Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mand-Dreng

Karakter: 4.7/13
Visninger: 12838

Af: Lieber.

Læs flere noveller af:
» Lieber.

Skriv til:
» Lieber
Tiden gik og jeg gik med, som man siger, det vil sige, jeg gik ind i en af de frække forretninger i Istedgade, hvor de viser film for at få mig en hyggelig spiller til synet af kneppende fyre, men det viste sig at filmen blev vist på et tv – godt nok en stor 50” fladskærm, men det kunne jeg jo se derhjemme, så jeg pakkede dyret sammen og forlod ”salen”.
Tilbage, ude i butikken, gik jeg lidt rundt for at se, om de skulle have noget spændende legetøj, eller et par film, jeg kunne se derhjemme, mens jeg spillede pik.
Hylderne blev minutiøst gennemgået af mit kritiske blik, men ingen af de udstillede varer fandt nåde; jeg har nemlig et ufejlbarligt kritie: vågner min pik ikke, er det ikke interessant, end ikke en kriblen i kuglerne blev det til, indtil jeg kom hen til afdelingen med dildoer og buttplugs.
Interesseret studerede jeg tilbuddene, og særlig en fangede min interesse; den var ikke specielt stor, men den havde knopper eller dupper, om man vil og så stod der, at den kunne vibrere i flere trin og den var velegnet i våde miljøer. Jeg smilede ved den oplysning, men der mentes selvfølgelig at man kunne hygge sig med den i badekarret, uden risiko for stød; ret begrænset, hvor meget en batteridrevet dildo kan støde, skulle jeg mene; måske kan den støde mod bunden af ens endetarm, men det regulerer man jo selv.
Jeg fiskede den ned fra hylden og følte på den og den føltes faktisk som en rigtig mandepik. Den var 20 cm lang og 5 i diameter, stod der på deklarationen; en usædvanlig flot størrelse, hvis det havde været en ægte pik, men det var det jo ikke, og jeg var vant til større sager, så jeg lagde den tilbage, mens jeg lod blikket fare gennem lokalet, da der kom et par fyre ind gennem hoveddøren, fnisende som et par skoletøser, bortset fra, at det var et par halvberusede gutter i 20'erne.
Min første tanke var, at de var drejet forkert og havnet her, i stedet for beverdingen ved siden af, men de lod til at være gået rigtigt, for de styrede direkte hen til hylden med dildoer, hvor jeg stadig stod.
Først troede jeg, de var kærester, men snart fandt jeg ud af fra deres berusede vrøvl, at de var der for at drille en af deres venner, der skulle holde polterabend og de havde en eller anden plan, der ikke interesserede mig synderligt; hvad der der imod interesserede mig var deres snak om ofret, der skulle giftes; ikke med en kvinde, lod det til, men med en mand, og deres drilleri gik ud på de sædvanlige drengestreger om størrelsen og udholdenheden af det mandlige kønsorgan; de var rørende enige om, at en dildo ville gøre underværker i en kneben situation.
De valgte den, jeg lige havde haft i hænderne og jeg valgte at forlade butikken – tomhændet, indtil jeg var hjemme, så kunne jeg holde en god ven i hånden, mens jeg chattede på nettet og måske fandt en dejlig stram homorøv, jeg kunne pule. Min egen røv sad krænget ned over en buttplug, men den sad ikke helt rigtigt, så jeg lettede rumpen og trak den ud, uden at se fra skærmen, hvor der ikke skete meget; kun de sædvanlige sorte tekster, der var faret vild, for de skulle åbenlyst have været i rød i privatsnak.
Jeg lænede mig tilbage i stolen og tog fat om min stive pik, så jeg kunne hygge mig med en spiller, hvilket ikke hjalp meget; blot blev jeg endnu mere liderlig og opsat på at få en stram røv ned omkring min sitrende manddom, men hvor fandt man sådan en på denne tid af døgnet? En stram røv, altså... Nå, klokken var kun 22:05, konstaterede jeg efter et blik på uret, så der er da håb endnu...
Jeg fik en lysende idé – opret en profil på boyfriend.dk og se, hvad det bringer. Som sagt, så gjort og så var det bare at vente, mens jeg kiggede profilerne igennem. Der var en masse, der matchede i alder, men deres profil passede ikke min, bortset fra et par stykker, men de var selvfølgelig off line.
