Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mikkel del 20

(Mads og Mikkel)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 4589

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kap 20.: Lars.

Det er timer siden Mads og Mikkel kom hjem fra skurvognen. De var taget hjem til Mikkel, hvor de startede med at tage et stort bad, hvor de så lagde sig ind på Mikkels seng, hvor de slappede lidt af, inden de skulle videre et par timer senere.

Mads og Mikkel var på vej ud af døren, da de så en løbe fra huset. Det var Lars igen, og det var også ham, de var ude efter, for dengang, da han stod og kiggede ind af vinduet, inden Kim kom og de skulle have ram på Karim. Lars var hurtigt væk, og han var ikke til at se, da Mads og Mikkel kom ud på vejen.

Mads og Mikkel var godt kendt i området, så de vidste, Lars måtte have gemt sig i nogle buske, for så hurtig var han heller ikke. Så Mads og Mikkel gik i den retning som Lars løb, og lidt oppe ad vejen får Mads øje på noget i en busk. Han gjorde tegn med hånden til Mikkel, og Mikkel kom hurtigt hen til ham, som så pegede hen imod busken, som Lars lå og gemte sig i. Han havde ikke fået øje på Mads og Mikkel endnu, men da de kom tættere på, prøvede han igen at løbe, men Mads og Mikkel var hurtigere.

Slip mig! Lad mig være!, råbte Lars. Jeg har ikke gjort jer noget.
Hvad har du ikke, sagde Mikkel. Har du ikke stået og kigget ind af mit vindue?

Der kom ikke noget svar fra Lars, så Mads og Mikkel hev ham ud af busken, hvor imens der kom en dame imod dem og råbte:

Kan I ladw være med at ødelægge min busk!

Mads og Mikkel fik Lars ud af busken, hvor de slæbt med ham hjem til Mikkel. Lars råbte op om, at de skulle lade ham være, men Mads og Mikkel gav ikke slip på ham, og inden længe var de ved Mikkels hus igen. Da de så kom ind og fik lukket døren, begyndte Mads og Mikkel at hive tøjet af Lars. Da de kom til hans underbukser, kunne Mads og Mikkel godt se, at han var liderlig og kunne træge til en omgang pik. Så De hev Larses underbukser af, og ud sprang en meget stiv pik, som blev mere og mere stiv, så den til sidst stod op af hans mave.
Selvom Mads og Mikkel havde været i gang tidligere den dag, var deres pikke også blevet meget stive, og da de så Larses pik, fik det deres pikke til næsten at sprænge deres bukser.

Sikken en dejlige pik du har, sagde Mads. Den er ikke så stor…
Men den kan da bruges, sagde Mikkel og tog om Larses stive pik. Lad os komme ind på mit værelse.

Mikkel slæbte Lars med ind på værelset efterfulgt af Mads, som kiggede på Larses numse mens han gik. Mikkel smed Lars på sengen og bad ham om at lægge sig på maven først. Lars kunne lige så godt gøre, hvad de sagde, plus han kunne lide, når nogen kommanderede med ham.
Mads og Mikkel startede med at smide deres tøj, hvorefter de lagde sig ned, på hver sin side af ham. De startede med at slikke ham på ballerne, hvorefter de spredte hans baller, så de havde udsyn lige ned til hans hul.

Jeg tro Kasper har haft godt gang i det, sagde Mikkel. Hvad tror du, Mads.
Det samme som dig, sagde Mads og kørte en finger hen over Larses hul. Lad os prøve det.

Mads rejste sig op på knæ. Mikkel spredte Larses ben, så Mads kunne stå imellem dem. Mads stod nu mellem benene på Lars, bøjede sig ned over ham mens han med den ene hånd rettede sin stive pik, så den gik lige ned i hullet. Lars gav et lille skrig fra sig, og langsomt førte Mads sin pik længere ind i ham.

Ikke længere ind, gispede og stønnede Lars, da Mads næsten var i bund.

Mads stoppede op og begyndte så at trække sin pik udad, hvor han så lidt efter kørte den anden vej igen. Sådan gjorde Mads i et lille stykke tid, hvor efter Mikkel overtog og gjorde det samme som Mads.

