Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mikkel del 11

(Mads og Mikkel)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 4226

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kap 11.: Madses film.

Der var gået nogle dage efter alt det med Mikkel, at han blev taget af Ali, Karim og Mehmed. Og det var blevet tirsdag, og det var efter skole, og Mads og Mikkel var på vej hjem til Mads, da en bil standsede ved siden af dem, og ud kom Kim, Jonases fætter, som havde hjulpet med at finde Mikkel.

Hej med jer to, sagde Kim. Hvor er I på vej hen?
Vi er på hjem til mig, sagde Mads.
Okay. Jeg kom bare for at give jer denne her, sagde Kim og gav Mads disken til hans kamera.
Har du set, hvad der er på den? spurgte Mads og så på Kim.

Kim smilede, og Mads og Mikkel kunne se på ham, at han havde set, hvad der var på disken. Mads blev lidt rød i hovedet, og det så Mikkel.

Hvorfor bliver du så rød i hovedet?, spurgte Mikkel. Du er ikke med på den, det er kun Nick og Kasper. Det tror jeg ikke, sagde Kim. Hvis jeg ikke skal sige det ud, så skal I tage med mig hjem.

Mads og Mikkel kiggede på hinanden, og Kim så ikke dårlig ud. En høj fyr, tynd og med kort brunt hår. Og Mads og Mikkel gik så med ind i Kims bil, hvor de så kørte hjem til Kim.

Hjemme hos Kasper sad han og lavede lektier, da hans mobil gav lyd fra sig. Det var Jonas der skrev en sms-besked. Han spurgte, om de kunne være sammen, og om han måtte kommer over til ham. Kasper skrev tilbage, at han kunne kommer om en halvtime, for så var Kasper færdig med at laver sine lektier, for de skulle lavers, for ellers så ville deres klasselærer bare blive sur.

Og mens Kasper blev færdig med sine lektier, kom hans lillebror Lars hjem, og gik direkte ind på sit værelse med en pose i hånden. Det så Kasper og skyndte sig efter ham, for han var nysgerrig efter at se, hvad Lars havde med hjem.

Hvad har du i posen?, spurgte Kasper, da han stod i døren ind til Larses værelse.
Ikk noget der rager dig! sagde Lars.
Kom nu, jeg siger det ikke til mor, sagde Kasper og gik hen til Lars.

Lars skyndte sig at gemme posen under sin dynen, da Kasper kom hen til ham. Han skulle ikke se, hvad han havde i posen, for det var noget, han havde fået af Martin. Og til Larses held, ringede det på døren, og Kasper gik ud for at åbne. Imens lagde Lars de to bånd ind i sit skab, som kunne låses, for Kasper skulle ikke vide, hvad han havde med hjem.

Er du færdig med lektierne, sagde Nick da Kasper åbnede døren.
Nej. Jeg er næsten færdig, sagde Kasper. Så kan du hjælper mig med det sidste, Nick.

Da Kasper og Nick gik ud i køkkenet, hvor Kasper havde siddet og lavet lektier, stod Lars og drak noget vand. Kasper kiggede over på ham, mens han satte sig ned ved bordet, og Lars kiggede på samme måde på Kasper.

Hvad er der galt med jer to? spurgte Nick, da han havde fået sig sat ned.
Ikke noget, sagde Kasper og vendte sig om mod bordet. Jeg glemte at sige, at Jonas kommer over om lidt.
Okay. Hvad skal vi så lave? spurgte Nick.
Hvad tror du? hviskede Kasper med et smil.

Kim, Mads og Mikkel var kommet hjem til Kim. De sad i sofaen og fik en øl alle tre, og da de havde siddet i lidt tid, fandt Kim en dvd og satte den i dvd-afspilleren.

Nu skal I se noget frækt, sagde Kim. mens han gik tilbage til sin lænestol og kiggede over på Mads.

