Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lasse del 13

(Lasse)

Karakter: 4.8/4
Visninger: 4826

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Del 13.: Lasse og Bøssebanden, del 3.

Kap 5. Strand tur.

Der var gået en lille time efter de havde lagt Lasse over i sofaen, hvor de andre havde siddet og drukken nogen øller, hvor de så havde besluttet de vil tage til stranden. Lars gik over til Lasse som lår nøgen på sofaen, Lars ryste Lasse så han vågne.

- Lasse, vi skal en tur til stranden, sagde Lars og tog fat i Lasses pik som var slap og meget fedet.

- Var det godt at får en skræver, sagde Gert over fra bordet hvor de sad.

De andre havde fået deres tøj på og havde lagt Lasses på bordet foran sofaen, Lasse begyndte at tage det på og efter gik han over til de andre.

- Nå, er du klar til vi køre, sagde Christian som skulle køre bilen.

- Det er jeg, sagde Lasse, og give i ikke en øl.

- Jo da, du kan drikke den på vej til stranden, sagde Jimmy og åbne en øl til Lasse.

De pakke sammen og gik ud til bilen, og lidt efter var de på vej til stranden. Lasse sad på forsædet sammen med Christian, hvor han fik drukket sin øl lige enden de kom til stranden. Der var mange på stranden i dag, for det var en af de gode dage, det var varmt og ikke en sky på himmelen.

- Lad os køre ligger op af stranden, sagde Anders, for ligger oppe bleger der ikke være så mange, alle vil jo være der var ishuset er, smilet Anders.

- Så vender vi bare og køre lægger op, sagde Christian.

De køret så lægger op af stranden, og der Christian havde kørt en to km lægger op af vejen ved stranden, var der et godt sted hvor de kunne være. Christian stanse bilen og holdet ind til siden, hvor alle gik ud og ned til stranden.

- Vi kan ligger her oppe, råbet Gert. Prøv og se et godt sted jeg har fundet, sagde Gert til dem der de kom op til ham.

- Ja, her han vi ligger helt nøgen og få sol på vores hvide baller, grine Anders som begyndte at klæde sig af.

Lidt efter var alle af tøjet uden taget Lasse, han havde beholdt badebukserne på og det var de andre ikke med på. Så de skubbe Lasse ned i sandet og Jimmy hav dem af ham, mens Gert og Anders holdet ham.
Der Lasse kom op af stå igen kigget han rundet og ned på stranden for at se om der var andre, der var andre på stranden bare lægger ned af stranden.

- Kommer du ikke med, råbet Gert til Lasse der de andre var begyndte og løbe ned til vandet.

Lasse nikke og løb så ned til vandet og løb ud til de andre som hoppe rundt, de kaste med hinanden og alle havde det sjovt. Efter de havde været i vandet var de gået op på deres plads, og Christian og Gert var gået op til bilen for at hente de sidste øller. Der de havde siddet lidt og hyggesnakke skulle Jimmy tisse, han gik over til et lille skur som lår 5 meter fra deres hyggeplads. Men Jimmy kom hurtigt over til de andre igen, og alle gjorde store øjne til Jimmy.

- Er det rigtigt, at der ligger en nøgen dreng over i skuret, sagde Anders.

- Ja, du kan selv går over og kigge, svare Jimmy og fuldet med Anders med over til skuret.

Anders og Jimmy gik forsigtigt over til skuret, hvor de kigget igennem en reven i siden af skuret. Anders kigget ind og der lå en dreng, han var gang med at leger med sin pik.

- Han er ikke rart gammel, sagde Anders der de var gået lidt væk fra skuret.

- Nej, han ligner en på 13 år, sagde Jimmy.

Anders og Jimmy var kommet tilbage til de andre, og Anders fortalte hvad han havde set over i skuret. Og alle besluttet at de ville se ham leger med hans pik, så alle gik over til skuret og de gik forsigtigt derover, for de skulle nødigtigt skramme ham væk.
Der de var alle kommet over til skuret og havde fundet et sted de kunne se ind på ham, så Christian at det var en han kendte og hed Martin. Christian gik forsigtigt hen til Anders, og de gik lidt væk fra skuret.

- Ham som ligger inde i skuret, ham kender jeg, viske Christian til Anders. Han hedder Martin, og han er en være liderlig dreng ligesom Lasse.

- Så må han være meget liderlig, viske Anders tilbage til Christian. Og jeg har en idé til hvad vi kan gøre, vi kan smide Lasse ind til ham. Og vi står ude og kigger på, mens ham Martin og Lasse ligger og leger.

Anders og Christian gik tilbage til de andre som stod og kigget ind på Martin, som nu sad og kigget i et blad med nøgne fyre. Og alle havde fået stiv pik af at se på Martin, og det kunne ses for alle var nøgne.
Christian og Anders stod og kigget lidt ind på Martin, hvor de så gik hen til Lasse og tog fat i ham.

- Lasse, viske Anders. Nu smider vi dig ind til ham Martin, og du må først kommer ud når I begge to har sperme.

Anders og Christian gik så forsigtigt hen til døren i skuret med Lasse, Anders åbne døren som gik udad hurtigt, og Christian skubbe Lasse ind i skuret. Martin som sad på et tæppe på jorden fik et kæmpe chok, han fore op og tog tæppet op og dække sig med det.

Kap 6. Skursex.

Anders og Christian gik tilbage til deres kighul, de skulle også se hvad der ville ske. De to kigget på hinanden og sagde ikke et ord, hvor så Martin gik forsigtigt hen til Lasse. Martin tog om hans stive pik som den havde været, der han stod udenfor og kigget ind på Martin.

