Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mand-Dreng del 2

(Mand-Dreng)

Karakter: 4.5/4
Visninger: 7468

Af: Lieber.

Læs flere noveller af:
» Lieber.

Skriv til:
» Lieber
Som historien udvikler sig, skulle jeg måske omdøbe den til Mænd – Drenge.

Nå, det var et sidespring og de er jo aldrig populære.

Hvad der derimod var populært, var at der var udsigt til endnu en beats i min ”buket” af unge homodrenge – den bestod jo godt nok kun af to (måske) roser men enhver buket begynder med et eksemplar – det smukkeste af dem alle og favoritten og han sidder her ved min side og frister, men jeg er for en gangs skyld standhaftigt og tvinger mig selv til at vente på min kontakt fra Boyfriend.dk og min nevø Jesper, der snart måtte være lige på dørtrinnet.

Jeg havde en frygtelig lyst til at bære Claus ind i sengen og bare smide ham på den og løfte hans slanke, hårløse ben op og gå til angreb med min tunge i hans delikate rosebud, men jeg beherskede mig; det ville måske give den nye dreng et dårligt indtryk – eller ville det, lokkede det i min hede hjerne. Min pik var ikke i tvivl om, hvad jeg og Claus skulle fordrive ventetiden med.
Claus var ved at oprette en mappe på min pc til hans frække billeder af teens sammen med voksne mænd. Mens han hyggede sig med det, spekulerede jeg over, hvorfor jeg ikke måtte spørge til hans forældre og det eneste svar jeg kunne finde var, at han var smidt ud hjemmefra, da de havde fundet ud af at sønnen var bøsse, men det virker bare så gammeldags.

Jeg blev bragt ud af mine tanker, da det ringede på hoveddøren, så for at være lidt anstændig, smed jeg badekåben over mig og spændte bæltet omkring livet. Med hjertet bankende hårdt og spændt, gik jeg ud og lukkede døren op.
Claus kunne godt blive siddende nøgen, da man ikke ville kunne se ham fra entreen, hvis nu det ikke var Jesper og min nye kæreste fra Boyfriend.

Jeg må sige at min nevø har en god smag i drenge; absolut på højde med hans onkels, for der stod han sammen med den nydeligste unge mand; mindst lige så smuk og delikat som Claus, eller var det bare mig gamle røvhul, der efterhånden så alle teens som gudernes skabning og gavmilde gave til midaldrende bøsser.

”Må vi komme ind, onkel” afbrød Jesper min trance med en sært, sødt smil.
”Ja, selvfølgelig – endelig!” Jeg trådte til side og de to passerede mig. Jeg gav Lars' runde bagdel et lunt klem og han sendte mig et hyggeligt smil: Du er lige mig, hviskede han. Frækt rakte han ind under badekåben og tog sin kommende ven i hånden: GUF!
”Den er til dig” smilede jeg.

Kort efter var mine to Adonisser præsenteret for hinanden og det viste sig at de gik i samme skole; dog ikke i samme klasse, men parallelt, så de kendte hinanden overfladisk. De morede sig meget over at de begge var til mænd, uden at de vidste det om hinanden eller havde haft mistanke om det.
Snart sad fire nøgne fyre og hyggede sig i onkels stue med øl til de voksne og cola til drengene. Jeg hyggede mig ekstra for Lars sad ved siden af mig, lækkert bøjet ned over mit lodne skridt og med min fede pik i kæften, mens jeg masserede hans fisse med et par fingre. Dybt. For ligesom at afsøge terrænet som jeg fandt yderst tilfredsstillende og indtagende.
Jesper og Claus snavede hinanden og jeg drak af min øl og røg en smøg.

”Kom, Claus; vi smutter, så onkel kan være alene med sin ny ven” lød det fra Jesper, da han stillede sin tomme flaske fra sig på bordet og Lars løftede hovedet væk fra mit skridt og slap dermed min pik ud af munden med et svup.
”Jeg vil ha' mere pik” lød det mut fra knægten.
”Det får du os' – jeg kender et par mænd, der hellere end gerne vil kneppe en smuk mandeæder som dig”
”Fedest”! ”Hvem?”
”Det får du at se, men se nu at få et par klude på, skat!”
”Ok!” ”Må jeg komme igen i morgen, onkel?”
”Selvfølgelig, smukke dreng”

Da de var ude af døren, gjorde Lars og jeg det eneste rigtige; vi gik ind i min brede seng og lagde os; Lars over mig, så han kunne patte videre på min pik og jeg lå, så jeg havde et smukt skue til hans helt hårløse bagdel og stjernen lige i midten. Under hang de smukkeste glatte og forhåbentlig spermfyldte nosser og dinglede. Pikken var ude af syne, sikkert fordi den var alt for stiv til at hænge den mindste smule og friste mig over evne.
Så jeg så det som min fornemste opgave at få løsne den stramme muskel og det var lige en opgave for min livlige tunge, der elsker smagen af ung frisk drengefisse.