Mads vidste, hvad det var, de skulle til at se, og han blev meget stille og fik igen farve i kinderne. Det startede, og det var hjemme fra Madses værelse, og Mads kom frem kun iført i nogle meget små underbukser. Man kunne tydeligt se, han havde stiv pik, og man kunne se dusken af hår stikke oven ud fra underbukserne. Mads begyndte at danse, og imens tog han underbukserne af, og da de kom længere ned, sprang hans pik ud og på et par sekunder stod den op ad hans mave. Mikkel kiggede på Mads, tog fat i låret på ham.

Du er god til at danse, sagde Mikkel. Og det skal du ikke være flov over.

Men det Mikkel ikke vidste, men som han kom til at se lidt efter, var at Mads stak et lys op i numsen, og imens spillede han pik. Mens de sidder og kigger på Mads, sidder Kim og tager sig på sin pik, som sten sikkert var stiv. Og mens Kim kiggede på filmen med Mads, hviskede Mikkel noget til Mads. Hvor de så rejste sig op og gik hen til Kim, hvor de begyndte at massagere på hans lår. Han flyttede sin hånd fra sit skridt, og Mads og Mikkel kunne se, at der var noget stort under shortsene.

Ovre hos Kasper var Jonas kommet, og Lars var gået hen til Michael. Det var Kasper også glad for, så havde de da huset for sig selv. De var gået ind på Kaspers værelse, hvor Jonas havde taget en film med. Det var en film med unge fyre, en film, hvor de havde sex ude i den fri natur. De tre drenge fik også meget hurtigt stivet på, hvorefter de tog dem frem og begyndte at hive i deres pikke.

Ved Kim var Mikkel og Mads ved at tage Kims shorts af ham, og han havde ikke underbukser på, så hans pik sprang frem, da shortsene ikke kunne holde den inde mere. ”Klask,” sagde det, da pikken ramte Kims mave. Den var lang, nok den længst Mads og Mikkel havde set.

Hvor lang er den? spurgte Mads.
Det ved jeg ikke, sagde Kim, men I kan måle den, hvis I vil, der ligger en lineal ovre ved baren.

Mikkel gik over for at hente den. Da han kom tilbage og satte sig ved siden af Kim, tog Mads Kims stive pik så den stod lodret op i luften, hvor Mikkel satte linealen op imod hans pik. Den var næsten 20 cm lang, og Mads og Mikkel så med stor øjne på hinanden.

Det kalder jeg en stor pik, sagde Mikkel. Hvem kan have den oppe i røven?
Måske dig, sagde Kim. Jeg tror dit hul er godt udvidet, efter du har haft tre indvandrepikke op i dig.
Det sagde du ikke noget om, sagde Mads og kiggede på Mikkel.

Mikkel kiggede væk, da Mads kiggede på ham, og så over på fjernsynet, som stadig kørte med Madses film. Men nu lå Mads i sengen, med et eller andet oppe i numsen.

Nå, det er ikke bare mig, der har haft noget op, sagde Mikkel og gik lidt tættere på fjernsynet.

Mads vidste ikke, hvad han skulle sige. Han begyndte bare at hive forhuden frem og tilbage på Kims store, stive pik.

Hos Kasper havde de tre drenge fået deres tøj helt af og lå ved siden af hinanden og spillede pik til den film, som Jonas havde med. Men da det var lidt kedeligt i længen, spurgte Jonas Kasper:

Må jeg sutte din dejlige pik?
Ja, selvfølgelig må du det, Jonas, sagde Kasper med et smil.

Jonas, som sad ved siden af Kasper, bøjede sig hen over ham, og tog fat i hans pik. Han lod sin tunge køre blidt hen over Kaspers pikhoved, så det kildede i hele Kaspers krop.

Hold kæft, det er bare dejligt at få suttet pik, sagde Kasper. Man skulle have en til at sutte hele dagen.

