Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mikkel del 15

(Mads og Mikkel)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 4051

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kap 15.: I laden igen.

Mads og Mikkel er på vej ud til laden sammen med Ali og Lasse, hvor Nick og Jonas er kørt efter dem på Jonases knallert. Og Lasse kunne ikke vente, til de kom ud i laden, med at se Mads og Mikkel nøgne, så han bad dem om at smide tøjet i bilen. Mads, Mikkel og Lasse sad lidt efter nøgne i Alis bil, hvor de begyndte at sutte hinandens meget stive pikke. Ali som kørte bilen, havde svært ved at koncentrere sig med at køre den, for han kunne ikke holde øjnene væk fra det, der skete på bagsædet.

Så er vi der snart, sagde Ali som sad med sin pik uden for bukserne og kørte ned at grusvejen ned til laden. Så I kan godt stoppe.

Nick og Jonas var noget bagud, selv om Jonases knallert kørte 60 – 70 km/t. Og mens de kørte, kunne Nick ikke holde fingrene væk fra Jonases pik, for mens de kørte, havde Nick taget sine hænder ned på hans pik og var begyndt at pille på den, og engang imellem tog Nick Jonases pik uden for shortsene.

Du kan ikke lade min pik være, hvad Nick, sagde Jonas og prøvede med den ene hånd at få den om til Nick.
Du kan ikke nå min, ha ha, sagde Nick og gav et klem mere på Jonases nu stive pik.

Ved laden var de 4 på vej ud af Alis bil, og alle 4 havde kanon stive pikke, især Madses og Mikkels pikke stod lige op af deres maver.

Hold kæft hvor er I stive, sagde Ali.

De to stod og kunne høre det hele, og deres pikke blev ikke mere slappe af det, men bare mere stive, og prespermen var også så småt begyndt at sive ud af deres revner.

Lad os kommer ind i laden og op i sexrummet, sagde Ali og smækkede bagklappen i og gik.

Ali og Lasse gik forrest, og Mads og Mikkel kunne så se på Lasses numse, mens de gik. Det var nogle pæne runde baller Lasse havde, ikke et hår at se på dem. Det fik Madses og Mikkels pikke til at dunke mere liderligt op af deres maver, og deres pikhoveder var nu så våde af presperm, at det var begyndt at løbe ned af siderne på deres meget stive pikke.

Hos Kim var de gået ud af badet, hvor Kim tørrede Lars, som stadig havde stiv pik. Og lidt efter havde Kim også tørret sig, og de var på vej ind i Kims soveværelse, hvor Lars smed sig ned i hans store dobbeltseng.

Hold op, hvor du ser dejlig ud, sagde Kim, som stod ved siden af sengen og nød synet af Lars. Du ser bare så fræk ud.

Kim lagde sig ned ved siden af ham, bad ham om at vende sig om, så han lå på maven, hvor Kim så begyndte at nusse hans små runde baller, og lod en finger køre mellem ballerne og massere lidt på numsehullet.

Ved laden var de 4 kommet op i sexrummet, hvor Lasse kiggede rundt og fik øje på X’et i hjørne.

Hvem skal op og hænge på det, sagde Lasse og grinede og kiggede over på Mads og Mikkel.

Mads, som heller ikke havde været her før, kiggede også rundt i rummet og fik øje på bordet midt i rummet.

Har du ligget på det? spurgte Mads.

Mikkel nikkede, hvor Mads så kiggede igen på bordet og især på de huller, der var i det.
Ali, som havde været her mange gange, satte sin taske på gulvet, hvor han så tog sit tøj af, så alle 4 nu var nøgne. Så gik han hen og tog fat i Lasse og tog ham med hen til X’et, hvor han bandt ham til det med ryggen og numsen ud mod rummet.

Samtidig var Nick og Jonas kommet ned af grusvejen, som førte ned til laden, og da de næsten var ved laden, slukkede Jonas for sin knallert, og de gemte den og gik resten af vejen ned til laden. De gik forbi Alis bil og videre ind i laden, hvor de stod og kiggede sig rundt.

Oppe i sexrummet, som det blev kaldt, havde Ali bedt Mads om at komme hen til ham, hvor han bad ham om at slikke på Lasses baller. Mads stod på knæ og slikkede på livet løs, og imens stod Mikkel lidt derfra og så på, mens hans pik producerede mere presperm, som nu var nået helt ned til hans nosser.

Du ser godt nok liderlig ud, Mikkel, sagde Ali, som stod ved siden af Lasse. Kom herover med dig Mikkel.

