Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lasse del 10

(Lasse)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 4780

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Del 10.: Lasse og Anders.

Kap 1: i toget.

Nu havde Gert, Lasses granfætter, været hos Lasse i ca. en uge, så nu var det Lasses tur til at holde ferie hos Gert. De sad i køkkenet og ventede på Lasses far Han skulle køre dem til toget. Lasses far kom hjem, og de kørte til Odense banegård, hvor de skulle med toget klokken 14.30. Det er fredag eftermiddag, og de skal til Vejle, hvor de så vil være en time efter.

Da de kom ind i toget og fik vinket farvel til Lasses far, satte Lasse og Gert sig i midtergangen. Salgsvognen kom, og de købte en cola og noget chokolade. De fik spist chokoladen og sad nu og snakkede. Gert kom ind på en af de aftener, hvor de havde ligget i sengen og hygget sig.

- Kan du huske den aften, hvor jeg sagde, at jeg kunne tænke mig at gøre det i et tog, sagde Gert og kørte hånden hen over Lasses ene lår.
- Vil du prøve det nu? sagde Lasse og kiggede rundt.
- Hvorfor ikke, smilede Gert.
- Vil du gøre det her i midtergangen?
- Nej. Ude på toilette dit fæhoved, sagde Gert. For her i midtergangen kommer folk ud og ind og går igennem.

Gert rejste sig fra stolen og kiggede ned på Lasse. Lasse vidste ikke, om det var nogen god idé, og hvis der nu kom nogen, som skulle bruge toilettet.

- Lasse, sagde Gert og satte sig igen. Nu har du været nøgen i den gamle fabrik, i skurvognen og da vi var ude i skoven for et par dage siden. Alle de tre steder kunne der være kommet nogen, eller nogen havde stået og kigget på din dejlige drenge krop. Så tøver du med at gøre det her i togets toilet, hvor der ingen er, der kan se, hvad vi laver.

Lasse sad og kiggede på Gert, så rejste han sig, og Gert gik med Lasse hen til toilettet. Der var låst. De stod og ventede, og så gik døren op. Ud kom en ung fyr på omkring 17 - 18 år. Lasse og Gert fik store øjne, og de fulgte efter ham med øjnene, til han gik ind i sin vogn. Fyren var ca. 175 høj, tynd og med kort brunt hår og en god røv.
Lasse og Gert glemte igen den flotte unge fyr, gik ind på toilettet og låste efter sig. Gert hev Lasses shorts ned og masserede hans pik uden på underbukserne. Der gik ikke lang tid, før hans pik ville ud af hans underbukser, Gert tog fat i dem, og hev dem langsomt ned så numsen kom først til syne, og så hans stive pik lige efter.

- Vend dig om, sagde Gert til Lasse.

Lasse vendte sig om, og Gert begyndte at massere hans baller. Han spredte dem og lod sin finger køre hen over hullet, imens han slikkede Lasses baller.
Lidt efter sagde Gert til Lasse at han skulle gå ned i hug. Her trak han så Gerts shorts og underbukser ned samtidig. Ud sprang Gerts stive pik, og hvis Lasse ikke havde rykket hovedet lidt tilbage, havde Gerts pik ramt ham på næsen. Men da Lasse rykkede hovedet tilbage, ramte han væggen og slog baghovedet lidt, for der var ikke ret meget plads på toilettet.
Lasse tog pikken i munden og begyndte at suttet. Gert stønnede lidt, men ikke for højt, for det var ikke et lydtæt rum, de var i.

- Stop, og rejs dig op, sagde Gert og tog sine shorts og underbukser helt af.

Så satte han sig på toiletbrætte og tog fat i Lasse, så hans numse stod foran ham. Han fik Lasse til at bøje sig så meget frem, han kunne og spredte hans baller, så hans hul kom til syne igen.

- Du er bare det dejligste røvhul, jeg har kendt, sagde Gert med et smil.

Lasse vendte hovedet om imod Gert.

- Du vil ikke til og…!
- Jo, det vil jeg da, sagde Gert.
- Vi har ikke noget og smøre med.
- Nej, men så må man bruge det man har, sagde Gert og spyttede på to fingre.

Så begyndte Gert så at smøre Lasses hul ind i sit spyt, og da han havde fået numsehullet godt smurt ind, tog han om Lasse og sagde:

- Nu sætter du dig langsomt ned over min pik.

