Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mikkel del 16

(Mads og Mikkel)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 5045

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kap 16.: Helt alene.

Dagen efter stod Mads og Mikkel sent op. De havde sovet hjemme hos Mads, og hans far var taget på arbejde. Mads var den, der stod først op. Han sad op i sengen og kiggede på Mikkel, som lå ved siden af ham, hvor han gav ham et kys på kinden.

Mikkel, vi skal op, sagde Mads. Den er snart 12.

Mikkel åbnede øjnene langsomt. Han havde mærket, at Mads havde givet ham et kys. Så for han op i sengen, sprang på Mads, så de næsten var ved at vælte ned af sengen. Samtidig var der nogen, der ringede på døren. Mads rejste sig op fra sengen, han var kun iført i underbukser.

God røv, sagde Mikkel, mens Mads gik ud af værelset.

Mads kom ned til hoveddøren og åbnede. Uden for stod Lasse kun iført i nogle stramme shorts.

Kan I hjælpe mig med det her, sagde Lasse og pegede ned på sine shorts.

Lasse havde en bule i dem, så Mads kunne godt regne det ud. Han nikkede og Lasse gik indenfor. De gik begge op på Madses værelse, hvor Mikkel stadig lå i sengen. Mikkel for op igen og helt ud på gulvet, og gav Lasse et knus og et kys.

Hej med dig din lille frække bøsse, sagde Mikkel, som også kun var iført underbukser.
Hej med dig, sagde Lasse overrasket over, at Mikkel nærmes overfaldt ham. Jeg troede I sov nøgne sammen, er I ikke kærester?
Jo vi er, sagde Mads, men min far ved ikke, at jeg er bøsse, og jeg er ikke klar til at fortælle ham det.
Okay. Hvad med dine forældre Mikkel? spurgte Lasse.
De ved helle ikke noget, sagde Mikkel og satte sig i sengen igen.
Hvad med dig selv, spurgte Mads. Er du sprunget ud?
Ja, sagde Lasse og begyndte at tage sine shorts ned.

Mads og Mikkel så nysgerrigt på, og jo længere ned shortsene kom, jo større øjne fik de. Og vupti sprang Lasses pik frem, klaskede op på hans bare mave og blev stående lodret. Forhuden var begyndt at trække sig ned over hans blanke pikhoved, men Lasse hjalp det lidt, så hele pikhovedet var frit.

Den her må I lege med helt alene, sagde Lasse. Nu var vi nogle stykker i går, men det var også meget frækt og dejligt, men jeg vil godt prøve og være alene med jer to, I ser bare så frække ud sammen.

Mads og Mikkel vidste ikke, hvad de skulle svare, de kunne kun mærke, at deres pikke blev større i deres underbukser.

Det er noget, I kan lide at høre, sagde Lasse og så ned på deres underbukser. Lad mig se jeres dejlige frække tissemænd.

Mads og Mikkel skyndte sig at tage underbukserne af, og deres pikke gav et par ryk, så stod også de stive og lodrette op af deres maver.

Hold op, hvor er de bare dejlige, sagde Lasse og gik hen til dem.

Lasse stod mellem dem og tog om deres pikke og begyndte at rykke i dem, og Mads og Mikkel tog så fat i hans på samme tid. De stod lidt sådan, hvor Lasse spurgte dem, om de havde prøvet at få barberet håret af ved pikken. Mads og Mikkel rystede på hovedet, for det havde de ikke prøvet. Men det ville de heller ikke prøve, for hvad ville de andre drenge i klasse sige, når de var i bad efter idræt, eller når de var i svømmehalen? Så Lasse fik ikke lov i denne omgang til at barbere deres hår ved pikken. Så Lasse skubbede dem ned i sengen, satte sig ned mellem Mikkels ben og begyndte at sutte hans stive pik, og lidt efter fik Mads samme tur.

Har i noget vaseline?, spurgte Lasse da han stoppede med at sutte Madses pik.

