Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lasse del 4

(Lasse)

Karakter: 4.8/4
Visninger: 5266

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Del 4.: Lasse og den gammel fabrik.

Med i historien: Emil, Jens, Ali, Mads og Lasse, og alle dem kender i fra de andre kapitel.

Kap 1. Fabrikken.

Det var lørdag formiddag, og Lasse lå og kiggede op i loftet. Han lå og tænkte på, hvad der skete i gå hjemme hos Ali. Det var noget af en tur, han fik, og han kunne også mærke det i røven, han var meget øm i røvhullet. Og hans pik var blevet stiv, som den hele tiden gjorde, når han tænkte på Ali. Lasse satte sig op i sengen, og bulen i hans underbukser strittede. Han rejste sig op og tog underbukserne af, og ud sprang hans pik. Samtidig bankede det på døren, og ind kom hans mor, så Lasse fik hurtigt lagt sig under dynen.

- Jeg skulle bare se om du var stået op, sagde hans mor.

- Jeg er vågen, svare Lasse.

- Far og jeg tager af sted nu, og vi er først hjemme i morgen eftermiddag, og vi har lagt 200 kr. nede på køkkenbordet.

- Hvor skal I hen? spurgte Lasse og kom hurtigt i tanke om, at de skulle til bryllup.

Lasses mor gik og lukkede døren, og Lasse sparkede dynen væk, og frem kom hans stive pik, som lå og dunkede op af hans mave. Hans underbukser sad stadig nede ved hans knæ. Han tog dem af og begyndte at spille sin pik af. Men han fik ikke hevet ret meget i pikken, før det ringede på døren, og Lasse gik over til sit vindue. Der stod Ali med en pose, og hans mor og far var på vej ud af indkørslen. Lasse tog sine underbukser på igen og skyndte sin ned til døren.

- Hej, sagde Lasse til Ali, da han åbnede døren.

- Hej, din mor sagde, at du var stået op, så jeg skulle bare ringe på døren, sagde Ali.

- Kom indenfor.

Ali gik ind og kunne ikke undgå at se, at Lasse havde stivert på, så han tog hånden ned på bulen og gav hans pik et lille klem. Lasse kiggede bare på Ali og gik sammen med ham ud i køkkenet, hvor de satte sig ved bordet.

- Var det sjovt i går? spurgte Ali Lasse.

- Det var vildt dejligt, sagde Lasse.

- Har du lyst til at prøve noget sjovt?

- Hvad skulle det være? smilede Lasse.

Ali sagde ikke meget om, hvad det var, han sagde bare, at de skulle mødes ovre på den gamle fabrik kl. 12. Lasse så på uret og så, det var om en lille time, og spurgte lidt mere ind til, hvad der skulle ske. Men Ali sagde ikke noget og rejste sig fra stolen og gik over til Lasse, som bare sad i underbukser og T-shirt.

- Hvis du ikke er på den gammel fabrik kl. 12, så vil hele skolen vide, hvad du går rundt og laver.

Lasse kiggede op på Ali, som stod med et stort smil.

- Hvorfor vil du ikke fortæller mig, hvad jeg skal ovre på den gamle fabrik?

- Vi ses kl. 12, husk det, sagde Ali og gik.

Lasse sad nu og tænkte på, hvad Ali havde fundet på, om det kun var ham, eller om der var flere. Lasse rejste sig og gik ned på badeværelset for at tage et hurtigt bad, og da han var færdig, tog han lidt og spise. Han kunne ikke spise rert meget, for han tænkte meget på, hvad Ali mon havde fundet på, og han havde konstant stiv pik, og den sprang også ud af hans underbukser engang imellem. Klokken nærmede sig 12, og Lasse gjorde sig klar til at gå. Da han kom ud og var gået lidt hen ad vejen, hørte han en stemme, som han kendt, stoppede op og vendte sig om.

- Hvad vil du nu Mads? sagde Lasse.

Mads stoppede og stod af sin cykel.

- Jeg vil høre, om du vil være sammen i dag?

- Det kan jeg ikke, for jeg har en anden aftale, sagde Lasse og gik videre.