Mikkel gik så hen til dem, og Ali gik ned på knæ, hvor han tog om Mikkels stive, våde pik og begyndte at sutte den ren for presperm. Og det blev for meget for liderlige Mikkel, for efter lidt tid begyndte han at stønne vildt meget, og hans underliv stod og dansede frem og tilbage.

ÅÅHH, jeg kommer snart, sagde Mikkel meget stønnende.

Ali stoppede med at sutte og bad Mads om at flytte sig, Ali rejste sig op og stillede sig bag Mikkel, hvor han igen tog fat om hans stive pik. Denne gang begyndte han at hive i Mikkels pik, og inden længe sprøjtede Mikkel det ene sprøjt efter det andet over på Lasses numse, så spermen begyndte at løbe ned af den. Og samtidig kom Nick og Jonas ind i rummet, og de fik de 3 til at fare sammen, og Lasse kunne ikke rigtigt gøre noget, for han var bundet til X’et.

Jeg kan se I er godt i gang, sagde Jonas.
Hvad laver I her? sagde Ali helt chokeret.
Vi har hørt, du har en gæst med, sagde Jonas. Ham vil vi da også godt hilse på.
Hvor ved i det fra? spurgte Ali og nikkede til Nick, som stod ved siden af Jonas.
Det kan være lige meget, sagde Jonas og så over på Lasses numse. Det ser meget dejligt ud.
Hvis I vil være med, så slik Lasses numse ren, sagde Ali til Jonas og Nick.

Det skulle Ali ikke sige mere end en gang, før Jonas var ovre ved Lasses numse og var gået ned på knæ, hvor han så begyndte at slikke på ballerne og mellem dem. Nick nåede ikke at slikke spermen væk fra Lasses baller, Jonas havde taget det hele.

Der er nok en, som kan lide sperm, sagde Ali og tog om sin stive pik og vippede lidt med den. Så vent til jeg kommer, jeg har ikke spermet i nogle dage, hvor Ali så kiggede på Jonas, som var kommet op af stå igen.

Jeg elsker sperm, sagde Jonas, som var godt fedtet rundt om munden.

Hos Kim var Kim godt begravet i Larses numse. Han var begyndt at slikke ham i numsen. Lidt efter lagde Kim sig oven på Lars og lod sin stive pik glide mellem Larses baller, hvor han så begyndte at køre sin pik frem og tilbage mellem Larses baller.

Du er bare en dejlig dreng, hviskede Kim Lars i øret. Lad mig smage din frække pik igen.

Kim flyttede sig og Lars vendte sig om på ryggen, Kim sad ved siden af, lagde sig hen over hans ben, hvor han tog om Larses pik og trak forhuden tilbage. Så bøjede han hovedet ned over Larses stive pik og begyndte at sutte blidt.

Du er god til at suttet, sagde Lars som lå og nød det.
Man skulle ikke tro, der fandtes sådan en liderlig dreng her i byen, du er bare en kanon dejlig dreng, sagde Kim og guffede Larses stive i munden igen.

Lars vidste ikke, hvad han skulle svare på de pæne ord fra Kim, så han lukkede øjnene og nød den dejlige behandling, Kim gjorde ved hans pik.

I laden var Lasse stadig bundet til X’et, og Mads stod nu og spillede pik ved hans numse, hvor han lidt efter kom i en stor orgasme, og spermen fløj rundt om Lasse, så der ikke var så meget, der ramte på hans baller, og så var der ikke så meget for Jonas at slikke op, da Mads var færdig og var gået væk fra Lasse. Jonas gik hurtigt i gang med at slikke og spredte Lasses runde baller, så han kunne komme ind til hullet. Hans tunge begravede sig i hullet, rundt om det og tilbage ud på ballerne med tungen, hvor den sidste sperm blev slikket op.

Jeg tror, at Mads og Mikkel trænge til noget numsehul, sagde Ali og så ned på deres pikke. De er stadig meget stive efter at få dem op i Lasse. Jonas har også gjort hans hul klar til jer, grinede Ali og vinkede dem hen til Lasse og ham selv.
Det er også derfor, vi har taget med, sagde Mikkel. Du sagde jo selv, at Lasse kunne lide at blive bollet i røven, ikke? Jo, det sagde jeg, sagde Ali og gik hen til sin taske.