Jo, jeg har noget ovre i skabet, sagde Mads og rejste sig fra sengen.

Da Mads gik over til sit skab, så Mikkel og Lasse på hans lille numse, og Lasse havde også en hånd på Mikkels pik. Da Mads fandt vaselinen i skabet, kastede han den hen til Lasse. Han åbnede den med det samme, bad Mikkel og at stille sig på knæ og bøje sig hen over sengekanten. Mikkel gjorde, som Lasse sagde, og Lasse begyndte at smøre Mikkels hul godt ind.

Jeg fik ikke lov til at bolle jer i numsen i går, sagde Lasse og rejste sig op på knæ bag Mikkel. Men i dag har jeg jer helt alene.

Lasse stak sin stive pik ind i Mikkel. Langsomt maste han sin pik ind i ham, og da han havde fået de 15 cm, som hans pik målte, i bund i Mikkel, begyndte han at kneppe ham langsomt, og lidt efter lidt satte han tempoet op.

ÅÅÅHH, stønnede Mikkel, da Lasse var kommet godt op i tempo. Det har du prøvet før, sagde Mikkel.
Det kan du tro, jeg har, sagde Lasse pustende, trak sig helt ud og stødte ind igen i Mikkel.

Mikkel gav et skrig fra sig, da Lasse stødte sin pik helt i bund, og Madses seng stødte også ind i væggen.

Det kalder jeg et godt stød, sagde Mads, som sad ved siden af Mikkel og Lasse i sin seng.

Du kan også godt gøre dig klar til at mærke min liderlig pik, sagde Lasse og stødte igen i bund i Mikkel.

Lasse gav et par til stød i Mikkels røv, hvor han så trak sig ud. Mads stillede sig ligesom Mikkel gjorde, på knæ og bøjet hen over sengekanten. Lasse gik lidt til siden på knæ, tog fat i Madses baller og spredte dem. Madses numsehul kom til syne, og Lasse begyndte at slikke på det. Mads syntes. det var ret sjovt, det kildede også, når Lasse lod tungen køre hen over hullet.

Er det dejligt?, spurgte Mikkel, som var kravlet op i sengen.
Det kilder vildt meget, sagde Mads grinende. Især når tungen kommer hen over hullet.

Lasse stoppede med at slikke, smurte hullet ind i vaseline, hvorefter han stak sin stive pik langsomt ind i Mads. Mens Lasse var ved at føre sin stive pik længere op i Mads, kravlede Mikkel længere op i sengen, så Mads kunne sutte hans meget våde pik. For mens Lasse havde bollet ham, var prespermen bare strømmet ud, det kunne også ses på gulvet ved siden af Mads.

Hold kæft, hvor har I begge bare nogle gode numser, sagde Lasse, som nu var næsten i bund i Mads.
I lige måde, sagde Mikkel og smilede til ham.

Lasse var nu kommet helt ind og var begyndt at trække sin pik udad, hvor han, da han havde fået den halvt ud, stødte hårdt ind og helt i bund. Mads spyttede næsten Mikkels pik ud af munden, hvorefter han skreg op. Lasse trak sin pik halvt ud igen, og igen stødet han helt i bund, og endnu et skrig kom fra Mads.

Kan du lide det, sagde Lasse stønnende og begyndte at lave små kneppebevægelse.
Jaa, men det gjorde ondt, da du gik i bund, sagde Mads lidt stønnende.

Lidt efter begyndte Mads igen at sutte Mikkels pik, men det kunne han ikke i ret langt tid, for Mikkel var ved at komme.

Det er godt, du stopper, sagde Lasse, som stadig lavede små kneppebevægelser. Jeg vil godt have, at I spermer mig i munden.

