Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mikkel del 10

(Mads og Mikkel)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 4413

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kap 10.: Disken.

Mads, Nick og Kasper var sammen med Jonas kommet hen til hans halvfætter, Kim. Det kunne være, han kunne hjælper dem med at finde Mikkel og de tre indvandredrenge, Ali, Mehmed og Karim. Da de kom ind i Kims stue, sad han og så på en film, en film med unge fyre. Mads kunne ikke lade være med at kigge over på fjernsynet, og det samme gjorde Nick og Kasper.

Er det godt?, spurgte Kim dem og sagde, at de kunne sætte sig i sofaen.

Alle satte sig ned, Kim i sin lænestol og de andre fire drenge i sofaen. Kim skuede ned for lyden på fjernsynet og vendte sig om imod sofaen og de fire drenge.

Ved du, hvor ham Karim, som var med til festen på skolen i går, bor? spurgte Jonas. Fordi de har taget Mikkel, og Mads, Nick og Kasper leder efter ham, og de ved ikke, hvor Karim bor.

Det ved jeg heller ikke, sagde Kim. Det var første gang, jeg så ham i går til festen. Den, jeg havde set før, var Ali, ham skal I passe på, for han er en meget sexglad fyr, så hvis Mikkel er sammen med ham Ali, så tør jeg ikke og sige, hvad de har lavet med ham.

Mads kiggede ned og var ved at græde ved tanken om, hvad de tre indvandredrenge havde lavet ved hans Mikkel. Det lagde Kim mærke til, så han rejste sig op og gik hen til Mads og satte sig.

Hvis I nu fortæller mig, hvad der er sket, og hvorfor de har taget Mikkel, så vil jeg godt hjælper jer med at finde ham, sagde Kim og lagde armen om Mads. Jeg skal nok finde ham, hviskede han til Mads.

Nick og Kasper begyndte at fortælle Kim, hvad der var sket, at det hele startede til festen på skolen, hvor Karim havde taget Madses kamera. Hvor vi så, eller rettere Mikkel, skulle hente det alene på skolen næste dag. Men Vi gik med ham til skolen, hvor han så gik ind for at hente det i skolegården. Og da det kun var Mehmed, der stod der, gav Mikkel tegn, og vi fór alle sammen på ham, og vi fik kameraet.

Hvis I havde fået kameraet, hvorfor tog de så Mikkel? spurgte Kim.

Da vi havde fået fat i Mehmed, gav han os kameraet. Men den disk som er et slags bånd i kameraet, havde de taget ud, sagde Kasper.
Så skulle Mikkel med hen til bilen, hvor Karim og Ali sad og ventede på Mehmed, sagde Nick. Og de havde også den disk, som vi ville have, for der er noget på den, som ikke skal vises. Men Mikkel skulle med hen til bilen for at få den disk, og det var så der, de tog ham og kørte deres vej.

Det må være noget vigtigt, der er på den disk, sagde Kim. I havde fået kameraet, så kunne I bare være gået. Hvad er der på den disk?

Mads kiggede over på Kasper og Nick, skulle de sige det eller hvad, nu hvor Kim skulle hjælpe dem med at finde Mikkel?

Der er noget på den med Kasper og Nick og noget med mig, sagde Mads og snøftede.

Har I suttet pik på hinanden, sagde Kim, så man skulle tror, han havde set, hvad der var på kameraet.

Nick og Kasper fik lidt farve i kinderne, og Jonas kiggede på dem og klappede Nick på låret.

Det troede jeg ikke om jer, sagde Jonas.

Ovre i laden havde Ali og Karim fået Mikkel op at stå, og spermen væltede ned af ham, mens han blev ført over til det X, der også stod i rummet. Mens Mikkel var på vej hen til Xét, sagde han til dem:

Jeg vil ikke bindes til det, det kan I godt glemme, sagde Mikkel og gjorde lidt modstand.

Du holder bare din kæft, sagde Ali og skubbede Mikkel det sidste stykke hen til Xét.

Mens Ali bandt hans arme fast til Xét, holdt Mehmed Mikkel ind imod dét, og Karim bandt hans ben fast. Så lidt efter stod Mikkel med ryggen ud mod rummet, og Ali, Karim og Mehmed stod og nød synet af Mikkels numse.

Du har bare en lille dejlig fræk numse, Mikkel, sagde Ali og gjorde tegn til Karim om at give ham bind for øjnene.

Karim gik hen til Mikkel og gav ham bind for øjnene, så Mikkel intet, kunne se. Han kunne kun høre dem går rundt om sig. Lige pludselig kunne han mærke noget varmt på numsen, det var de tre, der pissede på ham, og Mikkel kunne intet gøre, han kunne bare råbe op og sige:

Stop med det, lad være med det!

