Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mikkel del 8

(Mads og Mikkel)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 4474

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kap 8.: I laden, del 2.

Vi kan ikke gøre så meget, sagde Kasper. Vi ved ikke, hvor de har taget Mikkel hen, så det er som at lede efter en nål i en høstak.

Mads sad lidt og kiggede ned i bordet, hvor han så gik indenfor.

Hvad skal vi gøre, sagde Nick til Kasper. Vi ved ikke, hvad de tre indvandredrenge, kan finde på at gøre ved Mikkel.
Vi kunne se, om de er hjemme hos Karim, sagde Kasper. Men jeg ved bare ikke, hvor han bor henne.
Vi kan ringe til Martin, sagde Nick. For han har været sammen med ham, det kunne være, han har sagt til Martin, hvor han bor.

Ude i laden, som lå 20 minutter uden for byen, havde Karim og Mehmed slæbt Mikkel med ind, og han sad nu på en stol, som han var blevet bundet til.

De savner dig, dine venner, sagde Ali. Jeg har lige skrevet til dem, at de ikke skal vendte dig hjemme i de næste par timer. Lad os kommer oven på, hvor vi har vores sager, sagde Ali og gik hen til en trappe.

Karim bandt Mikkel fri fra stolen, hvor han og Mehmed så tog fat i hver af Mikkels arme og fulgte efter Ali.

Hos Nick havde de ringet til Martin, men der var ingen, der tog telefonen, så Nick og Kasper besluttede så at tag over til ham. Men de skulle også have Mads med, så Kasper gik ind til Mads.

Sidder du her, sagde Kasper, da han kom ind på Nicks værelse. Vi skal lige over til Martin for at høre, om han ved, hvor Karim bor. For det kunne være, de var taget hjem til ham, og hvis de er det, så skal vi hjælpe Mikkel.

Mads rejste sig fra sengen, og fulgte med Kasper ud til Nick i haven.

Lad os komme hen til ham Martin, sagde Mads. Så vi kan finde ud af, hvor ham Karim bor.

I laden var de kommet ovenpå Det var et gammel høloft, men i den anden ende var der et rum, som var et gammelt kammer, som karlen sov i. Men nu blev det brugt til et bollerum, som Ali sagde, da de kom ind i rummet. Midt i rummet stod der et bord, der var to huller i det. Det ene var til hovedet, og det andet var til pikken, forklarede Ali, da de stod ved bordet. Mikkel kiggede videre rundt i rummet, hvor han fik øje på et slags ”X” med nogle håndjern på. Ali fortalte Mikkel, hvad det blev brugt til, og Mikkel blev lidt bange for, at han selv skulle blive sat fast på det. Og de så ville gå fra ham, og selv om han råbte så højt, han kunne, ville ingen kunne høre ham, for der var ingen huse i nærheden af laden.
Karim og Mehmed holdet stadig fast i Mikkel, hvor de så smed ham op på bordet, det med de to huller i. De lagde ham på ryggen, spredte hans ben ud til bordkanten, hvor de bandt dem fast til bordbenene.

Hvad vil I gøre nu, sagde Mikkel lidt bekymret, da de var ved at binde hans arme fast til nogle kæder, som hang i loftet. Du skal ikke være bekymret, sagde Ali, som stod ved siden af Mikkel. Du skal bare slappe af og gøre, had vi siger til dig, okay!

Mikkel kunne ikke gøre andet end at nikke til Ali, for nu kunne han ikke stikke af fra dem. Han var bundet på hænder og fødder. Ali var også begyndt at massere hans pik, som havde været stiv, siden de sad i bilen.

Mens Ali masserede Mikkels pik, var Karim og Mehmed begyndt at tag deres tøj af. Lidt efter kom de hen til bordet og overtog Alis job med at massere Mikkels pik. Mikkel så ned på Karims og Mehmeds skridt og så nogle store brune pikke, som stod næsten lodret i luften.
Lidt efter havde Ali fået taget sit tøj af og var kommet tilbage til bordet, hvor han stod ved den ende, hvor Mikkels fødder var bundet fast. Han rakte sine hænde ud og tog fat i Mikkels nosser, som næsten var forsvundet op under pikken. Ali fik dem langsomt og blidt ud igen og begyndte at massere dem blidt. Og mens Karim og Mehmed masserede hans pik, lå Mikkel og blev mere og mere ophidset, stønnede mere og mere, og underlivet begyndte at lave små op og ned bevægelser.

Jeg kan ikke mere, stønnede Mikkel.

Og da han sagde det, tog Karim fat om pikken, så den stod lodret i luften og trak forhuden helt tilbage mens Ali stadig masserede hans nosser.

Jeg kommer, jeg kommer, sagde Mikkel stønnende.

Ud sprøjtede det ene lange sprøjt efter det andet, næsten over en meter røg det op i luften, og Mikkel lå og hev efter vejret. Han var helt væk i en stor orgasme.