Alligevel sendte jeg en henvendelse – det kunne jo være...
Min mobil ringede så jeg slap pikken og tog den i stedet. Det var min nevø, der spurgte om jeg havde lyst til et besøg af ham og en af hans venner, og da han altid er velkommen, sagde jeg ja, men det kom bag på mig, da han sagde at de var lige nedenfor døren, så jeg skyndte mig at rydde legetøjet væk og komme i tøjet. Med bankende hjerte – ved ikke hvorfor, åbnede jeg døren og inviterede mine gæster indenfor.
Min nevø ved godt at jeg er til fyre, så det undrede ham ikke at pc'en stod åben på boyfriend, men han sagde ikke andet, end: gi'r du ik' en bajer, onkel?
Hans følgesvend kunne få en hver pik op at stå, selv en hetero, tror jeg – jeg havde i hvert faldt svært ved at koncentrere mig om andet end Claus, som han præsenterede sig som.
”Jeg ved selvfølgelig, at du er bøsse, onkel, så se bare her, hvad jeg har fundet til dig” smilede min nevø sjofelt. Jeg så min nevø nærme sin mund Claus' og min pik stivnede til uanede højder, da knægten uden videre tog mod det saftige tungekys.
Selvom min nevø er 25 var hans kæreste højst 15, så nevøen må have de samme interesser som sin rare onkel.
Jeg kunne ikke nære mig, så jeg rejste mig og smed den smule tøj, jeg havde på, mens de snavede videre.
For at gøre opmærksom på min tilstedeværelse, rømmede jeg mig, og de slap deres saftige tunger ud af deres munde. De smilede begge, da de så mig splitternøgen med en kanonstiv pik; klar til hed gayaction.
”Må jeg kysse dig, onkel” spurgte Claus, selv om jeg ikke er hans onkel, men fyren kan åbenbart li' voksne mænd, og den Adonis var alt, hvad jeg havde drømt om. Jeg er jo ikke ham, der siger nej til et godt tilbud, så min drøm og søgning på boyfriend gik i opfyldelse, da han lukkede sine læber om mine og vores tunger spillede fandango. Mine hænder søgte hans små runde drengebalder og en finger fandt op i hans fugtige fisse; et godt tegn på, at nevøen allerede havde bollet ham klar til onkels pik.
Mens vi snavede manøvrerede han sig rundt og kom op over min stive pik, så jeg fjernede fingeren fra hans fisse og med et dybt suk, gled han ned over min fyldige drengeknepper.
Min nevø, som hedder Jesper, sad og så på, mens han gned på sin stive pik, mens han pillede sig i hullet med den ene hånd og drak bajer med den anden.
”Har du ikke en dildo, onkel” spurgte Jesper grødet.
Jeg pegede hen mod skuffen med sexlegetøj, mens jeg ufortrødent nød den stramme bøsses ridetur på min pik og hans saftige tunge i min mund.
Når han var så erfaren som 15-årig, måtte han være begyndt på gaysex meget tidligt, tænkte jeg, men det kunne jeg spørge om senere – her og nu gjaldt det om at holde spermen tilbage så længe som muligt og nyde den fløjlsbløde og alligevel stramme friktion omkring min pik, der kunne eksplodere i kaskader af hed mandesperm hvert øjeblik, dybt i hans krævende indre.
I mit liderlige vanvid, fostrede jeg en idé om, at jeg kneppede Claus, mens Jesper fistede mig, men den idé ebbede ud, da spermen kom væltende i lange seje sprøjt i bunden af Claus' dybe fisse.
Til min glædelige overraskelse var Jesper på pletten, da hans unge ven løftede sig af min pik. Jesper erstattede min pik i fissen med sin tunge og jeg ærgrede mig på en måde over, jeg først nu fandt ud af at min nevø var bøsse, men måske godt det samme – incest er ikke lige mig, men det kunne det blive, nu hvor han var voksen og selv bestemte – en interesse havde vi dog sammen: unge fyre
Mens Jesper hyggede sig med at suge og slikke onkels sperm ud af den unge fyr, hentede jeg to pils og en coke til Adonis – coke'en, altså - ikke øllet. Et par poser chips fandt nåde for mit lækkersultne blik, så de blev tømt over i et par skåle og hele traktementet blev fragtet ind i stuen, hvor de to turtelduer sad i sofaen og hyggede sig.
Claus' smukke pik var stadig stiv, så han havde åbenbart ikke fået udløsning og dermed ikke mandepik nok, men det kunne der jo nemt rådes bod på senere, når den gamle her var tilbage på mærkerne.

