Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lasse del 7

(Lasse)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 4496

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Del 7.: Lasse og plan Mads.

Med i denne del af Lasse er:
Ali, Jens, Emil, Thomas, Kristian og Mads og Lasse.

Når du har læst dette del af Lasse, kan du være med til at bestemme, hvad denne del skal ende med. Der er to kapitler, du kan vælge imellem, men læs først de to første kapitler, Thomas og Mads og Thomas hjemme hos Mads.

Kap 1: Thomas og Mads.

Klokken ringede og Lasse kom farende ind i klassen, han løb hen til sin plads og tog sin taske af. Og lige efter Lasse var kommet ind, kom lærer Hansen ind.

- Go´morgen alle sammen, har I haft en god weekend, sagde lærer Hansen.

Alle eleverne råbet tilbage, og især tre råbet særlig højt, for de havde haft en god weekend. Og det fik Mads til at vende sig om, for han sad foran Lasse og Kristian som sad sammen.

- Vend dig om, sagde Kristian til Mads.

- Ja, det vil jeg tro, at I har haft en god weekend, sagde Mads.

- Kan Mads vende hovedet om mod tavlen, og kan alle finde danskbogen frem, sagde lærer Hansen.

Mens Lasse og Kristian tog deres bøger frem, snakkede de om Thomas, og hvor dum han havde været i weekenden. Og at Jens og Emil ville ha’ fat i ham, og give ham nogen på hovedet.
Mads kunne ikke undgå og høre, hvad Lasse og Kristian snakkede om, så han kiggede over på Thomas, som sad med hovedet dybt nede i danskbogen.

- Men hvornår vil de så tæve Thomas? hviskede Lasse til Kristian.

- De vil gøre det efter skolen, for de har ikke kunnet få fat i ham i går, hvisker Kristian.

- Jeg ville ikke være i Thomases bukser efter skolen, hviskede Lasse og smågrinede.

- Kan vi så få noget ro nede fra Lasse og Kristian, sagde lærer Hansen.

Klokken ringede til frikvarter, Lasse og Kristian gik ud af klassen, og Mads gik så over til Thomas, som var ved at tage et æble op fra tasken.

- Det er ikke for at blande mig, sagde Mads. Jeg hørte Lasse og Kristian sidde og snakke om dig, og at Jens og Emil vil ha’ fat i dig, for at give dig tæv.

Thomas tog et bid af sig æble og rejste sig op, og gik så ud på gangen. Mads gik efter ham, og de satte sig i nogle stole, som stod på gangen.

- Er du sikker på, at det var mig de snakkede om? sagde Thomas og tog endnu en bid af æblet.

- Ja, jeg er helt sikker på, at det var dig, de snakkede om, og Jens og Emil vil ha’ fat i dig.

- Hørte du så hvornår de vil gøre det?

- Ja, de vil gøre det efter skoletid, hørte jeg de sagde.

Og samtidig kom Jens, Emil, Kristian og Lasse forbi dem, og Jens sagde mens han gik forbi Thomas at han bare kunne vente sig efter skole, så ville han få så mange tæv.
Da de var gået spurgte Mads Thomas, hvorfor de var blevet uvenner.

- Det er en lang historie, sagde Thomas og bed i æblet.

- Vil du fortæller? spurgte Mads.

- Ikke her, for hvis de nu kommer igen, sagde Thomas.

- Du kunne fortælle det hele hjemme hos mig efter skole, der kommer de i hvert fald ikke, sagde Mads med et smil.

- Ja, hvis jeg kommer helskindet fra skolen, sagde Thomas.

Klokken ringede ind og Thomas smed æblet ud af vinduet og gik ind i klasse sammen med Mads. Og hele denne time sad Mads og kiggede på Thomas, og Thomas var lidt træt af det. For det hele var bare for at få fat i ham, og sørge for at han ikke gik og fortalte noget om dem. Men lige nu havde Mads mere travlt med at hjælpe Thomas og af at får at vide, hvorfor han var blevet uvenner med de andre fire. I det stor frikvarter fortalte Mads også, hvordan Thomas kunne komme væk fra skolen, uden at Jens, Emil, Kristian og Lasse skulle få fat i ham.

- Hvad hvis nu Kristian og Lasse følger efter mig? spurgte Thomas.

- Det skal jeg nok sørge for, at de ikke gøre, sagde Mads. For når det ringer, så skynder du dig bare at tage over til mig, og jeg holder så Kristian og Lasse tilbage i klassen.

