Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Alene hjemme i ferien 6.

(Alene hjemme i ferien)

Karakter: 4.9/12
Visninger: 9440

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
Aftenen før havde Ole haft besøg af nogle venner, og jeg var blevet kneppet i hoved og røv – så jeg aldrig troede, at jeg ville kunne stå på benene igen.
Oles mirakelsalve havde hjulpet, jeg var slet ikke øm i røven mere, og mine brystvorter, som jeg åbenbart havde ligget og knebet og hevet i i søvne, strittede efterhånden meget langt frem. De var hårde og strittede godt og vel en cm. ud.
Da jeg stod op sad Ole og læste morgenavisen, mens han drak kaffe. Han havde en slåbrok på, og jeg kunne se, at han ikke havde tøj på inden under, for slåbrokken stod halvåbent. Jeg kunne ikke lade være med at skæve ned til hans pik og nosser, mens jeg spiste morgenmad, og jeg kunne mærke at der var ved at komme liv i min egen pik.
Nå sagde Ole, du skal jo over og hjælpe fru Nielsen i dag, jeg har set at hendes søster og svoger er kommet. Nu skal du opføre dig ordentligt derovre, jeg har sagt til fru Nielsen, at hvis ikke du gør, hvad de beder dig om, så må hun give dig nogle rap i røven, men kom lige her, så jeg kan se hvordan din lækre røv har det efter i går. Jeg skyndte mig hen til Ole, og lagde mig hen over hans knæ. Jeg kunne mærke at han strøg hænderne hen over min røv, og pirrede mit hul med et par fingre. Det røg lige i min pik, som snart stod stiv ned mellem Oles lår. Jeg ventede spændt på, hvornår han ville lade mig slikke hans pik, som jeg kunne mærke dunke mod mine nosser, men pludselig rejste han sig, og sagde, at jeg kunne tage de bukser på, som han gav mig, og så se at komme af sted til fru Nielsen på den anden side af vejen.
Jeg var lidt skuffet, for det spændte voldsomt i min pik, som stod strunk op ad min mave. Bukserne var nogle meget tynde hvide små shorts af noget elastisk blødt stof. Da jeg havde taget dem på, strittede mit pikhoved op over kanten på bukserne. Jeg var lidt betænkelig, men fik blot besked på at opføre mig ordentligt.
Da jeg kom ud på vejen kom postbudet med dagens post, han kiggede på mig, og jeg kunne se, at han bare var klar til at dyrke lidt vild sex, men jeg måtte hellere se at komme over vejen, så kunne posten gå ind og aflevere dagens breve til Ole – og mon ikke han fik afleveret noget mere?)

