Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Men så kom Markus

Karakter: 4.5/6
Visninger: 7425

Af: The Scariet..

Læs flere noveller af:
» The Scariet..

Skriv til:
» The Scariet.
Det var en ganske almindelig lørdag, men Lucas var glad, for han skulle hjem og besøge sin fætter Andreas. Lucas var 14, godt på vej til de 15, og Andres var 25, men trods den store aldersforskel, havde de det altid sjovt sammen, og en gang om måneden fik Lucas lov til at besøge ham i hans lejlighed inde i København. Lucas selv kom fra Roskilde.

Lucas var enebarn, og havde ellers kun nogle kusiner og nogle meget små fætre, så det var dejligt at snakke med Andres, for med ham kunne han rigtig tale om puberteten og om det at være dreng. Desuden var Andreas homoseksuel, og det spurgte Lucas ofte ind til, da han var en meget nysgerrig dreng. Desværre prøvede Andreas altid at undvige emnet.

Men det var altså igen tiden hvor Lucas skulle besøge sin fætter. De havde en hyggelig dag hvor de shoppede på strøget og meget andet, men det jeg virkelig vil fortælle er en anden historie fra dette besøg, som virkelig ændrede Lucas liv.

Da de kom hjem igen, sad de og snakkede om puberteten som altid, og pludselig fortalte Lucas, at han måske var bi. Han havde i hvert fald været hjemme ved nogle venner, hvor de havde leget en leg, hvor man skulle overskride nogle grænser. En af drengene havde så kysset Lucas, og hans pik var blevet stiv, samtidig med at hans hjerte havde banket meget kraftigt. Andreas blev meget interesseret og begyndte at spørge ind til det. Han spurgte bl.a. om Lucas kunne tænke sig at prøve at have sex, og det kunne Lucas vel godt, når han tænkte sig om. Andreas lukkede derefter samtalen og gik ud og ringede.

Aftenen fortsatte til klokken var cirka otte, så sagde Andreas at han havde planlagt noget, hvor de skulle et andet sted hen. Lucas syntes at det lød sjovt, og de kørte af sted i Andreas bil. På vejen fortalte Andres, at han havde aftalt at de skulle mødes med to af hans homoseksuelle venner, Lucas skulle prøve at have sex. Lucas grinede og sagde at det lød sjovt, men inderst inde var han virkelig bange. Han kendte jo ikke de andre. Hvad ville de synes om ham?

Tiden føltes forfærdelig kort, inden de nåede til en svømmehal. De gik hen til indgangen hvor der stod to unge mænd. Andreas præsenterede Lucas for dem.

Det her er Tim. Han arbejder i svømmehallen, så han har nøgle. Han er 24. Tim var en flot sort ung mand, så hans tænder skinnede virkelig. Han havde chokoladebrune øjne og sort krøllet hår. Han virkede rigtig sød, så Lucas blev mere rolig.

Og her har du Markus. Han er lige fyldt 18. Da Lucas så Markus fik han sommerfugle i maven, hvilket forvirrede ham. Han var lidt mindre og mere splejset end de to andre, som begge dyrkede motion. Han havde flotte blå øjne, brunt pjusket hår og et stort smil mødte Lucas. Han så virkelig godt ud, hvilket Lucas straks bemærkede og han blev lidt underlig svimmel. Han sagde hej med en meget sød stemme, som var ret lys af hans alder. Han virkede en lille smule feminin i forhold til de to andre, der virkede ret maskuline.

De fire gik ind, gennem nogle gange til de kom til de to omklædningsrum. Andreas sagde at Markus nok hellere måtte starte med Lucas, så det ikke blev for overvældende, så Tim og Andres gik ind i herreomklædning uden de to. Markus smilede igen stort til Lucas og rakte sin hånd ud.

Skal vi gå? Lucas var meget genert, så han nikkede bare og tog Markus hånd. Lucas kunne mærke at hans hånd rystede og at han havde svedige håndflader. Det var pinligt, syntes han, for Markus kunne garanteret mærke det.

De to drenge gik ind i pigeomklædningen, hvor de tændte lyset og stoppede op midt på gulvet. Markus stillede sig tæt op ad Lucas med fronten mod ham og nussede hans kind.

Du skal ikke være ked af at være nervøs. Det er alle den først gang. Det er da din første gang, ikke? Lucas nikkede. Markus smilede stort igen. Måske skal vi selv klæde os af, så det ikke virker så slemt? Lucas nikkede igen, og de gik hen til bænken med lidt mellemrum, og begyndte at klæde sig af. Lucas skævede hele tiden over til Markus tynd, men ikke muskuløs!

Efter lidt tid stod de begge nøgne lidt fra hinanden. Markus pik var halvstiv en normal pik på omkring de 17 centimeter. Han var helt glatbarberet. Lucas selv havde omkring 15 centimeter og lidt hår over pikken. Han var af naturen ikke så behåret, eller også var han bare ikke helt færdigudviklet endnu. Lucas pik var slap, for han var stadigvæk nervøs og rystede lidt.

Skal vi se om vi kan få den op at stå? Lucas nikkede lidt usikkert. Markus kom hen til ham, og stillede sig helt tæt op ad ham. Han begyndte at kysse Lucas og lidt efter stak han tungen ind. Det fik Lucas hjerte til at slå meget hårdt igen. Pludselig kunne han mærke Markus hånd massere sine kugler. Det var ret dejligt, syntes han, og hans pik blev lige så stille mere stiv. Markus satte sig på knæ foran ham, og begyndte at slikke hans kugler, hvilket fik hans pik til virkelig at rejse sig.

Markus begyndte at slikke hans pik og lidt efter sutte den. Det var en fantastisk fornemmelse, og utroligt så meget bedre det var end at onanere, syntes Lucas. Han blev virkelig tændt af at se på Markus smukke ansigt, mens hans pik kørte ind og ud af Markus mund. Han tog den helt til roden, stille og roligt for at det skulle være så behageligt som muligt for Lucas.

Efter noget tid stoppede han og bad smilende Lucas om at bukke sig forover. Han sagde at han kunne støtte sig til bænken. Det gjorde Lucas, og Markus satte sig på hug bag ham. Med sine spinkle fingre spredte han blidt Lucas baller fra hinanden, og begyndte at slikke det lille hul. Lucas kunne ikke lade være med at grine hver gang tungen slap med ind, og Markus grinede med.

Efter lidt tid rejste Markus sig op. Han begyndte blidt at føre sin pik frem og tilbage i sprækken mellem Lucas baller. Pludselig kunne Lucas mærke pikhovedet ved sit lille hul, da det forsigtigt forsøgte at trænge ind. Det kom langsomt længere og længere ind, men igen gik Markus meget stille frem, for at det ikke skulle gøre for ondt på Lucas. Lidt ondt gjorde det dog alligevel, men han syntes også at det føltes dejligt, så han bad ham ikke stoppe. Markus begyndte stille og roligt at kører pikken ud og ind, først langsomt og så lidt hurtigere, men stadigvæk blidt. Lucas var som i en trance en blanding mellem ekstase og en underlig sommerfugle-i-maven fornemmelse. Var han lidt lun på Markus?
Kommentar