Sidst i frikvarteret gik Thomas på toilettet, for da han sad og snakkede med Mads, havde han fået en SMS fra Jens. De skulle mødes på toilettet i skolegården, og han skulle sørge for, at Mads ikke gik med.
Thomas var nu kommet ned på toilettet, de andre fire var kommet, og Thomas låste så hoveddøren ind til toiletterne.

- Nå, er du kommet tæt på ham, spurgte Jens, som stod og tissede.

- Ja, jeg skal over til ham, her efter skolen, sagde Thomas og kiggede sig i spejlet. Og han ville også hjælpe mig med at komme fra skolen.

- Hvordan vil han det? spurgte Lasse.

- Han vil holde dig og Kristian tilbage, når klokken ringer, og jeg skal så skynde mig at løbe ud af klassen, sagde Thomas.

- I lader Thomas løbe, og lader som om Mads kan holde jer tilbage, sagde Jens som lige havde vasket fingre. Og så skal du ha så meget ud af Mads, om hvor meget han har set fra fabrikken.

Klokken ringede ind, og Jens og Emil gik først ud for at, se om Mads skulle være i nærheden. Det var han ikke, så gik Thomas ud og op i klassen hvor Mads sad.
I sidste time skulle de ha’ engelsk, og Mads sad hele timen og kiggedet på sit ur. Han ventede bare på at det skulle ringe ud, så han kunne holde Lasse og Kristian tilbage. Men det han ikke vidste var, hvad de fem havde snakket om, nede på toilettet i skolegården.
Var Mads nu til nar, eller var det bare, fordi han ingen venner har, og så springe han til, hvor han tro, at han kan få en ven.
Thomas sad også i timen og tænkte, om Mads også var til fyre, for hvis han nu havde stået og kigget på dem i den gamle fabrik. Og hvis man ikke er til sit eget køn, så står man ikke og kigger på andre fyre som har det sjovt.
Tiden gik meget langsomt og Thomas tænkte meget på Mads, for Mads så godt ud, men han var altid meget nysgerrig i, hvad andre lavede og kunne ikke lade være med at blande sig eller komme med en kommentar om det, de andre lavede.
Men klokken ringede og Thomas gjorde, hvad Mads havde sagt, og Mads skyndte sig også at pakke sine ting, og det gjorde Lasse og Kristian også. Men Mads nåede at sparke døren i, så Lasse og Kristian ikke kunne komme ud.

- Hvad har du gang i din nar? sagde Kristian og prøvede at komme igennem.

Men Kristian brugte ikke alle sine kræfter, for de skulle lade Thomas komme væk fra skolen.

- Så fik I ikke fat i ham i dag, sagde Mads og flyttede sig fra døråbningen.

- Du kan vente dig, sagde Kristian, som kiggede ondt på Mads, samtidig han gik ud på gangen.

Da Kristian og Lasse var kommet et lille stykke ned af gangen, råbet Mads:

- SKAL I HJEM OG HYGGE I LASSES SENG, råbet han og løb.

Alle som var på gangen kiggede på Lasse og Kristian, som bare grinede af det. Mads råbt. Men de skyndte sig alligevel ned til deres cykler, og der mødtes de med Jens og Emil.

- Hvad er der? spurgte Emil da Lasse og Kristian kom til dem.

- Mads har lige råbt, om Lasse og jeg skulle hjem og hygge, sagde Kristian. Bare fordi vi hyggede os i lørdags efter Lasse kom fra fabrikken.

Jens og Emil kigget på Lasse, og Emil klappede ham i røven.

- Du er hvis en rigtigt liderlig dreng, sagde Emil. For efter den tur, du fik ovre i fabrikken, skulle man tro, du fik nok.

- Nå, skal vi komme over til Ali, sagde Jens.

- Hvorfor har han ikke været i skole i dag? spurgte Lasse.

- Han skulle hjælpe sin far med et eller andet, sagde Jens.

Så cyklede de over til Ali, for der skulle de mødes med Thomas, når han var færdig hos Mads.

Kap 2: Thomas hjemme hos Mads.

Thomas stod ved hoveddøren ved opgangen, da Mads kom cyklende. Mads bor sammen med sin mor i en lejlighed. De gik op, og Mads låste døren op, og de gik ind på Madses værelse. Det var første gang, Thomas var hjemme hos Mads, og da han kom ind på hans værelse, fik han store øjne. På væggene hang der plakater af halvnøgne mænd, og opover hans seng hang der også en plakat. Der var fyren helt nøgen men man så kun hans røv.