Det går ikke, at du kommer tilbage med sperm over det hele, sagde Karim, som stod ved siden af Mikkel og pissede på ham.

Da de tre var færdig med at stå og tisse på ham, begyndte de at pakke sammen, og da de tre indvandredrenge, var klar til at gå, lagde Ali disken og Mikkels mobil på bordet, det med de huller i. Og inden han havde lagt Mikkels mobil på bordet, havde han skrevet en besked til Kaspers mobil.

I kan hente Mikkel i en lade.

Hjemme hos Kim gav Kaspers mobil lyd fra sig, og der blev stille i stuen. Kasper tog sin mobil frem, fandt beskeden og begyndte at læse den op.

Det kan være mange steder, sagde Nick, da Kasper havde læst beskeden højt.

Jeg ved måske, hvor det er, sagde Kim. Mads og jeg kan køre ud og se, om han skulle være der, hvor jeg tror det kan være.

Kim rejste sig op, tog fat i Mads og rejste ham op fra sofaen.

I kan bare vente her, sagde Kim og tog sine bilnøgler, og så gik de.

Jeg håber de finder Mikkel, sagde Nick.

Det kan være, han har fået pik i hoved og røv, sagde Kasper og blev liderlig ved tanken.

I Kims bil sad Mads og Kim, og var på vej ud til den lade, som Kim troede, at Mikkel kunne være i, og da de var et par km fra laden, kørte Ali, Karim og Mehmed forbi dem, og det så Kim og Mads.

Så er vi på rette vej, sagde Kim og dejede så ned ad en grusvej, og lidt efter var de ved laden. De steg ud af bilen, og Mads råbte så ”MIKKEL” et par gange.

JEG ER OPPE PÅ HØLOFTET, råbte Mikkel.

Mads løb ind i laden, kiggede rundt og så trappen, hvor han så løb op af den og hen til det rum, hvor Mikkel var bundet. Da Mads og Kim kom ind i rummet, fik de begge store øjne, og Kim stirrede på Mikkels numse.

Det må jeg sige, sagde Kim. De er godt nok gået til den.

Mads fór hen til Mikkel og bandt hans ben fri og tog derefter bindet væk fra hans øjne, hvor han så bandt hans arme fri. Mikkel faldt sammen på gulvet.

Hvad har de gjort ved dig, sagde Mads helt bekymret, da han satte sig ned ved siden af ham.

Kim gik rundt om dem, han havde travlt med at kigger på Mikkels numse, og hans slappe, fedtede pik. Kim havde også fået stiv pik af at se Mikkels lille dreng numse, og jan havde meget lyst til at lege lidt med ham, men det var nok bedst at få ham væk og hjem og få et bad. For selv om de tre indvandredrenge, havde pissede på ham, kunne man stadig se spermen på maven af Mikkel. Kim fandt Mikkels tøj, og mens Mads hjalp Mikkel med at få lidt tøj på, tog Kim den lille disk som lå ved siden af Mikkel mobil. Den havde Mads ikke set, for han havde haft travlt med at kommer hen til Mikkel. Så Kim tog disken og proppede den i lommen, hvor han så tog Mikkels mobil og gav Mikkel den, da han var kommet i tøjet.

Tak. Kører du mig helt hjem, Kim, så er du sød, sagde Mikkel, som var helt udmattet af den behandling, som de tre indvandredrenge havde givet ham.

Det kan jeg godt, sagde Kim.

Hjemme i Kims lejlighed sad de andre tre, Nick, Kasper og Jonas og snakkede om de andre, om Kim og Mads kunne finde Mikkel. Og hvad Ali, Karim og Mehmed havde gjort ved Mikkel. Jonas kunne ikke holde tanken ud, og tog sine hænder op for at dække sit skridt.

Hos Martin, hvor de var blevet afsløret i at være nøgne og have spillet og suttet pik, var de kommet i tøjet og sad og snakkede om, hvad Kasper, Nick og Mads kunne finde på.

Jeg tror ikke, de vil gøre så meget, sagde Lars, Kaspers halvlillebror, for jeg har et billede af ham, hvor han står med stiv pik på badeværelset, så der er ikke noget at være bange for, beroligede han dem.

Kim, Mads og Mikkel var på vej tilbage til byen, og som lovet kørte Kim Mikkel hjem, så han kunne komme i et varmt bad. Kim kørte så hjem til sin lejlighed, hvor de andre tre drenge sad og så på den film, som Kim var ved at se på da de kom.

Jeg har lige noget, jeg skal gøre, så I må tage filmen med jer og se den et andet sted, sagde Kim.

Og da de tre var gået, og han fik startet sin bærbare computer, satte han disken i siden i den og begyndte at kopiere disken til den bærbare.
Kommentar