Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lasse del 9

(Lasse)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 4468

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Del 9.: Lasse og granfætteren.

Med i denne historie er:
Granfætteren, Gert, 17 år, alm. af bygning og sort, kort hår med brune øjne.
Lasse er 15 år og ikke ret store af sin alder, alm. af bygning og lyst kort hår med grønne øjne.

Det var midt i sommerferien, og Lasse havde sin granfætter på ferie. Han var en fyr, som altid var fuld af sjov og ballade, og der var altid krudt i rumpen på ham. Plus var han også til fyre, og havde en kæreste hjemme i Vejle, hvor han boede sammen med sin mor, "Lasses grantante".
Men det Lasses Granfætter ikke vidste var, at Lasse også var til sit eget køn, og at han var godt øvet i at suttet og modtage pik. Men det finder Gert ud af, når de kommer i badebassinet, hvorfra de så går ind på Lasses værelse og fortsætter legen.

Kap 1. Badebassinet

Der var gået nogen uger siden at Lasse var sammen med Jens, Emil, Ali, Thomas, Kristian og så Mads i den gammel fabrik. Nu havde Lasse besøg af sin granfætter, Gert, som kom fra Vejle. Gert havde været der i nogen dage, og han brugte meget tid på at tage sol i haven. Lasse kom en gang imellem ud i haven for at tage lidt sol, på sin hvid tynder krop. Men ellers sad Lasse foran sin computer eller fjernsynet.

Det var en varm dag og Gert sad som han altid gjorde, ude i haven for at tage sol. Lasse sad inde i stuen og så på en film, og hans forældre og storebror var ikke hjemme. Der Gert havde siddet i haven i en halv time, kom han ind til Lasse som lår i sofaen.

- Skal du sidder her inde hele dagen, sagde Gert, og satte sig ved siden af Lasse.

Gert var kun iført i nogle blå og gule underbukser, for det var ret varmt udenfor, og Gert havde siddet ude og taget sol som man også kunne se, for hans krop var brun.

- Kommer du ikke med udenfor, der er ret dejligt ude i haven, sagde Gert.
- Joo, det kan da godt være, jeg kommer ud til dig, når jeg har set filmen færdig, sagde Lasse med en treven stemme.
- Du er den værste dovne dreng, jeg har kendt, sagde Gert.

Gert gik ud på badeværelset og fyldt sin lille vandpistol med vand, og derefter gik han ind i stuen til Lasse. Der fik Lasse en lille tur med vandpistolen, så hans T-shirt og shorts blev en smule våde.

- Nå, nu skal du få igen, sagde Lasse, og du skal ikke kalde mig for en dovn dreng.

Lasse rejste sig fra sofaen og Gert skyndte sig at løbe ud i haven, og lige efter kom Lasse farende efter ham.

- Nu skal du få samme tur, råbte Lasse mens han løb efter Gert.

Midt i haven stod der et stort badebassin. Det løb de rundt om, og pludselig gled Gert og faldt på græsset. Lasse skyndte sig at sætte sig på ham. Han tog sin T-shirt af og rejste sig hurtig op og dyppede den i vandet, og satte sig igen hurtigt på Gert.

- Så kan du lære, at man ikke sprøjter med vand indenfor, sagde Lasse med et stort smil i hovedet.

Mens han kørte sin T-shirts rundt i hovedet på ham, prøvede Gert at få Lasse lagt ned på græsset. Men det var lidt svært, når han hele tiden fik Lasses T-shirt i hovedet, så han ikke kunne se, hvor han skulle tage fat på Lasse.
Men til sidst lykkedes det for Gert at få fat i ham, og fik ham lagt ned på græsset. Nu var det Gert, som var øverste, og havde taget på Lasse, som havde smidt sin våde T-shirt fra sig, for han skulle ikke nyde at få samme tur, som Gert lige havde fået, og han var også selv blevet lidt mere våd på sine shorts.

- Nå, hvem er nu den mindste af os to, grinede Gert, som sad oven på Lasses underliv.

Lasse prøvede at kommer fri fra hans granfætter Gert, med at bevæge underlivet op og ned, ligesom kneppebevægelse. Gert sad bare og nød det, for han kunne mærke, at når Lasse ramte hans røv, kunne han mærke hans pik.

- Nå, jeg tror, du skal køles ned, sagde Gert og tog og løftede Lasse og smed ham i bassinet.

Gert hoppede også i bassinet, hvor de så kastede lidt med hinanden, da så Gert prøvede at hive Lasses shorts af Lasse. Det lykkedes også, men underbukserne røg også med af. Så nu svømmede Lasse nøgen rundt i badebassinet, og lidt efter havde Gert også taget sine underbukser af.
Det var godt, at Lasses forældre og storebror ikke var hjemme, og at det var en lukket have, de havde, for ellers havde de ikke været nøgne begge to i bassinet.
Da Gert havde fået sine underbukser af, prøvede han at få fat i Lasses lille pik. Men Lasse var hurtig, og nåede at flytte sig, inden Gert fik fat. Men Lasse var hurtigere, eller var det bare Gert, som lod ham få fat i sin pik, for Lasse havde bare rørt den en gang, så var den stiv. Det blev Lasses også meget hurtigt, da Gert alligevel fik fat i den og fik kørt et par gange frem og tilbage med forhuden.