Ali fandt noget glidekrem frem fra sin taske og kom tilbage med det til Mads og Mikkel. Mens de to smurte det på deres stive pik, stod og sad Jonas og Nick ved bordet med de to hulle og så på, at Mads og Mikkel gjorde sig klar til at bolle Lasse, mens han var bundet til X’et.
Mikkel var den første, der skulle mærke Lasses hul. Han tog om sin pik og rettede den mod Lasses synlige hul, efter Ali havde spredt hans baller. Mikkel så hans hul, man kunne se, det ikke var første gang, han havde fået noget op. Det stod næsten åbent, og Mikkels pik gik også med lethed ind og gik i bund med det samme.

Lad mig så mærke, hvor god du er til at kneppe et røvhul, sagde Lasse, som ikke havde sagt noget et stykke tid.

Mikkel begyndte at køre sin pik frem og tilbage, og lidt efter lidt satte han tempoet op. Og hver gang, Mikkel kom i bund, sagde det klask efterfulgt af et støn, som kom fra Lasse. Lidt efter var det Madses tur, og hans pik gik også med lethed ind i det nu mere åbne og fedtede hul, og hans pik gik også direkte i bund, hvor Mads så begyndte med det samme at køre frem og tilbage.

Hør den dejlige lyd, sagde Ali. Klask, klask. Det er bare en dejlig lyd.

Det var hver gang, Mads røg i bund, og Lasse kom stadig med sine små støn, og Mikkel fik øje på hans nosser, som hang og dinglede i takt med, at Mads stødte ind i ham. Og mens Mads kneppede Lasse hårdt, bad Ali Jonas og Nick om at smider deres tøj, inden deres pikke sprang igennem deres shorts. Lidt efter stod de også nøgne med strittende pikke, og med forhuden, som var begyndte så småt at glide ned over deres våde pikhoveder.

Du har et godt hul, sagde Mads stønnende til Lasse.
Tak, sagde Lasse. Du har en god pik.

Mens Lasse og Mads stod og roset hinanden, var Ali kommet hen til Jonas og Nick, som var ved bordet med de to huller. Han bad Nick om at lægge sig op på det, og han skulle sørge for, at hans pik kom gennem det mindste hul. Nick lagde sig op på bordet, og mens han fik sin pik ned i det rigtigt hul, bad Ali Jonas om at kravle ind under bordet, hvor han skulle sutte Nicks pik. Jonas kravlede under bordet hvor Nicks pik var kommet i hullet, og Jonas tog fat om den med det samme, hvor han så begyndte at slikke på pikhovedet. Nicks pik røg lidt frem og tilbage i hullet, for hver gang Jonas kørte sin tunge hen over Nicks pikhoved, gav det et sæt i Nick, så han løftede sin bagdel, Ali bad så Mikkel om at sætte sig oven på Nicks numse. Mikkel satte sig oven på Nicks numse. Den var dejlig blød at sidde på, sagde Mikkel lidt efter. Jonas var så begyndt at sutte, og det kunne Mikkel mærke, for han sad og hoppede lidt oven på Nick, for det kildede vildt meget i Nicks pik, og det var alt for meget for Nick, så han havde svært ved at ligge stille på bordet.

Hold op hvor du ligger uroligt, sagde Mikkel, som nu lå oven på Nick. Men du har en dejlig blød numse.

Mikkel havde lagt sig, så han havde sin stive pik mellem Nicks baller, og hver gang Nick gav et sæt med underlivet, bevægede Mikkels pik sig også mellem hans baller. Og lidt efter var Mads under bordet, og Jonas var kommet hen til Lasse. Mads begyndte med det samme at sutte videre på Nicks meget stive pik. Jonas fik smurt lidt vaseline på sin stive pik, for det var ikke nødvendigt at komme så meget på, når Lasses hul var godt fedtet i forvejen. Jonases pik var lidt længere og tykkere end Madses og Mikkels var, så den rør ikke lige sådan i bund med det samme.

Kom så, lidt hurtigere med at mase den pik ind, sagde Ali og skubbede Jonas, så hans pik røg i bund på Lasse.
ÅÅÅHHH, stønnede Lasse, da Jonas røg i bund i ham. Lad mig så mærke, hvor god du er!

Og inden Jonas begyndte at kneppe Lasse, kom der et højt støn ovre fra bordet. Det var Nick, der kom. Mads nåede at stoppe med at sutte og var begyndt at spille den af på ham, og spermen sprøjtede ud af Nicks pik.

ÅÅÅHH, hold op, hvor er det godt, sagde Nick stønnende, og mens spermen væltede ud af hans stive pik.

