Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mikkel del 9

(Mads og Mikkel)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 5010

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kap 9.: I laden, del 3.

Mads hoppede ned fra træstubben, da Martin igen sagde, at han ikke vidste, hvor Karim boede. Kasper og Nick var kommet op på forsiden af Martins hus, da Mads kom om til dem.

Vi skal nok finde ham, sagde Kasper og lagde armen om Mads.

I laden var Ali klar til at mase sin store, stive indvandrepik op i Mikkels jomfruhul. Godt smurt ind i vaseline både hans pik og Mikkels hul gled Alis pik langsomt ind i Mikkel. Mikkel lå og bed tænderne sammen, for det gjorde ret ondt.

Kan du mærke, hvor dejligt det er, Mikkel, sagde Ali, da han var kommet lidt op i ham.
Nej! Det gør kanon ondt, sagde Mikkel, og der trillede en dråbe ned over hans kind.
Du skal bare ligge og slappe af, så gør det ikke så ondt, sagde Ali og maste sin pik et lille stykke længere ind i Mikkel.

Da Ali havde fået sin pik halvt ind, omkring 8 – 9 cm oppe i Mikkels jomfruhul, begyndte Ali at trække sig ud, og virkede som en lettelse for Mikkel. Men det var kun kort, for lidt efter maste Ali igen sin pik op i ham og røg et lille stykke længere ind.

Hold op hvor er du stram, sagde Ali. Prøv at slappe af, så vil det heller ikke gøre så ondt på dig, Mikkel.

Ali trak sin pik helt ud af Mikkel, og tog lidt mere vaseline på sin pik, hvor han så stak den op i Mikkel igen. Denne gang stak Ali sin pik hurtigere op i Mikkel, og det gav et helt sæt i Mikkel. Ikke kun fordi at Ali stak sin pik så hurtigt op i ham, men også at den kom længer op i numsen.

AV! Det gør ondt, sagde Mikkel.
Så prøv at slappe af, som vi siger til dig, sagde Mehmed, som stod ved siden af bordet.
Det er ret svært, når Alis pik er så stor, sagde Mikkel.

Ali trak sig ud, og Karim stod klar med sin pik. Den var også godt smurt ind i vaseline. Karims pik var ikke så tyk som Alis, men den var næsten lige så lang, omkring 17 – 18 cm. Karim lod sit pikhoved støde mod Mikkels fedtede røvhul, og langsomt gled Karims pik ind i Mikkels hul. Langsomt førte han den længe ind, og da han havde fået den halvt ind, kørte han lidt frem og tilbage i Mikkels hul. Mikkel var begyndt at slappe mere af, og Karim var begyndt at sætte tempoet op, og var kommet længe op i Mikkel.

Nu skal vi nok få dit stramme jomfruhul løsnet op, sagde Karim, mens han stødte sin pik længere og længere op i Mikkel. Han har et stramt hul, men dejligt er det, sagde Ali med et stort smil.

Så var det Mehmeds tur til at mærke det nu snart mere åbne hul. Han havde også smurt sin pik godt ind og maste den op i Mikkels hul. Mehmeds pik var ikke så lang som de andre to, den var 15 cm, men lidt mere tyk end deres. Så da Mehmed stak sin pik op i Mikkel, blev hans hul udvidet mere, og der kom et stort skrig fra Mikkel. Karim skyndte sig at stikke sin pik i munden på ham, så Mikkel ikke kunne skrige så højt. Men der gik ikke længe, før Mikkel havde vænnet sig til Mehmeds pik, og var nu i gang med Alis pik, som han havde bytte ud med Karims.

Efter de alle tre havde fået en tur mere i Mikkels nu ikke længere jomfru hul, skulle han vendes om, så han lå på maven, så de også kunne komme til at lege med Mikkels pik, som havde ligget på maven og dunket op ad den, hvor den havde lavet en stor sø af presperm, som Karim havde slikket i sig. Da han var vendt om, var det, som om de havde målt afstanden mellem hans pik og hoved, for det passede lige til Mikkel. når pikken var i det lille hul i bordet, kunne hans hoved ligge i det store hul, så han kunne se ned på sin pik. Men der var ikke plads til at nosserne kunne kommer med ned, så de lå på bordet, og Mehmed havde det sjovt med dem. Han havde spredt Mikkels benene lidt ud til siderne og var begyndt at slikke og massere dem. Det kunne også ses på Mikkels pik, for den gav nogen ryk på sig, når Mehmed trykkede lidt på dem.
Ali kravlede op på bordet, hvor han stod med et knæ på hver side af Mikkel, hvor han så rettede sin stive pik ned mod Mikkels hul. For Ali kunne ikke rigtigt sprede Mikkels baller, for han stod, som han skulle til at tage nogen armbøjninger. Så Mehmed spredte ballerne og Karim styrede Alis pik, og da Ali havde fået sin pik lidt ind i Mikkels røvhul, gav Mehmed og Karim slip, og Ali maste forsigtigt sin pik længer ind. Og mens Ali maste sin pik længer ind, maste han også Mikkels nosser længe ned mod bordet, så forhuden var godt trukket tilbage. Det så Karim og kravlede under bordet, hvor han begyndte at slikke på den stramme streng på undersiden af Mikkels pik.