Da jeg kom over til fru Nielsens hus bankede jeg på, og fru Nielsen åbnede døren – jeg var ved at tabe vejret, hun stor i en underkjole, der var halvt gennemsigtig, og jeg kunne se, hun ikke havde noget på inden under. De store gyngende bryster sprang mig lige i øjnene. Velkommen min dreng, sagde hun, kom nu ind, vi sidder lige ude i solen og får en drink, er der noget du vil have? – jeg fik en sodavand, og da vi kom ud i haven hilste jeg på fru Nielsens søster Ruth og svogeren Hans. Ruth var en yngre udgave af fru Nielsen og Hans var en stor mand, høj, kraftig og med et dejligt smil. De sad alle sammen på terrassen i nogle magelige havemøbler og fik en formiddagsdrink. Ruth havde en tynd kittelkjole på, og det så ud som om hun heller ikke havde noget på inden under. Hans sad i et par boksershorts, og jeg kunne se, at hans pik lå tykt nedad hans enstre lår i buksebenet. Nå da kom hen og sig ordentligt goddag, sagde de begge. Jeg gik hen til Ruth, som greb fat i mig og gav mig en ordentlig knusetur, hun duftede pragtfuldt, og jeg kunne mærke hendes patter, der pressede ind imod mit bryst, hun holdt en hånd på min numse, og pressede min pik ind imod hende – nu var den helt gal igen, min pik dunkede og bankede og smuttede igen oven over bukse elastikken. Så hen til Hans, han smilede, og sagde at jeg nok var en frisk knægt, ohg at jeg åbenbart var blevet liderlig af at få et knus af Ruth. Fru Nielsen sagde, at hun havde på fornemmelsen, at jeg var konstant liderlig – ak ja, sagde Hans, i den alder kunne jeg heller ikke holde min pik i ro i mange minutter af gangen. Kom her knægt, sagde han, og han løftede mig op i hans favn, og jeg kunne mærke at han pressede hans pik ind imod mine nosser. Det var helt vildt det her, min pik begyndte at savle, så prespermen siv ud af min pik. Da, han endelig slap mig, var jeg blevet våd foran på mine shorts af al det væske, der i en lind strøm løb ud af mit pikhoved.
Jamen dog, sagde fru Nielsen, kan du så tage de bukser af, så vi ikke får dem helt ødelagt af din liderlige pik.
Lidt skamfuld tog jeg mine shorts af, for nu var det helt umuligt at skjule min begejstrede tilstand.
Jeg så at Hans sad og gned uden på hans bukser – tag nu de bukser af Hans, sagde Ruth, ellers får du også bare pletter på dine bukser. Hans tog bukserne af og jeg så den dejlig stor lækker pik, der stod halvstiv ud far ham. Han havde store hængende nosser og var helt glatbarberet. Nå piger sagde han, nu er det jeres tur, af med kludene, så det ikke kun er vi mandfolk, der er til udstilling.
Både Ruth og Fru Nielsen smed tøjet, og jeg så nu at Ruths patter var om muligt endnu større end hendes søsters, og der var en stor ring i begge hendes brystvorter, og så havde hun en ordentlig måtte mellem benene, der gik et stykke ned ad lårene. Jeg kunne se at begge damernes kusser var hævede og det glinsede kraftigt i Ruths dusk af kussesaft, og fra fru Nielsens gladbarberede kusse flød det ned ad bene med kussesaft. Jeg var ved at blive helt skeløjet af at se på al den frodighed, og da jeg så over på Hans, kunne jeg se, at hans pik stod som en bjælke op ad hans mave, og prespermen løb ned ad hans pik.
Kom her hen, sagde Hans, jeg gik hen til ham og jeg kunne ikke lade være med lige at slikke hans safter i mig, ved at slikke på hans dejlige store nosser og op ad hans strunke pik, det smagte herligt.
Nej hov sagde damerne, det skal ikke kun være dig Hans, der har glæde af knægten. Herefter gik jeg på tur mellem de tre, jeg slikkede kusse og suttede på nosser så min ansigt var helt vådt af alle de safter. Det var først lidt underligt at bore næsen op i Ruths kraftige hårvækst mellem benene, men kun smagte forrygende, og safterne fløs så meget, at jeg måtte synke den ene gang efter den anden.