- Nå, det er ikke bare mig som kan lide at blive rørt ved, sagde Gert med et stort smil i hovedet.
- Hvad mener du med det, sagde Lasse og sprøjtede vand over på ham.

De svømmede nu begge to lidt rundt på ryggen, og Gerts pik stod lodret op i luften. Men Lasses pik stod ikke lodret op, den lå nærmes vandret op af hans mave.

- Du kan da i hvert fald ikke lege ubåd, grinede Gert.

- Er det så sjovt, sagde Lasse og sprøjtede igen vand efter Gert.

Da de havde svømmet lidt rundt og leget ubåd, stod de og kiggede på hinanden. De havde de samme tanker, for de gik begge to op fra badebassinet, og lagde sig over på det tæppe, som Gert havde ligget og solet sig på. De lå og omfavnede hinanden, og havde hele tiden øjenkontakt. Så kyssede de hinanden på munden, hvorefter det gik over i tungekys. Imens ligger de og kører deres stive pikke op og ned af hinanden, og hurtigt kommer der presperm frem fra begges pikke.
Da de så besluttede at gå ind på Lasses værelse for at leger videre, var deres pikhoveder meget våde og fedtede af hinandens presperm.

Kap 2. Lasses værelse.

De sov begge to på Lasses værelse, så Lasses sovesofa var slået ud, så de kunne bare lægge sig. Lasse lagde sig ned, og Gert lagde sig oven på ham, hvor de så igen lå og tungekyssede og gned deres stive pikke sammen.
Men der gik ikke lang tid, før Gert begyndte at køre hovedet ned på Lasses brystkasse, hvor han nulrede lidt på brystvorterne, og det gav en dejlig fornemmelse i kroppen på Lasse, så der kom en stor dråbe presperm frem på pikhovedet. Dråben dryppede ned på maven, hvor Gert smurt det rundt. Gert var nu nået ned til navlen, kyssede navlen og stak tungen ud og kørte den rundt på det våde område, hvor prespermen var smurt ud.
Lasse lå bare og nød det hele, og man kunne godt se, at Gert havde prøvet det før. Det fik Lasse til at skubbe Gert væk, og sætte sig op i sengen.

- Hvad er der? Har jeg gjort noget forkert? spurgte Gert lidt bekymret.

- Nej, jeg kom bare i tanke om, at du har en kæreste der hjemme, sagde Lasse.

- Ham skal du ikke tænke på, for det han ikke ser, har han ikke ondt af, sagde Gert og satte sig op ved siden af Lasse.

Gert tog fat i Lasses hoved og gav ham et kys på munden.

- Min kæreste og jeg har aftalt, at vi godt må hygge os med en anden. For min kæreste, Anders, har også selv været sammen med en, da jeg var med mine forældre i USA sidste sommer. Så det er helt okay, og du kommer ikke til at ødelægge Anderses og mit forhold.

Lasse gav Gert et kys og skubbede ham ned, så han lå på sengen. Så tog han fat i hans pik som var blevet halvstiv af snakken, men den blev hurtigt stiv igen, da Lasse begyndte at suttet på den. Gert blev overrasket over, hvor god Lasse var til at sutte pik, for Gert vidste jo ikke, at han havde suttet pik på tre fra hans klasse, og tre fra hans storebrors klasse, og alt anden han har været igennem for nogen uger siden.

- Du er sørme god til at suttet pik, man skulle tro, du havde prøvet det før, sagde Gert og lagde hovedet ned på sengen igen.

- Du skulle bare vide, hvad jeg har været igennem, sagde Lasse og suttede videre.

Gert løfte hovedet op og kiggede ned på Lasse.

- Hvad… har du… vil det sige, at du har været sammen med en fyr før?

Lasse stoppede med at sutte og kiggede op på ham med et smil.

- Jeg har ikke været sammen med en, men med seks.

Gert kiggede på Lasse med store øjne.

- På en gang? spurgte han.
- Nej og ja. På ca. en uge, har jeg været sammen med 6 andre drenge. Og den sidste gang vi mødes var vi seks på en gang.
- Det må jeg høre mere om på et anden tidspunkt, sagde Gert og lagde sig ned igen.

Lasse fortsatte med at sutte Gerts pik, som var blevet meget våd. Lasse var begyndt at skifte med at sutte pikken og slikke nosserne. Mens Lasse slikkede hans nosser, kunne han se Gerts pik dunke, når blodet pumpede ud i pikken.
Lidt efter havde de byttet plads. Nu lå Gert og suttede og slikkede på skift på Lasse. Men Gert kunne ikke bare nøjes med at suttet pik og slikke hans små, fine nosser. Han var begyndt at slikke på Lasses hul, hvor han også masserede med en finger, som også kom lidt ind engang imellem.

