Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mikkel del 14

(Mads og Mikkel)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 4638

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kap 14.: Kim og Lars.

Kim rejste sig fra sin stol, og håndklædet faldt af ham, og hans halvstive pik kom til syne. Lars fik store øjne og kunne ikke få øjnene væk, og Kim kom tættere på ham. Da Kim stod lige foran Lars, og hans pik blev mere og mere stiv, sagde han til Lars:

Du må godt røre den.

Lars tøvede lidt, men tog sin hånd langsomt op imod Kims stive pik, tog fat om den og trak forhuden hen over hans pikhoved. Lars kunne mærke på sin egen pik, at den snart sprang ud af hans shorts, for han havde aldrig rørt sådan en stor pik før. Og det var som om Kim kunne læse hans tanker, for da Lars havde trukket forhuden på Kims pik tilbage, bad Kim Lars om at rejste sig op. Hans shorts stod som et telt, som var ved at blive våd på toppen.

Du er vidst liderlig, hvad Lars, sagde Kim som så gik ned på hug.

Kim hev hurtigt Larses shorts og underbukser ned, og ud sprang Larses pik og der fløj en dråbe presperm over på Kims kind.

Hvor gamle er du? spurgte Kim, da han så, at Lars ikke havde så meget hår oven over pikken.
Jeg er 14, sagde Lars. Gør det noget?
Næ, sagde Kim og skubbede Lars ned i sofaen igen.

Her tog han shorts og underbukser helt af Lars, hvorefter han tog dråben på sin kind med en finger, og bad Lars om at slikke fingeren ren. Lars slikkede dråben i sig, og Kim rejste sig op og gik ud af stuen. Lidt efter han kom med en lille taske i den ene hånd, og i den anden havde han en bøtte vaseline.
I tasken var der dildoer for alle pengene og i alle størrelse. Lars blev lidt bange, da Kim tog en stor dildo op fra tasken. Det var en af dem med to ender. Lars har kun prøvet at have en finger op i numsen, og da han gjorde det første gang, gjorde det lidt ondt.

Har du haft noget oppe i numsehulet før? spurgte Kim.

Lars gav et lille gisp i kroppen, rystede på hovedet og så lidt bange ud, da Kim spurgte ham om det, for han havde den store dildo i hånden.

Du vil ikke stikke den op i røven på mig, vel? sagde Lars bange til Kim.
Ikke hvis du ikke har haft noget op før, sagde Kim beroligende til Lars. Så der er ikke noget at være bange for, og så tog han en anden op fra tasken. Hvad siger du til denne her?

Lars så på den, den var ikke særlig stor. Den var nok omkring 13 cm og var ikke særlig tyk. Den havde næsten samme størrelse som hans egen pik. Men Lars var lidt bange for, at det skulle gøre ondt og tøvede lidt med at svare Kim.

Det gør ondt at få noget op, sagde Lars. Det gjorde det, da jeg stak en finger op.

Det vil det altid gøre i starten, men jo flere gange, du har haft noget op i numsen, jo mere vænner dit hul sig til at få noget op, sagde Kim og nulrede lidt på hans pik, som stadig var meget stiv. Og jeg smører også dit hul godt ind i vaseline, plus at dildoen også får et godt lag.

Du stopper, hvis jeg siger det, ikke Kim?

Jo, sagde Kim og satte tasken med dildoerne på sofabordet.

Kim åbnede vaselinen og tog en klat på to finger, bad Lars om at løfte benene og sprede ballerne. Kim begyndte at massere hans varme, bløde hul, og en gang imellem stak han noget af sin pegefinger op i hullet, så det gav et ryk i Lars, og han kom med et lille gisp. Efter 5 minutters tid tog Kim den lille dildo frem igen, smurte den godt ind i vaseline. Derefter tog han dildoen og masserede på hans fedtede numsehul, hvor han så lidt efter lidt begyndte at mase den ind i hullet. Men Kim havde lidt svært ved det, da Lars ikke slappede af i sit hul.

Bare slap af og nyd det, sagde Kim og begyndte at massere hans hårløse nosser.
Jeg er bare bange for, det gør vildt ondt, sagde Lars med lille bange stemme.
Hvis du slapper af i det hul, så vil jeg love dig, at det ikke gøre ondt, sagde Kim. Men du vil kunne mærke, når jeg stikke dildoen op igennem ringmusklen.

Kim satte igen dildoen imod Larses hul, og Lars slappede lidt mere af denne gang, og pikhovedet på dildoen røg igennem ringmusklen, og Lars gav et lille skrig fra sig.

Slap af Lars, sagde Kim, som havde givet slip på dildoen, så den hang ud af Larses hul. Læg dine ben ned igen.
Hvad med dildoen, skal den ikke ud? spurgte Lars.
Nej. Den lader vi sidde, til dit hul har vænnet sig til den, sagde Kim og tog fat i Larses pik, da han fik lagt sine ben ned.