Det gjorde efterhånden helt ondt i min pik, så spændt var den. Mens jeg sad og slikkede på Hans´s pik, mærkede jeg en tunge på min numse, og lidt efter cirklede den omkring min røvkusse. Jeg var helt salig, det var Ruth, der var i gang og jeg kunne så se at fru Nielsen lå og slubrede i Ruths kusse. Jeg kunne mærke at Hans var ved at være tæt på, og jeg suttede ivrigt på hans pragtfulde pik, så jeg kunne få lov til at smage hans dejlige sperm. Stop, sagde han, lige før han eksploderede, vi skal lige gøre Ruth rigtig klar. Han hentede en taske og satte to små kæder i de ringe hun havde i brystvorterne, så tog han to lodder, hver på 1 kg. Og hæftede dem i kæderne, Jeg så at når Ruth stod foroverbøjet, blev hendes enorme yver trukket meget kraftigt nedad, og det så ud som om, det gjorde ret ondt på hende. Nu skal du bare se, sagde Hans, og så jog han pikken op i den gloende grotte. Ruth gav et hyl fra sig, en blanding af smerte og lyst, Hans huggede til, og lodderne svingede kraftigt frem og tilbage. Både fru Nielsen og jeg kiggede måbende på optrinet, men der gik ikke ret længe, før fru Nielsen lå med begge ben i vejret og kommanderede mig til at slikke hende. Jeg borede mit ansigt op i hendes svulmende kusse, safterne væltede ud af hende – slik mit bagerste hul gispede hun, og da jeg satte tungespidsen på hendes brune hul, hulkede hun af liderlighed – kom så her min dreng, lad mig mærke din pik. I mellemtiden havde Hans skudt en ordentlig ladning af i Ruths kusse, og Ruth satte sig over skrævs på fu Nielsens ansigt, hvor hun fik afleveret alle safterne ned i munden på fru Nielsen. Jeg huggede pikken op i fru Nielsen, det var bare lækkert, men jeg vidste jo, at et godt røvhul bytter jeg gerne for en kusse, så jeg hev pikken od og pressede den mod fru Nielsens røvhul. Hun hylede, men kunne ikke komme væk, på grund af søsteren holdt hende nede; jeg stødte til og fik pikken op i et lækkert røvhul. Jeg filede løs, og afleverede en ordentlig gang sperm oppe i fru Nielsens røv. Hans sprang til at suttede hendes røvhul, og da søsteren gav slip, så fru Nielsen kunne skræve ind over Hans ansigt, væltede sperm og røvsaft ned over hans ansigt, en del af det fik han slugt, men noget flød også ud over ham. Så min dreng sagde han, nu må du hellere gøre mig ren, så jeg skyndte mig at slikke han alle de steder, hvor der var de blandede safter.
Jeg kunne mærke at det rykkede lidt i min pik, den var allerede ved at live op igen.
Nu satte vi os i stolene igen for lige at få vejret. Ruth vad, om hun ikke nok måtte få lodderne af – og Hans beordrede mig til at fjerne de to lodder. Det var mærkeligt, Ruths passer var trukket helt ned til hendes underliv, og hendes brystvorter var trukket ud, ja jeg tror de var over 5 cm lange. Jeg fjernede forsigtigt lodderne, og hun gav et befrielsens suk fra sig. Kom her min dreng, sagde hun, så jeg kan sige pænt tak, men også for at straffe dig for at blive liderlig af at se mig blive udnyttet sådan af Hans. Jeg gik hen til hende, og hun strøg mig blidt over numsen, hvorpå hun med et fast greb fik mig liggende over hendes knæ. Jeg kunne mærke hendes patter (med ringe) glide hen over min ryg, det var helt lækkert, indtil hun pludelig gav sig til at smække min numse kraftigt med hendes hånd. Jeg blev meget forskrækket og gav et vræl fra mig. Hans kom hen til os, og stoppede hans halvstive pik ind i min mund, så jeg ikke kunne hyle. Jeg fik nu en gevaldig endefuld. Efterhånden nød jeg slagene og der bredte sig en dejlig varme i mit underliv. Min pik var igen mega stiv, og stødte på hendes klit hver gang hun slog. Hans var ved at komme i hopla igen, jeg kunne smage hans dejlige pik, den smagte både af pik, kusse og røvsaft, så jeg suttede ivrigt på ham.