Mads havde sinket ham, så Lasse kom 3 minutter over 12 til den gamle fabrik. Han gik rundt derinde for at se, om han kunne finde Ali, men fabrikken var rimelig stor, og der var en stor hal og to små. Han gik ind i en af de små haller. Der stod et bord, og Lasse gik derover. Og på bordet lå der en lille besked til ham, og der stod:

Du er kommet for sent, så du må være forberedt på, hvad der nu vil ske med dig.

Mere stod der ikke på det lille stykke papir, som lå på bordet. Lasse kiggede sig rundt i hallen og kunne ikke se nogen. Så han gik ind ved siden af, hvor den anden lille hal var, og da han var ved døråbningen, var der to, som tog fat i ham. Lasse blev lidt bange og prøvede at kommer fri fra de to, men han så hurtigt, at det var Emil og Jens, som havde taget fat i ham. Nu var de inde ved det bord, hvor den lille besked lå. Lasse blev lagt på bordet, så han lå på maven. De tog og bandt Lasses arme og ben til bordbenene. Lasse spurgte, hvad de havde gang i, men de sagde ikke noget, og da de havde fået bundet ham gik de. Nu lå Lasse på bordet og tænkte på, hvad de havde gang i, og om Ali var med til det, eller havde de bare brugt Ali som et sendebud for at få ham over i den gamle fabrik.

Lasse lå ca. i 10 minutter, før han hørte nogen snakke. Han løftede hovedet og så, det var Jens og Emil som gik sammen med Ali. Alle tre var kun iført i nogen løse shorts og havde bare maver, og man kunne godt se, hvad de havde i shortsene. Der var en bule i alle tres shorts. Det lignede tre telte, som havde fået ben at gå på. De gik over til Lasse, som lå og var bundet på bordet. Alle tre sagde ikke noget til Lasse. De begyndte bare at massere hans numse, og de begyndte lige så stille at tage hans shorts af ham. De havde nu fået shortsene ned midt på benene af ham, hvor de så igen masserede hans numse og hans pik, som havde været stiv længe, og som lå og dunkede mellem hans mave og bordet. Jens løsnede Lasses ben, hvorefter de tog hans shorts af ham, og lige efter tog de hans underbukser samme vej. Nu lå han med bar numse på bordet. De tre drenge begyndte igen at massere hans numse, og det gik ikke stille af sig. Lasse kunne ikke gøre så meget, for han var stadig bundet på armene. Han vidste ikke, hvorfor han skulle bindes, for han var ikke løbe sin vej de andre gange.

- Du har byens bedste røv, sagde Emil, som var gået op til hans ansigt.

Han bandt så hans arme fri, så de kunne få hans T-shirt af ham, det fik de også, og nu lå Lasse nøgen på ryggen på bordet. Hans pik var meget mere stiv, og forhuden var helt tilbage, og pikhovedet var godt vådt og fedtet af presperm.

- Du er en liderlig dreng, sagde Ali og tog sig til sin pik.

De andre to nikkede og sagde til Lasse, at han skulle rejse sig op, så han stod op på bordet, og han skulle sprede sine ben. Lasse gjorde, hvad de sagde, og stod nu oppe på bordet. Hans pik stod lodret i luften, og de tre gik rundt om bordet.

Kap 2. 3 i træk.

Efter de tre drenge havde beundret Lasses stive pik og hans fine drengerøv, havde de taget ham ned fra bordet og havde bundet ham igen. Men denne gang havde de så bundet ham, så hans numse var ud over bordkanten. Jens var begyndt at massere hans baller, han tog også en finger og kørte den mellem hans baller, så han kørte hen over hans varm hul. Det gav et lille sæt i Lasse, for hans hul var ømt fra i går, efter Ali havde haft godt gang i det. Men det havde Ali fortalt de andre to, for Jens spurgte efter den pose, som Ali havde haft med hjem til Lasse.

- Nu skal du se, hvad vi har i posen, sagde Ali og gav Jens posen.

Lasse dreje sit hoved så godt han kunne for at se, hvad Jens tog op af posen. Først tog han en lille gul bøtte op, som var vaseline. Derefter tog Jens noget op, som Lasse havde set før, det var den dildo, som Ali havde brugt i går.