- Hvad siger din mor til alle de fyre, du har hængende? sagde Thomas og satte sig i sengen.

Mads satte sin taske ved sit bor, og satte sig derefter over ved siden af Thomas.

- Min mor er ligeglad bare jeg holder det her inde, sagde Mads og klappede Thomas på låret. Vil du ha’ noget at drikke?

- Ja tak, sagde Thomas og kiggede rundt på alle de næsten nøgne fyre.

Mads gik for at hente noget at drikke til dem begge to, og samtidig tog Thomas sin mobil op fra lommen. Han begyndte at tage nogle billeder af plakaterne, så de andre kunne se, hvad Mads havde hængende på væggen. Thomas nåede lige at få taget det sidste billede af den plakat, som hang over Madses seng, da Mads kom ind men to glas colaer.

- Har du fået en besked, spurgte Mads og gav Thomas glasset.

- Nej, men jeg troede jeg havde fået, sagde Thomas og proppede den i lommen igen.

De satte sig i sengen igen og Mads havde sat sig tættere på Thomas end før, og han kunne ikke lade være med at lægge hånden på Thomases lår. Thomas sad i shorts og T-shirts og det samme sad Mads i. Men Madses shorts sad lidt mere stramt på ham, så man tydeligt kunne se hans runde baller. Og det fik også Thomases pik til at røre lidt på sig, men han skulle søger for, at den ikke blev stiv, men det var lidt svært, for han havde ikke spillet pik et par dage. Så han skulle finde på noget, for at kommer væk fra Madses hånd.

- Må jeg låne din computer, for at trække min mail? sagde Thomas.

- Det må du da godt, sagde Mads og gik over for at tænde sin computer.

Computeren var klar, til at Thomas kunne trække sin mail på hotmailen, så Thomas satte sig over til computeren og mens han skrev sit brugenavn og kode, så han en mappe, som hed ”Mads billeder”. Mads var gået på toilette så Thomas klikkede på mappen, og der kom omkring 50 billeder frem. Så han klikkede på et af dem, og frem kom et billede af Mads. På billedet var Mads nøgen og lå på maven i sin seng, og man kunne se hans hvide baller. Og det gik lige ned i Thomases pik, så han sad nu med en bule i bukserne. Han kiggede et par stykker igennem og fandt to, som han sendte til sin mail, så de andre også kunne se, hvad Mads havde på sin computer. Thomas havde lige lukket mappen ned, da Mads kom ind igen, og Thomas loggede så af sin mail.

- Var der noget post, spurgte Mads og satte sig i sengen.

- Næ, der var ikke noget, sagde Thomas og gik over til sengen igen.

Men Mads fik øje på bulen i shortsene, og kunne ikke lade være med at række hånden ud imod bulen, da Thomas kom tæt på.

- Når, du har hvis en skade i de shorts, sagde Mads med et smil.

Thomas satte sig bare i sengen, og smilede til Mads.

Ovre ved Ali sad de alle og snakkede om Mads og Thomas, og om Thomas kunne blive så gode venner med Mads, så han kunne få Mads med over i den gamle fabrik. Da der lød en piben fra en mobiltelefon, det var Jenses mobil, og han havde fået en besked fra Thomas.

- Hvem sender du til? spurgte Mads, da han kom ind på værelset, igen med to fyldte glas med cola.

- Ikke til nogen, sagde Thomas og tog sit glas.

Hjemme hos Ali har Jens fundet det billede frem, som Thomas havde sendt, mens Mads var ude efter cola. Jens sendte sin mobil rundt så alle kunne se det billede af en nøgen fyr. Thomas havde sendt et billede af den plakat, som hænger over Madses seng, og det havde Thomas også skrevet.

- Det tyder på, at han er lige som os, sagde Jens, da han fik sin mobil igen.

- Hvem skulle tro det om Mads, sagde Ali.

- Det er sikkert også derfor, han render efter Lasse, for han vil sikkert også prøve at slikke pik og mærke, hvordan det er at få en pik op i rumpen, sagde Jens.

Ovre ved Mads var Mads stadig meget interesseret i Thomases bule, som Thomas havde fået af at se på de nøgnebilleder af Mads på hans computer. Og Mads blev ved med at række hånden over på Thomases bule, så Thomas havde svært ved at få sin pik til at blive slap igen.

- Hold så op med det, sagde Thomas og slog ud efter Madses hånd. Ellers må jeg binde dine arme fat til sengen.

