Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lasse del 8

(Lasse)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 5141

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Del 8.: Lasse og Mads.

Kap 1: Overraskelsen

Der er gået fire dag, og det er fredag eftermiddag, næsten alle er hjemme ved Ali, udtagen Lasse. Han ved ikke, at de er samlet hjemme ved Ali, og der er også en grund til, at Lasse ikke ved det, for der er noget, de ikke har fortalt Lasse, og det er, at når de mødes ovre i den gammel fabrik i morgen, så er han en del af plan Mads. Lasse tror bare, at han skal mødes med Kristian, og sammen skal de gå over til fabrikken og der mødes med de andre. Til sidst kommer Thomas med Mads, og så skal de få ham til at smide tøjet, og så skal han ha' en tur, som Lasse fik, da Mads stod og kiggede på. Alt det er den plan, Lasse kender, men han får noget af en overraskelse, når han kommer over i fabrikken.

- Er alle klar til i morgen? spurgte Jens og rejste sig.

Skal på hvis 3a blive valgt:

- Ja, men jeg har noget jeg vil sige, inden Mads sikkert siger det i morgen, sagde Thomas. Jeg har været sammen med Mads i mandages.

- Har du været i seng med ham? sagde Jens. Du kunne ikke holde din pik i bukserne.

- Det var svært, når man har set de billeder af Mads, og I fik da også stivet på, da I så de billeder jeg havde sendt i min mail, sagde Thomas.

- Vi andre havde sikkert gjort det samme, sagde Emil og rejste sig fra sofaen.

- Nå, vi ses i morgen klokken 11 ovre i fabrikken, sagde Jens.

Alle gik hjem, og alle havde en kilden i maven, for i morgen skulle blive en dejlig dag for dem alle, og de glædede sig mest til at se Lasse i hovedet, når han fandt ud af, at han var en del af planen.

Ja, svarede de andre ham, og alle gik hjem og alle havde en kilden i maven. For i morgen skulle blive en fed dag for dem alle, og de glædede sig mest til at se Lasse i hovedet, når han fandt ud af, at han var en del af planen.

Næste dag.

Klokken 9 lørdag morgen vågnede Lasse, han kunne høre, at hans forældre var stået op. Lasse satte sig på sengekanten og så ud af vinduet for at se, hvordan vejret var. Solen skinnede fra en næsten en skyfri himmel, Lasse gik ud på badeværelset og tog sig et bad. Da han var kommet tilbage på værelset, besluttede han, at han ikke ville tage underbukser på. Han tog et par cykelbukser uden skind på, og derefter tog han et par almindelige løse shorts udover. Tog en T-shirts og sine sko på og gik ned i køkkenet, hvor hans forældre sad.

- Du er vist tidligt oppe i dag, sagde hans mor, hvad skyldes det så?

- Jeg skal noget sammen med Kristian, sagde Lasse og satte sig ved bordet. Han har fået en ny fjernstyret bil, som vi skal køre med.

- Ja, vejret er også dejligt i dag, sagde hans mor og gav Lasse et smurt rundstykke.

Ovre i den gammel fabrik var Jens og Ali ved at gøre klar til overraskelsen til Lasse, plus at de var ved at gøre klar til at få ram på Mads. Ali og Jens gik og snakkede om, hvordan Mads mon ville reagere, når Thomas tog ham med derover, og når han så så, at de andre også var der.

- Vi skal nok gemme os, sagde Ali, for hvis han nu stikker af inden han kommer herind.

- Vi gemmer os ude i den stor forhal, så når Thomas og Mads går ind i den anden store hal, så følger vi med, sagde Jens. Og så slår vi til, når han går ind i rummet her.

Ovre ved Thomas var han lige blevet færdig med at spise morgenmad, og han var nu på vej over til Mads. Da Thomas kom over til Mads, var han lige stået op, han lå og så tegnefilm inde på sit værelse, hvor han også spiste sin morgenmad.

- Jeg har tænkt på dig hele natten, sagde Thomas og satte sig i sengen.

Skal på hvis 3a blive valgt:

- Jeg har også tænkt på dig, sagde Mads, jeg kunne ikke lade være med at tænke på, hvor godt det var i mandags.