Samtidig med at Lasse satte sig forsigtigt, havde Gert taget fat i sin pik og styrede den, så den ville ramme hullet. Da pikhovedet ramte hullet, gik den som smurt ind i varmen, og Lasse satte sig næsten helt ned over den.

- Det er godt, at dit hul er trænet, sagde Gert og prøvede, så godt han kunne, at laver nogle små vip med sit underliv.
- Der har også været meget oppe i hullet, sagde Lasse og grinede lidt.

Der gik ikke lang tid, før Gert stønnede svagt, og han tømte sig op i Lasses røv. Lasse rejste sig forsigtigt op, og ud kom en fedtet pik. Den var godt smurt ind i røvsaft og sperm.
Lasse vendte sig, så hans stive pik var ud for Gerts ansigt. Gert tog den i munden og begyndte at sutte den. Efter et par minutter kom Lasse, og han var nødt til at bide sig i armen, for ikke at stønne for højt, for hvis der nu skulle stå nogen ude på gangen.

Efter 10 - 15 minutter låste de op, og da de fik åbnet døren, stod der to, som skulle ind på toilette. De kiggede lidt på Lasse og Gert, da de kom ud, det plejer jo også at være to piger, som går på toilet sammen.

- Jeg skal ha nogle rene underbukser på, sagde Lasse, jeg kan mærke spermen løbe ud af røven.
- Så gå ud på toilettet og tør det væste væk, sagde Gert.

Lasse rejste sig og gik over imod toilettet, som var låst. Han stod og ventede på, at personen skulle bliver færdig, og han kunne mærke at spermen bare blev ved med at sive ud af røven. Da han havde stået der lidt så han ind i den vogn, som den unge fyr var gået ind i. Han fik øje på ham og så, at han sad ved siden af en anden ung fyr, som også så vildt godt ud. Lasse begyndte at tænke på, om han var ligesom ham selv, om han også var bøsse, og om den fyr, som sad ved siden af, var hans kæreste.

- Hvad står du og kigger efter, sagde Gert lidt højt, og kan du kommer ud og… for toilettet er frit nu.

Personen var lige gået ud og ind i den anden vogn, Lasse gik derud og fik tørret numsen og gik tilbage til sin plads.

15 minutter senere.

Nu var toget kommet til Vejle, og Lasse og Gert gik ud, og der stod Anders og ventede på dem. Det var første gang, Lasse så Anders. Han var lige så høj som Gert, 178, og så var han tynd og havde lyst hår, som var lidt langt.

- Hej med jer, sagde Anders og gav Gert et kram og et kys på munden.
- Det er så Lasse, som jeg snakkede om i telefonen, sagde Gert.
- Er det Lasse, du ser sørme godt ud, sagde Anders. Jeg har hørt, at du er vild med at få den i numsen.

Lasse blev lidt rød i hovedet og kiggede rundt for at se, om der var andre, som havde hørt, hvad Anders lige sagde til ham. De gik nu sammen ned til den holdende bil, hvor Gerts mor, Lasses grantante, sad og ventede på dem. Hun kom ud af bilen, da de kom ned til den. Hun gik om for at åbne bagtil, så Lasse og Gert kunne komme deres tasker ind. Derefter gav Gert sin mor et kram og gik ind i bilen. Lasse fik så også et kram af Gerts mor, hvor han så gik ind og satte sig på forsædet, for Gert og Anders skulle sidder sammen, så de kunne holde i hånd, eller hvad de nu lavede.
Efter en lille halv time var de hos Gert. Lasse, Gert og Anders gik ind på Gerts værelse.

- Husk nu at komme ud og hilse på din far, når han kommer hjem, råbte Gerts mor.

Gert råbte igen, at han nok skulle komme ud og hilse, når hans far kom hjem fra arbejdet. Inde på værelset begyndte Gert at pakke ud, og Lasse var ved at finde nogle rene underbukser.

- Jeg tager lige et bad, sagde Lasse og får skiftet underbukser.

Anders kiggede nysgerrigt på Gert, som lagde et på bukser ind i skabet.

- Hvad har I haft gang i, spurgte Anders og greb ud efter Gert. Kom og sæt dig her ved siden af mig og fortæl mig, hvad I har lavet.
- Jeg havde bare lyst til at prøve det i et tog, sagde Gert og tog fat mellem benene på Anders.
- Jeg har savnet dig vildt meget, og var bange for, du var faldet for Lasse, sagde Anders og gav Gert i tungekys.