Kim tog fat i Larses stive pik, trak forhuden tilbage, og frem kom et meget vådt pikhoved. Kim bøjede sit hoved hen over Larses pik, lod sin tunge danse rundt på det våde pikhoved. Lars glemte hurtigt, at han havde en dildo siddende fast i røven. Lidt efter havde Kim taget hele Larses pik i munden, og Lars kunne bare mærke, hvordan Kims tunge gled rundt på hans pik. Og jo mere Kim suttede, jo tættere var Lars på at kommer. Det kunne Kim høre og mærke på Lars, for han stønnede mere og højere, og han begyndte også at lave kneppebevægelse. Kim løftede sit hoved lidt, så Larses pik glid ud og ind af hans mund, og da Lars skød den første ladning sperm i munden på Kim, flyttede Kim sit hoved og tog fat i Larses arme. Imens sprøjtede Larses pik med sperm, og et par sprøjt fløj helt op og landede i hans hår, og et lige under hans næse. Lars lå og fægtede med sine ben og prøvede at få sine arme fri fra Kims hænder, men uden held. Og dildoen, som stadig sad fast i røven på Lars, røg lidt længer ind i ham, mens han spermede sin dejlige drengesperm ud over sig selv, og det uden nogen rørte ved hans liderlige pik.

Var det godt, Lars? spurgte Kim, da Lars var kommet sig.
Om det var, sagde Lars. Det har ikke kildet sådan i min pik før.

Kim satte sig igen ned på gulvet ved siden af sofaen, hvor han først slikkede spermen væk under Larses næse, hvor så han rykkede sig længere ned mod hans numse, hvor dildoen stadig sat i hullet på ham. Kim skubbede den lidt længere ind, og lidt efter et lille skub mere. Og efter et par minutter var næsten hele dildoen oppe i Lars, og uden han gav en lyd fra sig, men der var nogle gange, hvor han strammede hulet sammen om dildoen, men så stoppede Kim og ventede lidt.

Lars sæt dig op i sofaen, så du har din røv ud over kanten, sagde Kim og hjalp Lars med at sætte sig op, mens dildoen stadig var i røven på ham.

Da Lars var kommet op at sidde i sofaen, satte Kim sig igen ned på gulvet, tog fat i dildoen, som næsten var forsvundet op i Lars. Kim begyndte stille og roligt at køre frem og tilbage med dildoen, og jo mere Kim gjorde det, jo mere vænnede Lars sig til det, og Kim satte tempoet stille og roligt op.

Ikk hurtigere, sagde Lars.
Okay, sagde Kim. Kan du ikke tage og lege lidt med din pik imens?

Lars tog fat om sin spermede og stadig meget stive pik, begyndte at lege med den, hvor han lod sin forhud glide langsomt ned over pikhovedet og hurtigt op igen. Men lidt efter stoppede Lars og gav et skrig fra sig. Det var Kim, der havde skubbet hele dildoen op i ham.

Undskyld Lars, sagde Kim. Prøv og slap af.

Lars havde svært ved at slappe af, for det gjorde vildt ondt, især når det er første gang, at Lars har noget så stort oppe i røven.

Om lidt gør det ikke så ondt, sagde Kim og tog fat om Larses pik.

Kim begyndte at spille den af på Lars, og lidt efter lidt slappede Lars mere af, og Kim kunne igen køre dildoen frem og tilbage i numsen på ham.
Efter 5 minutter trak Kim dildoen ud af Lars, satte sig over i sin lænestol med spredte ben og bad Lars om at sætter sig mellem hans ben.

Nu har jeg været ond nok ved dig, sagde Kim da Lars satte sig ned på gulvet, mellem hans ben. Nu skal du få lov til at smage på min store pik.

Lars tog om hans stive pik og rettede den op, så den stod lodret, trak så det sidste forhud ned over hans blanke pikhoved.

Den er noget større end Kas… sagde Lars og ikke mere.
Hvad? Kas. Har du rørt ved Kaspers, din brors pik?, spurgte Kim nysgerrigt.

Lars stirrede på Kims pik, mens han sagde ”ja” at han havde rørt sin halvbrors pik. Lars troede, det var nok svar på det, men Kim var mere nysgerrige.

Har I så også suttet hinandens pikke? spurgte Kim og kiggede ned på Lars.

Lars kiggede op på Kim, han var lidt flov over at svare på det, men fik svaret ”ja”.

Så glæder jeg mig til at mærke, hvor god du er til at sutte, sagde Kim og smilede til Lars.

Lars gik op på knæ, så han bedre kunne sutte Kims pik. Kim havde et stort pikhoved, så Lars kunne kun lige få det ind i munden, hvor han blidt lod sin tunge køre rundt på hans pikhoved.
Kim tog fat langt ned på sin stive pik, trak så meget som muligt tilbage, bad Lars om at give slip på hans pik, hvor han så bad Lars om at slikke op og ned af hans pik, og lidt efter strømmede det med presperm ud af Kims pik.

Det er du sørme god til, sagde Kim stønnende og var ved at komme.

