Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Men så kom Markus del 2

(Men så kom Markus)

Karakter: 4.7/6
Visninger: 5933

Af: The Scariet..

Læs flere noveller af:
» The Scariet..

Skriv til:
» The Scariet.
Efter lidt tid kom de to andre ind, begge helt stive. Andreas havde en stor muskuløs og veltrænet krop med en pik på omkring 20 centimeter, mens Tim havde en svømmetrænet flot sort krop med en stor pik på 23 centimeter. Markus trak sig ud, stillede sig ved siden af mig og nussede mig i håret.

Nå. Hvem vil først, spurgte han med et kæmpe grin.
Det må jeg hellere, svarede Lucas fætter.

Andres stillede sig bag ved Lucas, og begyndte at presse sin pik op. Det gjorde meget ondt, og Lucas begyndte at græde (han hadede smerte), men Markus satte sig på hug foran ham og nussede ham på kinden mens han snakkede beroligende til ham. Det hjalp faktisk. Efter kort tid kneppede Andres sin unge fætter godt og grundigt, og det gjorde at Lucas næsten blev helt bedøvet bagi. Hans lille hul havde spændt sig stramt omkring Andres pik og Andreas nød følelsen fuldt ud.

Efter lidt tid blev det Tims tur. Tims pik var egentlig ikke tykkere end Andreas pik, bare længere, så det gik lidt bedre anden gang, da Lucas efterhånden havde vænnet sig lidt til det. Med en hånd på hver balle af Lucas, kørte Tim sit stive lem ind og ud mens han stønnede tungt. Markus satte en finger på Lucas læber, og beordrede ham med en kærlig stemme:

Luk op!

Lucas lukkede op, og Markus stak forsigtigt sin stive pik ind i Markus mund. Først kun pikhovedet, som Lucas suttede sultent på. Markus smagte fantastisk og Lucas suttede alt hvad han kunne han følte sig lidt som en baby der havde fået en sut, og følte sig tryg ved at sutte på den. Markus stak den forsigtigt længere og længere ind, til den efterhånden var halvt inde. Han turde ikke stikke den helt i bund, for Lucas lød som om han ikke rigtig kunne trække vejret. Det følte han heller ikke selv han kunne, så han var lidt febrilsk, men når det bare var Markus, gjorde det ikke noget. Markus begyndte forsigtigt at kører sin pik ud og ind mellem Lucas spændte læber, i hans blide drengede ansigt.

Det der skete i Lucas anden ende kunne man dog ikke kalde blidt. Tim og Andreas skiftedes til at kneppe Lucas, og de kneppede ham alt hvad de kunne, så han efterhånden var godt øm i røven. Til sidst var begge så tæt på at komme, at de valgte at de nu ville sperme på ham.

De bad ham sætte sig på hug foran Markus, som han stadigvæk suttede. Mens han suttede videre, stod Tim og Andres på hver sin side af Markus, og gned deres liderlige kæppe, der begge var rettede mod Lucas ansigt. Efter kort tid kom Andres i store stråler ud over Lucas. De ramte både lidt på Markus mave og ud over hele Lucas ansigt, hvor den hvide saft løb ned over hans kinder, næse og hage. Lucas syntes at duften af sin fætters salt creme var vildt fræk, og han mærkede hvordan han selv blev meget stiv igen.

Andres var kun næsten færdig med at tilsprøjte sin fætters ansigt, da Tim også kom i store stød. En del ramte Lucas øjne, som han heldigvis nåede at lukke inden, noget ramte i hans hår og noget skød ned på hans brystkasse, hvor Lucas kunne føle de varme dråber trille ned over hans bankende brystkasse og hans små finde brystvorter. Da de havde sendt alle deres ladninger ud over ham, begyndte de at køre deres pikke rundt i hovedet på ham, så de virkelig fik fordelt sæden over hans uskyldige ansigt.

Imens alt dette skete, sutte Lucas stadigvæk Markus, som efterhånden ikke kunne holde sin sperm tilbage længere. Han skød med højlydte støn sin kostbare creme ind i Lucas mund. Lucas slugte trofast alt hvad der blev skudt ind, og han nød hver en dråbe. Han syntes at det smagte vidunderligt, og det var som en slags slik, og det at det var Markus sperm, gav ham igen de der underlige sommerfugle i maven.

Da Markus var færdig med at komme, trak de alle tre sig væk. Lucas havde stadigvæk sine øjne lukkede, han kunne ikke åbne dem på grund af sperm så han kunne kun høre dem og ikke se dem. Han hørte at de aftalte at begge par bare skulle tage sig den tid de ville. Tim og Andres gik ind til drengeomklædning igen, og på vejen råbte han:

Du er sgu en fantastisk fætter!

Lucas følte hurtigt Markus blide berøring, og han kunne forestille sig det store, dejlige smil han ville have. Han førte Lucas hen til bruserne, hvor han kunne få vasket alt spermen af sig. Det var dejligt at kunne se igen. Han skævede til siden, hvor Markus stod ved en anden bruser og vaskede sig. Hans pik var faldet lidt til ro, og var nu kun halvt stiv, men synet af den gjorde Lucas pik stiv og lysten det så Markus der grinede med sit brede smil.

Hov, der er vist en der ikke er blevet betjent.

Markus gik hen til Lucas, satte sig på hug foran ham og begyndte at sutte ham. Lucas var blevet så ophidset af det hele, at han hurtig kom i munden på Markus, der slugte halvdelen af det, resten gemte han i munden. Så rejste han sig op og gav Lucas et stort og sensuelt tungekys, så hans sperm virkelig blev blandet rundt i deres to munde.

Hvor smager du godt, sagde Markus med et stort smil.
I lige måde, svarede Lucas glad.

De to drenge vaskede sig færdige og satte sig hen på bænken, hvor de begge sad helt nøgne og snakkede. Lucas sad mellem Markus ben, og kunne hele tiden mærke hans pik op ad hans sprække. De snakkede om alt muligt og fandt ud af hvor mange fælles interesser de havde, og Lucas kunne igen mærke hvordan at sommerfuglene i maven voksede. Var han virkelig ved at blive forelsket i en dreng? Og så oven i købet en der var 4 år ældre end ham selv.

De klædte sig på, udvekslede mobilnumre og gik ud til de andre. Inden de skiltes, gav Markus Lucas et blidt kys på munden, efterfulgt af hans store dejlige smil, og så kørte Lucas og Andreas hjem.

Resten af aftenen og ud på natten så de actionfilm og hyggede sig som altid og som om intet var hændt. Da de skulle i seng, spurgte Andreas om de ikke skulle godnatsutte, og det ville Lucas gerne, det var dejligt, men Lucas savnede konstant Markus. Lige inden han skulle sove, fik han en sms fra Markus:

Jeg synes sgu du er en sød fyr.

Det varmede Lucas hjerte, og hele natten drømte han kun om Markus.
Kommentar

Navn:ibbermand
Dato:13/12 2014
Igen nogle dejlge bocller, tak for det, kedeligt at man kun kan give 5 karakter for det skulle have været dobbelt.