Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mikkel del 19

(Mads og Mikkel)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 5267

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kap 19.: Karim, del 3.

Mads og Mikkel skulle mødes med Karim på skolen, hvor han også møder op. Lidt efter sidder han i Kims bil, hvor han er på vej ud til en skruvogn sammen med Mads, Mikkel, Jonas, Nick og Kim. De var der snart, og Kim glædede sig til at mærke Karims perkerpik oppe i sig. Men først skulle Karim igennem nogle dildoer, som Kim havde bagi bilen, og det viste de andre ikke noget om endnu.

Mikkel, hvad sagde Karim til dig? spurgte Kim.
Han sagde, at han glædede sig til at komme ud i skurvognen, sagde Mikkel og kiggede på Karim.

Kim så på Karim i bakspejlet, hvor Karim smilede til ham. Så kiggede Karim på Mikkel og gav ham et lille smil som tak for ikke at røbe det, han lige havde sagt til ham. Men Karim blev klogere, for da de nåede ud til skurvognen, hoppede alle ud af bilen, og Kim tog igen fat i Karim. Mads løb i forvejen for at se, om der var åbent til skurvognen. Der var åbent og Kim skubbede Karim derind efterfulgt af Jonas, Nick og Mads. Kim gik så tilbage til bilen for at hente en taske bagi bilen. Mikkel fulgte med Kim, hvor han fortalte, hvad det var, Karim havde sagt til ham i bilen, og hvorfor han løj for ham i bilen.

Hvis han gør dig noget en dag, så skal du bare sige til, sagde Kim og åbnede op for bagagerummet i bilen.
Hvad skal du have her? spurgte Mikkel.
En taske med legetøj, sagde Kim, grinede og tog tasken og lukkede efter sig.
Hvad er der i den? spurgte Mikkel nysgerrigt. Er det dildoer?
Godt gættet, Mikkel, sagde Kim. Det er dildoer, som vi skal prøve på Karim.

I skurvognen, da Kim og Mikkel kom ind, sad Karim ovre i hjørnet, og de andre tre sad næsten rundt om ham.

Nå, Karim, kan du så smide dit tøj, så vi kan se, hvad du gemme på af lækkerier, sagde Kim, samtidig med at han satte tasken på gulvet.

Karim rejste sig langsomt fra stolen, og da han kom op at stå, kunne alle se, at der var en bule i hans bukser. Karim tog sin bluse og T-shirts af, så han stod i bar overkrop, og det gav et ryk i Kims pik, som allerede var godt stiv i bukserne. Karim satte sig ned igen, hvor han tog sine sko af, efterfulgt ar sokkerne, hvor han så rejste sig op igen fra stolen. Så tøvede han lidt, da han skulle til at knappe sine bukser op, men han kunne også godt lide, at de så på ham. Men det skulle de ikke vide, for de skulle tro, de havde magten over ham, og skulle ikke tro, at han havde lyst til dette her. Karim knappede sine bukser op, de sad meget løst på ham, så de røg ned til fødderne, og nu stod han så i stramtsiddende bokseshorts.

Hold op hvor ser det kanon godt ud, sagde Kim og tog sig til pikken. Vend dig om, så vi kan se din numse.

Karim vendte sig om, så de kunne se hans røv, og mens han stod med ryggen til dem, gik han ud af sine bukser. Hvor Kim så bad Karim om at tage sine bokseshorts af, mens han stod med ryggen til dem. Karim gjorde, som Kim sagde og begyndte at trække dem ned over sin røv, hvor hans røv kom til syne. Karim bøjede sig mere fremover, jo længere ned trak han sine bokseshorts, og da han havde trukket dem ned til fødderne, kunne man næsten se hans hul. Kim bad Karim stå sådan et lille stykke tid, inden han fik lov til at stige ud af sine bokseshorts og rejse sig op igen.

Lad os se, hvad du har på den anden side, sagde Kim, som var helt væk i Karim.

Karim begyndte langsomt at vende sig om imod de fem, som sad med bule i bukserne, og da Karim var vendt helt om, så de kunne se hans meget stive pik, rejste Kim sig og gik hen til ham. Han tog fat om Karims stive omskårne pik, hvor pikhovedet allerede var glinsende vådt af presperm.

Lad festen begynde, sagde Kim og begyndte at tage sit tøj af.