Der lå jeg og snavede en endnu fremmed dreng i røvhullet og jeg anede endnu ikke, om det her var hans første gang med en mand og om han var jomfru, men min sunde fornuft fik rusket op i mig, og sagde mig, at jomfrudreng – det kan du vist godt glemme, gamle dreng, så jeg løsnede ufortrødent videre, mens jeg kælede for hans silkebløde krop med begge hænder. Hans pik undlod jeg at røre, ligeledes nosserne, for jeg ville ha' al hans sperm sprøjtet i kæften, når han var klar, men først skulle han ha' mandepik, så han så sol, måne og stjerner og tiggede om mere. Jeg slap fantasien om mine evner ud af hovedet og vendte tilbage til virkeligheden og tungen trak jeg ud af hans nu savlende fisse. Han rettede sig op og satte sig tungt ned over mit ansigt så hans fisse fik lige en ekstra grundig omgang, inden han lettede sig og smed sig ned på ryggen og svingede benene op.

”Der er serveret” fnisede han lækkert.
”Uhmmm... Min livret” slikkede jeg mig sultent om munden og styrede stangen mod stjernen, der åbnede sig og blev til et stort sort hul, men det så kun min et-øjede pik. Jeg så derimod den mest delikate skabning under mig gispe og gribe fat i lagnet med begge hænder, da jeg gled op i ham. Hans ansigt var fortrukket – ikke af smerte, men af lider og han gispede endnu en gang højlydt, da hans muskel lukkede sig om roden af min pik. Jeg bøjede mig ned og lukkede hans mund med min.
Han var som et vakuum – hver gang jeg trak mig tilbage, sugede hans fisse mig tilbage i bund. Hans hænder begyndte at kæle for min lodne krop, mens jeg kneppede ham hårdere og hårdere; nu gled det som i olie, lige indtil han forsøgte at skubbe min væk, men jeg er en hel del tungere end ham, så jeg slap hans tunge og våde mund, for at få en forklaring.

”Den var ved at gå på mig” gispede Adonis ”Og det her skal vare så længe som muligt”
”Vil du ha' en pause” spurgte jeg vantro og på randen til at fylde ham op med sperm.
”Ja, for så kan du kneppe mig igen, inden jeg skal hjem!”

Det havde jeg slet ikke tænkt på, men selvfølgelig skulle han hjem og selvfølgelig skal jeg kneppe ham igen, inden han skal hjem, så jeg trak min fornærmede pik ud i friheden med et lydeligt plop og et saftigt svup. Lars fnisede over lyden, men det fnis lukkede jeg hurtigt af for med min mund.
Jeg benyttede lejligheden, mens vi snavede til at udforske hans perfekte krop med hænderne og det var lige noget, han kunne bruge, kunne jeg mærke på hans reaktion. Især brystvorterne var sårbare, noterede jeg mig, så han var åbenbart ikke helt ude af puberteten, noget hans fyldige pik ellers modsagde, så den kunne blive en ordentlig møbelbanker, når han var voksen om et par år.
Jeg gik fra at snave hans mund, til at udforske hans unge krop med tungen og specielt de omtalte brystvorter gjorde jeg meget ud af. Jeg nippede, bed og nappede med tænderne og gjorde det godt igen med tungen; ned over hans flade mave og ind i navlen og videre ned til busken over hans strittende manddom – nå ja, næsten manddom og dernæst fik de hårløse nosser en våd omgang, inden jeg igen landede med tungen i hans villige mund.

”Hvad tid skal du hjem” spurgte jeg, da vi lå og slappede af oven på vores eskapader.
”Jeg tror, jeg bliver her, hvis det er ok med dig?”
”Helt sikkert, men hvad siger dine forældre?” Ups, der var den igen, den der med forældre – jeg gruede for svaret, men slappede af, da han svarede, at han bare ville ringe hjem og sige at han overnattede, for de troede han var til fest hos en kammerat, hvilket han jo på en måde os' var, men nok ikke lige den slags fest som hans forældre forventede.