”Hvordan har I mødt hinanden” spurgte jeg, da jeg sad ned og kiggede hen på de nøgne unge mænd.
”På boyfriend.dk” svarede Jesper. Han tog sin bajer og skyllede den ned i en fart – som havde han været på ørkenvandring og nu endelig var nået frem til en oase af livgivende vand og en anden skulle komme før ham og tømme kilden.
Claus tog sit glas med cola og klirrende isterninger og hans sensuelle læber lukkede sig erotisk om sugerøret. Han sugede drikken til sig, uden at se fra mig med et frækt, forførende blik, hvilket fik min pik til at vågne lidt op, men ikke helt, som den gjorde, da den først så ham i døråbningen sammen med Jesper, men det skulle nok komme, vidste jeg af god erfaring.

Jesper rejste sig for at hente sig endnu en øl og Claus stillede sit glas fra sig. Han rejste sig og kom rundt om bordet og kort efter havde han min hastigt stivnende pik i munden. Som en sabelsluger åbnede han for halsen og slugte kødfløjten helt til roden. Nosserne krammede han hårdt, men kærligt.

”Han er bare umættelig, den knægt”, smilede Jesper, da han vendte tilbage med to kolde øl og så sin unge ven på knæ foran onkel med munden fuld af mandepik og med sin lille lækre bagdel stritte fristende frem; lige klar til invasion af en dejlig tyk herrepik – bare en skam for ham, at sofabordet stod, hvor en eventuel knepper, skulle placerer sig, men det kunne der selvfølgelig laves om på i et hurtigt snuptag.

”Hvis du skal ha' mere pik i fissen, Claus, må du hellere stoppe nu” advarede jeg min unge ven. Med et fortrydeligt suk, slap han min meget våde stivert ud af munden. Han så op på mig og gav mig en smukt smil og nosserne fik et heftigt klem, inden han luskede tilbage til sin plads ved siden af Jesper, hvis pik han overtog med sin saftige mund.

”Ved din mor, du er bøsse” spurgte jeg Jesper, der tydeligt nød Claus' leg med hans stive pik og svulmende nosser.
”Ikke endnu, men vi skal besøge hende snart og så får hun det at vide – jeg vil selv fortælle hende det, så sig ikke noget, hvis du snakker med hende inden, onkel!”
”Selvfølgelig ikke, skat – skål og velkommen i klubben!”
”Skål og tak!”
Claus slap fyrens hammerstive pik ud af munden og kort efter sad han anstændigt i sofaen med sit glas i hånden og med den smukkeste teenpik, man kan forestille sig strittende op ad hans flade maveskind. Jeg slikkede mig lystent om munden og knægten kvitterede med et sexet smil – et smil, der lovede mere sex, end bare i aften, fortolkede jeg det, og håbede bare at det holdt stik.