- Den kende du vist, sagde Jens med et smil.

Jens tog noget vaseline og smurte noget på dildoen, og imens havde Ali taget noget på to fingre og var gået ned på hug foran hans numse og var begyndt at massere Lasses hul. Og selv om Lasse havde lidt ondt i hulet fra i går, kunne han godt lide den dejlige berøring, Ali gjorde ved hans numsehul. Og jo mere Ali masserede hans hul, jo mere åben og afslappet blev Lasse. Efter lidt tid havde Ali to fingre op i Lasse, og havde godt gang med at køre dem frem og tilbage. Hvorefter så de to fingre blev afløst af dildoen, og da dildoen kom gennem ringmusklen, kom der et lille skrig fra Lasse.

- Slap af og nyd det, sagde Emil som havde taget sine shorts af.

Han satte sig op på bordet og tog sine ben ud over bordkanten, og skubbe sig hen imod Lasses ansigt, så hans stive pik var lige uden for Lasses mund, hvor han så sagde til Lasse:

- Tage den i munden og begynd og sut den.

Mens Lasse havde travlt med at sutte Emils pik, og Ali og Jens var dybt optaget i Lasses numse, havde de ikke lagt mærke til, at de havde fået en tilskuer. Det var Mads, som havde fuldt efter Lasse. Og efter en lille gennemgang i den gamle fabrik, havde Mads fundet Lasse, som lå og var bundet. Mads fandt et sted, hvor han kunne stå uden af blive opdaget, og alligevel se de dejlige ting, de gjorde ved Lasse.

- Nå, så må det være min tur til at få sutte min pik, sagde Ali og tog sine shorts af.

Da Ali tog sine shorts af, sprang hans pik ud, og der kom en dråbe præsperm frem i reven, og det dryppede så ned på gulvet.

- Du er vist også godt liderlig, sagde Emil og var kommet ned fra bordet.

- Hvem er ikke det, når man er sammen med den dejligste dreng i byen, sagde Ali og satte sig, hvor Emil lige havde rejst sig fra.

- Hvem er ikke det, sagde Mads og tog sig til sin pik, som var ved at springe ud af hans shorts.

Imens Ali havde bytte plads med Emil, havde Jens skifts dildoen ud med sin egen pik, og han kørte lidt frem og tilbage i et langsomt tempo, hvor han så lidt efter lidt satte tempoet op, og stak sin pik dybere ind i Lasses liderlige hul. Lasse havde sværere og sværere ved at holde Alis våde pik i munden, for han kom med nogen stønnende lyde, når Jens gik helt i bund. Så kunne man høre Jenses underliv ramme Lasses baller, hvor så Lasse kom med en høj stønnen, så det kunne høres over hele den gamle fabrik. Jens kunne næsten ikke holde sin sperm tilbage, så han stak hurtigt sin pik ud af hulet, og fik Ali væk fra bordet, og sad nu på bordet og havde sin pik dybt inde i Lasses mund. Og Emil havde så taget over i den anden ende. Han havde taget og kørt sin pik mellem Lasses baller, for at fedet den ind inden han stak den ind i det åbne hul. Samtidig havde Jens taget fat i baghovedet på Lasse og kørte det frem og tilbage i et hurtigt tempo, og engang imellem kom Jenses pik godt ned i halsen på Lasse, så Lasse næsten ikke kunne få vejret. Der gik helle ikke lang tid, før Jens kom med et højt skrig. Han trak pikken ud af Lasses mund, og han havde lige fået den ud, da han begyndte at sprøjte det ene sprøjt ud efter det anden. Og et af sprøjtene fløg gennem luften og ramte i hovedet på Emil, som fik et chok, af at Jens kunne sprøjte så langt. Men det meste af Jenses sperm var inde i Lasses mund, for Lasse havde ligget og stønnet, mens Jens sprøjtede det ene sprøjt efter det anden ud. For mens Jens spermede, havde Emil sat tempoet op, og det havde han gjort med vilje, for at Lasse skulle åbne munden.

