Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lasse del 12

(Lasse)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 4786

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Del 12.: Lasse og Bøssebanden, del 2.

Med i dette del af Lasse.
Gert som er 17, Anders som også er 17 år, og er kæreste med Gert. Så har vi Jimmy som er 16, tynd, høj og med kort brunt hård. Lars som er den mindste i bøssebanden, han er lige fyldt 15 år for en uge siden. Han er også tynd og blå øjne og kort lyst hård. Så har vi Christian, som også bliver kaldt for ”Fotofyren” for han kan godt lige og tage billeder, især af unge nøgne fyre. Christian er normal afbygning og har lystbrunt kortklippe hård og er 18 år.

Kap 3. fuld numse.

Efter Lasse havde ligget og sunde sig efter en dejlig orgasme, tog Christian fat i Lasse og træk ham ud til bordkanten, så hans røv lige lår lidt over bordkanten.

- Så Lasse, nu skal du får hvad du er så vild med, sagde Anders og fedet sin stive pik ind i olie.

Anders gik hen så han stod bag Lasse ved hans numse, hvor han først lod sit pikhoved masere røvhullet. Hvor han så forsigtigt maset pikken ind gennem Lasses ringmuskel, Lasse gav et lille ryg der Anderses pik rør gennem ringmuskelen. Anders lod mærke til at Lasse gav et ryg i kroppen, så han træk sin pik ud igen, hvorefter han førte pikken igen langsomt igennem ringmuskelen. Sådan bliv Anders ved til Lasse ikke gav et ryg i kroppen, og efter end 10 gange gennem hans ringmuskel lår Lasse nu stille der Anders førte sin pik ind for 11 gang.
Anders kørte nu frem og tilbage i et godt tempo, og Lasse lår på bordet og nød den dejlige fornærmelse af en pik i røven.

- Når, så må det så være min tur, sagde Jimmy og skubbe Anders væk fra Lasses røv.

- Hov, hov, der er en som ikke kan vendte, sagde Anders og klappe Jimmy i røven.

Jimmy overtog nu Anderses plads og hans pik var lidt tynder ene Anderses, så den rør ind uden nogen problemer. Og Jimmys pik var helle ikke så lang så den rør helt i bund, så Jimmy satte hurtigt tempoet op og være gang Jimmy var i bund sagde det klask.

Over fra sofaen hvor Gert og Lars sad, kunne de følge med hvad der skete over ved bordet.

- Det ser vildt godt ud her over fra, sagde Gert som samtidig pillet på Lars stiv pik.

- Skal du ikke over ha dybt pølsen, spurgte Christian end at sidder og pille i Larses pik.

- Jeg skal nok kommer over og få dybt pikken, sagde Gert og bukke sig ned over Larses pik.

- Når Christian, så må det være din tur, sagde Jimmy, for hvis jeg fortsætter kommer jeg, og det er for tidligt.

Christian fedet sig stive pik ind og starte med at klaske den imod Lasses åben hul, hvorefter han stak den ind i det åben hul og næsten helt i bund. For det kunne Christian ikke gøre, for hans pik var ikke tyk men meget lang lidt over 20 cm lang.

- Du har et dejligt hul, sagde Christian og bøje sig ned over Lasse, og viske ham i øret. Bare jeg kunne tage nogen billeder af dig.

Christian rejste sig op igen og træk pikken helt ud, hvorefter han skød den ind og helt i bund. Lasse skrig op og Christian træk sin pik lidt tilbage igen, hvor så endnu et stød ind i Lasse, hvor han så kom med endnu et skrig fra sig.
Christian bøjet sig igen ned over Lasse, og hviske til ham:

- Kunne du lige det?

- Det gjorde ondt, sagde Lasse. Og især når der kommer sådan en lang pik op i mig.

- Du har lige fået over cm 20 pik op i din dejlige lille numse, viske Christian og rejste sig op.

Gert og Lars som sad over i sofaen rejste sig op, og gik over til bordet hvor Lasse lår og fik 20 cm pik af Christian.

- Når, det må sikkert være min tur til at kommer ind i varmen, sagde Gert. Og mens kan du Lasse får lidt af suttet på, og Gert grinet.

Gert bed Lars om at gavle op på bordet så Lasse kunne suttet hans pik, Lars gavle op og stod på alle fire over Lasse, så han havde et knæ på være sin side af Lasses hoved, og hans stive lille pik var lige over Lasses mund. Samtidig flytte Christian sig fra Lasses numse, og Gert over tog det åben hul. Det var ikke nødvendig for Gert at smøre sin pik ind i olie, for Lasses numse og hul var godt fedet ind i olie og røvsaft. Så Gert stak bare sin stive pik ind i Lasse, og begyndte at køre frem og tilbage og satte hurtigt tempoet op. Lasse var begyndte at suttet Larses pik som Gert havde haft gang i for lidt siden. Så Lasse fik ikke lov til at suttet i rart lang tid, før Lars sagde han var lige ved at kommer.

- Lad Lasse sluge dit sperm, sagde Gert stønnende hvor han selv han kom i Lasses røv. Hold op hvor er det godt det her.

