Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lasse del 3

(Lasse)

Karakter: 4.8/4
Visninger: 5590

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Del 3.: Lasse og Ali 2.

Med i denne historie er: Ali er 16 år, kommer fra Irak og har boet i Danmark i 5 år. Gå i 9. klasse på samme skole som Lasse. Ali er tynd, har sort hår og brune øjne, og så er han et hoved højere end Lasse. Lasse er ikke så høj, som I sikkert ved, han er 160 høj og alm. af bygning, lyst hår og grønne øjne.

Men Ali er også den eneste indvandrer, de har på skolen, så han bliver også kaldt for "Ali kaffe" eller "Ali den store". Det er fordi han har en stor pik, ene af alle andre drenge fra hans klasse. Den er ikke så tyk, men mere tynd og lang.

Lasse sad nu sammen med Ali på hans værelse i kælderen, hvor Ali havde sit værelse nede. Det var egentlig ikke meningen, at han skulle være sammen med Ali, men han var jo nødt til det, for ellers ville Emil og Jens gå rundt på skolen og fortælle, hvad Lasse havde lavet i omklædningsrummet. Så nu sad de og drak en øl, og Lasse var pisse liderlig af den røren ved låret og pikken.

Kap 3. Alis værelse.

- Sæt din øl og begynd at tage dit tøj af, sagde Ali som også var godt liderlig.

Lasse satte sin øl, rejste sig op, og gik ud på gulvet og begyndte at knappe sine shorts op. Da han begyndte at hive dem ned, kom Ali hen og rev dem ned, så Lasses pik sprang ud og dansede rundt. Hans forhud var halvt nede over hans pikhoved. Ali tog fat i den og begyndte at sutte den. Han tog pikken helt ned til roden, så Lasse kunne mærke, at Ali næsten slugte hans pik. Det gjorde han et par gange, og Lasse kunne næsten ikke stå på benene. Det var så dejligt, og der var sådan en kildende fornemmelse i hans pik, så han kunne kommer når som helst.

Ali stoppede og rejste sig op for at smide sit tøj, og lidt efter var han kun iført i nogle underbukser, som havde en stor bule. Ali lagde sig over på sin seng, og lå og masserede lidt på sin bule.

- Kan du smide resten af dit tøj, og kom så her over til mig, sagde Ali og tog sin pik frem.

Alis pik lå meget stiv op af hans mave, og Lasse var begyndt at tage resten af sit tøj af. Lidt efter lå han ovre ved siden af Ali.

- Sut den, sagde Ali til Lasse.

Lasse tog fat i hans pik og lod forhuden glide ned over hans pikhoved, og der kom en dråbe presperm frem fra reven. Lasse tog sin finger og smurte presperm rundt på Alis pikhoved, og derefter tog han den i munden og begyndte at suttet.

- De har ret, sagde Ali.

Lasse stoppede med at sutte, og kiggede op på Ali.

- Hvem har ret? spurgte Lasse.
-
- Det har Emil og Jens, som sagde, du var god til at suttet pik. Og sut nu videre.

Lasse suttede videre, og Ali lå bare og nød det. Nu var det også længe siden, han havde fået sutte sin pik. Og det er også længe siden han har spillet den af, så der var godt med sperm til Lasse. Da Lasse havde suttet et lille stykke tid, skubbede Ali ham væk og lagde ham ned på sengen. Der bandt han hans arme sammen, og bandt dem så fast til sengen, og det samme gjorde han med hans ben. Lasse så bare på, hvad Ali gjorde, og så på hans pik, som dansede rundt, når han sprang rundt i sengen. Lasse var så liderlig nu, at han kunne kommer når som helst, og hvis Ali bare rørte hans pik, ville han komme med sin ladning.

