Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig.

Karakter: 4.6/9
Visninger: 20209

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Offentligt, Aldersforskel, Onani og Sport
Kapitel 1a. Et nyt job


Jeg var 16 år og var havnet I, hvad der så ud til at være det perfekte sommerjob. Jeg var livredder ved en pool ved et mindre ejendomskompleks. En af mine venner havde haft jobbet året før, og han havde sagt, at det bare var den rene svir: sidde udenfor den halve dag med næsten ingen besøgende, svømme, når du havde lyst, blive dejligt brun og tjene ganske pænt. Jeg var på high skolens svømmehold, og havde taget livredderprøven samme år. Så da Jeff, som var et år ældre end mig, foreslog mig som livredder, mente jeg, at det ville være den perfekte måde at slappe af sommeren igennem inden det nye skoleår som junior på high skolen.
Han ville tage jobbet i weekenderne, fordi han arbejdede i sin fars firma på alle hverdagene hele sommeren. Jeg skulle så passe jobbet på hverdagene fra 9 formiddag til 7 om aftenen.

Nåh, ja, hvem er jeg så? Mit navn er Tim, og på det her tidspunkt, hvor historien foregår, var jeg 16, som jeg fortalte før. Jeg har brunt hår, som var klippet ret tæt, 5 fod og 9 (173cm) høj og vejede 165 pund (75kg) og med en god figur. Min krop er næsten hårløs, og jeg har en bagdel, som på et tidspunkt gav min kælenavnet ”Boblerne”. Kan du se det for dig?

I boligkomplekset boede der mest voksne, kun nogle få børn. Den første dag kom jeg kl. 8:30, og efter at have åbnet poolen og lavet den sædvanlige rengøring, lænede jeg mig tilbage for at nyde en stille dag. Poolen var godt afskærmet fra komplekset, der bestod af etagehuse bygget på en lille bakke. For at komme ind til poolen skulle man gå enten gennem mændenes eller damernes baderum. Der var ikke kommet nogen, så jeg smurte mig ind i sololie og lagde mig ned på en af dækstolene for at nyde morgensolen. Vejrudsigten havde talt om regn, men lige nu var det en smuk dag. Der var en let, kølig brise, og jeg mærkede, hvordan solen varmede mig. Snart faldt jeg i søvn.

Jeg drømte om Jennie, den pige, jeg var kommet sammen med det sidste par måneder. Vi havde haft sex et par gange (mine første gange), og i forgårs aften var vi taget ud til campingpladsen, hvor vi holdt af at komme, og havde været nøgne under stjernerne. Jennie havde givet mig et fantastisk blow job, hendes mund bearbejdede min pik lige til jeg kom ud over hendes bryster. Jeg slikkede hendes vorter og legede med hendes fisse, indtil hun vred sig på tæppet. Så bollede vi som ind i helvede. Det havde været en ret vild aften.

At drømme om hendes mund på min pik, havde en ganske bestemt virkning. Min pik blev stiv. Mens jeg slumrede på dækstolen, gned jeg min 8 tommers (20cm) gennem svømmebukserne. Jeg var kun halvvågen, da jeg stak hånden ned i bukserne og masserede pikken. Det føltes herligt, og det varede ikke ret længe, før jeg lækkede precum ud over hånden, som så smurte pikken med det. Jeg gned pikhovedet med tommelfingeren og begyndte at støde underlivet op og ned. Pludselig vågnede jeg helt op, så mig omkring. Jeg var stadig alene. Jeg smøgede bukserne ned og fortsatte med at gnide min stive pik.

Mens jeg gned pikken, tog jeg mig I ikke kun at tænke på Jennie, men også på Jeff. Han var en hot fyr, og mindet om hans krop i bruserummet ved gymnastiksalen sneg sig også ind i hjernen. Han var lidt højere end mig, ret mørk i det og med knald sort hår. Hans bryst var dækket af mørkt hår, som han trimmede på en måde, så det fremhævede hans bryst- og mavemuskler.
Kort og godt, han så fantastisk ud. OK, jeg indrømmer, at jeg nu og da tænker på fyre, når jeg onanerer. Men jeg har aldrig lavet noget sammen med en fyr. Bare nysgerrig. Jeg har da tænkt på, hvordan det måtte være at mærke en anden fyrs pik. At røre ved hans klunker. Måske endda smage på en anden fyrs pik. Altså ikke sådan, at jeg nogensinde virkelig ville gøre det. Men jeg var nysgerrig, og på en eller anden måde, så tændte det mig.

