Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 1b.

(Bare nysgerrig.)

Karakter: 4.7/11
Visninger: 11108

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kapitel 1b Hos Gary.


Jeg låste til pool-området og mødtes med ham udenfor. Vi løb over parkeringspladsen til hans bagindgang. Han havde en lille have og vi løb gennem den til hoveddøren. Så stod vi der inden for døren, stønnende og dryppende.

“Nå, men lad os ikke stå her og dryppe på gulvtæppet. Kom med nedenunder, så vil jeg få fat på nogle håndklæder,” sagde Gary.

Vi gik ned ad trappen til et stort rekreationsrum. Han havde en bænk med vægte og noget andet udstyr der nede, samt en sofa og et stort tv-system. Han hev nogle håndklæder ud fra et tilstødende vaskerum, og kastede det ene hen til mig.

“Tag de der våde shorts af, så putter jeg dem I tørretumbleren,” sagde han imens han selv begyndte at tage sine egne shorts af. Jeg kunne ikke lade være med at glo på hans krop. Han så virkelig muskuløs ud. Han stod så der, i ikke andet end den våde jockstrap, som bulede ud ved pikken. Så tog han også jockstrappen af, og jeg fik hans pik at se. Den var bemærkelsesværdig tyk og omgivet af en hårdusk, som var trimmet til en smal stribe. Hans krop var solid og hård, og hans ben tykke og muskuløse. Jeg stirrede på ham og indsugede indtrykket af hans nøgenhed, mens han begyndte at tørre sig.

“Kan du lide, hvad du ser, knægt?” spurgte han og smilede. Jeg rødmede da det gik op for mig, at han havde taget mig i at glo.

“Åh, jo, du har en flot krop. Du må træne en masse,” stammede jeg noget flov.

“Ja, jeg træner ret hårdt for at holde mig I den her form,” sagde han, “jeg har udviklet nogle rutiner, hvis du har lyst, kan jeg vise dig nogle af dem. Men se nu at få de shorts af, inden du drypper mere på tæppet.”

“Åh, ja, undskyld,” sagde jeg. Jeg havde det dårligt med at tage shortsene af. Jeg vidste, at min pik var omkring halvhård. Jeg var nysgerrig, men også lidt utryk ved ham. Jeg vendte mig om mod væggen og tog de kolde, våde shorts af. Jeg skyndte mig at tørre mig og snoede så håndklædet om hofterne. Jeg vendte mig om og så ham stå der stadig nøgen.

“Jeg smider lige de shorts I tørretumbleren.” Han samlede mine våde shorts op og tog dem sammen med sine egne ind i vaskerummet. Jeg hørte, at tumbleren blev startet. Han kom tilbage med en håndfuld øl.

“Vi kan jo lige så godt slappe lidt af. Vil du have en øl?”

Hvad pokker, tænkte jeg, hvorfor ikke? Der var ikke udsigt til at jeg ville være nødt til at gå tilbage til arbejdet den dag. Jeg sagde tak. Han vinkede mig over til sofaen. Jeg satte mig I den ene ende, og han I den anden, med det ene ben oppe i sofaen og vendt mod mig. Hans store pik og nosser hang ned mellem benene. Jeg kunne ikke lade være med at kigge på dem. Sådan helt tilfældigt kløede han sig på pungen med den ene hånd, idet han samtidig skubbede pikken til side. Jeg så op og opdagede, at han fulgte mine øjne.
Vi talte om hans træningssystem, og han forklarede om nogle øvelser, der trænede specielle muskelgrupper. Han rykkede hen mod mig på sofaen, og foreslog, at jeg skulle mærke på hans store biceps, hans skuldre, hans brystmuskler. Jeg kørte hånden hen over hans brystvorter, som var store og hårde. Jeg mærkede, at jeg igen fik stivpik. Hans knæ var nu ud for mine. Han foreslog, at jeg skulle mærke på hans kraftige lår. Jeg rystede lidt på hånden, da jeg rakte ned og følte på kraften i hans glatte ben. Så så jeg, at hans pik var næsten stiv. Mens jeg følte på hans lår, strejfede den min arm. Jeg trak hurtigt hånden til mig.

“Tim, du behøver ikke være så nervøs. Husk, at jeg allerede har set dig smurt ind i sperm. Og som du vel har bemærket, så er jeg ikke flov over min krop. Jeg har arbejdet hårdt for at den skulle se godt ud, så jeg har ikke noget imod, at du både ser og føler på den. Hvad som helst.”