”Får du bid på boyfriend?” Han rejste sig og gik hen til pc'en, der stadig stod klar.
”Nope – jeg er ikke så heldig som jer to” svarede jeg mut.
”Hvad hedder din profil” spurgte Claus, der ligeledes rejste sig og gik hen til min nysgerrige nevø.
Han satte sig op på hans skød, dog uden at få pikken op i fissen. Jeg smilede ad de to og gik hen til dem med min bajer i den ene hånd og min halvstive pik i den anden.
”Skærmen står på den” oplyste jeg informativt, da de to allerede sad og læste den igennem.
”Må jeg lave den om?” spurgte Claus, der jo måtte vide, hvad der fængede unge knægte, der havde hang til voksne mænd.
”Meget gerne, smukke dreng” Jeg trak en stol hen og satte mig på den og kiggede på, at den erfarne herre formulerede en profil i et sprog, jeg aldrig selv ville have fundet på at bruge. Han skrev det, så det fremgik at han selv kendte bemeldte herre bag mit valgte nick og da han var færdig, krydsede jeg fingre for at teamet bag boyfriend godkendte profilen. Det gjorde de sikkert, for der var intet sjofelt eller obskurt skrevet.
Som afslutning, spurgte han efter min @-adresse, for den virker bedre, end bare at skrive anonymt på boyfriend.
Til sidst tilføjede han min Hotmail til MSN, og så var det i teorien bare at vente på eventuelle reaktioner. Min reaktion var, at min pik stivnede helt og det så Claus. Han lyste op og spurgte:” Har du en seng, onkel?”
”Det kan du tro, skat!”
Jesper rejste sig og fulgte med ind i hobbyrummet, hvor jeg lagde mig på sengen, på ryggen og Claus kom på plads over mig, så vi kunne hygge os med en hed 69'er. Jeg smilede med munden fuld af pik, da Jesper kom på plads bag drengen og uden videre besvær gled op i hans dybe fisse med sin fede mandepik, der snart grovkneppede den unge liderlige fyr.
Efter en tid, trak Jesper sig ud og Claus slap min pik ud af munden, hvorefter han satte sig op over min og gled elegant ned over min sitrende homokølle. Han lænede sig frem og ned og begyndte atter at tungekysse mig, mens Jesper forsigtigt trængte op i knægten med sin pik, langs min.
Friktionen var vidunderligt stram og knægten gispede hedt og saftigt i min mund, da Jesper begyndte at kneppe ham dybt og hårdt.

Det var det mest fantastiske samleje, jeg nogensinde havde deltaget i, men det mest fantastiske var, da jeg og min nevø samtidig fyldte knægten op med sperm og han selv kom ud over min lodne mave i lange seje sprøjt. Jeg glædede mig til at samle det op med fingrene og slikke det i mig. Ren nektar!

Jesper trak sig ud med et saftigt svup og Claus løftede sig af min dirrende stive pik. Kort efter havde han den atter i munden, mens Jesper tog sig af hans spermdrivende fisse med tungen og jeg hyggede mig med at samle knægtens sperm op fra maveskindet og slikke det nydende i mig, selvom jeg naturligvis foretrækker at få spermen sprøjtet direkte i munden; frisk fra kilden, men det fik jeg sikkert rig lejlighed til senere, for nu var jeg ikke i tvivl om, at Claus ville komme på besøg tit – os' uden Jesper, sikkert.

Vi faldt alle tre i søvn, da vi omsider var ”mætte” af hinanden, men allerede næste morgen blev jeg vækket af Claus, der red stille og roligt på min morgenstivert. Med det smukkeste smil og strålende øjne, hviskede han: Go' Mor'n, onkel, inden han lænede sig ned og lukkede sin saftige mund om min, mens han fortsat hyggered på min stivert. Selvom Jesper og jeg havde dobbeltkneppet ham aftenen i forvejen, var hans fisse stram og vidunderlig.
Jeg overvejede om jeg skulle slette min profil på Boyfriend, og nøjes med min nye sexmaskine ved navn Claus, men jeg enedes med mig selv om at lade den stå, for tænk hvis jeg kunne få to eller endog tre unge knægte i sengen samtidig – hvilket orgie, det kunne blive.
Claus rettede sig op og lænede sig tilbage, stadig ridende hyggeligt på min pik, så jeg kunne komme op og støtte med albuerne i sengen og få hans pragtfulde pik i munden.
Jesper var vågnet og han lå og så smilende på os, mens han spillede sin lange fede pik.

Kort efter kom Claus' sperm farende og fyldte min mund, næsten synkront med, at han fik min morgensperm i bunden af hans krævende drengefisse.

”Vildt!” gispede han og løftede sig af min pik, blot for at tage Jespers i munden.

Jeg smuttede ud for at brygge kaffe, mens de to hyggede sig, men inden tjekkede jeg postkassen på boyfriend, men der var ingenting af interesse; kun et brev fra teamet bag siden og de havde næppe lagt billet ind på min profil. Os' min @ fik et tjek, men der var heller ingenting, så jeg fortsatte ud i køkkenet for at brygge en livgivende eliksir. Fantasien om tre unge homoer i sengen samtidig rumsterede i min hjerne og den sendte signaler til pikken, der stivnede i forventningens glæde, men jeg ignorerede den så den kunne være på dupperne til, når Claus ville lege med den igen – og igen, smilede jeg for mig selv.