Hos Kim var Mikkel kommet hen til Kim og Mads igen. Han satte sig ved siden af Mads og fik fat i hans pik, mens Mads var godt i gang med at sutte Kims lange pik. Efter Mads havde slikket og sutte den et stykke tid, overtog Mikkel den lange pik. Men inden han skulle til at tage den i munden, for at sutte, stoppede Kim ham.

Vil du ikke hellere have den op bagi? spurgte Kim.

Mikkel nikkede, og Kim rejste sig fra sin lænestol, hvor han begyndte at rydde sofabordet for ting. Mens han gjorde det, så Mads og Mikkel på hans pik, som dansede frem og tilbage, mens Kim gik rundt. Da han havde fået fjernet tingen, forsvandt han ud af stuen, men kom hurtigt igen med en lille rund bøtte i hånden, som var vaseline til Mikkels numse.

Mikkel, læg dig på bordet på ryggen, sagde Kim. Og Mads, du sutter hans pik imens?

Mads nikkede, og Mikkel lagde sig på det kolde bord. Kim gik ned på knæ og løftede Mikkels ben op, hvor han lagde dem på skulderne. Kim fik åbnet for vaselinen, tog en klat på to fingre og begyndte at massagere Mikkels hul ind i vaseline. Lidt efter begyndte Kim at stikke en finger op, lidt efter var der tre, og lidt efter var det hans pik der var på vej op i Mikkels hul.
Mens Kim førte sin pik op i Mikkel, tog Mads om Mikkels stive pik, trak forhuden helt tilbage, bøjede sit hoved ned og lod sin tunge glide hen over hans pikhoved.

Du har bare et dejligt hul, Mikkel, sagde Kim, som havde fået den halvt ind i Mikkel.

Kim begyndte at trække den lidt ud og så lidt ind igen, og da Mikkel havde vænnet sig til den, og han slappede mere af, satte Kim tempoet mere op, og hans pik kom også et lille stykke mere op i Mikkel, og det kunne høres på Mikkel.

Hjemme hos Kasper var Kasper og Nick gået på gulvet, hvor de sad mellem Jonases ben og havde siddet og leget med Jonases pik med deres tunger, da Kasper rejste sig op.

Nu skal du få pik i hovedet, Jonas, sagde Kasper.

Han gik op i sengen, stod på knæ og stak sin stive pik op i hovedet på Jonas, men da Jonas prøvede at tag den i munden, træk Kasper sin pik væk. Nick kom også op i sengen, stod nu på knæ på den anden side af Jonas, hvor han også stak sin våde, stive pik op i hovedet på ham. Men da Nick ville trække sin pik væk, tog Jonas fat om ham, og tog hans pik i munden, og holdt godt fast i ham.

Åh, oh, hvor er det bare dejligt, stønnede Nick mens han fik suttet pik. Det er bare det bedste, at få suttet pik, du skal prøve Jonases behandling på din pik, Kasper.
Det vil jeg glæde mig til, sagde Kasper, som var gået i gang med Jonases pik igen.

Lidt efter var det Kaspers tur. Jonas lagde ham ned i sengen, spredte hans ben og lagde sig imellem. Så tog han Kaspers pik i munden, og Kasper fik en så dejlige behandling, at han flere gange var ved at komme i munden på Jonas, men Jonas stoppede lige der, hvor Kasper var ved at komme. Men da Jonas begyndte at sutte igen, kunne han ikke holde Kasper tilbage.

ÅHH, jeg kommer nu, sagde Kasper stønnende.

Jonas stoppede med at sutte og begyndte at spille den af på ham, og i et par ryk kom Kasper i lange sprøjt, så han fik sin egen sperm lige i ansigtet, og det var ikke lidt, der ramte ham i hovedet.

Ååh, hvor det kilder i min pik, og det spredt sig i hele kroppen, sagde Kasper helt udmattet og kiggede på Nick, som stod ved siden af sengen.