”Gi'r du en cola så snupper jeg en bajer med ind til dig” tilbød Adonis.
”Jeps og du ved jo hvor de står...”
”Ja, og vores” grinede han, mens han gned min stive pik og sin egen, inden han smuttede ud af sengen.

Jeg lå der og følte min som en anden Fætter Højben, hvor jeg før havde været Anders And, indtil Jesper var dukket op med først Claus og nu ultra sexede Lars. Jeg krydsede fingre og håbede bare at heldet ikke havde taget fejl og alt ville være ved det gamle, når jeg vågnede og fandt mig selv alene i sengen, liggende på en våd plet. Den våde plet jeg skulle ha' været ifølge min far, da han og mor opdagede at jeg var bøsse, for snart mange år siden.
Jeg vendte tilbage til virkeligheden, da Lars vendte tilbage til sengen med en kold øl og ligeså kold cola, samt et askebæger og mine smøger. Lighteren havde han glemt, men så fik jeg da endnu et smukt vue til hans lille bagdel, da han rendte tilbage efter den. Og endnu et til hans hoppende teenpik og nosser, da han rendte den anden vej – ind til mig i sengen.

Vi sad hyggeligt i sengen og sludrede, da Lars pludselig spurgte: ”Har du en ven, der er til unge drenge, for min store drøm er to eller tre mænd samtidig”
”Det tror jeg ikke, så vidt, jeg ved, men det kan da uden tvivl lade sig arrang...”
”Hvordan” afbrød han ivrigt.
”Chatten, men jeg er ikke sikker på, det er en god idé...”
”Hvorfor ikke” afbrød han igen.
”Hvad med Jesper – han har da en go' fed pik?”
”Sikkert, men han er for ung – jeg gider kun over 40”
”Ja, det ved jeg, men det er for farligt på chatten med hiv og aids, du ved, de vil bolle uden, og det er noget lort”
”Øv da os' – kender du slet ingen?”
”Jeg skal undersøge sagen, inden du kommer næste gang...”
”Du er hurtig – jeg kommer allerede næste gang, når du boller mig” fnisende han og væltede sig over mig. Jeg overgav mig og lod mig i hans vold, som man siger.
Utroligt, så nem man er at overtale, når man kommer op i alderen.

Lars hoppede af min færdigspermede pik og han lagde sig over mig, så han kunne få den stadig stive pik i munden og jeg kunne hygge mig med at suge og slikke min sperm ud af hans dampende varme fisse. Han fnisede med munden fuld af pik, da han snerpede musklen sammen, men det ville jeg ikke finde mig i, så jeg tog fat om hans runde balder og spredte dem, så jeg atter fik let og fri adgang til hans trange tunnel med min våde tunge. Smagen var dejlig krydret, som jeg vidste den ville være, men den blev mildnet af min sperm, så alt i alt var det som at slikke skålen, dengang jeg var barn, når mor havde lagt dej op til vaniljekranse – syn's jeg, men det var nok bare noget vrøvl. Jeg gik fra hans nu tomme fisse til hans dinglende nosser som jeg tog i munden og tyggede blidt på, mens han slugte min pik til roden og krammede mine lodne nosser, så hårdt at det gav et gip i mig, som om han ville gøre gengæld.

Mens jeg hyggede mig med Lars' bolsjer, tænkte jeg over hans ønske om sex med et par mand mere, da det slog mig, at Jesper måtte kende nogle, da han og Claus jo netop denne aften skulle mødes med et par velvoksne drengekneppere.
Jeg slap Lars' kugler ud af munden og han rettede sig op og lagde sig ved siden af mig i sengen, som fornemmede han, at jeg havde fået en åbenbaring.
Jeg trængte mig en smøg og det tog han som signal til at hente mig en øl og ham selv en cola, og da han var tilbage i sengen, sagde han: Nå?