Lasse kunne mærke det ene sprøjt efter det anden, og det var som om Gert ikke kunne stoppe igen. Men Lasse fik hurtigt tanken væk fra Gert og hans sprøjtende sperm i numsen, der Lars begyndte at spermer ham i munden, og Lasse havde travle med at sluge det. Men det var sværte for Lasse og sluge alt det sperm, for det vælte bare ud af Larses pik. Lars faldt sammen over Lasse så hans pik rør længe ind i munden næsten ned i halsen, så Lasse havde svært ved at sluge spermen, så det han ikke noget at sluge rør ud af munden og ned af hans kinderne. Og samtidig var Gert bytte ud med Jimmy og havde godt i gang med at køre frem og tilbage i Lasses røv, og der gik helle ikke lang tid før Jimmy begyndte at stønne, og lidt efter råbet han:

- JEG KOMMER, JEG KOMMER!

Og Jimmy kom også op i Lasses røv, hvor Gert for lidt siden havde gjort det samme.

- Det var godt, sagde Jimmy og træk sig ud af Lasse, og der fuldet noget sperm med ud som løb ned på gulvet.

- Der er vise nok fuld numse, sagde Christian som skulle tage over for Jimmy.

Christian lod sig pikhoved masere lidt rundt på det fedet røvhul, hvor han så kun stak sit pikhoved ind gennem ringmuskelen som var godt udvidet. Christian tog fat i hovedet på Lars som stadig lår oven på Lasse, Lars og Christian begyndte at tyngekysse hinanden mens Christian begyndte stille og roligt at køre frem og tilbage i Lasses røv.

- Så, nu kan du godt flytte dig, sagde Anders og slog Lars i numsen. Lasse skal også smage andre pølser end din.

Lars flytte sig fra Lasse og Anders kunne nu se Lasses ansigt, som var godt smurt ind i sperm. Anders tog og smurte det mere ud i hele hans ansigt, og ned på bryste som var fedet ind i olie. Christian havde nu træk sig ud af Lasses numse og gået på hug, og var begyndte at suttet Lasses stive pik som havde ligget op af hans mave og lavet en sø af presperm. Der Christian havde suttet lidt på Lasses stive pik, begyndte han at stønne og bevæge underlivet.

- Du må helle stoppe enden han kommer, sagde Anders som nu stod ved siden af bordet.

Christian stoppe og rejste sig op igen, hvor han så tog og stak sin lange stive pik ind i Lasse igen. Anders tog fat i Lasses hoved og skubbe det ud til siden af bordkanten, hvor han bed Lasse og at sutte hans liderlig pik.

- Åååhhh, hvor er det bare dejligt det her, sagde Christian og stødte sin pik i bund.

Lasse gav et lille gisp fra sig mens han havde Anderses pik i munden, som han suttet på livet løs.

- Så… åååhhhh, jeg, åååhhh, jeg kommer, stønne Christian og træk sin pik lidt tilbage, så det kun var hans pikhoved der var inde i røven.

Det ene sprøjt efter det anden fyldte op i Lasses endetarm, og der Christian troede han var færdig med at spermer, og træk sig ud og lagde pikken op på Lasses stive pik, kom der et sprøjt til som flyd og landede på halsen på Lasse.

- Du kan der blive ved, sagde Anders, som stadig fik suttet pik af Lasse.

- Sådan er det når man er sammen med en som har sådan en dejlig røv, sagde Christian, og når man helle ikke har spermer i 4 dage.

- Nå, Lasse, sagde Anders og træk sin pik ud af Lasses mund. Du må helle får det sidste skud med.

Anders gik ned og stod nu foran Lasses numse, der var begyndt at løbe sperm ud af røven af ham og ned på gulvet. Anders tog fat i sin våde pik og stak den ind i den fuldt numse, hvor han gav nogen åndeligt stød op i Lasses endetarm, så Lasse kom med nogen små skrig.

- Du er er en være liderlig møgunger, stønnede Anders og skød så sit sperm af sted i Lasses røv.

Anders træk sig ud og var ved at falde sammen, men han noget at kommer over i sofaen hvor de andre sad, hvor de havde siddet og set på Anders bolle Lasse. Og mens Lasse lår på bordet med benene oppe, og de andre fem sad over i sofaen og kigget over på Lasses fedet numse. Fik de store øjne der Lasse skød en stråle sperm et par meter ud i stuen, hvor efter der fuldet endnu en stråle sperm men ikke så lang som det første.

Nu sad bøssebanden igen med stiv pik.

Kap 4. fem numser.

Lasse lår stadig over på bordet og sunder sig efter den om gang, og de andre fem sad over ved sofaen og så over på Lasses numse, som lige havde skudt et par sprøjt ud med sperm, så det lår i to stribe på gulvet og lige ned under ved bordkanten hvor Lasses numse lår, var der en sø af sperm og røvsaft.

- Skal vi tage en tur mere, spurgte Christian som var ved med Lasses numse.

- Jeg har en bedre idé, sagde Anders.

- Hvad, spurgte Gert.

