Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lasse

Karakter: 4.6/5
Visninger: 14146

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Bareback, Oralsex og Analsex
Del 1.: Lasse.

Med i denne historie er:

Thomas er 15 år og går i samme klasse som Lasse, og Thomas var altid sammen med nogen fra 9. klasse. Og de to hed Emil og Jens, og de to var skoles overhoveder, troede de da selv. Så er der Kristian, som også går i samme klasse som Lasse, ham hører vi meget mere til i kap 2. og i del 5. Kristian gik også sammen med Thomas og de to andre, men mest gik han og Thomas sammen.

Kap 1. I omklædningsrummet.


Denne historie handler om en dreng, som hedder Lasse.

Han var ikke så stor af sin alder. Selv om han var 15 år, lignede han en på 12 - 13 år. Han blev altid mobbet i skolen, mest af nogle af de andre drenge i klassen. Især en som hed Thomas, han var altid efter ham i frikvartererne. Og Thomas var altid sammen med nogen fra 9. klasse, for hans storebrors venner gik i 9. klasse, men Thomas's storebror var på efterskole. Når de havde idræt i skolen, blev han drillet med, at han ikke havde hår på den endnu. Men Lasse kunne ikke gøre for, at han var lysthåret, så man ikke rigtigt kunne se hans hår ved pikken. Men selv om han ikke var så stor, havde han en lang, tynd pik, som altid blev stiv, når han så på de andre drenge. Så han var altid den sidste, som gik ind i baderummet, når alle de andre drenge var kommet ud derfra. Lasse kunne godt lide at se på andre drenge, men han skulle jo passe på. Hvis nu det blev opdaget, at han var til drenge, så ville de bare også begynde at drille ham med det. De mobbede ham rigeligt med alt andet, og så kunne han ikke bære, at han også skulle blive kaldt for bøsse.

Det var sidste time, og de havde haft idræt, og nu sad Lasse og ventede på, at de sidste skulle komme ud fra baderummet. Først da han ikke kunne høre bruserne ude i baderummet begyndte han at tage sit tøj af og gik så ud i baderummet. Ude i baderummet stod Thomas og hans ven Kristian.

- Hvorfor er du altid den sidste, der går i bad, sagde Thomas og slog sit håndklæde om livet.

Lasse lagde bare sit håndklæde på hylden og gik over til bruseren.

- Han skal nok spille pik, sagde Kristian, mens de gik ud af baderummet.

Lasse kunne høre at de grinede ude i omklædningsrummet, og viste også godt, hvorfor de grinede derude. Han kunne godt lide at stå under bruseren. Han stod altid i 10 - 15 minutter, for de næste, som skulle bruge gymnastiksalen, kom først klokken 16, og klokken var kun 14: 50. Da han havde stået omkring 10 minutter, kunne han ikke høre nogen ude fra omklædningsrummet. Han gik over til døren og kiggede ud, der var ingen kun hans tøj og skoletaske. Lasse tænkte på det Kristian sagde, om at han skulle spille pik. Det havde Lasse aldrig gjort i baderummet, for han var bange for, at han skulle blive opdaget, men der var aldrig kommet nogen, mens han var her. Hans pik var blevet stiv af tanken om at spille pik her i baderummet. Han gik tilbage til bruseren og tændte den. Hans pik stod lodret op af hans mave, han stod mod ryggen ud mod døren. Han tog noget af sæben, som hang på væggen, og så begyndte han at vaske sin stive pik. Lasse var meget optaget af at lege med sin pik ude i baderummet, så han havde ikke hørt, at Thomas var kommet tilbage, ikke alene, men sammen med hans to venner fra 9. klasse. Det var Emil og Jens, og de to fyre troede, de kunne bestemme over alle på skolen. Nu stod de og kiggede på Lasse, som stod med ryggen imod døren, som han havde glemt at lukke efter sig. De tre gik lidt tilbage for at aftale et eller andet, de kunne gøre imod Lasse. De blev hurtigt enige om, hvad de ville gøre. Det, alle på skolen ikke viste, var, at Thomas, Emil og Jens var bøsser. Men det holdt de hemmeligt, for det ville ikke være særlig godt, hvis det kom ud, at de var til deres eget køn.