Jeg hørte de to fyre gå på badeværelset sammen, men det tænkte jeg ikke nærmere over; jeg bladrede bare videre i min avis og nød min morgensmøg sammen med kaffen, som jeg nær havde fået galt i halsen, da Claus kom ud i køkkenet, naturligvis splitternøgen, men jeg så straks at havde ikke længere havde hår omkring pikroden. Han smilede sexet til mig og spurgte: Kan du li' det, onkel?
Helt sikkert, skat – du er endnu mere sexet nu, smukke!
Fedest! Han satte sig overfor mig og kælede for sit glatbarberede skridt og smukke stive pik.
Hvad laver Jesper, spurgte jeg.
Han skulle mere end at tisse, men det er ikke lige mig – gi'r du et glas mælk, eller noget andet, du ved?
Jeps – vil du ha' det i et glas, eller direkte fra kilden?
Direkte. Han åbnede munden og jeg stak pikken ind i varmen. Kort efter fik han min krydrede morgenurin. Han drak uden at spilde en eneste dråbe og da jeg var færdig, tørrede han sig instinktivt om munden og spurgte: Drikker du os' pis?
Det hænder, men ikke så tit, men det kan der jo laves om på, smukke dreng. Jeg blinkede til ham og satte mig tilbage, hvor jeg kom fra, netop som min nevø entrede køkkenet, for en gangs skyld uden stivert.

Hen ad formiddagen, efter jeg lige havde grovkneppet Claus endnu engang, smuttede de videre; hjem til Jespers mor, hvor han ville fortælle hende at han havde fundet ud af at han bedre kunne li' mænd, end piger og beviset havde han jo med sig *s* En skam, jeg ikke var der til at overvære hendes reaktion, men hun tog det sikkert pænt.

Jeg sad ved pc'en og kedede mig lidt, da der stadig ikke var nogle svar på min profil, men det hastede jo heller ikke – måske havde Claus en ven eller to som han kunne tage med en aften.
For ligesom at være lidt aktiv, loggede jeg atter ind på boyfriend for at studere profilerne endnu en gang – måske var de der interesserede mig på nu og vi kunne få os en snak og måske en fræk aftale.

Jeg havde ikke surfet meget rundt før mobilen ringede – det var min søster og vi fik os en lang snak om Jesper, som mundede ud i, at hun syntes at hans unge ven var lige lovlig ung, men det kunne jeg jo ikke fortænke ham i, da jeg selv tændte på Claus som et blussende Sankt Hansbål. Det sagde jeg naturligvis ikke.
Jeg sagde der imod at jeg måtte løbe, da det ringede på døren. Min pik rejste sig sammen med mig og sammen gik vi ud og lukkede op. Udenfor stod Claus, men uden Jesper.
”Hvor er Jesper blevet af” spurgte jeg, da den unge bøsse trådte over min dørtærskel og begyndte at smide tøjet.
”Han kommer senere, der var lige noget, han skulle ordne”
”Ok!”
Jeg satte mig atter tilrette ved pc'en og Claus satte sig op på mit skød, så min pik blev klemt mellem hans spændstige ryg og min lodne mave.
Det rettede sig da han løftede sig en smule og tog fat i pikken og rettede fissen ind. Med et heftigt suk gled han ned over den fyldige mandepik og lod sig fylde op.
”Er der kommet svar på boyfriend” spurgte han.
”Ikke endnu, men du skal vist sidde stille, så jeg ikke spermer før tiden!”
”Ok, onkel” Han drejede hovedet og lukkede sin mund om min, så vi kunne hyggesnave vådt og saftigt, som jeg foretrækker det. Stillingen var ubekvem, så han løftede det ene ben op og jeg tog fat i det og drejede ham rundt, så vi sad front mod front og uden pikken var smuttet ud af hans pragtfulde fisse.
Instinktivt, begyndte han at småride på min lystne pik, mens vi hyggede os med at bytte mundvand. Inden det blev for meget, afbrød jeg vores snav og han hoppede af pikken, så den kunne hvile sig til ridtet inde i sengen senere. I stedet tog han stolen, jeg havde siddet i aftenen forinden og så med på skærmen, hvor der absolut intet skete.
”Skal vi ik' hellere finde nogle frække billeder af hede fyre på nettet?” Så vi byttede plads og jeg lod ham om at finde de frække pornosider.
Når jeg surfer porno på nettet er det altid teens, jeg kigger på, men Claus fandt nogle heftige sager med unge drenge sammen med voksne mænd – heldigvis drenge, der alle var i den lovlige alder som ham selv, så jeg slappede af og hyggede mig med en smøg, mens han hyggede sig med at fjante rundt på nettet.

