Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lasse del 2

(Lasse)

Karakter: 4.8/4
Visninger: 6625

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Del 2.: Lasse og Ali 1.

Med i denne historie er: Ali er 16 år, kommer fra Irak og har boet i Danmark i 5 år. Han går i 9. klasse på samme skole som Lasse. Ali er tyd, har sort hår og brune øjne, og så er han et hoved højere end Lasse. Lasse er ikke så høj som i sikker ved, han er 160 høj og alm. af bygning og har lyst hår og grønne øjne.

Men Ali er også den eneste indvandrer, de har på skolen, så han bliver også kaldt for "Ali kaffe" eller "Ali den store". Det er fordi han har en stor pik, ene af alle drenge fra hans klasse. Den er ikke så tyk, men mere tynd og lang.

Men historien starter hjemme ved Lasse fredag morgen.

Kap 1. Skolen

Lasses mor kom ind på Lasses værelse for at vække ham, men Lasse var stået op og sad på kanten af sin seng.

- Nå, du er oppe, sagde Lasse mor og gik igen.

Lasse sad bare og tænkt på, hvad han var igennem i går, først i omklædningsrummet, og så om aftenen nede i skurvognen. Lasse syntes, det var meget dejligt, at hans tanker om at suttet pik på en anden dreng, var gået i opfyldelse, og så få fire pikke på en dag. Men han var også meget bange for, om hele skolen skulle vide, at han havde suttet pik på Thomas, Kristian, Jens og Emil. Den tanke havde han hele morgenen, til han kom i skole, for der var ingen, der sagde noget, da Lasse kom ind i klasseværelset. Og da det ringede ind til første time, var Kristian og Thomas ikke kommet endnu. Men de kom heller ikke, fortalte læreren, da hun kom ind i klasseværelset. Lasse tænkte meget over, hvorfor de ikke kom i skole den dag, og om Jens og Emil helle ikke var i skole. Men det fandt han hurtigt ud af i frikvarteret, da han så Emil og Jens sidde og snakke med Ali i skolegården.

Hele næste time sad Lasse og tænkte på, hvad Jens og Emil havde fortalt Ali, og om Jens og Emil var i gang med at fortælle hele skolen, hvad de havde lavet ovre i omklædningsrummet.

Da det ringede ud til det store frikvarter, vidste Lasse ikke, om han skulle går ned i skolegården, eller om han skulle bliver siddende i klassen. Da alle havde spist, var det kun Lasse, som sad tilbage i klassen. Han tog sin cola fra tasken og ville gå ud på gangen, men da han var på vej derud, kom Ali. Han stod i døren til klasseværelset og smilede til Lasse. Lasse stoppede op og kunne se på Ali, at han vidste, hvad han havde lavet ovre i omklædningsrummet. Ali gik ind i klassen og lukkede døren efter sig, og Lasse satte sig over på sin plads igen, og Ali kom over til ham.

- Var det sjovt i går, sagde Ali og satte sig på bordet.

- Hvad! Jeg lavede ikke noget særlig sjovt i går, sagde Lasse og kiggede ned på gulvet.

- Jeg mener det, som du lavede ovre i omklædningsrummet i går sammen med Jens og Emil.

Lasse viste nu 100%, at det var det, de snakkede om i frikvarteret, men var der nu andre på skolen, som ville få det af vide? Og mens de sad der, den ene kiggede ned i gulvet og den anden kiggede på Lasse, kom Mads strømmende ind i klasse og stoppede op, da han så Ali og Lasse.

- Jeg troede ikke, der var nogen herinde, sagde Mads og gik over til sin plads, for at hente noget fra sin taske.

Mads gik igen og Ali rejste sig fra bordet og satte sig på hug foran Lasse, hvor han begyndte at massere hans lår og sagde:

- Emil og Jens har lovet at de ikke siger det til andre end mig, men du skulle gøre en ting, før de ville holde, hvad de har sagt.

Lasse kigget op på Ali.

- Hvad er det jeg skal gøre, for at de ikke siger det til andre, og kan jeg så stole på det, når de nu har sagt det til dig? sagde Lasse.

- Du skal bare mødes med mig klokken 15 i eftermiddag, og vi mødes nede ved købmanden, sagde Ali og gav ham et kys på kinden.

