Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mand-Dreng del 3

(Mand-Dreng)

Karakter: 4.5/6
Visninger: 7978

Af: Lieber.

Læs flere noveller af:
» Lieber.

Skriv til:
» Lieber
Inden Lars tog hjem den næste formiddag, fik han lige en ordentlig omgang morgenkølle, og jeg lovede ham at snakke med Jesper angående et par mand mere, så Lars kunne få afprøvet sin drøm om flere mænd om ham samtidig – en beskeden udgave af gang-bang.
Inden han smuttede, hoppede han op og gav mig et meget saftigt ”på gensyn snart-kys”.
Jeg var ikke ret meget for at slippe ham, men han havde jo lovet at komme igen senere og det var jeg ikke i tvivl om, at han ville; især med udsigten til at få sin drøm opfyldt.

Jeg smurte mig lidt frokost som jeg tog med ind til pc'en, som havde overnattet i dvale, så den var hurtigt på dupperne. Jeg tjekkede min mail, men der var ingenting, udover nogle nyhedsbreve.
Der manglede et eller andet, syntes jeg og da jeg kom i tanker om hvad, rejste jeg mig og hentede min fedeste butt-plug som efter lidt smørelse gled op i røven og fandt sig til rette. Tilfreds vendte jeg tilbage til pc'en og surfede nettet for unge sexede fyre, for at få tiden til at gå lidt hurtigere.
Pludselig huskede jeg mit løfte til Lars om, at tjekke med Jesper angående et par hede mænd eller fire til den unge knægt, der sikkert var dødspændt på sådan en omgang mandepik i fissen og munden samtidig, mens jeg filmede, som han spurgt om, jeg ville, da han så videokameraet, hvilket mindede mig om, at jeg skulle se at få kopieret filmen over på computeren, selv om det desværre ikke var porno med mig og en liderlig knægt i hovedrollerne, men bare en prøveoptagelse, jeg havde lavet for at lære kameraet at kende.

Inden jeg gik i gang med opgaven, ringede jeg til min nyudsprungne homo-nevø, der åbenbart kunne skaffe sexpartnere på stribe og i alle aldre, nå ja, børn håbede jeg sandelig ikke at han skaffede til nogen.

Det varede lidt, inden han svarede. Han undskyldte ventetiden, men han var lovligt undskyld for det var Claus, der lå og slikkede hyggeligt på hans lange fede pik, mens han gav drengen fingre op i fissen. Ved den oplysning rejste min pik sig i fuldt flor og jeg spillede på den, mens vi snakkede og han lovede at se på sagen, for han regnede med at de to mænd, der havde bollet Claus aftenen forinden ville være interesserede i mere ungt kød.
”De skal være med på, at det bliver filmet til Lars' private brug og ældre end fyrre” oplyste jeg lige for en sikkerheds skyld, men det mente han ikke, de ville ha' noget i mod og de var begge i nærheden af 50, så bare han ikke forelsker sig i dem, i stedet for mig, begyndte jeg at bekymre mig, men slog det hen som noget fjollet pjat – det ville Lars aldrig finde på – håbede jeg og krydsede fingre og bankede tre gange under bordet.
Nå, jeg havde da stadig Lars og jeg besluttede mig for at beholde profilen på boyfriend, det kunne jo være, der røg endnu en smuk ung homodreng i ”nettet”.

Jeg afbrød forbindelsen til Jesper og vores fælles pussyboy, og i stedet tjekkede jeg, om der var noget spændende i postkassen på boyfriend, men der var intet nyt i farvandet.

Det gav et sæt i mig, da telefonen ringede. Jeg tog den og svarede med mit navn. Mit hjerte bankede vildt, da det var en voksen mand, der præsenterede sig som far til Lars. Jeg fik sved på panden, men slappede af, da han sagde at han og konen gerne ville hilse på mig, hjemme hos dem, for Lars havde fortalt om mig og de ville gerne vide, hvad det var for en mand deres unge søn havde forelsket sig i.
Jeg slappede af og vi sludrede hyggeligt og inden vi afsluttede, enedes vi om, at jeg kom hjem til dem samme aften til en hyggelig sammenkomst.

Det var første gang, jeg havde talt med en forælder til en af de få drenge, jeg havde dyrket sex med, så jeg var mere end spændt, så for at spænde lidt af, hentede jeg en kold pils, inden jeg ville smutte i bad, så jeg var ren og velduftende til det noget usædvanlige møde; ikke desto mindre var min pik alligevel halvstiv ved tanken om den smukke dreng, jeg skulle besøge i hans hjem.