Jeg lurede en anelse, da han havnede på en fistside og lod til at være interesseret, så jeg spurgte, om han havde prøvet den slags med tanke på, hvor nemt han havde taget min og Jespers pik op i fissen samtidig.
”Ja, et par gange, men det er længe siden – har du prøvet?”
”For et par år siden og gad godt igen – måske vil du være min fister – fister” fnisede jeg idiotisk.
”Sejest!” og så snakkede vi ikke mere om det, for telefonen ringede og afbrød os. Det var Jesper og han lød lidt forpustet som om han lige havde løbet en lang tur, eller lige var blevet færdig med at bolle en fyr og nu var på vej ned fra klimaks, men det var på ingen måde tilfældet; han havde løbet en kort tur, for at nå bussen, hvor han nu sad og snakkede med mig i telefonen, mens han åd en ung knægt med øjnene, sagde han, men ikke så højt at knægten ville have kunnet høre det, medmindre, de sad ved siden af hinanden. Han ville bage på ham og hvis det lykkedes ville de begge komme hen til mig, så vi alle fire kunne hygge os sammen. Den oplysning fik min virile pik til at skyde i vejret i rekordfart og det så Claus naturligvis. Han slikkede sig om munden og sendte mig et af sine vidunderlige smil. Havde jeg været en yndling på 20 og ikke en herre på 49, havde jeg nok spermet lige ud i luften til stor fortrydelse for min unge ven ved min side.
Jeg slog medhør til, så Claus kunne følge samtalen, uden det ophidsede ham synderligt, for han var jo til voksne mænd og ikke unge drenge på hans egen alder.

Claus lukkede de frække sider og åbnede i stedet boyfriend og da jeg havde logget på, var der minsandten et brev i postkassen. Det var svar fra en af dem, jeg havde sendt et brev til, men som var off på det tidspunkt. Jeg tjekkede hans profil endnu en gang, selvom jeg godt kunne huske den. Jeg havde helt glemt, at Jesper var i telefonen, men jeg huskede det, da han spurgte om, hvorfor jeg var så tavs. Jeg troede jo han bagte på den unge knægt i bussen. Jeg fortalte ham om svaret på min profil og at der minsandten var et telefonnummer som jeg kunne ringe til, hvis jeg var interesseret. For ikke at afbryde nevøen, ringede jeg til nummeret på fastnettet og stor var min forbløffelse, da Jesper sagde at drengens telefon ringede.
Det er jo som at vinde i lotteriet. Jeg og den endnu ukendte fyr fik os en hyggelig sludder og jeg beskrev Jesper for ham.
”Ham har jeg lagt mærke til, men han er for ung” lød det som et ekko i min mobil. Jesper afbrød forbindelsen, nu da han var sikker på at knægten var til fræk homosex.
”Han kommer hen til mig” sagde drengen i røret. Han lød ikke nervøs; snarere spændt.
”Bare følg ham, så havner du her hos mig, han er min nevø” opfordrede jeg drengen.

Jeg sagde hej og vi ses, inden jeg afbrød forbindelsen. Claus havde jeg næsten, men ikke helt glemt; han sad og så på mig med sine store smukke øjne og hans unge pik var atter i hopla : Kommer de, spurgte han ivrigt.
”Jeps, de er på vej, smukke – hvad med dine forældre? Har du sådan nogle?”
”Glem dem..!”
Det lød så overbevisende, at jeg aldrig igen spurgte, men det betød måske at han skulle bo her?
Kommentar