Jeg tog om kuglerne med den anden hånd, hev I posen og klemte om dem mens jeg satte tempoet på pikken op. Jeg sparkede shortsene helt af og spredte benene, bøjede mig bagover og gned kraftigere. Så tog jeg om min venstre brystvorte og klemte den hårdt. Men så gjorde jeg noget, som jeg kun havde prøvet nogle få gange før. Jeg stak hånden ned bagved, spredte benene så meget, jeg kunne, og begyndte at gnide med pegefingeren hen over mit røvhul. Så pressede jeg den ind til det første led. Det var nok til at sende mig over grænsen. Jeg skød en spermladning op i luften. Den landede på brystet, det næste sprøjt havnede på maven og det tredje i skridtet.

Der lå jeg stønnende og nydende eftervirkningen af en rigtig god udløsning. Jeg havde nærmest glemt, at jeg lå ude et offentligt sted og det med sperm ud over det hele. Jeg lukkede øjnene i, hvad jeg mente kun var et sekund, og pludselig hørte jeg en lyd. Jeg sprang op og så så den der fyr stå ved udgangen fra bruserummet. Jeg panikkede fuldstændig, greb hurtigt mine bukser og trak dem på. Fyren stod der stadigvæk og kiggede på mig med et lumskt smil. Han var kort og ret kraftig, så ud til at være først i trediverne og med kun et par grønne badeshorts på. Hans bryst var glat og muskuløs. Jeg tog mig sammen, mens han kom over til mig.

“Undskyld, jeg ventede ikke, at der ville komme nogen så tidligt,” sagde jeg forlegen over at være set. Jeg håbede bare, at han ikke ville sladre om, at den nye livredder onanerede nøgen ved poolen.

“Det er I orden, det kan ske for os alle,” sagde han mens han kiggede op og ned ad mig. ”Jeg er lige flyttet ind og syntes, jeg ville have en svømmetur efter motionscentret.”

“Ja, selvfølgelig,” sagde jeg noget forfjamsket på trods af hans venlighed. Der var et eller andet i den måde, han så på mig, der fik mig til at føle mig lidt underlig. Ikke noget slemt, men sådan en prikkende fornemmelse ved at blive set på. Der var et eller andet, jeg tror du ville kalde sexet ved ham. Jeg mærkede min pik reagere i shortsene, stadig klistret af al den sperm, jeg havde overalt i skridtet.

“Jeg hedder Gary,” sagde han og rakte hånden frem. Jeg gav ham hånden og mærkede styrken i hans håndtryk. Han var omkring et tomme kortere end mig, men der var noget særlig kraftfuldt over ham. Han gav mig en fast håndtryk.

“Jeg er Tim.”

Han holdt stadig min hånd fast og så på mig med gennemborende brune øjne, som om han kunne se ind I mig. Min pik blev hård igen. Jeg håbede, at han ikke lagde mærke til det, men et eller andet fortalte mig, at han vidste det.

”Godt, Tim, jeg tror jeg vil køle lidt af i poolen. Du ser også ud, som om du kunne trænge til lidt afkøling, eller i det mindste lidt afvaskning.”

Jeg blev klar over, at jeg stadig havde spermdråber på brystet, og jeg rødmede af forlegenhed.

“Ja, det tror jeg også.”

Han slap min hånd og vendte sig for at springe i poolen. Han svømmede nogle få baner, og han bevægede sig gennem vandet med stil og styrke. Mens han gjorde det, fik jeg fat på et håndklæde og tørrede mig af. Så satte jeg mig igen ned på min stol og holdt øje med ham, mens han svømmede. Ganske langsomt slappede jeg af, efter at jeg så pinligt var blevet fanget med min pik ude i det fri. Det virkede, som om han var fin nok. Jeg troede ikke, han ville fortælle det til nogen. Han stoppede og svømmede hen og hang på kanten lige ud for, hvor jeg sad.