- Ja, det var dejligt, sagde Thomas og lagde hånden på låret på Mads. Vi kunne gøre det igen, hvis du har lyst.

- Om jeg har lyst, sagde Mads. Men vi kan ikke gøre det her, for min mor er hjemme, men kan vi ikke gå hjem til dig?

- Nej, for mine forældre er også hjemme, sagde Thomas. Men jeg har måske et sted?

- Hvor?

- Ovre i den gamle fabrik, der hvor du så Ali, Jens og Emil lege med Lasse.

Mads kiggede væk fra fjernsynet og over på Thomas.

- Nu har du fortalt mig hvad du har set ovre i den gammel fabrik, om at Ali, Jens og Emil havde gang i Lasse, sagde Thomas og lagde sin hånd på låret på Mads.

- Jeg troede ikke du ville, sagde Mads og satte sin morgenmad fra sig og gav Thomas et kys på kinden.

- Vi kan ikke gøre det her på værelset, vel, sagde Thomas, for din mor er hjemme, ikke.

- Jo, hun er hjemme, sagde Mads. Men hvor ellers kunne vi, måske hjemme hos dig?

- Mine forældre er også hjemme, sagde Thomas. Men jeg har måske en idé.

- Hvor?

- Vi kan gør det ovre i fabrikken, hvis du har lyst.

Mens Mads tænkte over, om de skulle gå over i den gammel fabrik, sad Thomas og masserede ham på det ene lår.

Ovre ved Lasse var han færdig med at spise og var gået på sit værelse for at finde posen frem. Det var den pose, han fik af Ali, sidst de var i den gamle fabrik. Vaseline var der ikke mere af, og dildoen havde også været oppe af posen et par gange i de sidste fire dag. For som der stod på papiret: han skulle holde sit hul trænet. Men Lasse gik og glædede sig til, at de skulle ha ram på Mads, men det er ikke bare Mads at Ali, Thomas, Kristian, Emil og Jens vil lege med.

Klokken nærmede sig 11, og det ringede på døren. Det var Kristian, som kom for at hente Lasse, hvor de så sammen gik over til fabrikken. Kristian glædede sig til at lege med både Lasse og Mads, og havde næsten hele vejen over til fabrikken en bule i sine shorts, og det havde Lasse set.

- Nå, der er nok en, som er klar til at springe på Mads, sagde Lasse og rakket hånden ned imod bulen.

Kristian kiggede på Lasse og smilede, og nikkede bare ja til ham.

Ovre ved Mads var de klar til at gå, efter Mads havde taget et hurtigt bad, og da de var på vej over til fabrikken spurgte Mads.

- Hvad nu hvis der nu kommer nogen, og især Jens og Emil eller nogen af de andre?

- Jeg har et godt sted, hvor jeg plejer at spille pik, der kan vi være uforstyrret, sagde Thomas og tog et godt fast grab om den ene balle på Mads.

Lasse og Kristian var ved at nærme sig den gamle fabrik. Emil var lige kommet hen til Ali og Jens, som havde været der en times tids, for at gøre klar til den store leg med Lasse og Mads. Lasse og Kristian var nu kommer ind i den store forhal, og lidt efter var de inde ved de andre tre. De hilste på hinanden med at kysse hinanden på kinden, og Lasse lagde posen på gulvet. Da han lige havde lagt posen og ville vende sig om, tog Ali og Emil fat i ham og tog hans hænder om på ryggen. Lasse blev helt overrasket over, at Ali og Emil tog fat i ham, og ikke mindre da de satte nogle håndjern på hans hænder, som de havde taget om på ryggen af ham.

- Hvad laver I? sagde Lasse overrasket. Det er ikke mig, det er Mads, som vi skal ha' fat i.

- Så tager du fejl, sagde Jens. Det er både Mads og dig, vi skal ha' fat i.

- Hva…! Jeg troede, at I ville hjælpe mig med at få fat i Mads, og så sætter I håndjern på mig, sagde Lasse.

- Vi skal også bruge dig til at få ram på Mads, sagde Emil. Havde du ikke sagt, at han gik og holdt øje med dig, så må det også være dig, han er interesseret i.