Gert fik pakket ud og gik ud på badeværelset, hvor Lasse var ved at sæbe sig ind. Gert kom af tøjet og gik ind til Lasse, Han skubbede lidt til Lasse, så han kunne skylle sig over. Da Gert sæbede sig ind, skyllede Lasse sig, og Gert kom hurtigt ind under brusen for at skylle sæben af. De stod tæt på hinanden, da Anders kom ud til dem.

- Nu skal I ikke komme for godt i gang der under brusen, sagde Anders og satte sig på toilettet.

Lasse og Gert fik skyllet sæben af, og da de kom ud til Anders for at tørre sig, havde de begge to stiv pik.

- Det var da godt, jeg kom herud, sagde Anders, ellers havde I nok lavet noget andet end at være i bad.

Lasse og Gert kiggede bare på ham og så på hinanden, og fik tørret sig og fik deres tøj på igen, og Lasse rene og tørre underbukser.

8 timer senere.

Klokken var lidt over 11 om aften og Lasse, Gert og Anders var på Gerts værelse, hvor de var ved at se en film. Den var ved at være slut.
Da filmen var slut, rejste Anders sig op fra sengen og gik over til sin taske og tog et videobånd op.

- Nu skal I bare se en film, sagde Anders, det er en, som kan få en op at stå.

Kap 2: i den syvende himmel.

Anders satte den i videoen, og Gert skifte over på videokanalen, og der kom et billede frem af en ung fyr. Han var lys håret, og så var han tynd og havde en fast, rund røv. Denne unge fyr lå i sengen og legede med sig selv, han tog sine underbukser langsomt af, og frem kom en tynd, lys pik, som var stiv.
Anders kiggede over på Gert, og de begyndte så at føre deres hænder op af Lasses lår. Lasse kiggede videre på filmen, og der begyndte at vokse en bule i hans bukser. Anders køret hånden hen over bulen, og Lasses pik gav et ryk, og det samme gjorde det, da Gert kørte sin hånd hen over hans pik.

Gert og Anders tog fat i hans bukser og hev dem af ham, og derefter tog de hans T-shirts af, så Lasse sad i underbukser. Anders begyndte at slikke på bulen på underbukserne, og Gert tog fat i hans brystvorter og begyndte at nulre dem. Lasse blev mere og mere liderlig, og jo mere liderlig Lasse blev, jo mere voksede den våde plet på hans underbukser, som Anders havde travlt med at slikke.

- Det er længe siden, jeg har haft to om mig, sagde Lasse og lagde sig helt ned i sengen.

Samtidig rejste Gert og Anders sig. De tog alt deres tøj af, og Lasse lå spændt og vendte på at se Anderses pik. Da han tog sine underbukser af, kom en pik springende frem, en på ca. 16 - 17 cm, som Anders fortalte Lasse.
Anders og Gert gik tilbage i sengen. Anders satte sig nede ved Lasses ben og tog fat i hans underbukser. Han hav dem langsomt af, så Lasses pik kom langsomt til syne.
Da Anders fik underbukserne af Lasse, løftede han hans ben, så hans hul kom til syne.

- Hold kæft et flot glat røvhul, sagde Anders, det kan jeg godt forstår at Gert er faldet for.
- Det var det, jeg sagde i telefonen, at han havde et godt og flot hul, sagde Gert og lagde sig ned ved siden af Lasse.

Gert begyndte at kysse Lasse på kinden, hvor han så gik til munden og derfra gik han ned mod brystvorterne, hvor han lod sin tunge lege med de stive brystvorter. Anders var godt i gang med at slikke det rene og glatte hul. Han lod tungen mase ind i hullet, og en finger kom der også ind en gang imellem.
Selv om Lasse havde været sammen med mange og mange på en gang, var det her noget helt andet. Han var i den syvende himmel. Han lå bare og nød den dejlige berøring, Gert og Anders gjorde, og især Anders, når han lod sin tunge lege med hans hul.

- Gert, hvor gemme du vaselinen, spurgte Anders og hans hovede kom frem fra Lasses numse.
- Det ligger ovre i skabet i den lille blå kasse, sagde Gert, som var ved at tage fat i Lasses stive pik.