Inden jeg tog hjemmefra, ringede jeg til nevøen, for at fortælle ham, at jeg ikke var hjemme om aftenen, men jeg sagde ikke noget om grunden. Til gengæld fortalte han, at de to modne mænd havde sagt ja til at have sex med Lars og de var indstillede på, at blive filmet, mens de nød den unge fyr sammen med mig.
”Fedt nok – vi ses”

Jeg lagde mobilen på bordet, hvorefter jeg klædte mig på med let dirrende hænder, af spænding om den kommende aften...

Med en nervøs finger trykkede jeg på dørklokken og jeg havde knap fjernet den fra knappen, før døren sprang op og op i favnen på mig sprang Lars. Han gav mig et mægtigt smækkys lige midt på munden, inden han hoppede ned og tog mig i hånden og førte mig ind i løvens hule.
”Hils på Jens” strålede knægten. Hans far, der havde rejst sig fra sofaen, stak mig på næven og sagde: Velkommen, Jens. Sid ned, så henter Lars os' sikkert en bajer”
”Jeps” lød det fra bemeldte dreng. Han sprang af sted som en ung kakerlak; ud i køkkenet, hvor jeg hørte, at han fortalte at jeg var kommet. Hans mor formoder jeg. Kort efter var han tilbage i stuen med to kolde øl og en ligeså kold cola til sig selv.
”Hvad laver mor, skat?”
”Vasker op og er ved at lave kaffe – fedt, du ville komme, Jens” smilede den lysblonde mandeæder med sit smukkeste smil, hvilket naturligvis fik min drengeglade mandepik til at vågne op, men helt stiv blev den ikke. Heldigt, for jeg tror hans far ville have bemærket det gennem mine tynde sommerbukser.

Aftenen gik med snik snak, men inden jeg rejste mig for at tage hjem, spurgte Lars om ikke jeg ville se hans værelse. Netop som jeg rejste mig for at følge med min unge elsker gennem stuen, gik døren til stuen op og åbenbarede endnu en dreng, bare yngre, men mindst lige så smuk som Lars; ingen tvivl om at de to drenge var brødre.
”Hej Nikolai – hils på Jens”, opfordrede Lars sin lillebror. Drengen kom hen og gav mig nysgerrigt hånden og et smukt smil ”Hej Jens”
”Hej Nikolai” svarede jeg, inden jeg fulgte efter Lars ind på værelset, hvor knægten lukkede døren efter os. Min pik stivnede ved tanken om at have sex her og nu i hans værelse med hans familie lige udenfor døren.
Jeg så mig omkring i det typiske drengeværelse, inden jeg fortalte Lars om min snak med Jesper angående sex med et par velvoksne mænd og at det var i orden, vi skulle bare aftale en tid, så skulle han få pik i alle hullerne. Lars strålede som en sol, da han satte sig på mit skød og lukkede min mund med sin. Hans hånd fandt ned i mine bukser og fingrene lukkede sig om den stive stang som han gned lystent på, mens vi delte mundvand. Jeg var i himmerige, men idyllen blev brat brudt, da hans lillebror kom ind på værelset og fortalte at mor og far var gået en tur. Knægten smilede, da hans storebror hoppede ned fra mit skød, men smilet stivnede, da Lars bad ham forsvinde ind til sig selv, så han kunne være alene med mig.
”Skal I bolle” fnisede knægten, som kun en knægt kan fnise, uden at lyde som en tøs.
”Måske, men du er for lille til at være med, Nick!”
”ÅH HVA! Jeg er da tretten og har prøvet noget”, lød det forurettet fra den unge smukke fyr.
”Hvad har du prøvet?” spurgte Lars mistænksomt.
”Suttet pik masser af gange...”
”På hvem” lød det hånligt og tvivlende fra drengens storebror.
”Så, drenge, slap af” brød jeg ind i deres snak. De tav begge og så på mig, som forventede de at jeg begyndte at smide tøjet, men det gjorde jeg ikke. I stedet rejste jeg mig fra sengen og lod som om jeg ville forlade værelset.
”Jeg henter dig en øl” lød det næsten panisk fra Lars, så jeg satte mig igen og så på Nikolai, der havde sat sig i storebrors kontorstol ved computeren. Han smilede til mig og jeg smilede til ham :”Henter du mig et askebæger?” spurgte jeg.
”Jepsen!” Mens jeg var alene, studerede jeg værelset nøjere, men det skilte sig ikke ud fra andre drengeværelser, bortset fra, at der på væggene var posters med hotte mænd i stedet for chikke babes. Jeg smilede og drejede hovedet, da de to brødre vendte tilbage; den ene med en bajer og den anden med et askebæger, som de galant stillede foran mig på det lille natbord, inden de satte sig på sengen.
”Hvem har du suttet pik på” spurgte Lars, mens jeg skyllede halsen og derefter fik blus på en smøg.
”En mand, jeg kender – vi har os' bollet” svarede drengen, som om han blot svarede på, hvad der kom i fjernsynet og ikke et så delikat emne, der kunne have fået en mindre frivol dreng til at rødme fra top til tå.
”Endnu en fissedreng” løb det hedt gennem min hjerne og blodet løb til min pik. Mine nosser kløede, så jeg stak hånden ned og nulrede kuglerne, hvilket ikke undgik de unge fyres opmærksomhed.
”Er du liderlig, Knaben” smilede Lars sexet.
”Jeg er” fnisede Nikolai kært.
”Det går ikke, drenge – jeres forældre kan være tilbage når som helst...”
”Hvorfor tror du, du er inviteret, Knaben” afbrød Lars med hånden nede i sine bukser, hvor han helt tydeligt gned på sin stive teenpik, uden at tage blikket fra mit. Jeg smilede og slikkede mig om munden.
”Må jeg se jer bolle” spurgte Nikolai også med hånden nede i sine bukser. Han trak ud i linningen med den anden hånd og åbenbarede den prægtigste stivert, der klart kunne måle sig med hans brors, selvom den var knap så stor, men helt sikkert lige så stiv med en lille krans af lyse hår lige over pikroden. Nosserne derimod var helt glatte, ligesom hans brors større kugler, der hvilede hyggeligt på madrassen, lige klar til at slikke op med tungen og ind i munden, så man kunne gumle på dem som et par bolsjer.
Lars rakte hånden ud og løsnede mit bælte med den ene hånd, mens han lynede ned med den anden og kort efter gled mine bukser ned og åbenbarede min heftige stivert. Begger de unge fyre slikkede sig synkront om munden, men Lars vandt og slugte min pik til roden. Nikolai rejste sig og smed tøjet, mens han smilede frækt og forførende til mig. Ingen tvivl om at han var en erfaren ung herre udi mandesex, til trods for sin meget unge alder.
”Jeg vil os' smage, Lars” så Lars slap lidt modvilligt min pik ud af munden, så han kunne klæde sig af mens hans bror hyggede sig med min spytglinsende pik. Han havde bestemt ikke løjet om, at han havde slikket pik før. I ét hug slugte han den til roden, uden at kny. Det forekom mig så frækt, at jeg nær havde sprøjtet, men det skete heldigvis ikke – man har vel karakterstyrke, he he.