Kristian kom hen til Lasse og tog sin hånd ned til hans pik og begyndte at massere den. Den var blevet slap med blev hurtigt stiv i de stramme cykelbukser han havde på.

- Jeg glæder mig til at se dig slikke Mads mellem ballerne, sagde Kristian og gav hans stive pik et klem.

Jenses mobil gav lyd fra sig. Det var Thomas, som skrev: de var der om 5 minutter. Så alle gik ud i den store forhal for at gemme sig. Emil tog fat i Lasse og slæbte ham med sig. Ude i forhallen gemte de sig forskellige steder, og Emil og Lasse havde lige fået gemt sig, da Thomas og Mads kom ind i den store forhal.

- Og du er sikker på at der ikke kommer nogen? sagde Mads.

- Hvor mange gange skal jeg sige det, jeg er aldrig blevet opdaget, når jeg har spillet pik her, sagde Thomas.

- Jeg vil bare ikke ha' jeg blive set, for så bliver jeg bare kaldt for bøsse i skolen.

- Er du ikke det, er du ikke til drenge? sagde Thomas, mens de gik ind i den anden hal.

Kap 2. Røde baller.

Da Thomas og Mads var gået ind i den anden hal, gav Jens tegn til de andre om, at de skulle gå efter.

- Hvor var det, du så de legede med Lasse? spurgte Thomas, som godt vidste, hvor det var.

- Det er derovre ved åbningen, sagde Mads.

Thomas gik over imod åbningen og gik ind i det lille rum. Mads stod midt i hallen og ventede, da han hørte råbet:

- MADS!

Mads gik over imod åbningen, og Jens og Ali stod klar til at løbe ind i hallen. De stod ved den anden åbning, som Thomas og Mads lige var gået igennem. Da Mads nærmede sig det lille rum, løb Ali og Jens over imod ham. Mads havde fået øje på dem og prøvede at flygte fra dem. Det lykkedes ikke, for Kristian og Emil, som også holdt fat i Lasse, stod i åbningen og spærrede, så han ikke kunne komme ud af hallen. Efter at Jens og Ali var løbet efter Mads, blev han træt og lagde sig ned på gulvet. Jens og Ali kom hen til ham, som han lå der og pustede og hev efter vejret. Det samme gjorde Jens og Ali. De tog så fat i Mads og rejste ham op. Derefter gik de med ham ind i det lille rum, hvor Thomas havde smidt alt tøjet og stod nøgen. Kristian og Emil kom ind med Lasse. Mads så på Lasse og sagde forpustet:

- Er du også med dem?

- Hvad tro du selv, sagde Lasse og viste ham håndjernene.

Jens og Ali gav slip på Mads og bad ham om at smide tøjet Han nægtede i første omgang, men da Ali gav ham et klap på den ene kind, begyndte han at smide sit tøj. Lidt efter stod han nøgen, og hans pik var begyndt at blive stiv. Det så de alle og stod og så den vokse.

- Du er vidst liderlig, sagde Thomas og daskede til hans pik, som nu stod op ad hans mave.

- I lige måde, sagde Mads.

Emil gik med Lasse over til Mads. Han låste den ene side af håndjernet op og satte den på Madses ene håndled. Nu var Lasse og Mads lænket sammen, og Emil bad Lasse gå ned på knæ, hvor han så skulle begynde at sutte Madses pik. Lasse tog sin højre hånd om Madses varme pik, som han kunne mærke dunke i sin hånd. Han trak forhuden ned over pikhovedet, og et lyserødt pikhoved kom til syne. Lasse tog pikken i munden og begyndte at suttet. Imens tog Ali, Jens, Emil og Kristian deres tøj af, så det nu kun var Lasse, som havde tøj på.

- Stå nu stille Mads, sagde Jens og gik over til ham.

Mads trak underlivet tilbage engang imellem, for det kildede i hans pik, når Lasse kørte tungen hen over pikhovedet. Men det kunne han ikke gøre mere, for Jens stod nu bag ham, så han ikke kunne rykke underlivet tilbage. Men han kunne stadig ikke stå stille, for det kildede vildt i hans pik, så Lasse havde svært ved at holde den inde i munden.