Giv ham så hele stangen, sagde Ruth – og han trak pikken ud af min mund og jog den op i mit røvhul. Han kunne godt nok kneppe, det var vildt dejligt at mærke, hvordan hans pik svulmede op i mit indre, og så skød han en stor ladning op i mig. Fru Nielsen var straks klar, og da jeg skrævede ind over hendes ansigt slikkede hun min røv for alle safter, og jeg blev slikket længe og lækkert.
Jeg kunne godt se at fru Nielsen var ”bagud”, så jeg lagde mig ned og borede ansigtet op mod hendes kusse, som jeg slikkede og jeg suttede på hendes klit, som stor som en lille pik ud fra hende.
Pludselig stod hun op i en bue, og skreg sin orgasme ud, safterne væltede ud af hende, jeg slubrede det hele i mig, så godt jeg kunne.
Kom her sagde Hans, nu er det din tur til at undersøge de ringe jeg har sat i brystvorterne på Ruth.
Han tog fat i den ene – Ruth så bedende på ham – men han los som ingen ting. Tak nu fat i den anden, og gør lige som jeg. Jeg tog fat, og da Hans begyndte at dreje den han holdt fat i, gjorde jeg det samme. Vi drejede 1½ omgang og jeg kunne se på Ruth at det gjorde rigtigt ondt det her, men også at hun ikke kunne holde fingrene far kussen. Så slap Hans taget og brystvorterne drejede hurtigt tilbage til udgangsstillingen – hun gav et gisp fra sig, og hun var helt rød i hovedet og hendes øjne svømmede. Nu greb Hans hendes skuldre, og sagde jat jeg skulle hive i de to ringe. Jeg tog fat ig hev en lille smule udad – hiv nu til, sagde Hans og jeg hev så hendes patter stod strakt ud fra kroppen til hende, jeg kunne se nogle tårer løbe ned ad hendes kinder, men samtidig kunne jeg se at hun arbejdede hurtigt med hånden i kussen. Nu blandede fru Nielsen sig, lad mig få de patter sagde hun, og så kan du slikke hendes kusse. Fru Nielsen hev hårdere end jeg havde gjort, jeg var helt bange for at de havde fået revet ringene gennem hendes brystvorter – men de holdt.
Jeg borede hovedet op i den pjask våde hårpragt og sluprede det bedste jeg havde lært. Så skreg Ruth, og jeg kunne mærke at hele hendes krop blev gennemrystet i en voldsom orgasme. Min pik var bestemt kampklar igen, og da jeg så Hans stå bøjet benyttede jeg lejligheden til at støde pikken op i hans røv. Ja, kom råbte han, knep til, lad mig mærke din drengepik oppe i min røv. Ja, ah, hvor gør det godt, du kommer dejligt langt op, kom pul mig. Fru Nielsen lagde sig, så han samtidig kunne slikke hende, søsteren knælede ned og begyndte at slikke mine nossermens jeg gennemkneppede hendes mand. Det var helt vildt – jeg var jo kommet et par gange, så jeg holdt længe, jeg kunne mærke at Ruth tog Hans pik i munden – og så kom det, jeg formelig spulede hans indre med min sperm. Da jeg trak mig ud slikkede Ruth min pik ren, hvorpå hun gjorde rent efter mig fra Hans røv.
Vi faldt alle tungt sammen, og først efter et godt stykke tid fik vi stablet os selv op i stolene, og fik lidt at drikke.
Jeg kunne ikke lade være med at spørge Ruth om, hvordan det var at have de kraftige ringe i brystvorterne. Det er dejligt, sagde hun, og selv om det gør ondt, når i hiver og vrider i den, så gør det mig helt vildt liderlig. Hvem har sat dem i for dig, spurgte jeg – det har jeg sagde Hns, jeg har værktøjet til at gøre det og bruger det også på mit arbejde. Jeg kan se, at du har nogle lækre store brystvorter knægt, kunne du ikke tænke dig at få nogle små ringe i dem.
Jeg tøvede lidt, men måtte indrømme at tanken lød fristende.
Før jeg vidste af det, havde han taget sin taske igen, og fik sprittet mine brystvorter af og vupti, så sad der en ring i hver brystvorte af kirurgisk stål. Det gjorde rigtig ondt, men da jeg gik hen til et spejl og kiggede, kunne jeg godt se at dt så lækkert ud.
Gad vide hvad Jens vil sige til ringene, når jeg kommer hjem, tænkte jeg.

- og ja, det vil jo så måske vise sig.

Har du kommentarer til historien så mail til mig.

Med venlig hilsen Jens.
Kommentar