Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lasse del 5

(Lasse)

Karakter: 4.8/4
Visninger: 5034

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Del 5.: Lasse og Kristian.

Kap 1. Hjem.

Lasse lå nok i 20 minutter på bordet, han var træt efter turen. Og mens Lasse lå på bordet og sundede sig, havde Mads stået og nyt synet af Lasses krop. Da Lasse ville tage sit tøj på, kunne han ikke finde sin T-shirt, men kun sine shorts, så de havde taget hans underbukser og T-shirt med sig. Lasse tog sine shorts på og fandt noget gammelt stof, så han kunne tørre den sperm af, som ikke var helt tør endnu. Lasse så sig rundt og opdagede, at Ali havde glemt sin dildo, som lå på posen, og ved siden af dildoen stod vaselinen. Han lukkede for vaselinen og pakkede dildoen og vaselinen ned i posen, hvor der lå et stykke papir, som han tog op. På papiret stod der:

Her er en lille gave til dig, Så kan du altid holde dit hul klar. Vi ses igen.


Lasse lagde papiret ned i posen, og da han vendte sig om mod åbningen, fik han øje på Mads, som stod og så på ham. Lasse fik et chok og det samme gjorde Mads, som skyndte sig at løbe væk. Mens Lasse gik hjem fra den gamle fabrik, tænkte han på, hvor meget Mads mon havde set, om han havde stået der hele tiden? Og hvis han nu havde set det hele, vil han så sige det til hele skolen? Tankerne kørte bare igennem hovedet på Lasse. Har han mon også set, da jeg var hos Ali, og da jeg var i skurvognen? Lasse kunne ikke lade være med at tænke på, hvor meget Mads vidste, og om han ville sige det, hvis han havde set noget.

Da Lasse kom hjem og gik op imod hoveddøren, stod Kristian og skulle til og banke på.

- Der er ingen hjemme, sagde Lasse.

Kristian vendt sig om og så, at Lasse kom gående, og fik store øjne, da han så, at han kun var iført shorts.

- Hvor har du være henne?, spurgte han, da Lasse kom hen til ham.

- Jeg har bare været ovre ved den gamle fabrik, sagde Lasse og låste døren op.

- Hvad er det, du er fedtet ind i, sagde Kristian og kørte hånden over hans ryg.

Kristian fandt hurtigt ud af, at det var delvis indtørret sperm, og blev meget nysgerrig efter, hvordan spermen var landet på hans ryg. Kristian gik med ind i gangen, hvor Lasse sagde, at han var for træt til at ha' gæster. Men Kristian blev ved med at spørge om den indtørrede sperm, som Lasse havde på ryggen og maven.

- Hvis jeg fortæller dig det, går du så?

- Ja, ja, sagde Kristian og gik med Lasse ind på hans værelse.

Der satte de sig på hans seng, hvor så Lasse begyndte at fortælle Kristian, hvad der skete ovre på den gamle fabrik. Kristians pik begyndte at vokse, og det var ikke bare hans, for Lasses pik blev også stiv. Nu sad de begge to med bule i deres shorts, og Kristian kunne ikke lade sine hænder være fra Lasses bule. Og den dejlige berøring på bulen, gjorde bare Lasse mere og mere liderlig, så han førte så også sin hånd over på Kristians bule. Der gik ikke lang tid, før de lå ned i sengen og masserede hinandens bule fra indersiden af shortsene. Hvor de så lidt efter begyndte at tage hinandens tøj af, og lidt efter lå de begge nøgne i sengen.

- Er det ikke bedst, at vi tager et bad, sagde Lasse, som var fedtet ind i sperm.

- Det kan vi da godt, men er dine forældre ikke hjemme.

- Næ, de kommer først i morgen, sagde Lasse og rejste sig og gik.

Lasse tændte bruseren, og Kristian kom ud til ham. Han satte sig på toiletbrætte og så på Lasse, som stod under bruseren.

- Må jeg spørge dig om en ting, spurgte Kristian.

- Så kom ind til mig under bruseren.

Kristian gik så hen til Lasse, som stod under bruseren, Lasse tog fat i ham og tog ham ind under bruseren.

- Hvad vil du spørge om?

- Jeg vil høre, om du vil være sammen med mig.

- Jeg er sammen med dig nu, sagde Lasse og tog fat i Kristians røv.

- Ikke på den måde, jeg mener ligesom Emil og Jens er det!

Lasse vidste ikke, hvad han skulle svare, for der kom mange tanker gennem hovedet på ham. Hvad ville hans mor og far ikke sige, når han fortalte, at hans kæreste var en dreng? Og hvad ville hele familien ikke sige, og hvad med skolen, hvor han i forvejen blev drillet?

- Må jeg tænke over det, Kristian.

- Det må du da, bare det blive et ja, grinede Kristian og kyssede ham på munden.