- Hvis du ikke står stille nu, så må vi hjælpe dig med at stå stille, sagde Jens og tog hårdt fat i den ene af Madses baller.

- Av, det er ret svært, når det kilder sådan, sagde Mads, som stod og rykkede underlivet fra side til side.

Jens gjorde tegn til Emil, at han skulle låse håndjernene op, og da Emil havde gjort det, tog Jens Mads med hen til bordet. Han sagde til Mads, at han skulle bøje sig hen over bordet. Mads tøvede, for han vidste godt, hvad Jens ville gøre. Men der var ikke noget han kunne gøre. Jens tog fat i ham og maste ham ned over bordet. Ali kom og hjalp Jens med at holde Mads, og Jens løftede sin højre hånd og klask! sagde det, da Jens ramte den ene af Madses baller. Der kom et højt skrig fra Mads, plus at der kom fem fingre frem på ballen. Jens løftede igen højre hånd, og igen sagde det klask, bare på den anden balle, hvor der også kom fem fingre frem. Mads stod og trippede og bad Jens om at stoppe, men det var som om, Jens ikke kunne høre Mads. For klask, klask sagde det igen, og lidt efter sagde det klask, klask på Madses røde baller.

- Nå, hvem vil så prøve, sagde Jens.

- Det vil jeg godt, sagde Emil og byttede plads med Jens.

Emil kørte sin hånd hen over Madses numse, den var varm og rød. Han startede med stille slag og gjorde dem hårdere og hårdere. Mads skreg højere og højere, og han stod og hoppede og dansede, men Ali og Jens holdte godt fast i ham.

- Så kan du lære ikke at være så nysgerrig, sagde Emil, og gå rundt og holde øje med os andre, og hvad vi gå og laver.

- Jeg skal nok lade være med at gå og kigge efter jer, sagde Mads, bare I vil holde op med at slå mig i numsen.

Emil kiggede over på Lasse, som stod mellem Kristian og Thomas, Lasse havde stadig sit tøj på, med ikke rert meget længere. For Emil bad ham smide tøjet og kommer hen til ham, og da Lasse smed sine shorts, kunne de andre se, at han havde stramme cykelbukser på.

- Når, du kan godt lide at se, at Mads får nogen i numsen, sagde Emil da han så bulen i cykelbukserne.

- Hvad med dig selv, så kan du lide at slå ham, sagde Lasse, for din pik er også stiv.

- Skal du svare igen, sagde Emil, og gik over til Lasse. Det skulle du ikke ha' gjort, for nu kommer du med her over til bordet.

Imens havde Ali og Jens flyttet Mads, og Lasse overtog så pladsen, mens Kristian og Thomas fik Mads over til sig, og Ali og Jens tog fat i Lasse for at holde ham. Først kørte Emil hånden hen over cykelbukserne, løftede sin hånd lidt og klappe lidt på hans baller. Derefter løftede han hånden højt op og så ned på røven på Lasse. Klask! og et højt skrig fra Lasse. Lidt efter kom der et skrig igen og et til. Emil slog fem gange på hver af hans baller. Til sidst trak han cykelbukserne ned over numsen på Lasse, og to røde baller kom frem, og Emil førte sin hånd hen over dem.

- Dejlige varme, sagde Emil og rev så cykelbukserne helt af Lasse.

Nu var alle nøgne, og alle havde stiv pik.

Kap 3. legetøjet.

Emil gik hen til Mads, som stod mellem Thomas og Kristian, Han skubbede Mads hen til Lasse, som lige havde rejst sig fra bordet. Ali og Jens var gået over til Emil, Kristian og Thomas, hvor så Emil bad Lasse og Mads vende deres numser over mod dem. De fem stod og så på fire røde baller og to små frække numser. De begyndte at snakke om, hvad for en der så frækkest ud, og det var selvfølgeligt Lasse, som havde den frækkeste lille numse, selvom Madses numse så lige så godt ud som Lasses.

- Nå, Ali har du noget legetøj med til de to røde numser, sagde Jens.

- Det kan du tro jeg har, sagde Ali, og Lasse har også taget noget med, har jeg set. Ali gik over for at tage posen, som Lasse havde lagt på gulvet, da han kom.