Mads gjorde det igen og Thomas tog fat i Mads og lagde ham ned i sengen, hvor efter han satte sig oven på ham, så han sad på hans pik. Og det fik Mads til at laver nogen kneppebevægelse med underlivet, så Thomas kunne mærke Madses pik mod røven. Thomas flyttede sig og satte sig længe op imod hans hoved, hvor han tog sine ben og satte dem over hans arme. Så sænkede han sig ned på Madses mave, hvor efter han tog sine arme om bag ryggen. Der førte han hånden ned på Madses pik, som var ved at blive stiv. Thomas masserede lidt på bulen på hans shorts, og der fik hans pik til at få fart på og blev meget hurtigt stiv. Det gav også et ryk i Thomases pik. Efter lidt tid rejste Thomas sig op fra Mads, og stod nu ved siden af sengen, hvor han tog fat i Madses shorts. Der kom nogle blågrønne underbukser frem, og en lille våd plet, hvor hans pikhoved var. Det var ikke nogen særlig stor bule, og da han fik revet underbukserne ned over hans stive pik, kunne han se, at han havde den samme størrelse pik som Lasse, og da Mads rejste sig fra sengen, så Thomas kunne se Madses røv, var det ligesom at se Lasse nøgen. Da Mads stod på gulvet, tog han sin T-shirts af, og sine shorts og underbukser, som var faldet ned til fødderne.
Nu stod Mads splitte nøgen midt i hans eget værelse, og Thomas var meget opslugt af synet af den nøgen Mads, som lagde sig på sengen igen. Thomas stod stadig op og ved siden af sengen. Mads rakte sin hånd op på Thomases bule, som var blevet større end tidligere. Mads begyndte at massere bulen, hvorefter han tog fat i Thomases shorts og underbuksers kant, og så hev han til, og ud sprang Thomases pik og stod lodret i luften. Han tog sit tøj af og lagde sig ved siden af Mads, og Mads havde vendt sig om, så han lå på maven. Thomas tog sin hånd og køret den hen over Madses runde baller, og det rykkede i Thomases pik, da han førte sin hånd hen over Madses numse.

Midt i det hele ringede Thomases mobiltelefon. Thomas sprang ud af Madses seng og tog den.

- Det er Thomas.

- Ja, det er så Jens her. Kommer du over til os, eller hvad?

Her kan du vælge om Thomas skal fortsætter med Mads, eller om han skal tage over til de andre som er hjemme hos Ali.

Og du kan giver din stemme til og med til den 17. marts kl. 18, hvor det kapitel som har fået flest stemmer bliver lagt på.
Hvis du vil ha Thomas skal bliver hos Mads, så skal du stemme på kap 7a. Og hvis du synes at Thomas skal tage over til de andre, hvor der også bliver lavet noget frækt. Det er dig der bestemme.

Kap 3: Thomas fortsætter med Mads.

- Jeg kommer om en times tid, sagde Thomas og lagde på og gik over og satte sig i sengen.

- Hvem var det, spurgte Mads og skubbede Thomas ned i sengen, så han lå med Mads halvt over sig.

- Det var min mor, sagde Thomas og tog fat i Madses hoved og kyssede ham på munden.

Thomas var nødt til at sige, at det var hans mor, for han kunne ikke sige, det var Jens. For Mads troede, at Thomas var uvenner med de andre, så det ville ikke være så godt, hvis Mads fandt ud af, hvad de havde gang i. Selvom det han var i gang med nu, ikke var med i "plan Mads", men Thomas kunne ikke lade være med det, efter han havde set Madses lille dejlige pik.

- Kom, vi tager et hurtigt bad, sagde Thomas.

Mads og Thomas rejste sig fra sengen, og Mads gik forrest ud til badeværelset, og Thomas så ned på Madses numse, mens han gik, og det endte så med, at han gik ind i dørkarmen ud til badeværelset.

- Kan du ikke se, hvor du går? sagde Mads og grinede af Thomas.

- Det er rert svært, når man har en dejlig numse foran sig, sagde Thomas og gik ud til Mads, som var ved at tænde bruseren.

Nu stod de begge under brusen og omfavnede hinanden, og mens deres stive pikke gned op og ned af hinanden. De fik sæbet hinanden ind og fik det skyllet ud, fik tørret hinanden og var nu igen inde i sengen. Her lå Mads oven på Thomas, hvor de lod deres pikke, som var meget stive, gnide mod hinanden. Og Madses pik løb der præsperm ud af og ned på Thomases pik, som så også løb med præsperm. Thomas rullede Mads ned på sengen, hvor han førte sit hoved længe ned imod Madses våde pik. Haps, så havde han Madses stive pik i munden Han lod tungen massere hans våde pikhoved, som selvfølgelig blev mere vådt af Thomases sutten.