Lasse kunne heller ikke holde til ret meget mere, men Mads fik lige et par stød godt i bund i numsen, så man næsten kunne høre skriget helt ud på vejen. Lasse trak sig ud af Mads, lagde sig på Madses seng og bad Mads og Mikkel sætte sig på hver sin side med spredte ben. Lasse begyndte så at massere Madses og Mikkels nosser, som næsten var forsvundet op under deres meget stive pikke.

Lad mig så smage jeres sperm, sagde Lasse.

Mads og Mikkel rejste sig op på knæ og begyndte at spille deres stive pikke. Efter et lille minut kom Mads og Mikkel næsten samtidig. Lasse åbnede munden, og Mads og Mikkel skød deres ene ladning af sperm efter den anden ind i Lasses mund. Det var ikke hver gang, de rammet ned i Lasses mund, lidt i håret, på panden, næsen og på kinden. Og det, som var på panden, var begyndt at løbe ned over det ene øje. Da Mads og Mikkel var færdige med at spermer, bad Lasse dem om at slikke deres sperm væk fra ansigtet.
Lidt efter var Mads og Mikkel færdige med at slikke Lasses ansigt rent, og de satte sig alle op i sengen.
Det var guf, sagde Lasse. Jeres sperm var rigtig guf guf, smagt dejligt og Lasse slikkede sig om munden. Hvad synes I selv? Sperm er bare godt, sagde Mads. Især hvis det er Mikkels, og Mads kiggede på Mikkel.
Det samme siger jeg, sagde Mikkel og smilede til Mads.
I er godt nok forelsket i hinanden, sagde Lasse. Men det er da godt, I kan dele med os andre, det er jeg glad for, smilede Lasse og klappede dem på låret. Nu kan jeg godt mærke, at jeg skal have lukket noget ud.

Lasse var tæt på at komme, så han bad Mads og Mikkel om at lægge sig på gulvet på maven. Mens de gjorde det, gik Lasse op i sengen, hvor han stod og så ned på Madses og Mikkels numser.

Hold op hvor ser de kanon dejligere ud jeres numser, sagde Lasse, mens han hev i sin stive pik.

Der gik ikke lang tid, før Lasse begyndte at stønnem og Mads og Mikkel kunne mærke på deres numser og rygge, at Lasse var begyndte at sperme over dem. Mads og Mikkel lå og så på hinanden, hvor de hørte et højt bom. De rejste sig hurtigt op og så op på Lasse. Han var faldet sammen i Madses seng. Han lå og stønnede, og der røg stadig sperm ud af hans pik.

Hvad sker der?, spurgte Mads.
JJJJeg gik lige pludselig i sort, sagde Lasse stadig stønnende. Det bliver bedre og bedre, og det kilder for vildt i min pik lige nu.

Mads tog om den, og Mikkel begyndte at sutte på den. Lasse for sammen, da Mikkel begyndte at sutte.

Hold op, det kan jeg ikke holde ud, sagde Lasse. Det kilder det for meget til.

Mads gav slip på Lasses pik, som stadig var stiv, og mens Mikkel suttede hans pik, sørgede Mads at holde på Lasse. Det var svært for Mads, for Lasse lå og rullede rundt, og Mikkel var nødt til at sætter sig op på hans ben for ikke at få dem i hovedet, når han suttede.

Det kan I ikke være bekendt, sagde Lasse stønnende og grinende.
Det kan du tro, vi kan, sagde Mads.

Lidt efter stoppede Mads og Mikkel, og de satte sig igen op i sengen.

Tak for en dejlig orgasme, sagde Lasse helt udmattet. Nu kan jeg godt trænge til et bad.
Det kan jeg også, sagde Mikkel.
Osse her, sagde Mads. Og sikken en dejlige opvågning, vi har fået.

Alle tre gik ud i bad. Derefter gik Lasse, og Mads og Mikkel gik i køkkenet og fik sig noget morgenmad.
Hvad resten af dagen gik med, det kan du måske læse i næste kapitel af Mads og Mikkel.

Fortsætter…
Kommentar