“Hør Tim, hvor går du I skole?”

“Jeg bliver junior på Williams her I år.”

“Nej da, er du med I nogen sportsgren der.”

“Jeg er på svømmeholdet og løber også terrænløb.”

“Jeg skal arbejde der næste år. Jeg skal være træner for brydernes førstehold for freshman og juniorer.

Du gode Gud, tænkte jeg, jeg har lige onaneret foran næsen af en lærer!

“Hvor godt,” sagde jeg og forsøgte at få det til at lyde, som jeg mente det. ”Du skal være træner Nelsons nye assistent. Han virker som en flink fyr.”

“Ja, bestemt, jeg mødte Joe for cirka et år siden. Jeg var ved at planlægge at forlade marinen, og han foreslog, at jeg skulle overveje at blive træner. Jeg var på marinens brydehold, samtidig med at jeg også trænede det. Han ringede mig op, da jobbet på Williams blev ledigt. Og her er jeg så.”

“Jeg tror, at det at træne en masse halvvoksne knægte, vil være meget anderledes, end det var I marinen.”

”Ja, det tror jeg også, men jeg er sikker på, at noget disciplin vil være godt for dem. Jeg ved godt, at jeg ikke kan være lige så streng med dem, som med en gruppe rekrutter, men tro mig, de skal nok blive klar over, hvad jeg forlanger.” Det var jeg sikker på, de ville blive. Der var noget ved hans optræden, der fortalte mig, at han ville få det nøjagtigt, som han ønskede det.

“Men så er du også vant til lidt militær disciplin fra Nick Montini. Han er jeres svømmetræner, ikke?”

“Jah, han er ret hård ved os, men det har også virket. Vi blev nummer to ved de regionale mesterskaber sidste år.”

“Javel,” sagde han, “hvor længe har du været livredder?”

“Det er min første dag.”

“Ja så,” lo han, “så kan man nok sige, at du har fået en hed start.” Jeg blev igen rød i hovedet ved at han mindede mig om, hvordan vi mødtes.

“Øh, ja, jeg var bare … ja, altså …. du ved.”

”Ja, liderlig som ind i helvede, det er jeg med på. Jeg har også fået tømt klunkerne de underligste steder, så glem det. Men det vil nok være godt, hvis du er lidt mere forsigtig med, hvem der ser dig spille din fløjte af, mens du er på arbejde. Folk kunne begynde at snakke.”

Han kravlede op af poolen og stod lige foran mig, dryppende våd. Hans shorts klistrede til kroppen, og jeg kunne se, at han havde en betragtelig bule mellem benene. Den var netop i øjenhøjde, og jeg opdagede, at jeg stirrede på den. Han kiggede ned på mig igen med det der listige smil.

“Sig mig, Tim, hvad var det, der tændte sig sådan?”

Jeg fik igen den der underlige fornemmelse, som om han kunne se lige igennem mig. Det fik det til igen at dunke i pikken.

“Åh, jeg ved ikke, det sædvanlige, tror jeg.”

“Jaså?” sagde han og trådte tættere på mig, så vi nærmest var tå mod tå. ”Og hvad sådan mere præcist er ”det sædvanlige” for dig?”

“Jo, du ved, en lækker tøs, pille lidt ved hendes bryster, sådan al den slags.”

“Som at få hende til at sutte pik? Mærke hendes mund arbejde op og ned indtil klunkerne er parate til at eksplodere. Mærke hendes hånd på nosserne mens du pumper ud og ind i hendes mund. Og så skyde en varm spermladning ned i hendes hals? Er det sådan den slags?”

“Øh .. jah .. jo, sådan noget,” sagde jeg og følte mig på en gang liderlig og flov over hans ligefremme made at læse mine fantasier på.

“Der er ikke noget som et godt blow job, er der?” sagde han og så mig ind i øjnene. ”At mærke den fugtighed og friktion mod pikken.” Mens han talte syntes jeg at kunne se, at hans bule i shortsene voksede og pegede lige mod mit ansigt. Jeg mærkede, at min egen pik var blevet hård og begyndte at lække lidt presperm. For pokker, jeg havde lige onaneret, og nu gjorde hans snak mig liderlig igen.