De andre fire, Mads, Mikkel, Nick og Jonas begyndte også at smide deres tøj, og da de kom til deres underbukser, sagde Kim til dem, at de skulle tage dem af samtidig og stå lige over for Karim, så han skulle se deres stive pikke springe frem. Lidt efter stod de fem lige ved siden af hinanden, Kim talte til tre, og på tre røg fem par underbukser ned, og fem stive pikke sprang frem og klaskede op på maverne. Også Karims pik gav et ryk på sig, og en dråbe presperm kom langsomt frem i reven.

Lidt efter var alle totalt nøgne og havde stive pikke, hvor Kim så går hen til sin taske og sætter den op på et bord, som stod i siden af skurvognen.

Mads og Mikkel kom her hen til mig, sagde Kim og åbnede for tasken. Vælg en af dem og tag den op.

Karim var meget nysgerrig og kom nærme hen til bordet, men Kim sagde til ham, at han godt kunne vente med at se, hvad der var i tasken. Mads og Mikkel fik valgt en dildo hver, tog den så Karim ikke kunne se den, hvor de så gemte den bag ryggen.

Hvad er der i den taske? spurgte Nick.
Dildoer, hviske Jonas til ham. Han kunne genkende tasken. Nu har du husket at vaske dem fra sidst? sagde Jonas til Kim.
Hvad tror du, din nød, sagde Kim. De er vasket fra sidst du brugt dem, Jonas, smilede Kim.

Karim havde regnet ud, at det var dildoer, der var i tasken, og det fik bare hans pik til at spytte mere presperm ud af reven, så det begyndte at løbe ned af undersiden af hans stive pik.

Kim flyttede tasken og bad Karim om at komme hen til ham. Karim kom hen til Kim, hvor Kim først tog om hans meget stive liderlige pik, smurte prespermen rundt på pikhovedet, så det skinnede i sollyset fra det eneste vindue, som var i skurvognen. Så bad Kim Karim om at bøje sig ned over bordet, og Jonas gik så ned under bordet og begyndte at lege med hans pik. Kim bøjede sig ned til sin taske og tog vaselinen op, åbnede den, tog en klat på to fingre og bad Nick om at sprede Karims baller.
Mens Nick spredte Karims baller, stod Mads og Mikkel, så de kunne se Karims brune hul. Der var ikke noget hår at se, men Kim kunne se, at han havde barberet sig. Så begyndte han at smøre vaselinen godt ind på Karims brune hul. Lidt efter lidt begyndte han at stikke en finger ind, kørte den godt rundt derinde, hvor han efter et par minutter havde hele tre fingre oppe i Karims numsehul.

Jeg tror Karims hul er klar til at prøve den første dildo, sagde Kim og vinkede Mikkel hen til ham. Prøv og se, om den vil gå ind, Mikkel.

Mikkel tog dildoen og maste den langsomt imod Karims numsehul, og langsomt gled den ind i ham, og Jonas, som sad under bordet, kunne se på hans pik, at det var noget, han kunne lide. Det var som den voksede sig større, sådan så det ud, men det var bare mere blod der strømmede ud i pikken. Da den næsten 15 cm lange, tynde dildo var kommet godt op i Karim, begyndte Mikkel at køre den frem og tilbage i et langsomt tempo, hvorefter han lidt efter satte tempoet op, da Kim sagde, han skulle.

Sikken én dejlig lyd, sagde Nick, som stadig holdt Karims baller spredt.

Det var lyden af dildoen, der rør frem og tilbage i Karims fedtede hul, og når den røg ud af hullet, så ”svup”, eller hvordan det lyder.
Kim undrede sig over, at Karim ikke stønnede eller gav lyd fra sig, og bad derfor Mikkel om at stoppe og finde en ny dildo, helst en der er større. Mens Mikkel gik hen til tasken, var det nu Madses tur at stikke en dildo op i Karims åbne, fedtede hul. Madses dildo var lige så lang som den, Mikkel havde brugt, men var noget tykkere. Mads satte dildoens pikhoved imod Karims hul og maste den forsigtigt op i Karim. Og imens under bordet sad Jonas og legede med Karims meget, meget stive og våde pik. Han skulle ikke røre den ret meget mere, så ville han komme, og det ville være for tidligt, tænke Jonas og rejste sig op fra under bordet. Da Jonas kom op og så, at Mads var fuld gang med at mase dildoen op i Karims hul, gav det et ry i hans pik.