”Øh, det er OK,” sagde jeg hurtigt, ”jeg mener, jeg er bare ikke vant til sådan noget.”

”Skidt med det. Jeg mener, du kan roligt fjerne det der fugtige håndklæde. Det er vel klart, at jeg ikke har noget imod nøgenhed. Det er sådan, jeg kan lide det her hjemme, og mine gæster er velkomne til også at klæde sig nøgne. Så værsgo, slap af.”

”Øh, jeg … tror jeg, øh, jeg tror ikke …”

”Den er stiv, ikke?”

“Øh ..”

“Det er min også,” sagde han og klemte om den hårde pik som for at understrege udsagnet. Jeg så hans pik vokse yderligere til omkring syv en halv tomme og ufattelig tyk. Jeg tvivlede på, om jeg ville kunne nå omkring den.

“Tag det håndklæde væk, og lad os se, hvad du har at byde på.”

“Øh, altså, jeg ved ikke rigtigt, det virker lidt underligt.”

“Tim tag det håndklæde væk,” sagde han nu med store bestemthed.

Nu var jeg ved at blive bange. Hvad var det, jeg havde rodet mig ind i? En del af mig ønskede at gøre, som han sagde, men jeg gik nærmest kold.

“Hej, måske skulle jeg hellere gå nu, jeg må nok tjekke poolen,” sagde jeg nervøst og rejste mig op.

“Det tror jeg ikke, Tim, ikke uden dit tøj og ikke med den store stiverik.” Han greb fat i håndklædet, og inden jeg nåede at reagere, stod jeg der splitter nøgen og med pikken stikkende lige frem. Han smed håndklædet hen i hjørnet.

“Hallo!” råbte jeg, flov over at han så min pik hård. ””Hvad foregår der?”

“Sæt dig ned og slap af. Du er nøgen, du har stivpik, og der er ikke mere at skjule.” Jeg indså, at jeg ikke kunne gå uden mine shorts, altså kunne jeg lige så godt slappe af. Jeg satte mig ned igen på sofaen. Han sad tæt ved som før.

“Du har en god krop, Tim. Hvis du gjorde noget virkeligt ud af træningen, ville du kunne få en rigtig flot krop. Du har nogle tydelige og gode brystmuskler.” Han lod hånden glide hen over mit venstre bryst og berørte vorten let. Jeg skælvede og det rykkede i pikken ved den kontakt.

“Følsomme vorter, hvad? Jeg kan mærke, at det tænder dig, ikke også?” Han tog vorten mellem fingrene og klemte den. Jeg stønnede, og en stor dråbe precum kom til syne på spidsen af pikken. Han fortsatte med at bearbejde den, og rakte så over med den anden hånd og gjorde det samme med min højre vorte. Det dunkede, så det nærmest gjorde ondt i pikken. Han fortsatte med at klemme og vride mine vortet et par minutter, inden han endelig slap dem og lænede sig tilbage for at se, hvordan jeg reagerede. Jeg sad og rystede let. En streng af presperm hang ned fra min pik.

“Jah, du har mulighederne til en rigtig flot krop, Tim. Gode brystmuskler, en god flad mave. Jeg er sikker på, at din svømning og løben er godt for dig.” Han gned hånden hen over min mave. Han gned længere ned og nippede i den hårbræmme, der gik ned til pikhårene. Så flyttede han længere ned, klemte mine lår og berømmede styrken i mine ben. Bagsiden af hans hånd gned mod min pik, og en streng precum blev smurt ud over den.

“Du har godt med saft I dig, hva?” Nu havde han en hånd på hvert lår, masserede dem og pressede dem langsomt fra hinanden. ”Der er ikke noget som at være seksten og liderlig. Jeg er sikker på, at du kan sperme hele dagen og stadig have noget tilbage i de nødder.”

“Uh, jeg tror ikke jeg skal, øh, være …” Jeg forsøgte at komme I tanker om, hvad det var, jeg ville sige. Jeg mærkede hvordan det strammede om nosserne og pikken dunkede.

“Bare rolig, Tim, vi er kun os mænd her. Der er ikke noget forkert i det. Desuden, så ser den stang der ganske godt ud. I hvert fald ikke noget at skamme sig over.” Og med det tog han fat om min pik og gned langsomt op og ned.

“Åh, gud, nej …..” stønnede jeg. Men det føltes så godt, at hans hånd langsomt gned min pik og klemte mere saft ud af den, indtil det dryppede ned fra pikhovedet og hang i en lang streng.