Imens inde i byen gik Kasper, Nick og Mads rundt. De kunne ikke finde, hvor Karim boede. De beslutte så at gå hen på skolen, for det kunne jo være, at de snart kom tilbage med Mikkel, ikke? Og da de var på vej hen til skolen, mødte de Jonas. Jonas er Madses og Mikkels fælles ven, ham går de også tit med.

Hej med jer, sagde Jonas. I se noget triste ud, er der noget i vejen?
Karim og nogle af hans venner har taget Mikkel, og vi ved ikke, hvor de er taget hen med ham, sagde Kasper. Og vi har lige været ovre hos Martin for at høre, om han vidste, hvor Karim boede.
Gjorde han så det? sagde Jonas.
Nej, sagde Mads og satte sig på kantstenen.
Jeg er på vej over til min halvfætter, vil I med der over, spurgte Jonas. Det kunne være, han kan hjælpe jer.

Kasper, Nick og Mads var nu på vej hjem til Jonases halvfætter Kim. Kim var en flink fyr, og så var han bøsse, og det har han været, siden han sprang ud da han var 14 år. Mads havde tit ligget hjemme i sengen om aften og tænkt på at være sammen med Kim. Men han var nok ikke til nogen, der var mindre end ham selv, selvom man aldrig har set ham med en kæreste.

På det gamle høloft var Ali skiftet ud med Karim, så det var Karims tur til at laver nogle armbøjninger. Og under bordet var Mehmed kommet ned og var godt begyndt med at sutte Mikkels meget stive pik.

Jeg kan ikke holde mig mere, sagde Karim stønnende og trak sig ud af Mikkel. Hvis jeg rører min pik nu, så kommer jeg. Så kom ned fra bordet og stil dig for enden, sagde Ali, og kom så ud over Mikkels numse.

Karim kravlede ned fra bordet og nåede lige med nød og næppe at stille sig for enden af det, hvor han lukkede den ene store ladning af sperm ud efter den anden. Det var ikke lige Mikkels røv der fik meste, for spermen fløj helt op og landede i håret og på ryggen på Mikkel.

Hold kæft hvor er det godt, du er bare for lækker, Mikkel, sagde Karim stønnende, og mens han sprøjtede det sidste sperm ud af sin meget stive pik.

Under bordet kom Mehmed frem.

Er jeg gået glip af noget godt, sagde han.
Det er du, sagde Ali. Karim har lige lavet et fantastisk springvand.
Det kan jeg se på Mikkels ryg, og han har fået noget i håret. Du har nok sprøjtet langt, sagde Mehmed. Så må jeg se, om jeg kan gøre det efter, smile han.

Mehmed stod nu hvor Karim havde stået og spermet. Han begyndte at hive i sin stive pik. Der gik ikke lang tid, før Mehmed begyndte at bevæge sit underliv og stønne, og lidt efter kom han i en stor orgasme, og spermen væltede ud af hans pik. Mehmed ramte ikke Mikkels hår, men han slog med at sprøjte længst lodret op i luften. For den første ladning sperm, der fløj af sted fra Mehmeds pik, fløj over en meter op i luften, hvor det så landede på Mikkels numse lige i reven.

Det var tre store sprøjt du kom med, og alle tre ramte Mikkels røv, sagde Ali.

Resten af Mehmeds ladning lå mellem Mikkels ben og havde næsten ramt hans nosser. Men nu var det Alis tur, han stod hvor Mehmed havde stået, og han begyndte også at hive i sin stive pik.

Nu skal I se, hvordan nogle nosser kan blive sprøjtet godt ind i sperm, sagde Ali og var så småt begyndt at stønne.

Ali rettede sin store stive pik ned imod Mikkels nosser, hvor Ali begyndte at sprøjte sin dejlige indvandre sperm hen på Mikkels nosser, og mens Ali lukkede det ene lange sprøjt ud efter det andet, var Mikkel blevet så liderlig, at han var begyndt at kneppe hulet i bordet, og han var også begyndt at stønne højere og bevægelsen var også begyndt at bliv hurtigere.

Det var godt, sagde Ali og rystede sin pik, så der fløj nogle dråber sperm over på Karims mave, for han stod lige ved siden af Ali. Se hvor Mikkels nosser ser dejligt spermede ud.

Ali havde sprøjtet Mikkels nosser godt ind i sperm, plus på hans baller, så Mikkels numse var hvidplettet af sperm. Og mens Karim, Ali og Mehmed stod og så på Mikkels spermede nosser og numse, var det lige ved, at Mikkel kom. Alle tre indvandredrenge satte sig ned på gulvet for at se Mikkel komme.
Mikkel kom i et stort skrig, og ud sprøjtede den ene ladning sperm efter den anden, og det var som om, det ikke ville stoppe igen. Oppe på bordet blev der helt stille. Mikkel var gået i sort, han var helt væk i sin store orgasme. Men lidt efter kom han til sig selv, hvor han lå og hev efter vejret.

Det vil jeg sige, at det var noget af en orgasme du fik, Mikkel, sagde Ali. Var det ikke godt?
Jo. Men jeg havde ikke troet, at det ville gøre så ondt at få noget op i røven, sagde Mikkel, som stadig lå på bordet. Og det er også første gang, jeg har været helt væk, når jeg kom, men det var kanon dejligt, smilede Mikkel.
Hvis du nu bliver liggende, skal vi nok lige tørre spermen af dig, sagde Ali.

Men det var ikke det de var ude på, for de havde en sidste plan med Mikkel.

Fortsætter…
Kommentar