Der stod han og hev i sin egen stive pik, hvor Jonas sagde til ham, at han skulle slikke Kaspers ansigt rent. Nick satte sig på sengekanten, bøjede sig hen over Kasper, så han næsten lå oven på ham. Så begyndte jan at slikke og kysse Kasper, og mens Nick slikkede Kasper ren for sperm, var Jonas gået på gulvet, hvor han var begyndte at sutte Nicks pik.Da Nick havde slikket Kaspers ansigt rent, var han selv lige ved at komme.

Jeg kommer snart, sagde Nick stønnende.

Jonas stoppede med at sutte og bad Nick om at sætte sig på Kaspers underliv. Nick gjorde, som Jonas sagde, og da han var kommet på plads, tog Jonas fat i Nicks våde, liderlige pik og begyndte at spille den af på ham.

ÅÅÅHHH, jeg kan ikke mere, nu kommer jeg, sagde Nick og begyndte at sperme.

Hvis Kasper ikke havde lukket sine øjne, havde han fået sperm lige i dem. Nick sprøjtede og sprøjtede, og det var, som om det blev ved, og Jonas var også nødt til at holde Nick, for ellers var han væltet ned på gulvet. Og igen var Kaspers ansigt fyldt med sperm, og det løb ned over hans ansigt.

Har du smagt din egen sperm? spurgte Jonas. Ellers har du muligheden nu, for du skal slikke Kaspers ansigt rent igen.
Hvorfor gør du det ikke, sagde Nick. Lad mig se dig gøre det.

Jonas stod på knæ på gulvet ved siden af sengen, hvor han havde spillet Nicks pik af. Han gik på knæ op imod Kaspers ansigt. Kasper kunne ikke se noget, for hvis han åbnede øjnene, ville han få sperm i dem. Jonas begyndte at slikke Nicks sperm af Kasper ansigt, hvor han også samlede noget i munden. Så væltede han Nick ned fra Kasper og ned i sengen, hvor han gav ham et tungekys, så Nick kunne smage sin egen sperm. Kasper tog sin dynen og tørrede det sidste af ansigtet, og så så han Jonas og Nick ligge og kysse.

Hos Kim var Mikkel skiftet ud med Mads, så Mads havde Kims lange pik oppe i sig. Madses hul havde trængt til at få noget op, for det havde Mikkel spolet tilbage til. For han vil se Mads ligge og lege med sig selv og proppe et lys op i numsehullet.

Er det ikke bedre med en rigtig pik, Mads, sagde Mikkel.
Jo, sagde Mads lidt flov.

Mads var lidt flov over, at han havde filmet sig selv, mens han lå og legede med sig selv og stak et lys op i numsen.

Det er bare det bedste, sagde Kim. Det er længe siden, jeg har haft min pik oppe i et dejligt røvhul, og nu får jeg to kanon numser.

Mikkel kom hen til dem igen, efter han havde set på Mads. Nu tog han fat om hans pik, som lå stiv på maven af Mads, og havde lavet en lille sø af presperm. Han lod Madses pikhoved køre rundt i det først, inden han tog hans pik i munden, og suttede som en gal.
Mads begyndte at stønne, Kim hamrede løs i hans hul, og flere gange røg hans pik næsten i bund på ham. Da Mads lige var ved at komme, trak Kim sig ud og Mikkel stoppede med at sutte, for det sagde Kim, at han skulle.

Mikkel, læg dig her, hvor Mads lige har ligget, sagde Kim.

Mads varhavd rejst sig, og Mikkel lagde sig ned på bordet på ryggen, hvor Kim stak sin godt fedtede pik ind i Mikkel. Kim førte sin pik halvt op i Mikkel, hvor han træk sig helt ud igen. Sådan gjorde Kim et par gange, og hver gang stak han sin pik læggere ind i Mikkels lille røv.

Mads, sut Mikkels pik, sagde Kim.

Og da Mads begyndte at sutte Mikkels pik, begyndte Kim at føre sin lange pik længere op i Mikkel, hvor han begyndte at kommer med små skrig fra sig.