De havde besluttet sig at tage og gemme hans tøj og se, om de kunne komme ind og tage hans håndklæde. Og så derefter lege lidt med ham og hans lange tynde ven. Thomas tog sine sko og strømme af og gik forsigtigt ind i baderummet, imens tog Emil og gemt Lasses tøj inde i salen. Det lykkes lige på et hængende hår at få fat i håndklædet og kommer ud, inden Lasse vendte sig om imod døren.

- Er du klar, viskede Thomas til Jens.

Jens stod ved hoveddøren, for han skulle komme ind i omklædningsrummet og råbe: Er her nogen!
Jens åbnede døren, så det kunne høres ude i baderummet, og kom ind i omklædningsrummet og råbet:
- ER HER NOGEN!

Ude i baderummet fik Lasse travlt med at hente sit håndklæde, som ikke var der, så han vidste ikke, hvad han skulle gøre. Men han kunne høre, at den person som råbte før, stadig var ude i omklædningsrummet. Så Lasse gik over til døren og stak hovedet ud, og der fik han øje på at Emil, Thomas og Jens, som sad på bænken i omklædningsrummet. Han vidste ikke, hvad han skulle gøre, for hans pik var stadig lidt stiv i det. Han gik lidt rundt i baderummet, da han hørte Thomas råbe:

- Kommer du ikke her ud, for vi har dit håndklæde.

Hvad skal jeg gøre, sagde Lasse til sig selv. Han var nødt til at gå derud, for han kunne ikke være her, til de andre kom klokken 16. Så han gik ud til de tre drenge med hænderne foran, for at dække sin halvstive pik. Der sad de tre drenge med Lasses håndklæde. De sad bare og grinede af Lasse, som stod midt i rummet, og med hænderne foran for at dække sin pik.

- Når, du får sikkert spillet pik inde i baderummet, sagde Emil, som rejste sig op og gik over til Lasse og om bag ham.

Lasse stod bare kiggede ned i gulvet. Han kunne mærke, at han blev rød i hovedet. Lige pludselig kunne han mærke en hånd på sin røv. Det var Emil, som ikke kunne lade være med at røre hans røv. Emil masserede hans røv lidt, og det var noget der hurtigt gik i Lasses pik. Den bliv hurtigt stiv, og han havde svært ved at skjule den med sine hænder.

- Han kan lide det, sagde Thomas og gik over til ham.

- Kom vi lægger ham over på bænken, sagde Emil og tog fat i Lasses arme.

Da Emil tog fat i hans arme, kom Lasses pik rigtigt frem, og Thomas kunne ikke lade være med at tage fat i den. Det gav et lille ryk i Lasse, og hans pik tog lige et par ryk, så den stod op af hans mave. Thomas tog fat i benene på Lasse, og Jens lade hans håndklæde på bænken, hvor så Thomas og Emil lade Lasse på håndklædet. Lasse turde ikke gøre modstand, han gjorde bare hvad de sagde. Da Emil tog bukserne af, kunne Lasse godt tænke, hvad de var ude på, og han havde da også tit ligget derhjemme og tænkt på, hvordan det var at suttet og få suttet pik. Det havde han muligheden for her, for alle tre stod nu helt nøgne i omklædningsrummet.

- Nu skal du få en tur. som du aldrig vil glemme, sagde Emil og tog fat i Lasses stive pik.

I mellemtiden havde Lasses pik lavet en lille sø af præsperm på maven, og da Emil tog fat i hans stive pik, gav det et ryk igennem Lasse. Emil begyndte stille og roligt at køre forhuden frem og tilbage på det vådere og vådere pikhoved, og imens var Jens kravlet hen over Lasse og stod med et ben på hver sin side af bænken. Men han havde ikke stået der i lang tid, før han kunne mærke noget, der ramte ham på numsen. Det var Lasse som gav ladning efter ladning af sperm, og det var ikke bare et eller to sprøjt, Lasse kom med. Det væltede bare ud med sperm, og 4 - 5 sprøjt ramte på Jenses baller, så det dryppede ned på Lasses brystkasse. Og Lasse lå og hev efter vejret, og han stønnede så det rungede i omklædningsrummet. Thomas og Emil havde aldrig set nogen sperme så meget. Emil slap Lasses pik, så det sagde plask, da pikken ramte maven. Emils hånd var også smurt ind i Lasses sperm. Han gik om på den anden side af Jens, hvor Lasse nu havde fået vejret igen, for han var begyndt at sutte Jenses pik.