- Lasse, han skal ha lov til at prøve og bolle os, sagde Anders som sad med stiv pik ligesom de andre fire.

De fem rejste sig fra sofaen og gik over til Lasse, han havde lukke øjnene og lod som om han sov. Men Anders tog hårdt fast i hans stadig meget stive pik, som lår op af hans mave og havde lavet en lille sø af presperm.

- Må man ikke får lov til at ligge og slappe af, sagde Lasse samtidig han åbne øjnene.

- Jo, når du er færdig med at boller os i røven, sagde Anders og gik om på siden af bordet og tog fadt i Lasse sammen med Christian, hvor de hjalp ham ned fra bordet.

Anders fortalte så hvad de havde siddet og snakke om over i sofaen, og Lasse som stod med stiv pik fik et julelys i øjnene. For det var ikke så tit han fik lov til at bolle nogen i røven, for det var altid ham som bliv bollet i numsen.

- Her er noget olie du kan fedet din stive pik ind i, sagde Anders og Lars som står klar ved bordet, til at mærke din dejlig pik.

Lasse smurte sin pik lidt ind i olie, den var lidt fedet i forvejen og gik over til Lars, som stod bøjet over bordet.

- Start med at slikke hans hul først, sagde Gert som kom hen til dem.

Gert spredte Larses baller så Lasse kunne kommer til hans glatte røvhul, Lasse rak sin tunge langsomt ud og ind på Larses hul og begyndte at slikke.

- Hold der op hvor dejligt, sagde Lars, jeg vil helle mærke din pik, Lasse.

Gert sagde til Lasse han skulle rejse sig og begynder og bolle Lars, Lasse gjorde hvad Gert sagde til ham. Han tog fat og sin lille stive pik og førte den imod Larses hul, han maste forsigtigt ind gennem ringmusklen. Lars lår bare helt stille og nød at Lasses pik var inde i hans røv, og han var begyndte at køre frem og tilbage og helt i bund være gang.

- Er det ikke bare dejligt og bolle nogen i røven, sagde Gert til Lasse.

- Jo det kan du tro, sagde Lasse. Men det er ikke så tit jeg får lov til det, for det er altid de andre som vil bolle mig.

- Det kan jeg der godt forstå, sagde Anders som var ved at bøje sig hen over bordet for at gøre sig klar til Lasses pik. Din numse er jo bare så dejlige, at man bare vil prøve den.

Lasse tog sin pik ud af Lars og ind i Anders, Lasse var ned til at stå på tære for at kunne når hulet. Så Lasse var godt i gang med Anders der Christian kom ved siden af dem, hvor han bøjet sig hen over bordet og spredte sine baller.

- Så kan du godt stoppe med Anders, for nu er der åben hos mig, grine Christian.

Lasse træk sig ud af Anderses fedet numse og gik et skridt til siden, så han stod ved Christians numse og kunne se hans røvhul.

- Skal du ha mere olie på tissemanden, sagde Lars som stod med olien.

- Hæld bare noget på, sagde Gert.

Lars hældet lidt på Lasses fedet lille stive pik, Lasse tog sin hånd og køret olien rundt på sin pik. Hvor han så maste den imod Christians hul, Lasses pik gik lige igennem ringmusklen og helt i bund.

- Det vil Jeg der kalde for åben, sagde Lasse og nu begyndte at køre frem og tilbage i det åben hul.

Lasse havde stået omkring 30 sek. og køret frem og tilbage i Christians hul, hvor han var ved at komme, hvor Gert bed ham om at stoppe og træk sig ud af Christian. Hvor han så bed Lasse og at suttet hans pik, så han kunne holde en pause. Og efter at Gert havde fået suttet sin pik, gik turen videre til Anders, og efter var det Jimmy og til sidst havde han suttet på dem alle fems pikke.

- Kan du klare to numsehuller endnu, sagde Gert der Lasse var kommet om til ham igen.

- Det tro jeg nok jeg kan, sagde Lasse, som var så liderlig så hans pik havde lavet et spor efter sig af presperm.

Jimmy gjorde sig klar til at Lasse skal bolle ham, Lars kom igen med olien og hældte lidt på Lasses liderlig pik. Lasse gik hen og Jimmys numse og maste sin pik op i ham, det var også rimeligt åben så Lasse køret hurtigt tempoet op. Men der gik ikke lang tid før Lasse begyndte at stønne, og det bliv hører og hører og Lasse træk sin pik ud.

- Jeg kommer, sagde Lasse stønnende og hiv frem og tilbage i sin pik.

Og man kan godt sige at Lasse kom, for det sprøjte bare ud med sperm ud af Lasses lille pik, og udover Jimmys ryg og noget i hårdt på ham. Og der Lasse var færdig med at sprøjte den dejlig sperm ud, fald han sammen af træthed og udmattelse. Gert og Christian bar ham over i sofaen, hvor han faldet i søvn.

- Så noget du ikke og får Lasses pik op i dig, sagde Christian til Gert der de gik tilbage til bordet.

- Nej, men jeg skal nok får det en anden dag, svare Gert og daske til Christian slappe pik.
Kommentar