- Har du så haft noget op i numsen før? spurgte Gert.
- Det kan man godt sige jeg har haft, sagde Lasse. Jeg har nok haft 4 forskellige dildoer og i forskellig størrelse og så fem forskellige størrelse pikke.
- Har du noget at smøre numsen med? spurgte Gert.
- Ja, ovre i skuffen i skrivebordet.

Gert gik over til skrivebordet og åbnede skuffen. Der lå der en dåse vaseline og en dildo. Gert tog begge dele med tilbage, smurte dildoen ind i vaseline, og førte den op i Lasses numse. Dildoen var ikke så stor, og den gik også nemt ind i numsen på Lasse. Men Gert skulle jo lige gøre hans hul klar til hans pik, for det kan godt være, at den ikke er så lang, men den er rimelig tyk i omkredsen. Og nu havde han heller ikke set de andre fem fyres, Lasse havde været sammen med, om de havde længere eller tykkere pikke end hans.
Gert tog dildoen ud og smurte sin meget stive pik ind i vaseline, så førte han forsigtigt sin pik ind i Lasses fine lille numse.

- Nu må du sige, om det gøre ondt, Lasse.

Lasse nikkede med hovedet, og Gert var kommet halvt ind i Lasse, hvor Gert så kørte lidt frem og tilbage. Lidt efter førte han pikken længe ind, og til sidst var han helt i bund i Lasses røv. Og jo mere Gert kørte frem og tilbage, jo mere åben blev Lasses hul, og Gert satte tempoet op og det sagde klask, klask når Gert gik i bund.

- Åh, hvor er det godt at mærke en pik i numsen igen, sagde Lasse stønnende.

Gert bøjet ind over Lasse og kysse ham i nakken, og sagde til ham:

- Du har bare den dejligste røv, en fin lille numse som sidder på en dejlig dreng, sagde Gert.
- Det er ikke første gang jeg får det afvige, sagde Lasse med et smil.

Gert rejst sig igen og trak sig ud fra Lasse, for nu var det Lasses tur til at bolle Gert. Det havde Lasse ikke prøvet før, så det var en helt ny oplevelse, han skulle til. Han smurte sin stive pik ind, ligesom Gert gjorde, inden han stak den i ham. Han smurte noget på Gerts hul og masserede det lidt, inden han førte sin lille stive pik op til numsehullet.
Men det var en kort fornøjelse for Lasse. Han havde lige kørt frem og tilbage i et par minutter, da han trak sig ud og kom med et brøl, og samtidig sprøjtede han et langt sprøjt, så det fløj over Gerts hoved. Og hele Gerts ryg var fuld af Lasses sperm. Gert vendte hovedet om for at kigge på Lasse, som var faldet sammen i sengen.

- Det var da noget af en orgasme, du fik dig der, og sikken du kan sprøjte langt, sagde Gert som havde satte sig på sengen.
- Det kan godt være at jeg har været sammen med seks andre drenge, men jeg har aldrig bollet dem. Så det var første gang jeg prøvede det, sagde Lasse helt forpustet.
- Læg dig på siden, Lasse.

Lasse gjorde, hvad Gert sagde, og Gert lagde sig ved siden af Lasse, så han lå med pikken ud for Lasses fedtede numse. Gert spredte Lasses baller lidt fra hinanden og førte sin pik op i rumpen på ham igen. Og den fik ikke for lidt! Gert satte hurtigt tempoet op, så næsten hele sengen gyngede med i takt med Gerts bevægelser med underlivet. Og imens havde Gert taget sin hånd om til Lasses pik, som stadig var stiv og var klar til en ladning igen. Så Gert spillede pikken af på Lasse, mens han pumpede løs i røven på ham, og der gik heller ikke fem minutter, før Gert trak sig ud, væltede Lasse om på ryggen og stod på knæ i sengen. Han hev lidt frem og tilbage i sin stive, fedtede pik, hvor det så væltede ud med den varme sperm. Men det meste af Gerts sperm lå nu ud over Lasses dynen, og Gert lå nu og stønnede på sengen.

Lasse lå og kiggede på Gert, som lå med lukkede øjne. Han lå og hev efter vejret. Men Lasses pik var stadig stiv, så han tog den smule sperm, som havde ramt ham på maven. Han smurte det ind i sin pik, og begyndte at spille den af for anden gang den dag.
Det så Gert og tog fat i hans pik og spillede den af på ham, og der kom ikke så meget ud i denne omgang, men det kildede vildt meget i pikken på Lasse, så han lå og rullede rundt i sengen.

Efter de havde ligget og sundet sig lidt, gik de begge to ud i bad og fik noget rent sengetøj på og fik vasket det andet, inden Lasses forældre og storebror kom hjem om aften.

Hvor så Lasses mor spurgte:

- Har i hygget jer, mens vi har været væk.

Svaret var ja med et stort smil i hovedet.
Kommentar