- Se her Lasse, sagde Emil og førte sin hånd ned til hans mund. Kan du slikke min hånd ren.
Jens tog sin pik ud af Lasses mund, og Emil lagde sin hånd over munden på ham. Lasse begyndte stille og roligt at slikke på Emils spermede hånd, han havde smagt på sin egen sperm før, så det var ikke en ny smag. Lidt efter at Emil syntes, det var godt nok, fik Lasse igen Jenses pik i munden. Og mens Jens fik suttet pik af Lasse, tog de Lasses underbukser og tørrede spermen af Jenses numse og maven på Lasse. Så Lasses underbukser var godt smurt ind i hans sperm, men han vidste ikke, at de havde taget hans underbukser og tørret spermen væk med dem. Efter et par minutter skiftede Jens plads med Thomas, som stod og trippede for også at få suttet sin pik. Og mens Thomas fik suttet sin pik, var Jens og Emil begyndt igen at lege med Lasses pik, som stadig var liderlig og meget stiv. De tog den på skift i munden og suttede den, og Lasse begyndte hurtigt at rulle rundt med underlivet, så han var ved at ryge ned fra bænken. Så holdt de ham, så han ikke skulle ryge ned, men det var svært, for Lasse havde svært ved at ligge stille på bænken.

Nu var det så Emils tur til at få suttet pik af Lasse, så han byttede plads med Thomas, som var begyndt at suttet Lasses stive pik.

Efter fem minutter havde Lasse fået nok af det sutteri og kom med en stønnen, der vist nok kunne høres helt ud i skolegården. Thomas nåede lige at få pikken ud af munden, da der kom et langt, lodret sprøjt op i luften. Thomas gav slip på Lasses pik, så den lå på hans mave, og der kom et langt sprøjt til, som ramte Lasse på hagen. Så lå Lasse igen og hev efter vejret, for det var noget, der kildede i hans tissemand. Og mens Lasse lå på bænken og fik vejret igen, havde Emil flyttet sig, og Thomas og Jens havde også rejst sig op, og nu stod de tre drenge og spillede pik. Der gik heller ikke ret lang tid, før de tre kom. Først var det Thomas, der kom.

- Nu skal du få sperm i hovedet, sagde Thomas stønnende.

Og ud kom spermen, og det meste af spermen rammet i hovedet på Lasse, men noget af det røg over hovedet på ham. Da Thomas lige havde fået flyttet sin pik, kom Jens og Emil på næsten samme tid. Og så væltede det også bare ud med sperm, så nu havde Lasse sperm i håret, i ansigtet, på maven og på pikken.

- Hold kæft hvor var det godt, sagde Emil, Det var en tur, som jeg ikke vil glemme.

- Det kan du tro jeg heller ikke gør, sagde Thomas, som var ved at tage tøj på igen.

- Du kan godt regne med, at det ikke er sidste gang, vi leger med dig, sagde Jens, som også var ved at tage tøj på.

Lasse lå bare på bænken og sagde ja til dem. Han var så udmattet, at han næsten ikke kunne rejse sig fra bænken. Men han var jo nødt til det, for det var ikke så længe, før karateholdet kom for at træne i salen. Mens de tre drenge tog deres tøj på, satte Lasse sig op og spermen dryppede ned på hans håndklæde, og da han rejste sig for at gå ud i baderummet, løb spermen ned af ham og ned på gulvet. Han fik hurtigt vasket al spermen væk og gik ud for at tørre sig med sit håndklæde, men håndklædet var væk, og det var Thomas, Emil og Jens også. Lasse stod nu midt i omklædningsrummet og var våd. Da han så hørte nogen ved døren, fik han travlt med at få sine underbukser på. Han opdagede så, at de var fedtet ind i hans sperm, men han havde ikke tid til at tænke over det, for nu ville han bare ha tøjet på og hjem. Da han skulle til at tage sin T-shirt på, kom der to drenge ind i omklædningsrummet. Det var Kristian, Thomases ven, og en anden som Kristian gik til karate med.

