Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Alene hjemme i ferien 7.

(Alene hjemme i ferien)

Karakter: 4.9/12
Visninger: 9410

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
Det var et herligt besøg hos fru Nielsen. De to ringe Hans havde sat i mine brystvorter var jeg rigtig glad for, jeg syntes det så vildt frækt ud. Selv om det havde gjort lidt ondt at få dem i, kunne jeg ikke lade være med at pille ved ringene, og jeg kunne mærke, at der gik trækninger ned til min pik.
Nå, jeg skulle jo over vejen og hjem til Ole. Jeg tog de små shorts på og den lille T-shirt. Man kunne tydeligt se ringene gennem blusen som var pjask våd.
Jeg sagde pænt farvel til fru Nielsen, hendes søster og svoger, og jeg fik en kæmpe kram af dem alle, inden jeg smuttede over vejen.
Da jeg åbnede døren ovre hos Ole, kunne jeg høre at han talte med en anden mand, umiddelbart sagde det mig ikke noget, men når det var en Ole havde lukket ind, måtte det være OK. Da jeg så kom ind i stuen stod jeg som forstenet. Over for Ole sad min far, han havde et par hvide jogging bukser på og en løst siddende bluse.
- Nå knægt, hvad har du så gang i, sagde far. Jeg anede ikke hvad jeg skulle svare eller gøre. Ole sad med et smørret grin på ansigtet, - kom du nu bare herhen Jens, så skal jeg fortælle dig noget.
Se dine forældre og jeg har ofte talt om, at du nu var så stor, at du skulle lære lidt om, hvor dejligt det er når man dyrker sex, navnlig mellem mænd; så vi aftalte, at du skulle komme lidt til træning hos mig. Jeg så forbavset på min far, som sad og smilte til mig. Kom herhen dreng, sagde far, og jeg gik hen til ham. Lad mig se, hvordan du ser ud uden alt det tøj på. Jeg smuttede ud af tøjet. Halløj, hvad er det du har fået i brystvorterne, det ser spændende ud. Ole kom over for at se med, og snart sad de og legede med mine to ringe. Det gjorde lidt ondt, men det var også dejligt. Det er nogle store brystvorter du har fået, lad mig lige se lidt på din røv. Jeg vendte mig om og bukkede mig ned, så de kunne se mit godt brugte røvhul. Det er da utroligt, så meget du har fået ud af knægten sagde far til Ole, mon ikke lige vi skulle se, hvad du ellers har lært ham. Herpå tog de begge tøjet af, det var en lidt underlig fornemmelse at stå sammen med min far uden tøj på, vel vidende at det var med sex i tankerne at vi stod der.
Kom her, og lad mig mærke om du har lært at sutte pik. Jeg bøjede mig straks ned og tog så meget af pikken i munden jeg kunne – den var godt nok stor, men den smagte dejligt. Jeg suttede og slikkede det bedste jeg kunne, og jeg kunne mærke at min pik begyndte at rejse sig – jeg var liderlig igen. Jeg borede tungespidsen ind i revnen på hans pik, det var noget han kunne lide, det gav små ryk i pikken. Samtidig mærkede jeg at Ole var begyndt at slikke min røvkusse, det var bare lækkert. Far trak pikken ud af min mund og vendte sig om, så jeg kunne slikke hans brune hul. Jeg slikkede og suttede det bedste jeg havde lært. Jeg kunne uden de store forhindringer stikke tungen langt op i hans hul, det kunne han åbenbart lide, for han spredte ballerne yderligere med begge hænder, så jeg rigtig kunne komme til.
Nu er han bestemt klar, sagde Ole, hvorpå jeg måtte stoppe slikkeriet, og far begyndte at jage hans pik op i min røv, den var godt nok stor, men da han var kommet inden for ringmusklen var det bare rigtig lækkert. Han prustede og stønnede, kom så jeg skal give dig pik knægt, det har jeg har haft lyst til længe. Ja knep mig far skreg jeg, lad mig mærke din pik langt oppe i mig, fyld mig med din dejlige sperm; ja, kom du må ikke holde op, nu begyndte Ole at lege med ringene i mine brystvorter, og han kunne se, at det var tæt på, at min pik ville sprøjte, så han dykkede ned og tog min pik i munden, mens far stadig pumpede ud og ind i min røv. Jeg kunne mærke at pikken i min røv blev tykkere, og samtidig med at jeg sprøjtede min sperm ind i Oles mund, kunne jeg mærke kaskader af sperm lagt oppe i røven.
Far trak pikken ud, og vendte mig om, så jeg kunne slikke ham ren. Det gjorde jeg gerne, og hans store nosser fik også en rengøring med min ivrige tunge.
Ole vippede mig bagover, så jeg sad over hans ansigt, og han lappede alle safterne, der strømmede ud af mit røvhul i sig. Det var da vildt lækkert, men også meget underligt at blive kneppet af sin egen far. Jeg så på ham, og jeg kunne godt se, at han jo langt fra var ældre end mange af de andre Ole havde ladet kneppe mig, og jeg kunne også se, at han egentlig var en flot fyr.
De fortalte mig nu, at de i mange år havde dyrket sex dels sammen dels med de venner, der kom i huset og, det kom bag på mig, min mor deltog lige så tit i løjerne både med mænd og kvinder. Jeg var helt rundt på gulvet, men da far så sagde at, jeg bare skulle tage det roligt, og jeg skulle vide, at fremover ville vi også derhjemme altid gå nøgne rundt, når vi var alene. Det havde de ellers kun gjort her hos Ole, men nu, hvor jeg var indviet, så kunne de endelig også gå nøgne derhjemme. Jeg skulle også altid bare gøre hvad jeg ville seksuelt, hvis jeg pludselig fik lyst til et eller andet derhjemme eller her hos Ole, så skulle jeg blot gøre det.
Jeg fortalte nu om mine oplevelser på den anden side af vejen hos fru Nielsen. De lo begge smørret, nå så de rigtig fået deres lyster styret, både fru Nielsen, søsteren og svogeren kommer ofte her, for at være med til at dyrke alle mulige slags sex.
Jeg kunne se at Oles pik stod stiv ud i luften, og jeg fik gevaldigt lyst til at smage hans lækre safter. Jeg dykkede ned, og begyndte at slikke hans nosser over det hele og tog så hans pik dybt ind i munden. Oh, det er godt sut til min dreng. Far var i mellemtiden gået bag mig, og begyndte at give mig smæk med en hård hånd – det gik lige i min pik, som igen stod stiv op ad min mave. Jeg hørte godt at døren gik op, men jeg suttede bare videre, og så kom hele ladningen, jeg kunne umuligt sluge det hele, en del løb ud af munden og ned over min krop. Da Ole var færdig, sagde han luk øjnene og læg dig ned. Jeg kunne nu mærke at jeg blev slikket ren for sperm, og min pik fik også nogle lækre slik og sut. Så mærkede jeg at min pik var på vej op i - ja det var en kusse – jeg åbnede øjnene og så at det var mor, der havde sat sig på min pik, mens far og Ole hev og sled i hendes bryster, som var meget mindre end fru Nielsens, men de så nu søde ud.
Heldigvis havde de fortalt at mor også dyrkede uhæmmet sex, så da den første forskrækkelse havde lagt sig, var min pik bestemt kampklar igen. Jeg bad mor om at lægge sig på ryggen, så jeg kunne kneppe hende mens Ole kneppede min røv. Ups, det var lækkert, og snart kom vi i en fælles orgasme, der måtte kunne høres langt væk.

Se det var afslutningen på den beretning.
Du må meget gerne give mig en kommentar.
Kommentar