Kristian tog sæben og sæbede Lasse ind, især omkring hans pik og omme ved hullet. Lasse trak sig lidt sammen, da Kristian ramte hans hul, for der havde lige været 3 pikke og en dildo der oppe. Og det kunne mærkes, da Kristian stak en finger op, den gik lige op uden noget besvær. Efter lidt fingerknep gik Kristian ned på knæ. Han tog Lasses stive pik i munden og lod tungen massere pikhovedet. Vandet løb ned ad dem begge to, og Lasse stod og nød den dejlige berøring på pikhovedet. Han glemte helt, at han for kun en halv time siden lå på et bord og havde tre drenge omkring sig, hvor de havde ladet hans pik ligge og danse på maven, mens hans sperm væltede ud af hans altid liderlige pik. Kristian tog nu sine hænder om på hans baller, han masserede dem og spredte dem godt ud til siderne, så vandet løb ned mellem dem og ned over hans røvhul. Han stak så en finger op i hans hul. Han begyndte at fingerkneppe hans hul, og efter lidt tid havde han to fingre oppe i Lasses ømme hul.

Lidt efter var Lasse så gået ned på knæ, og Kristian stod med ryggen til ham. Lasse begyndte at massere hans dejlige runde baller. Han spredte dem så vandet løb ned over hans brune hul. Lasse masserede det lidt og stak så fingeren imod hans hul. Det gav et lille gib i Kristian, da fingeren kom igennem ringmusklen.

Efter at Lasse havde leget lidt med Kristians hul, rejste han sig op og lod sin stive pik glide mellem hans baller, så det rammet hans hul.

Kap 2. Lasse føre dildoen.

- Skal vi fortsætte inde på værelset, sagde Lasse og kyssede Kristian i nakken.

De tørrede sig og gik ind på Lasses værelse, hvor Kristian lagde sig på ryggen i sengen, og hans stive pik lå på maven. Den begyndte Lasse at køre forhuden frem og tilbage på. Efter han havde gjort det lidt, tog han den i munden og lod tungen køre rundt på pikhovedet. Man kunne se på Kristians mave, at det var noget han kunne lide, for den bevægede sig op og ned, og han lå også og stønnede svagt. Lidt efter var det Lasse, som lå på ryggen i sin seng, og Kristian havde hans stive pik i munden. Han gjorde det samme. Han lod sin tunge køre rundt om hans våde pikhoved. Lasse var vild med den berøring, han kunne ikke ligge stille, så Kristian havde svært ved at holde pikken i munden. For ikke at komme så tidligt, stoppede Lasse Kristian, og skubbede til ham, så han væltede om i sengen. Lasse rejst sig, og Kristian kiggede på hans røv, mens han gik over imod døren.

- Lasse, prøv at vende dig om.

Lasse vendte sig, så Kristian kunne se hans stive pik. Den stod lodret op i luften, og forhuden var godt tilbage, så hans pikhoved var fremme og var meget vådt.

- Hvad skal du, spurgte så Kristian, da Lasse gik ud af døren.

Lasse svarede ikke, men lidt efter kom han tilbage og havde den pose i hånden, som han havde med hjem fra den gamle fabrik. Lasse satte sig i sengen igen, han stak hånden ned i posen og tog dildoen op. Den var stadig fedtet efter turen i den gamle fabrik. Det var hans egen røvsaft og vaseline, den var fedtet ind i.

- Hvad er den blevet brugt til, sagde Kristian og kiggede på Lasse.

Lasse blev lidt rød i hovedet og vidste ikke, hvad han skulle svare til det. Han rejste sig bare og gik ud på badeværelset. Der vaskede han den ren og kom så ind til Kristian igen. Kristian lå på ryggen, da Lasse kom ind til ham. Han havde benene op i luften, så man kunne se hans røvhul.

- Så er jeg klar til brug, sagde Kristian.

Lasse satte sig i sengen og så ned på hans hul. Kristian havde smurt vaseline på, mens Lasse havde været ude på badeværelset. Lasse tog vaselinen, som stod ved siden af Kristian. Han tog noget på to fingre, hvorefter han smurte dildoen ind. Derefter begyndte Lasse at massere Kristians hul og stak først en finger op, og lidt efter havde han to deroppe. Han kørte forsigtig frem og tilbage, og han drejede fingrene rundt i hulet. Kristian lå og bed i Lasses dynen, det gjorde lidt ondt, for Kristian havde ikke haft noget op før, kun et stearinlys af dem man bruge på juletræer. Efter Lasse havde kørt frem og tilbage, og drejet fingrene i Kristians hul, tog Lasse så dildoen og førte den hen til numsehullet, hvor han kørte dildoen rundt om hullet. Lidt efter begyndte han forsigtigt at mase den op igennem ringmusklen på Kristian. Kristian tog et godt stykke af dynen i munden, og da dildoen kom igennem ringmusklen, kom Kristian med et:

- AAAVVV!