- Nå, er du her endnu, sagde Kristian med et smil.

- Det kan du vel se, at jeg er, sagde Lasse og fik sin T-shirt på.

Kristian kunne ikke lade være med at lægge mærke til Lasses underbukser, som var smurt ind i hans egen sperm.

- Hvorfor ser dine underbukser sådan ud, spurgte Kristian. Man skulle tro du havde tørret sperm i dem.

Lasse kiggede bare på Kristian og tænkte på, om Thomas havde fortalt ham, hvad de havde lavet her i omklædningsrummet. Så Lasse skyndte sig med at får det sidste tøj på, og gik ud af omklædningsrummet og hjem for at få andre underbukser på.

Kap 2. Skurvognen

Klokken var omkring 19, og Lasse var taget ned til købmanden for sin mor, da han mødet Kristian inde i butikken.

- Var det sjovt i omklædningsrummet i eftermiddags, grinede Kristian.

Det fik Lasse til at stoppe op og gå tilbage til Kristian, som bare stod med et stort smil i hovedet.

- Hvor ved du det fra, spurgte han.

- Hvor tror du!

Lasse gik, men han nåede ikke så langt.

- Hvis du ikke vil ha jeg skal sige det til nogen, så må…

- Må jeg hvad, sagde Lasse, mens han gik tilbage til Kristian.

- Så skal du møde mig nede ved den gamle skurvogn om en halv time.

Lasse gik og fik handlet det, han skulle ha til sin mor, og da han kom hjem, tog han et hurtigt bad, for han vidste godt, hvad Kristian ville. Da klokken nærmede sig halv otte, sagde Lasse til sin mor, at han gik over i klubben. Skurvognen lå ikke så lagt fra klubben, ca. 4 - 500 m derfra, og da han kom til skurvognen var Kristian der. Skurvognen tilhørte en landmand, som havde givet skruvognen til nogle unge fyre, som ikke bruget den så tit mere. Nu var det for det meste Kristian og Thomas og hans venner, som bruget den. Den var indrettet i den ene enden med en sofa, to lænestole og et sofabord, og i den anden enden var der et bord med et par stole til.

- Nå, du vil ikke ha jeg skulle sige det til alle på skolen, sagde Kristian da Lasse var kommet hen til ham.

- Hvad tro du selv, sagde Lasse.

De gik ind i skurvognen sammen, og da de kom derind, kunne Lasse lugte, at her blev der drukket øl, og der lugtede også af pis. Da han stod med ryggen mod sofaen, hørte han en stemme som han kendte.

- Tak for sidst.

Lasse vendte sig om og så, det var Thomas. Thomas havde gemt sig bag sofaen, og var nu på vej over til Lasse.

- Det er hyggeligt at se dig igen, sidst vi sås havde du ikke ret meget tøj på.

Thomas køret sin hånd ned over Lasses pik, som allerede var halvstiv, Thomas tog fat i den og masserede den lidt. Der gik ikke lang tid, før Lasse havde lavet en stor bule i sine bukser. Thomas tog fat i Lasse og vendte ham om imod Kristian.

- Så er han klar til at lege, sagde Thomas.

- Smid dit tøj, så vi kan se, hvad du gemme under bulen, sagde Kristian.

Kristian havde jo set hans pik før, når de var i fællesbad, når de havde haft idræt i skolen. Lasse begyndte stille og roligt at tage sit tøj af, og da han kun stod i underbukser, kunne Kristian ikke vente mere. Han gik over og rev dem ned, og ud sprang Lasses stive pik, og der kom en dråbe presperm frem fra revnen.

- Hold da op, en fin lille, tynd stiv pik du har, sagde Kristian, og en meget liderlig pik.

- Lasse, han er en fræk, liderlig lille dreng, sagde Thomas, og kyssede Lasse på munden.

Lasse stod splitter nøgen og havde lige fået et kys af Thomas. Det var første gang, han havde fået et kys at en anden dreng, og det gav en dejlig varme i kroppen, som han aldrig havde oplevet før.

- Sæt dig over i sofaen, sagde Thomas.