Hold op, hvor ser det bare kanon frækt ud, sagde Jonas og tog om sin stive pik.
Hold op, en stiv pik du har, sagde Nick og så på den.
I lige måde, sagde Jonas og så på Nicks, som også var meget stiv.

Mads begyndte nu at trække dildoen næsten ud af Karim, hvor han så stak den hårdt ind igen, så Karim gav et højt støn. Mads trak dildoen så langt som muligt tilbage, så den næsten var ved at smutte ud af hullet, hvor han igen, bare lidt hårdere denne gang, maste dildoen så langt op som muligt. Og denne gang kom der et skrig fra Karim, og Mads trak så igen dildoen tilbage, igen maste han den godt op i Karims hul med endnu et skrig fra ham.

Kan I ikke holde en pause, stønnede Karim. Det er, som om det giver stød i hele kroppen, når dildoen går i bund.

Kim svarede ikke på det, men spurgte Mikkel, om han havde fundet en ny dildo, og det havde Mikkel. En der var ligeså tyk som den Mads havde, men den var bare 5 cm længere og havde et større pikhoved.

Den er god, lad os få den op i ham, sagde Kim.

Mads trak dildoen ud af Karim. Kim tog en klat vaseline, og Mikkel gav dildoen til ham, hvor han smurte den godt ind. Imens byttede Jonas og Nick rundt, så Jonas nu spredt Karims bløde, brune baller så meget, som det nu kunne lade sig gøre. Da Jonas havde fået spredt ballerne ud til siden, begyndte Karims røvhul at åbne sig langsomt.

Skynd dig Kim, sagde Jonas. hans hul gaber efter at få noget, der er større op.

Kim gav dildoen til Mikkel igen, som skyndte sig at sætte den mod det åbne hul. Mikkel skulle nu mase lidt hårdere til, for pikhovedet på den nye dildo var lidt større end de to første. Så Mikkel maste bare lidt mere til, og svup! så var den inde i Karims hul.

AV! råbet Karim, da dildoen røg gennem ringmusklen.

Mikkel lod dildoen glide langsomt højere op i det varme hul, mens Karim gispede og stønnede. Da Mikkel ikke kunne kommer længer ind med dildoen, gav han slip på den, så den sad frit i Karims numsehul. Den begyndte langsomt at glide ud, hvor Mikkel igen maste den så langt ind som muligt. Men der manglede stadig ca. 5 cm af dildoen at kommer ind, før alle 20 cm dildo var oppe i Karims hul.

Han skal have alle 20 cm op, sagde Kim og overtog dildoen fra Mikkel.

Kim begyndte at dreje lidt på dildoen og fik den et par cm længere op, og Karim gispede og kom med små stønnelyde. Imens står Mads, Mikkel og Nick og ser på, mens deres pikke står og dunker op af deres maver.

Jeg tror, det er på tide, vi bytter dildoen ud med den ædle vare, sagde Jonas og så over på de andre tre drenge.
Så lad Mikkel starte, sagde Kim og trak dildoen ud af Karim. Det er ham, der skal have hævn over Karim, efter det de gjorde ved ham.

Mikkel gik hen bag Karims røv. Det var ikke nødvendigt, at Mikkel smurte sin pik ind, Karims røvhul var godt smurt ind i vaseline. Mikkel bøjede sin meget stive pik nedad mod Karims fedtede hul. Han havde noget svært ved det, for pikken var så stiv og stenhård. Men det lykkes for Mikkel at få den bøjet ned, og hans pik gled ind uden noget problem. Men Mikkel kunne ikke holde i så lang tid, for han var blevet så meget ophidset af at se Karim få dildoer op i numsen.

Jeg kan ikke mere, sagde Mikkel stønnende og trak sig ud.

Men da han skulle til at spille den af, tog Kim om hans meget stiv og fedtede pik og begyndte at spille den af på ham. Der gik ikke lang tid, før Mikkel kom i nogle lange heftige sprøjt, som fløj ud over ryggen på Karim. Et par sprøjt fløj hen over hovedet på ham, hvor de landede på bordet lige ved siden af Karims hoved.