”Du ved Jesper, min nevø...”
”Ja” afbrød han ivrigt. Fa'ens som han kunne afbryde når de voksne snakker, men jeg lod det fare, da jeg jo var den eneste voksne og emnet interesserede ham jo.
”Jesper og Claus skulle jo mødes med et par fyre – måske kan dit ønske gå i opfyldelse der – du ved, med to eller tre mænd samtidig”.
”Fedest! Tror du virkelig...” han tav og han så tænksom ud: ”Jeg vil ha' at du er med” krævede han, mens hans unge pik rejste sig ved tanken. Jeg tog fat i den og gned den kærligt og hviskede ind i hans øre : ”Du fik ikke lov, uden mig, smukke dreng”
”Jeg elsker dig allerede, med eller uden pik” fnisede han kærligt.
”Hvad vil du dog med en pikløs mand, smukke”
”Næ, hvad vil jeg dog med en pikløs mand?” Han tog om sin stive pik og så på mig med sine smukke blå øjne. Med et smil, spurgte han: Må jeg kneppe dig, eller er du kun top?”
”Jeg er begge dele, du kan kneppe mig som du lyster og måske kan vi gå videre, men det kan vente til en anden go' gang”
Han så på mig med et mystisk blik og jeg smilede til ham: ”Jeg er klar, når du er, smukke dreng”
Jeg slukkede smøgen, da den alligevel var et sølle skod og flasken blev stillet ned på gulvet, inden jeg lagde mig tilbage i sengen og svingede benene op, så min hærdede røv gloede lige mod den smukke teen, der slikkede sig om munden, inden han dykkede ned og indtog min lodne røv med sin ivrige tunge. Jeg lod ham hygge sig, selvom jeg nok kunne have taget imod ham uden smørelsen, men hvorfor undvære den fede fornemmelse af en ivrig tunge i hullet, inden det skulle fyldes op med geil teenpik. Min pik var enig; den fyldtes i hvert fald med blod, da han begyndte at snave min erfarne bagindgang.
Han var som en udhungret, der efter mange uger uden mad, endelig havde fundet sig et måltid, tilmed et gratis måltid, som der var nok af, hvilket ikke fik ham til at slappe af – måske troede han, at der ville komme en anden dreng, lige her og nu og tage måltidet fra ham.
Nu kunne jeg godt forstå hans ønske om flere mænd, for han ville sikkert ønske at han blev kneppet, mens han åd mit røvhul og en tredje mand hyggede sig med hans pik og nosser.
Da han omsider var mæt, rettede han sig op og jeg fik hans fede drengepik op i fissen, uden nåde – heldigvis er jeg vant til dildoer og butt plugs, så der var ingen smerte; kun ren nydelse. Han smilede strålende ned til mig, mens han accelererede med sin pik i min mere end villige kusse, som jeg heldigvis kunne regulere, så den blev dejlig stram for ham at bolle. Som han gik til den, var jeg ikke i tvivl om, at det helt sikkert ikke var vores eneste sexmøde, som han ellers havde givet indtryk af i sin profil på boyfriend. Heldige mig...

”Skulle du ikke ringe hjem” spurgte jeg, da han havde trukket ud af mig og dykkede ned , for at gøre som jeg havde gjort; suge og slikke sperm ud af bollehullet.
”Øjeblik” Han fortsatte bevægelsen og jeg nød hans lange tunge spillede i mit løse hul. Jeg løsnede helt op og hans tunge gled op i mit indre. Jeg smilede lunt, da jeg mærkede et par af hans fingre følge tungen ind i mørket, som om han ville skovle spermen ud og ind i hans ventende mund. Han blev afbrudt i sin erotiske leg, da hans mobil ringede. Han anså det som bedst at svare, så han forlod sengen og smuttede ind i stuen, for at snakke med sin mor eller far, som jeg formode, det måtte være. Jeg fulgte efter, for jeg trængte til en pause og en smøg og en bajer og, og, og...

”Hvad sagde, hvem” spurgte jeg, da Lars lagde telefonen på sofabordet.
”Bare min far, der spurgte om han skulle komme og hente mig, men jeg sagde at jeg gerne ville blive til i morgen, for vi havde det lige så hyggeligt”
”Godt nok – lad os sidde her og slappe af, for jeg er jo en gammel mand og trænger til fred og ro” Jeg lod som om jeg var en træt gammel mand med stok, der endelig fandt sig en bænk, jeg kunne hvile mig på. Lars grinede og gik til muntert angreb på mig og det endte da os' med, at vi smeltede sammen i et dejligt vådt tungekys, der varede – ja, hvor længe, men da vi kom til os selv, var klokken omkring midnat og vi smuttede ind i sengen og faldt i søvn i hinandens arme.

Skal den fortsætte og er Jesper alfons for de unge drenge?
Kommentar

Navn:Funnyboy
Dato:16/01 2012
frækt
 
Navn:ibbermand
Dato:19/11 2014
frækt med sådan en liderlig knægt.