Mads stod stadig og kiggede og havde taget sin pik frem og var begyndt at spille den af. Han var blevet meget opstemt af at se Jens sperme, og især det lange sprøjt han kom med. Men han fik hurtigt store øjne igen, da Emil trak sig ud af Lasses meget åben hul, han kørte pikken frem og tilbage mellem Lasses baller, og Emil stønnede højere og højere og til sidst kom han med et skrig, og ud kom spermen, så det fløg rundt og i øjnene på Lasse. Da der ikke kom mere sperm fra Emils fedtede pik, faldt han sammen på gulvet, og Ali nåede lige at få en arm under hans hoved.

- Emil, Emil, sagde Ali og daskede ham lidt på kinden.

Emil åbnede øjnene og så op på Lasses numse, som var godt fedtet ind i vaseline og røvsaft. Han kiggede på Ali og Jens, som havde skyndt sig ned fra bordet, for han troede, der var sket noget.

- Er du okay Emil? spurgte Jens.

- Det var noget af en orgasme, jeg fik, sagde Emil og satte sig op. Det var noget af en tur, bedre end den vi havde i omklædningsrummet.

- Du må have været besvimet, sagde Ali.

- Du havde nok glemt og trække vejret, da du begyndte at komme, og det fløj da også ud af dig, og jeg har ikke set dig komme så meget, mens vi har været sammen, sagde Jens.

Lasse kunne ikke røre sig så meget oppe på bordet og spurgte. hvad der var sket.

- Det er også din skyld det hele, sagde Jens med et stort smil, da han var kommet op til ham igen.

- Jeg, jeg har da ikke gjort noget, sagde Lasse.

- Det er fordi du er så dejlig, at Emil faldt sammen, sagde Ali grinede og tog noget vaseline fra hans røvballe.

Ali fedtede sin pik godt ind og gjorde sig klar til at stikke den op i Lasses åben hul.

- Nu skal du få den tredie pik op i din liderlig numse, sagde Ali og stak den op i Lasse.

Mads havde stået og set det hele og var godt liderlig, og han var også tæt ved at komme. Han stod nu og så Ali råkneppe Lasses røv, og han var også nødt til at bide sig i armen, for ikke at de andre skulle høre ham stønne. En, to ryk og ud sprøjtede Mads sin sperm, og der var et par sprøjt, der ramte igennem hulet, og landede inde på gulvet i den lille hal, hvor de andre var. Det var godt, de havde travlt med Lasse, tænkte Mads, for ellers så havde de opdaget mig.

Der gik hele ikke lang tid før Ali kom med et brøl fra sig og tømte sig oppe i Lasse, og det var første gang Lasse havde fået den varme sperm skudt op i røven. Ali lænede sig hen over Lasses ryg, som var sprøjtet til med Emils sperm, og hviskede i øret, at han var den dejligste dreng i byen.

Mens Ali lå hen over Lasse, bandt Emil og Jens ham fri fra bordet, og da Ali rejste sig, var han godt fedtet ind på maven af sperm. Jens og Emil vendte Lasse om på ryggen, og hans pik, som havde været stiv hele vejen igennem forløbet, lå nu frit, og man kunne se, at der strømmede blod ud i den.

- Nu må vi nok give dig en tur, så du kommer ind i den blå himmel, sagde Jens og tog fat i hans pik.

Den var blevet meget hård og stiv, efter den havde ligget næsten i en halv time mellem hans mave og bordet. Jens tog den i munden og suttede den ren for præsperm. Der var kommet meget ud af hans lille pik. Og efter lidt tid, tog Ali over, og sådan gjorde de til Lasse kom. Og da han kom med det første sprøjt, gav de tre slip på hans pik, så den lå på hans mave. Der lå den og gav et ryk, når spermen sprøjtede ud og landede på hans brystkasse. Men Lasse prøvede og få fat i sin pik, men Emil og Jens havde taget fat i hans arme. Da der ikke kom mere ud af hans lille stive pik, gav Emil og Jens slip og de tre drenge tog deres tøj på og gik. Tilbage lå Lasse fedtet ind i sperm, og hans ømme røvhul var også godt brugt af tre pikke lige i træk.

Bliver Mads opdaget, og hvad sker der nu med Lasse, for han lov til at villige sig når han kommer hjem. Læs alt sammen i næste del: Lasse og Kristian.
Kommentar