”Det går da aldrig godt, det her” tænkte jeg, da Lars gled ned over min pik og hans bror satte sig over mit ansigt, så jeg kunne nyde hans fisse, men liderligheden tog over, da Lars begyndte at ride min homokølle i hele dens længde og han snavede sin bror, regner jeg med – det kunne jeg jo af en god grund ikke se, nemlig Nikolais dampende varme fisse i min mund, der spærrede effektivt for udsynet.

Som om det var beregnet og aftalt, nåede jeg at komme i begge knægtene og komme i tøjet, da hoveddøren gik og drengenes forældre kom hjem fra deres aftentur. Da de kom ind i stuen, sad vi tre der og så uskyldige ud, håber jeg, men det er jo selvfølgelig noget pjat, da forældrene udmærket vidste, hvad der var foregået.

Vi fik os en go' natøl og drengene hver en cola og drengenes far forklarede grunden til at de var så åbne omkring deres sønner og at de kendte deres mænd, var frygten for at de en dag skulle komme hjem og fortælle at de havde hiv eller det, der er værre, og det ville de for enhver pris undgå.

Det blev tid til at bryde op. Lars fik lov til at tage med mig, men Nikolai måtte pænt blive hjemme, hvilket han tog meget pænt.

På vejen, smuttede vi lige inden om mit foretrukne vandhul – fortrukket, fordi, der ikke er andre på ruten og så har de billard, som vi kunne hygge os med, inden vi skulle videre hjemad.

Og mens vi går og spiller billard, holdes der en pause i min fantastiske fantasihistorie, indtil vi ses i Mand-Dreng 4
Kommentar

Navn:Funnyboy
Dato:16/01 2012
5 +++ ;o)) super historie
 
Navn:ibbermand
Dato:20/11 2014
Glæder mig til fortsættelsen