Jens sagde til Lasse og Mads at de skulle lægge sig op på bordet, og de skulle lægge sig på ryggen og med hovedet i hver sin enden. Så Lasse og Mads lagde sig op på bordet, som Jens sagde, de skulle, så deres ansigtet lå lige, så de kunne se hinandens pikke. Ali havde taget to små dildoer med. Dem smurte han ind i vaseline og gav dem til Jens og Emil, som stod ved hver sin røv.

- Så kører turen igen, sagde Jens, som førte den lille dildo op i Lasses hul.

Den gled nemt ind i Lasses hul, med da Mads fik sin op, gav han et lille skrig fra sig. Jens og Emil stod et par minutter og køret dildoerne frem og tilbage, hvor så Ali var klar med to nye dildoer, som var lidt større. Ali gav Jens og Emil de nye dildoer, og fik de små igen, som var fedtede af vaseline og røvsaft. Lasse tog også imod den lidt større dildo. Jens tog den helt ud af Lasses hul en gang imellem, og førte den langsomt ind gennem hans ringmuskel. Men det kunne man ikke sige om Mads Han var ikke trænet til at få noget op, så Emil førte dildoen lidt op og trak den så ud igen. Og hver gang dildoen gik gennem ringmuskelen, gav Mads et lille skrig fra sig. Men jo flere gange Emil havde førte dildoen gennem ringmuskelen, og jo mere Mads slappede af, lå han bare og stønnede, hver gang dildoen kom op i ham. Og hver gang dildoen gik igennem ringmuskelen, gav Madses stive pik et ryk, og der kom en dråbe præsperm ud. Til sidst lå der en lille sø af præsperm på hans mave, så Emil tog fat i Madses pik og kørte hans pikhoved rundt i præspermen. Lasse havde også lavet en lille sø på maven, men Jens tog to fingre og kørte rund i det, og førte så fingrene over til Madses mund.

- Slik mine fingre rene, sagde Jens og stak dem ned i munden på Mads.

Efter Mads havde slikket fingrene rene, tog Jens og kørte fingrene rundt i præspermen igen, og førte dem så over i munden på Mads. Mens Jens og Emil havde gang i Lasse og Mads, havde Ali gang i Thomases og Kristians pikke. Han suttede dem på skift og en gang imellem på samme tid.

- Kristian og Thomas, kan I ikke komme over og sutte, sagde Emil og skubbede dildoen et godt stykke op i Mads, så han gav et hyl fra sig.

Kristian og Thomas kom derhen og Kristian tog fat i Madses pik, og startede med at køre forhuden frem og tilbage. Det samme gjorde Thomas med Lasses pik, inden de begyndte at sutte hver sin stive pik. Lasse lå og nød, at dildoen kørte frem og tilbage i numsehullet, og at Thomas suttede hans pik, så hele hans underliv lå og lavede kneppebevægelser.

- Det er noget du kan lide, hvad Lasse? sagde Jens og førte dildoen længe op i ham.

Han ramte et eller andet oppe i røven på Lasse, så det gav en stødlignende fornemmelse i hele Lasses krop.

- Der rammet jeg et eller andet, sagde Jens og trak dildoen ud af Lasses røv.

Thomas suttede videre på Lasses pik, som var blevet meget stiv, og Kristian suttede også på livet løs på Madses pik.

- Nå, skal vi se, om de kan ha' dem her op, sagde Ali, som havde fundet to butt-plugs frem fra posen.

Alle kiggede over på Ali, som kom hen til bordet, og i hænderne havde han de to butt-plugs. Han gav en til Emil og en til Jens, som så smurte dem godt ind i vaseline. Jens førte den ene ned til Lasses åbne hul. Han masserede lidt på hullet og begyndte så langsomt og stille at mase den ind. Da det kom til det tykke sted på butt-pluggen, blev Lasses hul udvidet lidt mere end før, og Lasse kom også med et skrig fra. Svup sagde det, og inde var butt-pluggen i Lasses numsehul. Emil havde sværere ved at få den ind, for Mads kunne ikke slappe af, så Emil kunne stikke butt-pluggen op i ham.