Nu skal du få den godt op i dig, sagde Kim til Mikkel, og stak de omkring sidste 5 – 6 cm af sin pik op i Mikkel.

Mikkel skreg op og Kim trak sig lidt tilbage, og igen førte han sin pik helt i bund i Mikkel. Mikkel var begyndt at få tåre i øjnene, men lidt efter lidt havde Mikkel vænnet sig til Kims pik, og kunne nu næsten ikke holde sin orgasme tilbage. Kim begyndte at mærke, at Mikkels røvhul trak sig sammen, og han bad Mads om at stoppe med at sutte og spille den af i stedet for. Mikkel lå nu og trak vejret dybt, og man kunne bare høre Mikkels stønnen over hele stuen.

Je… Jeg kan ikke, åhh, holde mig mere, sagde Mikkel stønnende.

Og ud fløj spermen fra Mikkels pik. Den fløj rundt og landede på Mikkels mave, på gulvet og på Madses hånd, og et par sprøjt landede i Mikkels ansigt lige på panden, så det begyndte at løbe ned over øjnene. Og imens bollede Kim bare løs i Mikkels røv, og da Mikkel gav det sidste sprøjt, trak han sig ud og bad Mads spille den af på ham. Mads tog fat om Kims lange, fedtede, stive pik og begyndte at spille den af på ham.

Nu, nu, ÅÅÅHH, jeg kommer, er du klar til at åbne munden, Mikkel sagde Kim stønnende.

Mads kunne mærke på Kims pik, at han kom, for det rykkede i den, og ud kom det ene sprøjt efter det andet. Det fór lige direkte hen på Mikkels ansigt, han havde lukket øjnene og åbnet munden, hvor 2 – 3 sprøjt af Kims sperm fløj ind, så Mikkel slugte den.

Hold kæft, hvor var det dejligt, sagde Kim helt udmattet, da han igen sad i sin lænestol. Jeg har aldrig sprøjtet så meget i mit liv som nu, du er bare en dejlige dreng, Mikkel.

Mikkel lå stadig på sofabordet, hvor Mads var i gang med at slikke Mikkels ansigt rent, for det havde Kim bedt ham om at gøre. Og lidt efter var Mikkels ansigt næsten fri for sperm, men Madses pik stod stadig meget stiv op af hans mave.

Lad os se, hvor meget sperm du kan lukke ud, sagde Kim til Mads. Døb først din pik i Mikkels fedtede hul, så din pik bliver smurt godt ind.

Det var første gang, Mads skulle bolle Mikkel, og det gav også nogen ryk i hans pik. Mads stod nu bag Mikkel. Han tog Mikkels ben op på skulderne, hvor han rettede sig pik imod Mikkels hul. Og da han lige skulle til at stikke den ind, skubbede Kim til Mads, så hans pik røg ind og helt i bund på Mikkel. Det regerede Mikkels pik på, så den blev meget hurtigt stiv igen, plus at Mikkel kom med et støn, da Madses pik røg i bund.

Få nu noget bevægelse på, sagde Kim til Mads og hjalp lidt til.

Mads begyndte at køre sin pik frem og tilbage i Mikkels fedtede hul, og der gik ikke lang tid, før Mads begyndte at stønne og trække vejret dybere.

Jeg kommer, ÅHH OHH, sagde Mads stønnende.

Han trak sin pik ud og begyndte at spiller den af, og ud kom den ene sprøjt efter det andet, og igen lige hen på Mikkels ansigt. Da Mads var færdig med at sprøjte, faldt han sammen på gulvet af udmattelse.

Efter en lille time var Mads og Mikkel på vej hjem. De var helt udmattede, især Mikkel, og han havde et ømt røvhul. Da de næsten var hjemme hos Mads, som de havde aftalt på skolen, men så var Kim kommet, mødte de Jonas, som kom ovre fra Kasper. Han viste godt, hvor Mads og Mikkel havde været.

Var det godt at mærke Kims lange pik, sagde Jonas og grinede.

Fortsætter…
Kommentar