- Det er en dejlig pik du har, sagde Martin og gav slip igen.

Lasse nikke og tog fat i tæppet som Martin havde foran sig, Martin slap det og Lasse lagde det på et kasse. Lasse førte så sin ene hånd ned til hans stive pik, tog om den og køret forhuden frem og tilbage i et lille stykke tid. Hvor så Lasse gik ned på knæ, tog tungen ud og lod tungespisen køre på reven på pikhovedet.

Udenfor rundt op skuret stod bøssebanden med stiv pik i hånden, og den fik ikke for lidt med at hive dem frem og tilbage. Hvor så Christian kom i tanke om at han havde jo sit kamera med, så han køb hen for at tage sine shorts på, og derefter op til bilen for at hente kameraet.

Inde i skuret havde de bytte plads så Martin var begyndt og sutte Lasses pik, og det var noget Lasse kunne lige, og det samme kunne Martin. Det var ikke første gang Martin havde suttet pik, for en uge siden havde han suttet pik på Christian. Men Lasse kunne også mærke at Martin ikke havde prøvet det så mange gange før, så han tog pikken ud af Martins mund og tog tæppet og lagde det på jorden.

- Læg dig på ryggen på tæppet, sagde Lasse til Martin.

Udenfor stod de alle spændt på hvad Lasse ville, og Christian var kommet tilbage fra bilen og havde smidt shortsene igen, og var begyndt og tage billeder af Martin og Lasse.
Lasse tog nu fat i Martins pik igen, han føret forhuden helt tilbage og lod sin tunge køre op og ned på strengen, og lidt efter kom der en dråbe presperm frem fra reven. Lasse tog så hele pikken i munden og begyndte at suttet, og Martin lår og bevæget underlivet fra side til side. Hans stønne begyndte også at være lidt højere, og man kunne se på maven af ham, at han hiv efter vejret.

- Jeg kommer, stønnede Martin og sprøjte i Lasses mund en gang.

Hvor så Lasse tog den ud af munden og spiller den af på Martin, og der kom et par lange sprøjt fra hans pik, som flyd over hovedet af Martin. Og der Martin havde lukket for sprang vandet, lår han og sunder sig lidt, hvor han så bytte plads med Lasse. Og udenfor stod Christian og tog billeder, og de andre stod og spillet pik.

- Vi har næsten samme størrelse pik, sagde Martin enden han tog den i munden.

Martin begyndte så og suttet så godt hen kunne, og han skifts med at suttet lidt på pikken, og slikke på Lasses nosser. Og Martins pik var igen blive stiv, og Lasse bed ham om at rygge sig lidt, så han kunne når hans pik. Så mens Lasse fik suttet pik så havde Lasse lidt og hive i imens, og Lasse nød den sutten Martin gjorde, og der gik helle ikke lang tid før Lasse kom. Men Martin tog ikke pikken ud af munden, han lod Lasse sperme i munden og lod det være i munden. Og der Lasse var færdig med at sperme, vendte Martin sig om og begyndte at kysse Lasse. Hvor han lod Lasses sperm glide ind i munden på ham, og Lasse sluttet alt sit sperm.

- Du er bare dejlig, sagde Martin.

- I lige måde, sagde Lasse og satte sig op, og gav Martin et stort kys.

- Går du nu, spurgte Martin som sad på tæppet.

- Det er jeg nød til, sagde Lasse, for de andre står udenfor og vendte.

- Hvad! Står der nogen udenfor, sagde Martin chokeret.

Lasse gik ud til de andre igen og så Christian stod med et kamera, og der hvor de andre havde stået og kigget ind på dem, var der nogen våder plette. Så Lasse tænke at de havde nyt det de havde set.

Lidt efter kom Martin ud og han havde fået taget sit tøj på, og Christian stod klar med kameraet og tog et bille af Martin.

- Hej med dig Martin, og tak for sidst, sagde Christian og tog endnu et billede af Martin.

- Jeg havde det på fornærmelse at du var med i det her, sagde Martin til Christian. Og har du taget billeder af det inde i skuret, spurgte Martin enden han gik.

- Det kan du tro jeg har, sagde Christian, og de er bliver gode.

Martin gik op til sin cykel som stod lidt væk fra skuret, og de andre satte sig over til deres sted og drak det sidste af deres øl. Lasse tog sig en dukket enden de køret hjem til Gert, hvor Gerts mor havde lavet noget dejligt aftensmad til dem. Og der de havde fået spist køret de alle hjem til Christian, hvor de så på de billede fra skuret.

- De er blive kanon fede, sagde Gert som sad med bule i shortsene.

- Du er der god til at tage billeder, sagde Lars og tog sig til sin pik.

- Vi skulle ha nogen billeder af Lasse, hvor han er alene, sagde Anders som sad ved siden af Lasse, og klappe ham på låret. Hvad siger du til det, Lasse.

Lasse viste ikke om han ville ha taget billede af sig, og så at de så får nogen billede af ham nøgen. Men de bliv ved med at sige til Lasse, at han så så godt ud og de vil ha et minde for denne sommerferie. Lasse smed tøjet og Christian tog nogen billede af ham, og især hans glat barberet pik som han fik tidligere på dagen. Og til sidst satte de sig alle i sofaen, og alle havde taget deres tøj af og sad nøgen i sofaen, med Lasse liggerne over sig.
Kommentar