- Slap af, sagde Lasse, det er ikke så slemt, det er kun lige i starten. Og når du så først har fået den op, så er det en dejlig fornemmelse.

Mens Lasse snakkede med Mads, røg butt-pluggen op, og Mads kom med et skrig, som kunne høres over hele den gamle fabrik.

- Det skulle være dejligt at gå rundt med sådan en i numsen, sagde Ali.

- Har du da prøvet? spurgte Thomas, som var gået rundt om bordet for at se, hvordan de sad i deres numser.

- Jeg har da prøvet de der butt-plugs, men jeg har ikke gået rundt med dem, sagde Ali.

Jens og Emil hjalp Lasse og Mads op fra bordet, og Lasse og Mads gik rundt i rummet ligesom om, de havde skidt i bukserne.

- Hvordan er det at gå med sådan en? spurgte Jens dem.

- Det er ret underligt, sagde Lasse, men det er også en rar fornemmelse.

- Hvad siger du Mads? spurgte Emil.

- Det er ligesom om, man skal skide, sagde Mads.

Kap 4. Numse på omgang.

Lasse og Mads gik med dem et stykke tid, inden Ali sagde, de skulle bøje sig hen over bordet. Lasse og Mads bøjede sig hen over bordet, og Ali spredte deres ben ud til siden. Emil kom hen til Ali, som stod og masserede Lasses baller, inden han gav dem et par klask på hver balde, og det samme gjorde han ved Mads. Efter det tog han butt plugsen ud af Lasses røv, hvorefter Emil smurte vaseline på det åbne hul. Mads fik også vaseline, da han fik butt plugsen ud af røven, og hans hul var også godt åbent og klar til en omgang pik.

- Nu kan jeg ikke vente mere, sagde Thomas, som stod lige over for Lasses og Madses numser.

Alle havde bare stivet på, og alle udtagen Lasse og Mads stod og spillede den af, mens de stod og ventede på, at Emil var færdig med at smøre vaseline på Madses røvhul.

- Er du ikke snart færdig? spurgte Jens, som stod og hev i sin pik, og samtidig stod han også og pillede på Kristians baller.

- Ja, bliv nu færdig, sagde Kristian, ellers ender det med, at jeg har hele Jenses hånd op i rumpen.

Emil gik væk fra Mads, og Thomas gik over til Lasse, og starte med at stikke et par fingre op i hans åbne hul. Han kørte et par gange frem og tilbage, hvor han så stak sin våde og stive pik op i Lasse.

- Åh, hvor er det godt! Det er bare en dejlig røv du har Lasse, sagde Thomas og satte tempoet op.

Mads lå bøjet hen over bordet og stønnede, for Jens startede med at sutte hans stive pik, som var mast lodret ned af bordkanten. For ikke han skulle rykke tilbage, stod Kristian og maste Mads ind mod bordet.

- Åh, stønnede Mads, hvis du ikke stoppe nu, så kommer jeg.

Jens stoppede med at sutte og rejste sig op fra gulvet, hvor hans så stillede sig bag ham. Her kørte han en finger mellem hans baller, og da hans finger kørte hen over hans åben hul, trak det sig lidt sammen. Jens tog sin pik og startede med at køre den mellem Madses baller, hvorefter han så stak den hurtigt ind i Mads, så Mads gav et skrig fra sig.

- Av! ikke så hurtigt, sagde Mads.

- Det skal du ikke bestemme, sagde Jens og gav et hårdt klap på den ene af Madses baller.

Så trak han langsomt sin pik helt ud, for så hurtigt at stikke den ind igen, og et hyl kom igen fra Mads. Lasse havde vendt hovedet, så han kunne se over på Mads og Jens. Mads lå og havde tårer i øjnene, og han kunne ikke rigtigt gøre noget. For Kristian og Emil holdet ham, så han ikke kunne gøre modstand.

- Du kan vente, til det bliver din tur, Lasse, sagde Jens og kiggede på Lasse, som så vendte hovedet om igen.