Og da Nick var færdig med at sprøjte 11 – 12 gange, så Mads ned på sin stive pik, og den var godt sprøjtet ind i Nicks sperm. Det så Ali, hvor han bad Nick om at rejse sig fra bordet, men Mikkel skulle lige flytte sig først, så Mads kunne kommer op og ligge på bordet. Mads kom op fra under bordet, skyndte sig at lægge sig på ryggen på bordet, mens der var noget af spermen, der løb ned af hans ben.
Ali stod nu ved siden af bordet og bøjede sig ned over Madses spermede pik, hvor han begyndte at slikke spermen i sig, og det var han ikke lang tid om at gøre, plus han fik Mads til at kommer i munden på sig.
Ved X’et var Jonas stadig godt i gang med at kneppe Lasse. Jonas havde også sat tempoet vildt meget op, så klaskelyden var blevet højere og kunne høres. Mads kom op at sidde på bordet, hvor Mikkel og Nick også satte sig og så over på Lasse og Jonas. Ali gik over til dem og begyndte at løsne Lasse fra X’et, mens Jonas kneppede videre og i et mindre tempo end før.

Du kan tro, Jonas er en god knepper, sagde Lasse stønnende til Ali, mens han gik ned i hug.
Det kan også høres, sagde Ali med et smil og var ved at løsne Lasses ben fra X’et.
Jeg kan ikke holde til ret meget mere, sagde Jonas stønnende. Jeg kan komme når som helst.

Ali skyndte sig med at binde Lasse fri, hvor han så bad Lasse om at stille sig på knæ ved Jonases pik.

Jonas, lad Lasse sutte dig, til du kommer, sagde Ali, som stadig havde en meget stiv pik.
Jeg vil godt sperme Lasse i ansigtet, sagde Jonas.
Det skal du også få lov til, sagde Ali og stod nu bad Jonas.

Ali tog fat om Jonases fedtede stive pik og trak forhuden så meget tilbage som muligt, Lasse gabte hen over Jonases pik, og Ali skubbede Jonas lidt, så hans pik rør ind i Lasses mund. Lasse lukkede munden sammen og begyndte stille og roligt at sutte. Det fik Lasse ikke lov til ret længe, for Jonas begyndte at stønne:

ÅÅÅHH, jeg kommer nu, sagde Jonas stønnende.

Ali trak Jonas lidt tilbage, så hans pik røg ud af Lasses mund, Jonas tog om sin pik og begyndte at hive i den. Et par rykfrem og tilbage.ogi pikken kom. Spermen sprøjtede ud og sprøjtede over på Lasses ansigt. Lasse havde åbnet munden, så noget af spermen fløj ind. Resten landede på kinderne, næsen og i håret på Lasse.

Hold op, hvor er det bare dejligt, sagde Jonas helt forpustet, og stod og lænede sig op af Ali, som havde stået og nulret hans brystvorter imens.
Sikken et springvand, du lavede, sagde Ali. Men du må hellere få gjort Lasses ansigt rent igen.

Jonas gik ned på knæ og begyndte at slikke sin egen sperm i sig, og imens sad Mads, Mikkel og Nick og nulrede deres stive pikke.

Hjemme hos Kim, havde Kim siddet og masseret Larses baller, og engang imellem havde han slikket Larses hul og fingerkneppet ham. Men nu vendte han Lars om på ryggen, hvor han tog Larses liderlige pik i munden og begyndte at sutte. Lidt efter stoppede Kim med at sutte, hvor han så lagde sig ned ved siden af Lars, så Lars kunne sutte hans pik imens han suttet Larses, det man kalder en 69’ere.

Ovre i laden var Jonas færdig med at slikke Lasses ansigt rent for sin egen sperm, og Lasse kom op at stå, og alle så på Lasses meget stive pik. Den stod lodret op af maven, og den var meget våd af presperm. Mens Mikkel, Mads og Jonas havde kneppet ham, var prespermen bare løbet ud af Lasses pik og videre ned over den. Det gav lige et ryk i Madses, Mikkels, Nicks og Jonases pike, de havde ikke set sådan en våd pik før.

Vi må hellere se, hvor meget sperm Lasse kan skyde med, sagde Ali, som stadig gik med en kanon stiv pik.

Ali gik om bagved Lasse, tog fat om hans våde, stive pik, begyndte at hive forhuden frem og tilbage blidt hen over det våde pikhoved. Men der skulle ikke ret mange ryk i Lasses pik, før det stod ud med sperm af den. Nu stod Lasse kun et par skridt fra bordet, hvor Mads, Mikkel og Nick sad, så Lasse sprøjtede over på dem, så det landede på lårene af dem. Og Ali talte hvor mange sprøjt, Lasse kom med, og han kom op på 14 sprøjt, og de 9 af dem var landet på lårene på Mads, Mikkel og Nick. Da Lasse var færdig med at sperme, faldt han sammen på gulvet af udmattelse.