ÅÅH!, stønnede Mikkel. Det var godt, det kilder stadig i min pik, sagde Mikkel og bakkede lidt tilbage, da Mads skulle til.
Det var også noget af nogle sprøjt du kom med, sagde Mads, som stod klar bag Karims fedtede hul.

Mikkel gik hen til Nick, som stod med noget af en liderlig pik. Den var godt nok stiv og godt våd af presperm.

Du skal ikke røre den, sagde Nick, jeg kan komme når som helst. Jeg er ikke sikker på, at jeg når at få den i Karims røv. Den er også godt fyldig og det ser ud som om dit pikhoved er ved at sprænges, sagde Mikkel og så ned på Nicks meget stive pik.

Mads var godt i gang med at kneppe Karims hul. Den fik ikke for lidt, tempoet var højt og man kunne høre, når Mads var i bund. ”Klask! Klask!” kunne høres i hele skurvognen, og det fik Nicks pik til at spytte mere presperm ud af reven, så det løb ned af hans meget liderlige pik.

Prøv lige og se Nicks pik, sagde Jonas, som stadig holdt Karims baller.
Den er godt nok stiv, sagde Kim og kiggede hen på Nick. Nick sut Mikkels pik, til det bliver din tur.
Det er det snart, sagde Mads meget stønnende. Jeeg kommmer snaaart!

Et par klask mere, så trak Mads sig ud, og da hans pik var kommet helt ud, klaskede den op på maven, hvor Mads begyndte at sperme. Jonas fik fat i pikken og rettede den hen mod Karim, så Mads sprøjtede ud over Karims ryg, ligesom Mikkel havde gjort. Men Mads havde svært ved at stå stille, så han sprøjtede også over på Kim, som stod ved siden af Karim.

ÅÅÅHHH! Stønnede Mads. Hold op, hvor er det bare godt, sagde Mads. Bare det kunne blive ved.

Mads fald sammen, da han var færdig med at sprøjte sin sperm ud over Karim og Kim, hvor Kim så hjalp Mads over på en stol. Nick nåede ikke at begynde at sutte Mikkels pik, for han skulle se Mads komme. Og nu var det hans tur til at mærke Karims varm hul, og han begyndte at gå hen til Karims røv. Samtidig kom Kim bagfra, tog om Nick og om hans pik. Det skulle Kim ikke have gjort, for da Kim rørte Nicks meget stive pik kom han i et skrig.

ÅÅÅHHH OOOHHH! Stønnede Nick, og ud kom det ene sprøjt efter det andet.

Hold op, der skulle ikke ret meget til, sagde Kim, som stadig stod bag Nick og spillede hans pik, mens den bare sprøjtede løs.

Selvom Nick stod en meter fra Karims røv, fløj spermen hen over Karim, noget i håret, på ryggen landede også noget, men det meste ramte på hans numse, så den nu sejlede i sperm fra Nick. Da Nick lukkede for springvandet, faldt han helt sammen, han var helt væk. Jonas var nødt til at hjælpe Kim med at løfte ham. De bad Karim om at flytte sig fra bordet, så de kunne lægge Nick på bordet. Da Karim kom op at stå, så Mads og Mikkel hen på hans pik. Den var godt stiv og pikhovedet var helt rødt, svulmende og vådt.
Nick lå ikke ret lang tid, før han vågnede op igen, hvor han satte sig op på bordet med sperm løbende ned af ryggen.

Hold da op, hvor var det godt, sagde Nick. Det var noget af en orgasme jeg fik, grinede han og hoppede ned fra bordet.
Det var også noget af et springvand, du lukkede op for, sagde Jonas. Jeg har ikke set dig sprøjte så meget og så langt før.

Lige pludselig kunne Nick mærke noget vådt op af sin ryg. Det var Karim, der var begyndt at slikke spermen i sig. Det var Kim, der havde bedt ham at gør det, og lidt efter bad Kim Karim om igen at lægge sig op på bordet på ryggen, Karim gjorde, som Kim sagde, og lagde sig på ryggen på bordet. Hans pik lå stiv op af hans mave, hvor Mads og Mikkel kom hen til bordet, hvor de begyndte på skift at sutte hans pik, og der skulle ikke ret mange skift til, før Karim begyndte at stønne, og det blev højere jo mere Mads og Mikkel suttede.

