvandt langsomt ind i Kristians hul. Og da det røg igennem ringmusklen, gav Kristian et lille sæt i hele kroppen. Ali maste længere ind i Kristians røv, og da Ali næsten var i bund, bøjede han sig ind over Kristian og begyndte så at køre frem og tilbage i Kristians numse. Kristian lå og stønnede, og det fik Chadi hurtigt stoppet, han fik Kristian til at suttet sin pik.
Luai og Uday var også kommet hen til sengen, og de satte sig ved siden af Lasse, som lå og så på, at Kristian fik i hoved og røv.
Uday tog vaseline, fik noget på to fingre og bad Lasse om at lægge sig på maven. Lasse gjorde, hvad Uday sagde. Uday spredte Lasses baller og kunne se, at det ikke var nødvendigt at smøre. Det var godt smurt ind i røvsaft og olie, så Uday tog vaselinen, som han havde på fingrene og smurte det ud på Lasses baller.

- Du er bare så dejlig, sagde Uday, som var begyndt at køre sin pik frem og tilbage i Lasses fedtede numse.

- Ham Lasse kan man godt bruge en dag eller to på at lege med, sagde Luai, som var begyndt at sutte Lasses pik, som var blevet stiv igen.

Der gik heller ikke lang tid, før Uday begyndte at stønne dyber, og kørte hurtigere frem og tilbage i Lasses røv, hvor han så til sidst trak sig ud af numsen og lagde sin stive pik på Lasses nosser. Luai stoppede med at sutte, og da Luai lige havde fået flyttet hovedet.

- Jeg kommer, sagde Uday stønnende, og ud flød den hvid sperm af en brun, stiv pik.

Spermen fløj af sted hen over Lasses mave og videre op og landede under hagen, hvor Luai tog sin hånd og begyndte at smøre det rundt på halsen, og det som lå på maven og brystkassen.

- Hold da op, hvor var det godt, sagde Uday og tog fat i sin pik og rystede den.

- Var det godt, sagde Ali, som stod lige ved siden af Uday, mens han fik suttet pik af Kristian.

- Du kan tro, det var godt, Ali, sagde Uday og gav Ali et kys på munden.

- Hvis I er færdige med Lasse, så kan han godt komme her hen og sutte Kristians pik, sagde Chadi, som var fuld gang med at bolle Kristian. Hans pik ligger og svømmer rundt i en lille sø, så Lasse må hellere komme og hjælpe tissemanden op af søen, grinede Chadi og maset pikken helt i bund.

Lasse kravlede så ned til Kristian og da han kravlede forbi Ali, kunne Ali ikke lade være med at klaske til hans numse. Lasse sad nu ved siden af Kristian, som stadig havde Alis pik i munden, og hans nosser hen over sin næse.

- Slik op, kommander Chadi til Lasse.

Lasse slikkede så søen i sig, mens Chadi holdt Kristians stive pik, hvor så efter Lasse havde slikket søen af presperm i sig, sagde Chadi, han skulle sutte Kristians pik, og Lasse tog fat i Kristians pik og begyndte at sutte den.

- Jeg har en idé, sagde Ali til Chadi og tog pikken ud af Kristians mund og kravlede hen til Chadi.

Ali hviske noget til Chadi, som Kristian og Lasse ikke kunne høre, men d Ali var færdig med at hviske, sagde han, at de skulle tage deres tøj på.

- Skal vi tage med, spurgte Uday, som sad ovre i sofaen sammen med Luai.

- Kun hvis I vil, sagde Ali men hvis I skal noget andet, så gør i bare det, og Ali tog sine underbukser på og fik sin stive pik mast på plads.

Lasse og Kristian stod midt i rummet og tog deres tøj på, hvor Lasse spurgte, hvad de skulle. Ali kom hen til Lasse og sagde:

- Vi skal der hen, hvor du har været før, sagde Ali og tog sin T-shirts på.

Kan Lasse gætte hvor de skal hen, og hvad skal Luai og Uday. Og hvor mange gange kommer Lasse til at sperme endnu. Det kan du læse i næste del af indvandredrengene 3 på søndag.
Kommentar