- Jeg havde ikke troet, at det var så godt at få suttet pik, sagde Mads. Og den dejlige kildrende fornemmelse i pikken.

- Ja, det er en dejlig følelse at få suttet pik, sagde Thomas, som holdt pikken i hånden, og det mundvand, som var på pikken, løb ned ad siden.

Thomas slap hans pik. Klask sagde det, da pikken ramte maven. Thomas løftede Madses ben, og en hvid numse kom frem. Han gav slip på benene og vendte Mads om på maven. Så tog han fat i Madses baller og spredte dem, og frem kom et dejligt nyvasket hul til syne og ikke et hår at se.

- Du har en dejlig røv, den ligner Lasses på en prik, sagde Thomas og førte sin pik ned mellem Madses baller.

Thomas lagde sig ned over Mads og begyndte at lave små kneppebevægelser, og jo mere Thomas kørte pikken mellem ballerne, jo mere vådt blev der mellem Madses baller. Det endte med, at Thomas kom i et højt hyl. Han rejste sig op og fortsatte med at køre pikken mellem ballerne på Mads, og ud sprøjtede det med lange sprøjt og noget ramte helt op i håret på Mads, og hans ryg var også godt fyldt med spermsøer, og noget var røget ned mellem ballerne. Thomas væltede ned på sengen, og Mads lagde sig på siden, så spermen løb ned af ryggen og ned på sengen.

- Hold da kæft, hvor du kan stønne, sagde Mads og tog sig til håret.

Thomas kiggede over på Mads, som var begyndt at spille sin pik af, men så rakte Thomas ud efter den og fik fat.

- Kom tættere på, sagde Thomas og hev i Madses stive pik. Du skal sutte min pik ren.

Mads rykkede tættere på Thomas og tog fat i hans pik, den var fedtet ind i sperm, men Mads tog fat i den og tøvede lidt, skulle han tage den i munden?

- Kom nu, vi har ikke hele eftermiddagen, sagde Thomas og skubbede Madses hoved ned til pikken.

Mads åbnede munden og tog pikken ind. Han begyndte stille, men lidt efter gik det hurtigere. Thomas lå og lavede små bevægelse med underlivet, for det var ret dejligt, at få suttet pik, og især når det er en ny, der gør det. Nu var den ren nok, og Thomas bad Mads om at lægge sig på ryggen. Mads gjorde det, og Thomas tog fat i hans pik, som var blevet meget mere stiv og hård at røre ved.

Thomas suttede, og der gik ikke lang tid, før Mads stønnede, om Thomas blev ved med at sutte, lige til at Mads kom. Thomas nåede lige at få pikken ud af munden, da det første lange sprøjt kom fra Mads, og samtidig kom han også med en høj stønnen. Thomas hev op og ned på Madses pik, så spermen flød rundt, og noget ramte i hovedet på Thomas, og ud over sengen landede det også.

- Åh, det var noget, der kildede godt, sagde Mads og satte sig op. Det har ikke kildet sådan i min pik før.

- Ja, det kilder mere, når det er noget nyt, man prøve, sagde Thomas og rejste sig fra sengen.

Thomas tog Madses shorts og tørrede sine hænder og pik af, derefter tog han sine underbukser og shorts på igen.

- Tak for en god tur, vi ses igen, grinede Thomas, og så var han gået.

Mads lå nu tilbage i sin seng, som var fuld af sperm, og kiggede op i loftet og tænkte: Hvem skulle tro, jeg kom i seng med Thomas, og at det var ham, det skulle være første gang med.

Mads tog fat i sin pik, som var halvslap og fedtet af sperm. Han begyndte at spille den af igen, og inden længe var den stiv igen. Mens han lå og spillede pik, tænkte han på Thomas, og hvad der ville ske, næste gang de mødtes.

Efter fem minutter kom Mads for anden gang, og der kom et langt sprøjt, som røg over hovedet på ham. Men der kom ikke så meget sperm denne gang, men det var noget, der fik Mads til at stønne højt. Han kunne være glad for, at hans mor ikke var hjemme, ellers ville hun sikkert være kommet ind for at spørge, hvad der var galt.
Kommentar