Hold op hvor var det godt, sagde Lasse, da han lå på gulvet. Den her omgang sex, den vil jeg aldrig glemme. Selv om jeg har oplevet meget på de to år her, så er det nok jer, jeg vil huske mest, og Lasse så over på Mads og Mikkel og smilede til dem.

Hos Kim lå de stadig i en 69’ere, men Lars var lige ved at komme, og denne gang lod han Lars sperme sig i munden, og Kim var nødt til at holde om Larses numse, for at hans pik ikke skulle ryge ud af munden på ham, for Lars lå ikke stille, mens han kom i munden på Kim.

Hold kæft hvor det kilder, sagde Lars stønnende, mens han kom i Kims mund.
Der var et skud til i din liderlige pik, sagde Kim, da han fik pikken ud og fik slugt Larses sperm.

Mere fik Kim ikke sagt, for det bankede på døren, og Kim fór op af sin seng og fandt hurtigt nogle underbukser, som han fik på. Da han kom ud til døren og fik åbnet den, fik han julelys i øjnene. Det var Kasper, Larses halvstorebror, som stod i opgangen.

Er min lillebror her? spurgte Kasper.
Det kan du tro han er, sagde Kim. Vi har haft det så hyggeligt kan du tror. Kom ind, hvis du har tid!

Kasper kom ind i gangen, hvor han kunne se ind i soveværelset, hvor han så sin lillebror liggende helt nøgen på Kims seng. Kasper så over på Kim, som var ved at lukke døren og igen ind på sin lillebror, som havde rejst sig fra sengen.

Hvad er der sket her? spurgte Kasper og så over på Kim.
Gæt to gange, og hvis du ikke kan gætte rigtigt, så gæt en gang til, sagde Kim.
Det troede jeg ikke om dig, Lars, sagde Kaper, da Lars kom ud i gangen.

Det er ikke bare med dig og hans ven Michael, han gør det, sagde Kim til Kasper.

Kasper så over på Kim og derefter på Lars.

Har du sagt til ham, hvad vi har lavet?, spurgte Kasper surt til Lars.
Tag det nu lige lidt roligt, sagde Kim til Kasper. Jeg kan godt forstå, du har været i seng med ham, han ser kanon godt ud, se lige på ham. Se lige hans pik og hans lille frække numse, den siger man ikke bare lige sådan nej til, vel Kasper, og Kim tog om Kasper og klemte ham om hans skridt.

Kasper sagde ikke så meget, han bad bare Lars om at tage sit tøj på, for de skulle hjem og videre i byen.

Du skulle bare vide, hvor liderlig han er, sagde Kim.

Lars var gået ind i stuen, hvor hans tøj lå, og lidt efter kom han tilbage med tøj på, hvorefter Kasper og Lars så gik. Kim satte sig ind i sin lænestol og slappede lidt af, inden han gik ud og tog sig et bad mere.

Ovre i laden var Ali kommet op på bordet med de to huller. De andre fem stod om ham og så på, mens han hev i sin meget stive pik. Alle fik også lov til at smage på den, så den gik på rundtur. Efter et par gange rundt og den igen var kommet til Mikkel, kunne Ali ikke holde sig tilbage mere.

Mikkel, ret min pik over i mod Jonas, sagde han stønnende, for han kan jo lide sperm.

Mikkel gjorde, hvad Ali sagde, og han fik kun lige rette den over imod Jonas, og Jonas fik åbnet sin mund, da Mikkel kunne mærke, hvordan det dunke i hans pik, og det ene sprøjt sperm fløj hen på Jonases ansigt.
15 sprøjt fik Nick talt til, og alle så over på Jonases ansigt. Det var godt sprøjtet ind i sperm, og den var begyndt at løbe ned af ansigtet. Ali lå og pustede og stønnede på bordet, han var helt udmattet, og Mikkel gav slip på hans stadig stive pik. Mads tog om den og begyndte at sutte den ren. Lidt efter tog Nick over. Jonas havde travlt med at slikke sig om munden, hvor Lasse hjalp lidt til med at gøre hans ansigt rent.

Efter en halvtime var alle på vej hjem igen. Jonas og Nick på Jonases knallert, hvor de fandt en grusvej, som de kørte ned af, og der fandt de en åben plads, hvor der var et gammelt skur.
Ali kørte Mads og Mikkel hjem, hvorefter han kørte hjem, hvor Lasse skulle overnatte hos ham.

Fortsætter…
Kommentar