“Det føles rigtig godt, ikke?”

“Ooooh, jooh, men jeg … tror ikke jeg, uhhh, du skulle … gøre …”

Nu gned han med tommelen hen over mit følsomme pikhoved. Jeg stønnede højere.

“Bare nyd det, knægt. Men, Tim,” sagde han mens han malkede min pik, “du fortalte mig ikke sådan mere nøjagtigt, hvad det var, der tændte dig sådan her til morgen.”

Jeg rødmede. “Øh, … jeg tror … jeg tænkte på … ooooh … et blow job … jeg havde fået.”

“Virkelig,” smilede han, mens han fortsatte med langsomt at gnide min pik. ”Gav du så et igen?”

“Nej, nej,” stammede jeg, “det var … en pige, der gav det.”

“Og du har aldrig gjort det med en fyr?”

“Nej, oooooh … det har jeg ikke.” Jeg var begyndt at svede, hele kroppen rystede.

“Men du har tænkt på, hvordan det må være for hende at have læberne omkring en tyk pik som din.” Han gned mere precum rundt på hovedet og ned ad skaftet.

“Oooh, mand, jeg ved ikke, jo måske.”

“Jah, jeg er sikker på, at du har tænkt på at slikke på skaftet af en fed pik. Finde ud af, hvad hun finder så ophidsende ved at slikke din. Slikke omkring kraven på pikhovedet. Smage lidt af den precum, der drypper ud af det. Det har du tænkt på, ikke?”

“Hej, jeg ved ikke … jeg har tænkt på det … måske.”

“Du har gerne villet vide, hvordan det smager, når en stor pik glider ind I din mund, at mærke hovedet gnubbe mod din tunge, at mærke skaftet presse dine læber åbne, ikke?”

“Øh, uh, måske, somme tider.”

“Det ser sådan ud. Det se ud til, at den tanke tænder dig temmelig meget.”

“Nej, uuuh, jeg mener, du må hellere stoppe, uuuh, jeg tror ikke deeet her er så god en´… idé.” Jeg var virkelig nervøs nu på trods af, at jeg var så liderlig. Men jeg kunne ikke trække mig væk.

“Leg lidt med min pik, Tim. Stik hånden frem og føl på den. Du er ikke ene om at være varmet godt op. Du har fået mig til at føle mig lidt liderlig, som du kan se.” Hans pik var stenhård, og spidsen glinsede af hans væske.

“Jeg ved ikke, jeg, jeg, jeg har aldrig gjort sådan noget.”

“Tag så fat, Tim”, beordrede han. ”Tag den i hånden. Du ved godt, at du gerne vil. Jeg kan mærke, at du er nysgerrig.”

Jeg stak så hånden frem og tog om hans pik. Jeg kunne ikke nå hele vejen rundt om den.

“Det føles rigtig godt. Gnid den, Tim. Du kan lide fornemmelsen af at have den I hånden, ikke?”

Jeg gned op og ned af hans store fede pik. ”Det er OK, tror jeg,” sagde jeg, skønt i virkeligheden var fornemmelsen af hans pik i hånden rigtig fed. Og netop det fik mig til at panikke. Hvad skete der med mig? Jeg var virkelig ved at blive bange nu. Men min egen pik var stadig stiv. Og mens han trak mig ind til sig, var der noget, der ophidsede mig ved siden af frygten.

“Jeg synes, du nu skulle vise mig, hvad det er, du har fantaseret om,” brummede han i mit øre. ”Jeg tror, det er på tide, at finde ud af, hvad det er, som din kæreste finder så ophidsende ved at sutte din pik. Mener du ikke det?”

“Nej, lad mig gå nu!” råbte jeg. Jeg kæmpede imod, men han var temmelig meget stærkere end jeg. Han greb fat om mit hoved og pressede det nedad. Mit ansigt kom nærmere og nærmere til hans fede pik.

“Her er den, Tim. Du har kigget på den lige siden vi var ved poolen, ikke? Ok, så smag på den. Find ud af, hvad du synes. Du ved godt, at du gerne vil. Se bare på din pik, hvor hård den er. Du har fået stivpik af at se på min pik. Så slik på den.”

Han pressede mit ansigt mod sin hårde pik. Jeg mærkede, at hans precum blev smurt over mine læber. ”Slik på den, Tim. Smag på den pik du har længtes efter. Du har længtes efter at smage på den, ikke? Svar mig.”