Lasse satte sig i sofaen, og imens begyndte Kristian og Thomas at tage deres tøj af, så de alle tre var splitter nøgne. Lasse kunne ikke få øjnene væk fra deres pikke, de var godt nok stive og stod næsten lodret op i luften. Hans egen pik var blevet fedtet så meget ind i presperm, så det var begyndt at løb ned af hans pik.

- Kom hen til os igen, sagde Kristian.

Kristian stod og spillede pik til Lasse kom og tog den i munden.

- Jeg har hørt at du skulle være god til at sutte pik, sagde Kristian og kiggede ned på Lasse som kiggede over på Thomas.

Det var ikke lidt, Thomas havde fortalt Kristian om, hvad der var sket i omklædningsrummet tidligere den dag. Lasse havde næsten altid ligget i sengen og tænkt på, hvordan det var at sutte en pik, og i dag havde han fået lov til at suttet hele fire af dem. Han havde nu aldrig troet, at han skulle kommer til at sutte pik på Thomas og Kristian fra sin egen klasse, og så to fra hans storbrors klasse. Da Lasse havde suttet et par minutter på Kristians pik, var det Thomases tur til at få suttet pik af "Suttelasse", som Thomas var begyndt at kalde ham.

Lasse havde skifte frem og tilbage et par gange, så nu tog Kristian og Thomas ham og lagde ham på bordet. Lasse lå nu så hans hoved lå udover bordkanten, så Kristian kunne mundkneppe ham og imens suttede Thomas Lasses meget våde pik.

- Åh, hvor er det bare fedt det her, sagde Kristian, og begyndte at nulre Lasses brystvorter.

Lidt efter byttede Kristian og Thomas plads, og Kristian havde ikke suttet Lasses pik i lang tid, før han begyndte at rulle rundt med underlivet og stønne højere og højere. Kristian stoppede med at sutte, og begyndte at spille den af på ham.

- Åhh! Jeg kommer, råbet Lasse stønnende.

Og der kom et langt sprøjt som landede på halsen på Lasse, og Kristian fortsatte med at spille den af på ham, men der kom ikke så meget mere ud af hans pik, men Lasse havde da fået lavet en lille sø på maven.

Thomas kunne ikke holde sig mere, og skød sin ladning sperm i munden på Lasse. Lasse havde ikke vidst, at Thomas ville sperme ham i munden, så han kunne ikke andet end at sluge det. Men det var ikke alt, han kunne sluge, for han havde lidt svært ved det, når han lå med hovedet nedad. Så det han ikke kunne sluge, røg ud af munden, og noget røg i næsen og noget i håret. Da Lasse ville rejse sig fra bordet, sagde Kristian, at han skulle stille sine ben på gulvet og bøj ind over bordet. Lasse tænkte imens han gjorde hvad Kristian sagde, om han nu ville bolle ham i røven. Lasse havde ikke haft noget større ene et normalt lys oppe i numsen, og Kristians pik er lidt tykkere, end det lys, han havde haft op. Kristian satte sig på hug og spredte Lasses baller ud til siden, og tog en finger og masere lidt på hans numsehul.

- Du har bare så en fin røv, sagde Kristian og rejste sig igen. Den må vi kigge på en anden dag.

Kristian begyndte at spille pik, og der gik ikke lang tid før han kom. Det var ikke bare på Lasses røv, der kom sperm, der var 2 - 3 sprøjt, der ramte i håret på Lasse. Da Kristian var færdig med at skyde sine ladninger af sted, begyndte han at smøre spermen rundt på ryggen og på ballerne på Lasse.

- Så kan du godt tage dit tøj på igen og tage hjem, sagde Kristian som satte sig over til Thomas i sofaen.

Lasse tog sit tøj på og gik hjem i bad, og var meget træt oven på de ture, han havde været igennem den dag. Så han gik også tidligt i seng og sov meget hurtigt.

Hvad sker der i morgen når Lasse kommer i skole? Vil alle vide, hvad han har været igennem dagen før? Vil Thomas, Kristian, Jens og Emil igen lege med ham, og få ham til at sutte deres pikke igen? Eller vil der være andre, som har fået det at vide, og også vil lege med lille Lasse. Følg med i Lasses historier her på Homo Noveller, for der kommer flere.
Kommentar