Men da han var færdig med at binde Lasse, stod Ali så op i sengen med et ben på hver sin side af Lasse. Lasse lå og tænkte på, hvad han var ude på. Det kunne godt ligne, at han ville pisse på ham, men han vil da vel ikke pisse i sin egen seng. Ali tog fat i sin stive pik, som stod ud i luften. Han begyndte at spille den af, og der gik helle ikke lang tid, før han begyndte at stønne, og han rettede pikken ned imod Lasses ansigt. Han havde lige fået den rettet ned imod ansigtet, da det væltede ud med sperm, og Lasse kunne ikke dække sit ansigt til med sine hænder. Så han lukkede øjnene, rykkede hovedet fra side til side, og Ali sprøjte bare mere og mere sperm ned i hovedet på ham. Da Ali endelig var færdig med at sperme, satte han sig ned i sengen til Lasse. Lasses hoved var fuldt af sperm. Han havde det i håret, noget i ørerne og han havde også fået noget i munden. Ali tog og smurte det rundt i hele hovedet på Lasse, og derefter tog han fat i hans liderlige pik, som havde lavet en sø på maven af presperm. Ali tog pikhovedet ned i spermen og kørte det rundt i den, og derefter begyndte han at spille den af på ham. Og der gik ikke lang tid, før Lasse lå og vred med kroppen, der kom et højt skrig fra ham og ud sprøjtede han en meter sperm op i luften. Og der kom ikke bare et sprøjt, men fire lange sprøjt fra Lasses lille stive pik. Og han lå bare og rullede rundt så godt han kunne, for han var jo bundet til sengen. Efter der var faldet lidt ro på Lasse, begyndte Ali at sutte hans pik rene for sperm, og det fik Lasse til at vride med underlivet, for han havde ikke prøvet at blive suttet, efter han var kommet. Det var en dejlig kildrende fornemmelse, og Ali gjorde det i omkring 5 minutter.

Klokken var ved at være 4 fredag eftermiddag. Lasse og Ali lå og slappede lidt af efter den tur, de lige havde haft. Ali vendte sig om imod Lasse som lå med lukkede øjne, Ali gav ham et kys på kinden, som var fedtet ind i Alis sperm.

- Du er dejlig, sagde Ali.

Lasse åbnede øjnene og så på Ali, som havde sat sig op på sengekanten, og Lasse vidste ikke, hvad han skulle svare tilbage til Ali.

- Tak, kom det fra Lasse.

Ali gik over til sofaen som stod i den anden ende af værelset, der hentede han deres øller, som de ikke nåede at drikke. Nu sad de og drak deres sidste øl, og Lasse troede, at han skulle til og hjem. Men det skulle han ikke, for Ali var ikke færdig med at lege med ham.

Kap 4. Dildoerne

Ali tog det sidste af sin øl, rejste sig op og gik over til et lille skab, som stod nede ved siden af sofaen. Der tog han en pose ud og gik tilbage til Lasse som lige havde taget den sidste tår af sin øl. Lasse kiggede nysgerrigt på den pose, Ali havde i hånden, men Lasses nysgerrighed blev hurtigt løst, da Ali vendte posen på hovedet og ud kom fem forskellige dildoer. Lasse så helt overrasket ud, da Ali fortalte, hvad de skulle bruges til. Lasse havde aldrig set eller hørt om dildoer før, så han blev lidt bange, da han så den store dildo. Den var meget lang og tyk, og så gik det så nedad i størrelse. Ali tog den lille gule bøtte, som faldt med ud af posen. Det var vaseline, som Ali skulle bruge til at smøre dildoerne, så de gik lettere ind.

- Nu skal du prøve den lille af dem, sagde Ali, og jeg regner med, at du ikke har haft noget op i numsen før?

Lasse nikkede og svarede:

- Jeg har kun prøvet at stikke en finger op, sagde han.

- Jeg skal nok være forsigtigt her i starten, og så må du godt lægge dig på maven.

Lasse lagde sig på maven og Ali begyndte at massere hans baller, hvad Lasse godt kunne lide, og det kunne hans pik også. Ali var nu begyndt at massere hans hul, hvor han tog noget vaseline på sin finger, hvorefter han stak den op i Lasses jomfruhul. Det gav et lille gib i Lasse, da han tog to fingre op, og kørte fingrene hurtigt frem og tilbage, og det gjorde lidt ondt, så Lasse bed i dynen.

- Slap af Lasse, det er bare her i starten det gør lidt ondt, sagde Ali.

Lasse slappe lidt mere af, og det gjorde ikke så ondt mere, for nu var det bare mere en nydelse at mærke to fingre oppe i numsen. Men det var kun i et lille øjeblik, inden Ali tog den tredje fingre i brug.

- Av, Av! sagde Lasse, det gør ondt.

- Slap af, så gør det ikke så ondt, sagde Ali. Og fik den tredje finger med op.

Da Ali havde kørt de tre fingre frem og tilbage et stykke tid, tog han den mindste af sine dildoer og smurte den godt ind i vaseline. Han tog og førte den langsomt ind igennem det lidt åbnede hul, og dildoen kom ind og Lasse gav et lille ryk. Den dildo Ali havde taget var lidt tykke end hans fingre, så det gjorde lidt ondt på Lasse. Især da Ali tog og kørte dildoen helt i bund. Da gav Lasse et lille hyl fra sig. Efter et stykke tid havde Ali prøvet tre dildoer på Lasse, og Lasse var godt varmt op i rumpen til at tag imod Alis pik. Den havde været stiv hele tiden, mens han havde leget med Lasses røv.