Mads, Kasper og Nick var kommet hen til Martins hus. De stod og ringede og bankede på døren, men der kom ingen og åbnede for dem. Så de besluttede at gå om i haven for at se, om de skulle være der. Da de kom til havelågen, var den låst, så de kunne ikke komme ind og se, om Martin var der.

Vi kan kravle op på den træstub der henne, sagde Kasper og pegede længere ned ad hegnet.

De kom ned til træstubben og Mads kravlede op på den, og da han så over hegnet, kom han hurtigt ned igen.

Hvad er der, sagde Kasper, da Mads kom ned.
De er nøgne der inde, sagde Mads.
Hvem er det, sagde Nick. Er det Martins forældre?
Nej, det er Martin, Michael og din lillebror, Kasper.

Kasper kravlede op på træstubben og kiggede forsigtigt hen over hegnet, og der så han Lars sidde ved siden af en liggestol og sutte Martins pik.

Det havde jeg ikke troet om Lars, sagde Kasper, da han kom ned.
Så er i to, sagde Mads. Så kan du altid sutte hans pik, når du har lyst til at sutte en, grinede Mads.>br /> Han har min, og den kan han også sutte når han har lyst, sagde Nick og smilet til Kasper.

Ovre i laden var Mikkel kommet til sig selv igen. Ali, Mehmed og Karim stod lidt væk fra bordet, hvor Mikkel var bundet. Karim kom hen til bordet og tog fat i kæden, som hang i loftet, og som Mikkels arme var bundet fast i. Karim hev i kæden, så Mikkel kom op og sidde, og den sperm, som havde samlet sig på maven, løb ned over Mikkels halvstive pik.

Var det dejligt, spurgte Karim, da han låste kæden fast, så Mikkel havde sine arme op over hovedet.
Det var ret dejligt, sagde Mikkel, men må jeg ikke komme hjem til de andre igen?
Nej. Vi er overhovedet ikke færdige med dig endnu, sagde Ali, som kom hen til Karim.

Ali, Karim og Mehmed var nu også nøgne, og de tre indvandredrenge havde stive pikke. Mikkel kunne ikke lade være med at kigge på dem, og da Mehmed også kom hen til Ali og Karim, begyndte Mikkels pik at blive stiv igen.

Jeg tror, han er klar igen, sagde Mehmed.
Hvad vil I nu gøre? sagde Mikkel helt bange.
Vi vil bare lege lidt med din numse, sagde Ali, og smilede til Mikkel.

Karim gik hen til kæden for at sænke Mikkel, så han kom ned og ligge igen. Mens Karim gjorde det, bandt Ali og Mehmed hans ben fri, og skubbede Mikkel længere ud mod bordkanten. Karim låste kæden fast, og gik hen til et bord, hvor der var en skuffe i. Karim åbnede og tog noget op af skuffen, og det var vaseline, kunne Mikkel se. Nu var han da sikker på, hvad de var ude på, og han løftede også hovedet og kiggede hen på Ali, som stod ved hans røv.

I må ikke stikke jeres store pikke op i mit hul, sagde Mikkel bange. Jeg har ikke haft noget op i det før!
En gang skal være den første, sagde Ali og grinede og tog imod vaselinen, da Karim kom hen til ham.

Hos Martin var de tre drenge, Mads, Kasper og Nick kravlet op på træstubben, hvor de stod og så på Lars, Kaspers halvlillebror og Michael sutte Martins pik. Mads nåede lige at få sin mobil frem og var begyndt at filme, da Martin kom.

Jeg kommer igen, stønnede Martin og tog fat i sin pik, efter at Lars havde taget den ud af munden.

Der kom et par sprøjt, som rammet i håret på Lars, hvor Michael smurte det rundt.

Lad være med det, sagde Lars og skubbede til Michael, så han væltede om på jorden og så over på de tre drenge, som stod og kiggede på dem. Michael rejste sig hurtigt op, hvor han skyndte sig at hoppe i poolen. Martin tog sit håndklæde og dækkede sin pik med det, og Lars gemte sig bag liggestolen, som Martin lå på.

I hygger jer sikkert, sagde Mads og stoppede med at filme med sin mobiltelefon. Vi skulle bare høre Martin, om du vidste, hvor Karim bor, og da der ikke var nogen, der åbnede døren, da vi bankede, gik vi om for at se, om I var i haven, og det var I så, sagde Mads med et stort smil i ansigtet.

Jeg ved ikke, hvor han bor, sagde Martin, som var meget flov og havde meget røde kinder.

Kasper og Nick sagde tak for kigget, hvor de så hoppede ned fra træstubben, mens Mads blev stående.

Er du sikker, du ikke ved det? spurgte Mads igen.

Fortsætter…
Kommentar