Thomas var ved at komme, og det kunne man høre, for han stønnede dybere, og til sidst tog han pikken ud af Lasses numse, og bad ham om at vende sig om og gå ned på knæ. Lasse lå på knæ, og Thomas stod og hev i sin stive og fedtede pik lige ud for Lasses ansigt. Lasse havde lukket øjnene, men åbnede dem lidt for at se, når Thomas spermede. Lasse nåede lige at lukke øjnene igen, da en stråle sperm ramte ham midt i ansigtet. Og lige efter kom der en til og en til, og det begyndte at løbe ned af ansigtet, ned over munden og dryppe ned på Lasses stive pik, så det ramte hans pikhoved.

- Åh, det var godt at få tømt sin sædsæk, og så i hovedet på byens dejligste dreng, sagde Thomas og satte sig på gulvet på sit tøj.

- Så må det være min tur, sagde Ali og tog fat i Lasse og rejste ham op.

Ali havde taget noget papir med hen til Lasse og hjalp ham med at tørre spermen væk fra øjne, så han kunne åbne dem igen. Mads havde også fået bytte pik, det var nu Kristian, som stod og huggede ind i Madses røv. Og der gik ikke lang tid før Kristian kom. Han nåede at sprøjte et par gange i numsen på Mads, inden han så trak den ud og spermede videre ud på hans baller.

- Det var en lille, kort fornøjelse, du fik der, Kristian, sagde Emil og skubbede ham væk.

Emil stak sin pik ind i det nu meget åben hul. Mads lå bare og nød at få pikken op i rumpen. Emil havde et godt tempo, og engang imellem trak han sig helt ud, og stak den så helt i bund på Mads. Lasse lå nu bøjet hen over bordet igen, og Ali var gået godt i gang med at bolle Lasses hul, det var også blevet meget åbent og godt fedtet ind i vaseline. Nu stod Ali og Emil og kørte i takt, ind, ud, ind og så helt ud og så dybt ind i varmen igen. Sådan gjorde de i et lille stykke tid, hvor de så byttede plads, så Ali bollede Mads og Emil bollede Lasse. Jens sad mellem Lasse og Mads, og hans pik var meget stiv, så den stod lodret op af hans mave og dunkede.

- Sådan en dag som i dag, dem skulle vi ha' flere af, sagde Jens og klappede Lasse og Mads på ballen.

- Det ville være dejligt, sagde Thomas nede fra gulvet, hvor han sad og slappe af.

- Nå, skal jeg lige give Lasse en tur, sagde Jens til Emil.

Emil trak sin pik ud og Jens kom til. Han stoppede hurtigt sin pik ind i Lasse. Han kørte lidt frem og tilbage i et langsomt tempo. Efter lidt tid tog han pikken ud og stak den så hurtigt ind og helt i bund. Det gav et ryk i hele Lasses krop, og han gav et støn fra sig. Jens tog igen pikken helt ud og så helt i bund igen, og det var sådan, at bordet rykkede sig et lille stykke, være gang Jens gik i bund. Ali havde taget sin pik ud af Madses røv for ikke at kommer endnu, så Thomas var kommet op at stå igen og var gået i gang med Madses røv. Og det var ikke i et langsomt tempo, der var fart på, så Mads var mange gange ved at ryge ned af bordet. Imens havde Lasse lagt sig op på bordet på ryggen og med numsen ud til kanten, og Jens havde pikken i hulet igen. Mens Jens bollede Lasse, begyndte Emil at sutte Lasses pik, som lå på hans mave. Der gik ikke lang tid, før Lasse stønnede og råbte:

- JEG KOMMER, JEG KOMMER!

Emil stoppede med at sutte og begyndte at spille den af, og da det begyndte at sprøjte ud, fløj det op på Jenses mave så det løb ned af maven. Lasse trak vejret dybt og kunne næsten ikke få vejret, for det var, som om det ikke ville stoppe med at sprøjte og kilde i hans pik.

- Der kommer meget ud af den lille pik, sagde Jens og trak sin pik ud af Lasse.

- Han er en masseproducerende spermer, sagde Emil, som tørrede Lasses sperm af hånden på Lasses mave.

- Ja, det må han være med al den sperm, der kommer ud af den lille pik, sagde Jens. Og hvis du har fået vejret igen, så kan du godt sætte dig ned på hug og åbne munden.