- Er du klar til at mærke min dejlige stive pik, sagde Ali mens han smurte den ind i vaseline.

Lasse smilede og nikkede til ham, og Ali førte så sin pik hen til hans røvhul. Han kørte lidt frem og tilbage i starten i ringmusklen, og lidt efter lidt førte han den længere og længere ind i Lasse. Og det kan godt være, at Ali har fem dildoer, men der er ingen af dem, der er længere end Alis pik. Han kunne heller ikke få sin pik helt ind, men den kom i bund i Lasses numsehul. Efter et par minutter kunne Ali ikke mere. Han begyndte at stønne og Lasse kunne mærke for første gang at blive spermet i røven af den varme sperm. Det var en underlig fornemmelse at mærke noget flydende op i røven, men da Ali trak sin pik ud, var den godt fedtet ind i røvsaft og sperm. Og der gik ikke lang tid, før Lasse kunne mærke, at spermen var på vej ud. Han havde lagt sig på ryggen og med spredte ben. Man skulle tro, der var flere liter deroppe, for det blev ved med at løbe ud. Og Ali lå bare ved siden af Lasse og fik vejret efter den dejlige tur, han havde haft i Lasses jomfruhul.

- Hold kæft hvor var det dejligt, sagde Ali, efter han havde fået vejret og havde sat sig op ved siden af Lasse. - Jeg tro, at din pik skal ha en tur i min mund, den ligger bare der og er så dejlig og stiv.

Så tog Ali fat i Lasses stive pik, og det havde den været hele vejen, og Lasse lå bare og nød den dejlige fornemmelse, det var at få suttet pik. Men det var ikke lang tid, Ali suttede hans pik, før han tog den største dildo og smurte den ind i vaseline. Ali tog fat i Lasse og lagde ham, så han havde røven ved sengekanten, og begyndte først at massere dildoen rundt på det fedtede numsehul. Så begyndte han at mase det op i røven på Lasse. Ali havde lidt svært ved det, for dildoen var lidt tykkere end hans egen pik. Men det lykkedes, og da den røg igennem ringmusklen, kom der et skrig fra Lasse, som trak røven til sig med dildoen siddende oppe i hullet.

- Læg dig nu ned igen, nu er det værste overstået, sagde Ali og tog fat i hans ben og trak ham hen til sig.

- Det lover du, for det gjorde virkelig ondt, sagde Lasse.

- Gør det godt nu?

- Ja lidt.

- Læg dig og slap af, så gør det ikke så ondt, sagde Ali.

Lasse lagde sig ned med numsen ved sengekanten, og Ali tog fat i dildoen og kørte den lidt længer op i Lasse, hvor efter han så begyndte at køre frem og tilbage. Efter et lille stykke tid lå Lasse og var afslappet, så Ali tog fat i hans pik som lå på maven af ham. Nu havde Ali dildoen i den ene hånd og Lasses stive pik i den anden hånd, og inden længe var Ali i fuld gang med at sutte den. Lasse lå og trak vejret dybere og begyndte at stønne meget højt, og det endte med et brøl fra Lasse, da han kom i munden på Ali. Ali havde helt glemt dildoen i Lasses røv, så den hang bare der, mens Ali havde mere travlt med at sluge Lasses sperm. Men Ali kunne ikke følge med, så han måtte opgive, og lod Lasses pik falde ned på hans mave, hvor den gav det sidste sprøjt, som landede på brystet af Lasse.

Efter de havde ligget i Alis seng i 10 minutters tid, var det på tide at trække dildoen ud af Lasses røv. Ali tog fat i den og hev den forsigtigt ud, og da den røg gennem ringmusklen, gav det et lille gisp fra Lasse. De fik et bad, og Lasse skulle hjem, for det var ved at blive spisetid, og hans mor sagde jo, han skulle være hjemme, når de skulle spise, så Ali fulgte Lasse ud til vejen.

- Tak for en dejlig eftermiddag, sagde Ali og kyssede ham på munden.

Samtidig kom Mads cyklende forbi og så, at Ali og Lasse stod og kyssede hinanden. Så Lasse skubbede Ali væk og sagde:

- Tak for i dag og gik.

Lasse skal mødes med Ali i den gammel fabrik, og hvad har Ali i posen som han har med over til Lasse. Og vil det kun være Ali, Lasse skal mødes med i den gammel fabrik. Læs meget mere i næste del af Lasse og den gammel fabrik.
Kommentar