Anders fandt vaselinen og kom tilbage til sengen. Han tog noget på en finger og begyndte så at massere Lasses hul. Lasse lå bare og nød den dejlige berøring, og at Gert var begyndt at suttet hans pik. Og der gik helle ikke lang tid, før Anders fik fedtet sin pik ind i vaseline, og fik den mast ind i rumpen på Lasse.
Det gav et lille ryk i Lasse, og inde var den, og hans egen pik var også godt begravet i Gerts mund. Gert tog den en gang imellem helt ind i munden, så Lasse kunne mærke hans drøbel.

- Jeg tro, du kan tage alle størrelser i din røv, sagde Anders og kørte sin pik næsten i bund.
- Lasse er en rigtigt liderlig dreng, sagde Gert, da han fik Lasses pik ud af munden. Du skal høre, hvad han har været igennem i den senest måned, især 14 dage inden sommerferien.
- Det må jeg høre om, sagde Anders nysgerrigt.

Anders var meget nysgerrig og han trak sin fedtede pik ud af Lasse, og satte sig op ad væggen, som Lasse og Gert også gjorde. Lasse begyndte så at fortælle, hvordan det hele startede:

- Det hele startede, da vi havde gymnastik en torsdag, ca. 14 dage inden sommerferien. Jeg besluttede mig til at ville spille pik i baderummet, når alle var gået, som jeg troede de var.

Kap 3: Skoven.

Efter 10 minutter hvor Lasse havde fortalt om de oplevelse han har været igennem, sad alle tre med kæmpe pikke som løb med presperm ned af siderne. Især Anders var blive godt liderlig af det Lasse fortalte, og især det hvor Lasse tro han skal ha ramt på Mads, hvor det også går ud over ham selv.

Anders fore op af sengen, gik hen til døren og åben den.

- Gert, din forældre er gået i seng, skal vi ikke går en tur i skoven, sagde Anders og kom tilbage i sengen.

- Det kan vi godt, sagde Gert.

- Skal vi i skoven nu, den er snart halv et om natten, sagde Lasse som sad med våd og stiv pik og kigget på Gert og Anders.

Gert og Anders begyndte at tage deres tøj på igen, undtaget deres underbukser.

- Kom nu, tage dit tøj på igen, sagde Anders, men lad være med at tage dine underbukser på.

- Hvad skal vi, vil ikke nok fortæller mig hvad vi skal?, spurgte Lasse.

- Vi skal nok forklare senere, sagde Gert som var kommet i tøjet.

Lasse begyndte at tage sine shorts på, som der kom en bule og en lille våd plet i. Og der han havde fået det som han skulle ha på, gik de tre ned til hoveddøren hvor de tog deres sko på. Efter der gik de ud og om på huske hvor der var en sti, som førte hen til en skov som lå ca. 400 m fra huset.

- Gert har du huske lygten?, spurgte Anders.

- Den har jeg glemt, sagde Gert, så det er godt at måneden er oppe og kan lyse.

Der de var kommet til skoven gik de lidt ind, der stod der en gammel campingvogn. Gert åben døren i campingvognen og gik ind, og efter gik Lasse og Anders.

- Hvad skal vi her?, spurgte Lasse.

- Her skal vi ikke så meget, sagde Anders, her skal vi bare smide tøjet.

Anders og Gert begyndte at mide deres tøj, og de bad Lasse gøre det samme. Lidt efter stod alle tre kun i sko, og alle tre havde stadig væk stiv pik.

- Nu skal du høre, Lasse, sagde Gert. Nu skal vi udenfor og går rundt i skoven, og der skal vi finde nogen forskellige steder, hvor vi kan slikke lidt pik og bolle dig i numsen.

Lasses pik gav et ryg og en dråbe kom frem fra reven.

- Det ser ud til at han blive glad for vores leg, sagde Anders og kigget på Lasses pik.

- Vores leg! Har i gjort det her før, og er i ikke bange for at nogen skal se jer, sagde Lasse.

- Næ, svare de begge og gik ud af campingvognen.

Ude i skoven var de gået lidt væk fra campingvognen, hvor Anders bad Lasse om at hænge sig i armene i træet. Lasse hoppe op og fik fat i granen så han var 20 – 30 cm over jorden, Anders begyndte så at suttet hans stive pik.

- Det kan jeg ikke, sagde Lasse som var hoppe ned igen. Det kilder for meget i tissemanden, til at kan hænge og holde fast i granen.

- Hold der op, sagde Gert. Det er der dejligt.

Så hoppe han og fik fadt i granen, og Anders bad Lasse om at sutte Gerts pik.

- Ja, bliv ved, bliv ved, stønnede Gert.