Ali gik, og Lasse gik ud på gangen og satte sig ved vinduet og kiggede ned i skolegården. Lasse sad og tænkte på, om han nu skulle mødes med Ali eller skulle lade være med at går ned til købmanden kl. 15. Men hvis han ikke gjorde det, så ville Jens og Emil fortæller det til hele skolen. Og det vil Lasse ikke være rigtig glad for, for hvis hans forældre og bror skulle få at vide, hvad han havde lavet i omklædningsrummet, det ville ikke være særlig godt for Lasse. Det var da godt, det snart var sommerferie, hvor han ville få besøg af sin granfætter Gert. For Lasse og hans granfætter havde det altid godt sammen, og de var også sammen hver sommer i ferien. Granfætteren Gert var hos Lasse i en uge, og Lasse var ovre ved ham en uge. Men det Lasse og granfætteren havde til fæles var, at de begge to kunne lide deres eget køn. Men det, de ikke var fæles om, var, at granfætteren Gert havde fortalt, at han var bøsse, og det havde Lasse ikke fortalt. Han var bange for, hvad hans forældre ville sige til, at de nu ville få to bøsser i familien.

Det ringede ind til time, og det var den sidste time, inden Lasse kunne holde weekend. Hele timen sad han og tænkte på Ali, og hvad han ville gøre ved ham. På et tidspunkt fik Lasse stivert på i timen, og da det ringede ud, havde han stadig stivert på, og han kunne ikke rejse sig fra stolen. Han havde nogle løse shorts på, og så var det tydeligt at se, at han havde en stivert. Så han sad og ventede på, at de alle var gået, så han kunne kommer ud og hjem. Da alle var ude af klassen, kunne han godt rejse sig, men han fik hurtigt sat sig ned igen.

- Hej med dig, sidder du her og har du ikke fri, sagde Ali, som også havde fri.

Lasse vidste ikke, hvad han skulle sige til Ali, og havde travlt med at sørge for, at Ali ikke så han havde stivert på.

- Jeg glæder mig til klokken 15, sagde Ali og tog sin hånd ind på låret af Lasse.

Ali kom til at ramme på bulen og det gav et sæt i Lasse, og Ali trak sin hånd tilbage og tog fat i Lasse, så han kom op at stå.

- Når, du kan ikke vente, til vi skal mødes, grinede Ali og tog fat i bulen og masserede den.

Lasse vidste ikke, hvad han skulle gøre. Døren stod åben til klasseværelset, og Ali lå på knæ foran ham og masserede hans pik uden på hans shorts. Ali tænkte nok ikke på, at der kunne kommer nogen forbi klasseværelset, og hvis det nu var en lærer, som kom og så, hvad de var i gang med! Ali stoppede med at massere og hev Lasses shorts ned, og han lod dem falde ned til fødderne og underbukserne samme vej. Og ud sprang en fin lille stiv pik, som var blevet meget våd af at blive masseret. Ali rejste sig op og gik over til døren, han lukkede den og gik tilbage til Lasse. Ali løftede Lasse op på bordet og lagde ham ned, og det sagde klask, da pikken ramte hans mave. Ali tog fat om hans pik, trak forhuden ned over det våde pikhoved, og der kom en dråbe frem fra revnen. Ali tog straks pikken i munden og begyndte at sutte den. Lasse lå bare og nød den dejlige fornemmelse, det var at få sutte pik. Da Lasse var ved at kommer, stoppede Ali med at sutte og sagde til Lasse.

- Så mødes vi klokken 15 nede ved købmanden, og hvis du har spillet den af, inden vi mødes igen, så kan du godt regne med, at hele skolen skal få det af vide, og det bliver så ikke sjovt at være Lasse på skolen.

Lasse havde rejst sig op fra bordet og nikkede bare til Ali, som var på vej ud af klassen. Da Lasse lige havde fået sine bukser op, kom der en ind i klassen, og det var Mads.

- Er du her endnu, sagde Mads. Jeg skal bare hente en bog, på mit bord.

- Det kan du jo vel se, Mads, sagde Lasse og tog sin taske og gik.

Lasse havde mere end travlt med at komme ud fra klassen, så han tænkte ikke på, at han havde en bule i sine shorts. Det havde Mads dog lagt mærke til, og han kunne godt regne ud, at Ali havde været herinde, for han var lige gået forbi ham ude på gangen.