- Slap af og nyd det, sagde Lasse.

Lasse tog dildoen og kørte den lidt tilbage og så frem, hvor han så gav slip på den. Nu sad den i nummeren på Kristian, og Lasse tog så fat i hans halvstive pik og begyndte at sutte den. Og da Lasse havde suttet et par minutter, tog han fat i dildoen igen og skubbede den lidt længere op i Kristian. Kristian gav et ryk i hele kroppen, og Lasse tog dildoen lidt tilbage, hvorefter han skubbede lidt længe op. Sådan gjorde han en 5 minutters tid, mens han også suttede hans pik. Og efter de 5 minutters tid, var det ikke slut med dildoen, Kristian stod nu på alle fire i sengen. Lasse smurte lidt mere vaseline på dildoen, hvorefter han førte den op igen i Kristians nu åbne hul.

- Du har en lækker numse, sagde Lasse og førte dildoen op i Kristian.

- AV!, sagde Kristian da dildoen gik igennem ringmusklen.

Lasse legede nu rigtig godt med dildoen, og Kristians hul var nu ved at vænne sig til den store dildo. Så Lasse satte tempoet op, og nu kunne Kristian ikke stå stille, for Lasse kørte meget rigtigt frem og tilbage. Engang imellem satte han tempoet lidt ned og skubbede dildoen godt ind i rumpen på Kristian. Den 20 cm lange dildo gik næsten helt i bund, der manglede nok kun 5 - 7 cm, for at den var helt inde. Efter 5 - 10 minutter, hvor Lasse havde leget med dildoen, var det Kristians tur til at give Lasses røv en god omgang med den. Men det, Kristian ikke vidste, var, at den dildo, som han havde haft op, næsten lige havde været i brug af tre andre drenge. Kristian så også lidt forbavset ud, da dildoen gled let ind i numsehullet på Lasse.

- Du har vist haft denne her dildo oppe nogle gange, sagde Kristian og skubbede den halvt ind i numsen på ham.

Lasse, som stod på alle fire i sengen, vendte hovedet om imod Kristian med et smil og sagde:

- Hvorfor tror du, at jeg har haft den oppe før?

- Når den går så let ind, så må du ha prøvet den før, sagde Kristian og kørte lidt frem og tilbage med dildoen.

Lasse trak sit røvhul lidt sammen om dildoen, for det gjorde lidt ondt, når Kristian kørte frem og tilbage med den.

- Jeg tro, at det er Ali, Jens eller Emil, som har brugt den på dig, sagde Kristian og tog dildoen og skubbe den godt ind.

Der var ikke ret meget af dildoen, man kunne se, næsten alle de 20 cm, som kunne kommer ind, var godt begravet i Lasses liderlige numsehul. Efter Kristian havde kørt dildoen godt op i Lasse, tog han den ud og fedtede sin stive pik ind, og førte den op i det åbne hul. Og det gik ikke stille af sig, for Kristians pik var ikke så stor som dildoen, og han kørte helt i bund, så man kunne høre, når hans underliv ramte Lasses baller, klask. Men der gik heller ikke lang tid, før Kristian begyndte at stønne, og det blev højere og højere. Lasse tænkte på, at det var godt, at hans forældre ikke var hjemme, for hvis de var, hvad vil de så tænke?

- Jeg kommer, jeg kommer, udbrød Kristian.

Han trak sin pik ud af Lasse og gik et skridt tilbage, og ud kom det ene spermsprøjt efter det andet, og de landede oven på Lasses fedtede røv. Noget af Kristians sperm landede, så det løb ned mellem ballerne og ned over det fedtede numsehul. Efter Kristian var færdig vendte Lasse sig om, lagde sig på ryggen og hev i sin stive pik. Kristian lagde sig ved siden af og skubbede hans hånd væk fra pikken. Så tog han fat i den og begyndte at hive op og ned. Der gik ikke mere end et par minutter, før Lasse stønnede og spermen væltede for anden gang ud af hans pik. Og da Kristian gav slip på den, var der en dejlig kildrende fornemmelse i pik og underliv. Hans pik lå midt i den sø af sperm, som lå på maven, men ikke ret længe, for så tog Kristian og smurte det rundt på maven. Derefter tog han fat i hans pik igen, han tog den i munden og suttede den rene for sperm.

Efter de havde sundet sig og havde ligget og snakket lidt, gik de ud i bad og fik vasket deres fedtede numser. Og da de lige var kommet ud fra badeværelset, ringede det på døren, og Lasse gik ind på værelset for at se ud af vinduet.

- Åh nej, det er Mads, som står ved hoveddøren.

Lukker de Mads ind og hvad er det få en plan om Mads, alt det kan du læse i næste del af Lasse.
Kommentar