Men han ville ikke komme nu, han ville prøve, om han ikke kunne få sin store pik op i Lars. Og da Kim spurgte ham, sagde Lars nej med det samme. Den var for stor, og det vil helt sikkert gøre mere ondt end dildoen gjorde.

Kom nu, sagde Kim lokkende og vippede med sin store stive pik. Jeg skal nok stoppe, hvis det gøre for ondt.

Lars sad på gulvet og tænkte over det, han vidste ikke, om han skulle svare ja eller nej. Og ville Kim nu stoppe, hvis han sagde det, for han stak jo bare dildoen langt op i ham. Men han kunne også godt lide at have dildoen oppe i sig, og måske vil det ikke gøre så ondt anden gang, selvom Kims pik var noget større ene den lille dildo.

Du må godt, sagde Lars efter lidt betænkningstid. Men du skal holde op, hvis det gør for ondt, Kim.
Det skal jeg nok love, sagde Kim. Man skal passe på sådan en fin numse, smilede Kim til Lars.

Kim rejste sig fra sin stol, fjernede tingen på sofabordet, og tog tæppet, som lå på sofaen, og lagde det på bordet som en dug. Hvor han så bad Lars om at stille sig på knæ og bøje hen over sofabordet. Lars gjorde, som Kim sagde. Kim tog vaselinen og smurte sin liderlige stive pik godt ind, hvorefter han tog en stor klat og smurte på Larses røvhul.

Er du klar, for nu går det løs, sagde Kim gik ned på knæ.

Kim rettede sin stive pik imod Larses hul, hvor han lod sin pik massere Larses hul, inden han prøvede at stikke den ind gennem ringmusklen. Da han fik halvdelen af sit pikhoved ind, gav Lars et par gisps fra sig. Kim trykkede lidt mere, og smut, så var hans pikhoved inde i Lars, og Lars gav et lille skrig.

Slap af Lars, sagde Kim, for han kunne mærke Lars stramme ringmusklen om hans pik. Men lidt efter slappede Lars mere af, og Kim fortsatte med at trykke sin store pik ind i Lars. Plus hjalp vaselinen også en del, uden den havde Lars ikke haft Kims store pik op i sit numsehul.

Hold da op, hvor det er længe siden, jeg har haft min pik oppe i et jomfruhul. Det er bare noget af det bedste, sagde Kim og trak sig lidt ud.
Det er også dejligt at mærke en rigtig pik op i numsen, sagde Lars, som gispede lidt, hver gang Kim trak sig ind og ud i ham.

Kim var også ved at komme, og efter et par ryk i Larses numse, trak han sig hurtigt ud, og da pikhovedet røg gennem ringmusklen skreg Lars.

Nu skal du mærke sperm mellem dine baller, sagde Kim stønnende og pustende. ÅÅHH ÅÅÅÅHH. Jeg kommer ud over din numse.

Kim havde rejste sig op og var begyndt at spille sin pik, og da han kom røg det første sprøjt hen over Lars, og landede 20 – 30 cm fra hans ansigt. Kim fik rettet sin pik ned mod Larses numse, og spermen sprøjte ud af hans pik, så Larses numse var næsten helt hvid af sperm. Og Larses pik, som havde været stiv meget længe, dunkede imod sofabords kant, og der skulle ikke ret meget til at komme anden gang.

Du kan sperme meget, sagde Lars, da Kim faldt tilbage i sin lænestol og var helt udmattet.
Det er fordi jeg er sammen med sådan en dejlig ung fyr, sagde Kim helt forpustet. Prøv og rejst dig op Lars, og stil dig med numsen til mig.

Lars rejste sig op og spermen løb ned af ballerne og videre ned af hans ben, hvor så Kim bad ham om at vende sig om. Lars vendte sig om imod Kim med en strittende pik, som var lige ved at eksplodere af liderlighed.

Du er godt nok en liderlig dreng, sagde Kim. Men så har du noget til fæles med Mads og Mikkel, grinede han. Kom tættere på mig, så jeg kan røre din dejlige strittende pik.

Lars gik tættere på Kim, og Kim tog fat om hans stive pik og gav den nogen ryk, hvor Lars kom i en stor orgasme og spermen sprøjtede ud for anden gang inden for en halv time. Lars faldt sammen i skødet på Kim, Lars var træt og udmattet.

Lad os komme ud i bad, så du kan få al den sperm væk fra røven, sagde Kim som stadig masserede hans stive pik.

Lidt efter stod de begge to ude under bruseren, og Larses pik var stadig noget stiv.

Jeg tror der er et skud mere i den, sagde Kim og tog fadt om Larses pik.

Fortsætter i næste del, hvor du igen kan følge Mads og Mikkel på vej ud til laden, og om Jonas og Nick kan finde ud til laden, og hvis de gør, får de så lov til at være med? Og kan det passe, at der er endnu et skud sperm i Larses pik, og hvem banker på hos Kim, mens Kim og Lars ligger inde i Kims soveværelse?

Forsætter...
Kommentar