“Næh, der er ikke noget bedre,” sagde jeg stønnende.

“Måske lige med undtagelse af et godt knald. Det er endnu bedre. Sådan at mærke en dejlig varm kusse omkring din pik, mens du puler alt, hvad du kan. For fanden da mand, det er det bedste, ikke?”

Jeg begyndte at svede af den ophidselse, han var ved at vække i mig. Der var noget ved den måde, han talte om sex på, der bare fik det til at virke så nærværende. Min pik dunkede og rykkede i bukserne.

Han så på mig, og jeg var sikker på, at han bemærkede min tilstand. Han smilede og strakte sig. ”OK, jeg tror, jeg lægger mig lidt for at få noget sol. Det var rart at møde dig, Tim. Jeg er sikker på, at vi kommer til at se en del til hinanden her i sommer.”

Han gik hen til en af dækstolene og lagde sig, benene ledt spredte og pegende hen mod mig. Jeg kunne se, hvordan bulen i hans skridt blev fremhævet af de våde bukser.

Jeg lænede mig tilbage, svagt pustende. Hvad fanden var det, der foregik? Aldrig før var jeg blevet påvirket på den måde af en anden fyr. Men jeg måtte indrømme, at der var noget rigtig hot og sexet ved Gary. Men nej, jeg var ikke bøsse. Jeg var bare liderlig, ikke?

Lidt efter faldt jeg I søvn. Gary slumrede også på en af dækstolene.

Jeg vågnede ved noget vådt på ansigtet. Regn. Bare nogle få dråber til at begynde med. Jeg så på uret, 11. Jeg blev klar over, at jeg måtte have sovet i omkring en time, og skyerne havde trukket sig sammen. Jeg hørte en rumlen, torden, og jeg kendte reglen: Torden betyder lyn, og lyn betyder, at pollen skal lukkes.

Gary var også vågnet ved de første dråber. Han kiggede over til mig og trak på skuldrene. Jaså, der forsvandt muligheden for at få lidt farve. Pludselig åbnedes himlen, og det begyndte at styrte ned. Vi løb hen til omklædningen og søgte ly i mændenes bruserum. Vi var begge gennemblødt, og vi kunne høre regnen tromme mod taget.

“Nå, ja, og så på din første dag.” Han smilede mens vi begge dryppede en hel lille sø på gulvet.

“Ja, sådan er det, men jeg skal blive her I tilfælde af, at regnen stopper.”

Jeg begyndte at ryste fordi jeg var så våd, og kulden og mørket I rummet gjorde det ikke bedre. Håndklædet havde jeg glemt udenfor sammen med trøje og sko.

“Jeg ville nu ikke satse på, at det holder op foreløbig. Vejrudsigten meldte om tordenbyger det meste af dagen. Det var derfor, jeg gik herned til poolen så tidligt.”

“Ja, det er rigtigt nok, men jeg skal nu alligevel venter her et stykke tid,” fik jeg fremstammet gennem klaprende tænder.

“Men kom nu I alle tilfælde med mig hjem og bliv ordentlig tør. Jeg bor lige på den anden side af parkeringspladsen, så hvis det holder op, kan du være tilbage på et øjeblik.”

Det var et fristende tilbud. Ikke mindst til et tørt håndklæde. Og så havde jeg stadig den der mærkelige fornemmelse. Der var noget nærmest elektrisk ved ham, der både skræmte og tiltrak mig.

“Jamen, tak, men bare for kort tid, jeg kunne godt trænge til at blive lidt tør.”

“OK, så løber vi.”

Fortsættes
Kommentar

Navn:tlid76
Dato:02/03 2013
Hej OleOle Gennemtænkt godt skrevet og super fede og frække afsnit, liderlig læsning :-)
 
Navn:Mogens-h
Dato:25/03 2013
Dejlig, dejlig historie. Blodet fosser direkte nedad... Tak for dit store arbejde med at give alle os "En God Historie"!
 
Navn:Kokkedal2980
Dato:14/08 2020
Tak for en lækker historie - du et bare god til at skrive. Bliver dejlig horny og historien gik lige i pikken og nu dejlig sperm på maven. Lækkert. Glæder mig til de næste afsnit.