Du har bare byens dejligste røv, sagde Mads, som stod og så på Mikkels lille numse. Lad mig hjælpe lidt til, så den ryger helt i bund.

Mads maste ned på Mikkels røv, da han var ved at føre sin pik ind i Lars. Ind kom den, og helt i bund kom Mikkels pik, og et meget stort skrig fra Lars efterfulgte…

AV! Råbte Lars. Det gjorde ondt.

Mikkel begyndte bare og kneppe videre i Larses røv, så han begyndte at gispe at stønne, men til sidst blev det for meget for Mikkel. Han kom i en stor orgasme, sprøjtede hele sin dejlige ladning op i Larses lille numse.

ÅÅHH, hvor er det bare dejligt, sagde Mikkel stønnende og helt forpustet. Du skal prøve det, Mads.

Mikkel trak sig langsomt ud af Larses røv, hvor Mads overtog og begyndte og råkneppe Larses røv, så hele sengen stod og gyngede.

ÅÅHH! Nu skal du få en omgang pik, sagde Mads meget stønnende.

Lars havde svært ved at sige noget, han lå og bed i Mikkels dyne, for det gjorde ondt i røven, for det gik ikke stille af sig, som når Kasper kneppede ham i røven.
Mikkel kunne se på Mads, at han var ved at komme. Stønnene blev mere dybe og vejrtrækningerne blev også dybere, og det endte med et skrig fra Mads, og han kom også inde i Larses numse.

ÅÅÅHH OOOHHH! Hvor er det bare godt det her, sagde Mads stønnende og faldt hen over Lars.

Lidt efter, da Mads var kommet sig lidt efter en dejlig orgasme, trak han sig ud af Lars, rejste sig op fra sengen, så han stod sammen med Mikkel og så ned på Lars.

Nu må det være vores tur til at se dig komme, sagde Mikkel og klaskede med den ene hånd på Larses røv.

Lars rejste sig forsigtigt op fra Mikkels seng, han tog sig om på røven, da han var, kommer op af stå.

Sådan er det, når man kigger ind af andres vinduer, sagde Mads som stadig var lidt forpustet.

Da Mads og Mikkel bad Lars om at spille pik for dem, kunne de se omme fra hans numse, at spermen begyndte at dryppe ud og løbe ned ad benene. Lars begyndte at hive i sin meget stive pik, og der skulle da heller ikke mange ryk i den, før det sprøjtede ud med sperm.

ÅÅHH OOOHHH! Stønnede Lars, mens spermen sprøjte ud af hans lille stive pik.
Hold op hvor ser det godt ud, sagde Mikkel og Mads. Man skulle ikke tro, der kunne komme så meget ud af ham.

Efter det ca. 9 sprøjt fra Lars, faldt han ned i sengen, hvor endnu et sprøjt fløj af sted og ramte Lars i ansigtet.

10 sprøjt! Godt gået, Lars, sagde Mads og Mikkel.

Mads gik ud og hentede Larses tøj ved hoveddøren, kom tilbage og gav Lars hans tøj, udtagen hans underbukser, dem beholdt Mads og bad Lars om at tage sit tøj på.

Hvorfor beholder I mine underbukser? spurgte Lars, mens han tog sine bukser på.
Det ser du, når du kommer hjem, sagde Mikkel og grinede lidt.

Da Mads og Mikkel fulgte Lars ud til døren, gik de bage ham og kunne se en våd plet, der blev større og større, og de kunne ikke lade være med at grine og tænke. på hvis han skulle møde nogen, han kendte.
Mads og Mikkel sagde farvel og på gensyn til Lars, hvorpå de gik tilbage til værelset, hvor de faldt om i Mikkels seng.

Et par timer senere vågnede Mikkel ved, at hans far stod i døren, Mikkel fór op og stod splittenøgen foran sin far, som kiggede ned på Mads, som stadig sov.
Kommentar

Navn:ibbermand
Dato:26/01 2015
Kommer der ikke en fortsättelse, for jeg tror der sker noget rigtig fräkt da faderen kommer helt ind i värelset.