ÅÅH! Jeg kommer, sagde Karim stønnende.

Mikkel begyndte at hive i Karims meget stive pik, og efter et par ryk kom Karim i noget af en orgasme. Han stønnede og pustede, og spermen sprøjtede ud af Karims pik, så Mads og Mikkel fik sperm i ansigtet og håret.

Der kan komme meget sperm ud af sådan en perkerpik, sagde Kim. Mon den også kan klare at bolle mig i røven.

Karim kiggede lidt surt på Kim, mens han kravlede ned fra bordet, for han skulle ikke kalde hans pik for en perkerpik.

Hvis du tror, din røv kan klare sådan en ”perkerpik”, så bøj dig hen over bordet, sagde Karim.

Kim bøjede sig hen over bordet, Jonas, som stod sammen med de andre tre, kom med vaselinen til Karim. Karim tog en stor klat vaseline og smurte Kims hul godt ind. Men det var ikke første gang, Kim skulle have noget op, så Karims pik gik nemt op, og inden længe var Karims pik helt i bund i Kim. Så begyndte Karim at sætte termpoet op, og lidt efter var der godt gang i knepperiet. Det gik ikke stille af sig. Man kunne godt se på de to, at det var noget, de havde prøvet før.

Det ser vildt godt ud, sagde Jonas, som stadig ikke havde spermet.

Jonas gik under bordet og begyndte at sutte Kims stive pik, som dryppede vildt meget med presperm. Jonas skulle ikke sutte i ret lang tid, for han mærkede Kims varme sperm i munden. Han slugte så meget, han kunne, men det var ret svært, for det væltede ud af Kims pik.

ÅÅÅHHH OOOHH! Hvor er det godt, sagde Kim stønnende mens han spermede.

Jonas kom op fra under bordet med sperm løbende ned af mundvigene, hvor Nick begyndte at kysse ham og slikke spermen væk.

Karim var også ved at komme igen, og inden han kom, bad Kim ham trække sig ud, og bad Mikkel komme hen til dem.

Mikkel, sut hans pik til han kommer, kommanderede Kim.

Mikkel gik ned på knæ foran Karims fedtede stive pik, tog om den og begyndte at suttet den. Efter et par minutter, begyndte Karim at stønne højere, og lige med et kom han i Mikkels mund, hvor Mikkel så trak den ud, mens spermen fortsatte med at vælte ud og sprøjte på Mikkels ansigt.
Da Karim var færdig med at sperme, satte han sig ned og var helt udmattet. Mikkel var godt smurt ind i Karims sperm, og det fik Nick til at slikke Mikkels ansigt rent.

Det var noget af en omgang, sagde Kim. Vi må hellere se at komme hjem igen.
Hvad med mig, sagde Jonas som stadig havde en meget stiv pik. Skal jeg ikke sperme?
Dig havde jeg gemt, sagde Kim og gik hen til Jonas. Jeg tror Karim har lyst til lidt sperm, tror du ikke, Jonas?

Jonas gik hen til Karim og stak sin stive pik op i ansigtet på ham, hvor han bad ham om at sutte til han kom. Men det var ikke ret lang tid, Karim fik lov til det, for Jonas kom i nogle brøl og skød sin ladning sperm i munden på Karim, som slugte så hurtigt han kunne, og der var ikke noget sperm, der gik til spilde.

Hold kæft, hvor var det godt, sagde Jonas helt udmattet og forpustet. Det er altid godt at få suttet pik.

Mads og Mikkel havde stadig stivpik, da de andre begyndte at tage deres tøj på. Det lagde Kim mærke til.
I er da stadig godt liderlige, sagde Kim og så på deres stive pikke. Det må vi da gøre noget ved, smilede han og tog sine bukser på.
Det skal vi nok selv gøre noget ved, sagde Mikkel og Mads nikkede.

Det var så slut på kap. 19.

Øv! Hvad med Mads og Mikkel? Nu får vi ikke af vide, hvad de skal til. Jo, det gør I, Mads og Mikkel har en plan med en, som ikke kunne lade være med at kigge ind af et vindue. Kan I gætte, hvem de tænker på og vil have ram på. Hvis ikke du kan gætter det, så læs sidste kap af Mads og Mikkel, kap. 20.

Forsætter...
Kommentar