Lasse lå stadig på bordet og trak vejret dybt, men han rejste sig op og gik ned på hug foran Jens og Emil. Jens og Emil stod og spillede den af, og Lasse viste godt, hvad de ville. De ville sperme ham i munden, så de bad ham om at åbne munden. Lasse kunne høre på Jens og Emil, at de var lige ved at kommer, så han lukkede øjnene og åbnede munden. De første sprøjt fra dem ramte ikke i munden på Lasse, de ramte på kinden og oppe ved øjnene. Men det, som rammet i munden, sagde de, at han skulle sluge, og det gjorde Lasse også. Da de var færdige med at tømme deres sædsække, bad de Lasse om at åbne øjnene og lukke munden igen. Da Lasse åbnede øjnene, kunne kan se, at Mads var kommet ned ved siden af ham, og Thomas var godt i gang med at sperme ham i hovedet. Lasse tog hånden op til ansigtet for at fjerne noget sperm fra næsen, og den sperm fra Thomas, som var indtørret, og han havde konstant lugten af sperm.

- Nå, nu er der kun to, der mangler at få tømt sækken, sagde Jens og hjalp Lasse op at stå.

Alle kiggede på Mads, udtagen Lasse, han var gået lidt til siden for at tørre noget mere sperm af ansigtet. Mads sad stadig på hug ved bordet, og med Thomases sperm løbende ned af ansigtet, så han havde svært ved at kigge op, for så vil han få sperm i øjnene. Ali, som også manglede at sperme, kom tættere på Mads. Han rettede sin pik ned imod ansigtet på Mads, og ud væltede spermen af Alis brune, stive pik. Det løb ned over kinder, mund og ned i ørerne på Mads. Mads tog hænderne op til ørerne for at fjerne spermen, som var på vej ind i øjet på ham.

- Det lettede, sagde Ali stønnende og rystede sin pik, så der fløj noget sperm rundt.

Der landede noget på dem alle sammen, udtagen på Lasse, som stod lidt væk fra dem. Emil og Jens tog fat i Mads og lagde ham op på bordet på ryggen. De bandt hans arme og ben til hvere af bordbenene, så han lå med lidt spredte ben og armene ud til siderne.

- Hvem vil spille det sidste spil, spurgte Jens.

Alle kigget på hinanden og vendte sig om imod Lasse, som stadig stod og tørrede sperm væk fra ansigtet.

- Hvad? sagde Lasse.

Han havde ikke lagt mærke til, at de havde lagt Mads op på bordet, og derefter bundet ham fast til det.

- Du må tage det sidste spil, sagde Jens og gik hen til Lasse og skubbede ham hen til Mads.

Madses stive pik lå på maven af ham. Lasse tog fat i den og begyndte at hive frem og tilbage så forhuden kørte frem og tilbage hen over hans pikhoved. Der gik ikke lang tid, før Mads lå og rullede rundt med underlivet og stønnede højere og højere. Så kom han med et skrig og en spermstråle fløj over en meter op i luften og landede på hans maven, så det sprøjtede ud til alle sider. Og lige efter kom der et sprøjt til, ikke så højt som det første. Mads kom med fire lange sprøjt, og ellers kom der bare små sprøjt ud af hans pik. Man kunne både se og høre, at det var noget, han kunne lide, for han stønnede meget højt og lå og rullede rundt på bordet.

- Så, nu ved du, hvad vi gør ved Lasse, sagde Jens og begyndte at tage sit tøj på.

Det gjorde de andre også, og inden de gik, kastede Ali nøglerne hen på Madses spermede mave. Lasse tog de fedtede nøgler og låste Madses hænder fri fra håndjernene. Og da Lasse havde bundet Madses ben fri fra bordbenene, lagde han sig op ved siden af ham og gav ham et kys på munden.

Næste del af Lasse hedder: "Lasse og granfætteren", hvor Lasse har besøg af sin granfætter, som er to år ældre end ham. De er alene hjemme, Lasse ligger på sofaen i stuen, og granfætteren vil gerne lave noget sammen med Lasse. Det granfætteren ikke ved, men hurtigt finder ud af, er, at Lasse også er til fyre som han selv. Læs meget mere i del 9.
Kommentar