Kap 2. mødet

Da Lasse var kommet hjem, var han alene hjemme. Han gik ind på værelset, tog sit tøj af og gik ud i bad. Da han stod ude på badeværelset, begyndte hans pik at blive stiv, og det gik hurtigt med at den blev stiv. For Lasse tænkte meget på, hvad Ali kunne finde på, for der gik nogle historier rundt på skolen, at han kunne lide at suttet pik, som Lasse også lige havde prøvet ovre i skolen, og han havde bundet en til et træ, og så havde suttet hans pik i over en time. Lasse stod bare og blev mere og mere liderlig af at tænke på Ali, og hvad han kunne finde på, når de mødtes. Og Lasse havde svært ved at holde fingrene væk fra sin stive pik, for hvis han begyndte at spille den af nu, kunne han ikke holde op og ville sperme. Og det ville ikke være så godt for Lasse, for han huskede godt, hvad Ali havde sagt til ham, inden han gik ud fra klasseværelset. Lasse blev færdig på badeværelset og gik ind på værelset. Da han kom ud i gangen, kunne han høre sin mor nede i køkkenet. Lasse skyndte sin ind på værelset og fik sine underbukser på, og det var de samme, som han havde haft på i skolen også. For der var en våde plet i dem, og Ali skulle jo se, hvor liderlig Lasse var, liderlig som han var blevet meget de sidste dage. Lasse gjorde sig færdig og fik rettet på sin stadig stive pik, så hans mor ikke skulle se, at han havde stivert på.

Lasse gik ned i køkkenet, hvor hans mor sad og drak kaffe.

- Hej med dig skat, sagde Lasses mor.

- Hej mor, sagde han og satte sig ved bordt. Jeg er ikke hjemme i eftermiddag, jeg er over hos Ali.

- Bare du er hjemme når vi skal spise.

Lasse så op på uret og klokken var ved at blive halv 3. Han gik hen på sit værelse igen for at tage sine sko på, og så rettede han lige på sin pik, som stadig var meget stiv. Så gik han ned mod købmanden.

Lasse stod ikke så lang tid ved købmanden, inden Ali kom cyklende.

- Du ser bare så godt ud, sagde Ali, da han stoppede ved siden af ham. Og du har vel ikke spillet den af eller hvad?

- Hvad tror du? sagde Lasse. Jeg vil ikke ha' at alle på skolen skal vide, hvad jeg har lavet.

Ali stod af sin cykel og de begyndte at gå, og de sagde ikke noget til hinanden i det første lille stykke tid.

- Hvor skal vi hen, spurgte Lasse.

- Bare følg med, så ser du det, sagde Ali.

Lasse kiggede ned imod Alis pik, og der var en bule i hans shorts, som sad halvstramt på ham. Lasses pik gav et lille ryk og han kunne mærke, at den var faldet under ud af hans underbukser, så der kom en synlig bule i hans shorts. Det så Ali og kunne ikke lade være med at kigge, og var næsten ved at gå ind i en lygtepæl.

Lige inden de dejede op imod Alis hus, kom Mads cyklerne forbi dem og råbet:

- Nå, er I nu sammen igen, det var I også ovre på skolen.
- Hold din mund, råbet Ali tilbage til Mads.
Mads dejede ind på en sti, og de gik begge op mod huset, hvor Ali satte sin cykel og gik hen imod kældertrappen. Ali havde sit eget værelse i kælderen, hvor han også havde sit eget badeværelse. Da de kom ned på Alis værelse, gik Ali ovenpå for at hente noget af drikke til dem.

- Er dine forældre ikke hjemme? spurgte Lasse, da Ali kom ned igen.

- Nej, de kommer først hjem i aften, sagde han og åbnede en øl til Lasse og ham selv.

De sad og drak deres øl og imens masserede Ali låret på Lasse, og Lasses pik var så stiv og liderlig, at den havde lavet en stor, våd plet i hans shorts. Han havde ikke fået pikken ind i underbukserne igen, så den sad stadig underfor. Ali kunne helle ikke lader være med at røre på den, og hver gang han rørte den, kom der lidt presperm ud og gjorde den våde plet større.
Kommentar