Lasse suttet så godt han kunne, for Anders var gået om bag Gert og skubbe ham frem og tilbage, så Lasse var nød til at følger med frem og tilbage.

- Nu kan jeg ikke holde mig mere, stønnede Gert og hoppe ned på jorden.

- Lasse, ned på knæ foran Gert, sagde Anders.

Lasse gik ned i knæ foran Gert, så hans hoved var lige uden foran Gerts stive pik, og Anders stod bag Gert og hiv frem og tilbage i hans stive pik.

- Jeg kommer, jeg kommer, stønnede Gert højere og højere.

Gert kom i et kæmpe orgasme og spermen sprøjte over i Lasses ansigt, så det løb ned af ansigtet og dråbe ned på jorden.

- Hold der op hvor var det godt, sagde Gert som var vendt om mod Anders, og gav ham et kæmpe tungekys. Mens stod Lasse stadig på knæ og fjerne Gerts sperm væk fra hans øjne, så han igen kunne se noget, og det første han så var Gerts dejlige numse. Lasse tog fat i ballerne og masere dem lidt, hvor han så rejste sig op.

- Du kan godt bliver nede, sagde Anders. For der er mere sperm på vej.

Lasse gik så ned i knæ igen og Gert og Anders havde bytte plads, så det var Gert der nu hiv i Anderses stive pik. Der gik ikke lang tid før Anders stod og danse med underlivet, og han stønnede højere og kom med et brøle og ud kom det ene sprøjt efter det anden. Lasse åbne munden og fik noget sperm ind og slugte det, og der Anders var færdig med at lukke sperm ud, tørret Lasse spermen væk fra øjne igen og tog Anderses pik i munden og begyndte at suttet. Anders kunne ikke stå stille, så Anderses pik havde svært ved at blive i Lasses mund.

- Nå, Lasse. Så må det være din tur, sagde Anders og tog fat i Lasse, så kan kom op af stå.

Der Lasse kom op af stå vendte Anders ham rundt, så han stod med numsen imod ham. Anders gik ned i hug og køret en finger mellem Lasses baller, hvor han så rejste sig op igen.

- Det er stadig væk fedet fra sidst, sagde Anders som tog fat i sin pik, som stadig var stiv.

- Vil du bolle ham, spurgte Gert.

Anders tog sin pik og kørte forhuden helt tilbage, hvor han så lod sit pikhoved køre mellem ballerne.

- Lasse bøj dig frem over, sagde Anders.

Gert gik hen og stod ved siden af Lasse, hvor han tog fat i hans baller og spredte dem, så Anderses pik lige kunne gå ind i varmen.

- Du har bare et dejligt åben hul, sagde Anders, hvor efter han begyndte at køre frem og tilbage.

- Ja, han har et dejligt røvhul, sagde Gert og begyndte at tungekysse med Anders.

Anders satte hurtigt tempoet op så Lasse var ved at vælte, så han var nød til at tage armen frem, så han ikke skulle vælte helt ned på jorden. Anderses pik røg også ud af Lasses hul, men Anders fik hurtigt pikken i hus igen. Gert var gået på hug og var gået i krig med Lasses pik, og Anders var kommet i tempoet igen, og Gert hiv frem og tilbage i Lasses stive pik. Lasse var igen i den syverne himmel, eller skal man sige den syverne skov.
Lasse begyndte at stønne, han var lige ved at kommer.

- Jeg kommer, jeg kommer, stønnede Lasse.

Gert træk forhuden helt tilbage og ud kom det ene sprøjt efter det anden, og Gert noget lige og få den ene hånd ind under, og fik noget sperm i hånden. Og der det sidste sperm kom ud af Lasses lille stive pik, tog han hånden op til Lasses mund, hvor Gert bad ham om at slikke hånden ren.
Og mens Lasse slikke Gerts hånd ren for sit ejet sperm, kunne han høre og mærke at Anders kom op i rumpen på ham.

- Hold der op, hvor var det dejligt at tømme sig op i dig, Lasse, sagde Anders, og træk sig ud af ham.

Lasse rejste sig op igen og vendte sig om imod Anders, Anders kigget på ham og gav ham et kæmpe kys.

- Var det dejligt at gøre det her i naturen, spurgte Anders Lasse.

- Det var vildt dejligt, som altid, sagde Lasse og fik stiv pik igen.

Anders kigget over på Gert og de begge to kigget ned på Lasses pik.
Kommentar