“Nej! Slip mig!” sagde jeg samtidig med, at jeg prøvede ikke at åbne munden for meget mens hans pik gned mod den. Hver gang, jeg prøvede at sige noget, mærkede jeg den presse mod læberne.

“Hold op med det drilleri, Tim. Det er OK. Bare slik på den, så får du se, hvad det er, du drømt om.”

Jeg vidste, at jeg ikke kunne slippe væk, og en del af mig var virkelig nysgerrig efter at finde ud af, hvordan det smagte. Hans precum smagte både salt og lidt sødt, en umulig kombination af smag. Jeg lod min tunge glide ned langs skaftet af pikken. Jeg var fascineret af den salte smag af hans svedige hud og af pikhudens struktur. Jeg fortsatte med at lade tungen glide op og ned.

“Jah, nu er du ved at være på vej. Der kan du bare se, følg dine ønsker. Undersøg den pik, slik den over det hele. Gør den våd, OH, ja, det er godt:”

Han talte blidt med bestemt, og jeg fortsatte med at slikke ham. Han gned stadig min pik ganske langsomt. Den var glat af al den precum, som flød i en stadig strøm. Han spredte benene mere, og min tunge gled ned til hans hårløse pung. Jeg slikkede rundt på den rynkede hud og mærkede de store sten mod tungen. Så vandrede tungen igen opad det brede skaft.

”Tag den i munden, Tim” instruerede han mig blidt. ”Sut på min pik.”

Først tøvede jeg et øjeblik, så åbnede jeg munden. Jeg gabte så højt op, jeg kunne, og kunne netop få hans pikhoved ind. Det ploppede ind gennem læberne og hans skaft begyndte at glide ind. Pikhovedet gled hen over min tunge mod bagsiden af munden. Jeg begyndte at gylpe. Så prøvede jeg at trække mig væk fra hans pik.

“Tag det roligt, dreng,” sagde han og anbragte hænderne på mit baghoved. ”Du skal bare vænne dig til det. Du gør det fint. Prøv at slappe af.”

Hans tale fik mig til at slappe lidt af, og jeg prøvede at tilpasse mig til den store kødstang I munden. Ganske langsomt begyndte han at arbejde mit hoved op og ned af hans pik. Hver gang mærkede jeg lidt mindre til gylperefleksen. Jeg mærkede at hovedet ramte ned i halsen. Min egen pik rykkede i hans hånd, der fortsatte med at klemme og gnide den.

“Jah, nu er du ved at få fat på det. Sut den pik, dreng. Du gør det som en professionel.”

Han gik op på knæ på sofaen og pressede mig tilbage på den, indtil han sad oven på mig med pikken stadig fast plantet i min mund. Han havde stadig en hånd bagude, som langsomt gned min pik. Jeg gættede på, at han ønskede, at jeg ikke skulle komme for hurtigt. Så begyndte han at pumpe pikken ind og ud af min mund.

“Jah, knægt, du er en helvedes god pikslikker. Jeg vidste det. Jeg kunne allerede se det ude ved poolen, at du havde det rette potentiale. Fortsæt bare med at sutte den pik, knægt.”

Jeg mærkede, at mine nosser trak sig op og at en god spermladning gjorde sig klar. Jeg mærkede også, at han satte tempoet op i min mund. Jeg vidste, at vi begge var ved at være parate til at sperme. Jeg stønnede højlydt da min pik pludselig skød en stor ladning op i luften. Den landede på hans ryg. Den næste ladning sivede ned gennem hans røvspalte. Resten landede på min mave og mit skridt.

“Åh, ja, knægt, bare ud med det. Jeg er snart klar til at følge dig,” stønnede han, mens han pumpede hurtigere ind i min mund. ”Oh, jahhh, her kommer det.”

Pludselig fyldtes min mund af hans sperm. Jeg mærkede det skyde mod halsen. Jeg panikkede og prøvede at skubbe ham væk, men han holdt mit hoved fast, mens han afleverede ladning efter ladning. Jeg prøvede at sluge det, men kunne ikke følge med. Det sivede ud af mundvigene og ned ad kinderne. Endelig stoppede det, og langsomt trak han pikken ud af min mund. Mine kæber smertede efter at være åbnet så voldsomt.

“Rigtig godt af dit første blow job at være, Tim. Og jeg ved, at du bliver bedre med noget mere øvelse.”

Jeg sad bare der med sperm dryppende ud af munden, havde helt tabt mælet over hvad jeg havde gjort.
Hvordan kunne det her have fundet sted?

Fortsættes.
Kommentar